ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε ωθεί να κάνεις σχέδια για την περαιτέρω εξέλιξή σου μέσα από κάποιο επιμορφωτικό πρόγραμμα, κάποια ξένη γλώσσα ή ανώτερες σπουδές που ίσως έχεις αφήσει πίσω. Η επαφή σου με άτομα από το εξωτερικό ίσως σε κινητοποιήσει να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θέλεις καιρό. Η μέρα είναι κατάλληλη για να σχεδιάσεις οποιεσδήποτε κινήσεις θέλεις να κάνεις το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα ευνοεί μια εξόρμηση με το έτερο ήμισυ, που θα σε βγάλει από τη μονοτονία των τελευταίων ημερών. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα ή ταξίδι είναι πολύ πιθανή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θέτεις στόχους και βάζεις τα θεμέλια για κάτι νέο που θες να ξεκινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, με σκοπό να αυξήσεις και το εισόδημά σου μελλοντικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από τον Τοξότη σου φέρνει κάποια ανησυχία για θέματα οικονομικά που ίσως αφορούν τον σύντροφό σου και που διαχειρίζεστε από κοινού. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα πρόγραμμα προϋπολογισμού ώστε να μην ξεφύγεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αναλύσεις τα πράγματα σε βάθος και να ερευνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Ίσως με τη βαθιά σκέψη που σε διακατέχει σήμερα να βρεις και τη λύση για κάθε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα ευνοεί πολύ τη βαθύτερη και πιο ουσιαστική σύνδεση και επικοινωνία με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανάγκη σου σήμερα είναι να απομονωθείς και να σκεφτείς ώστε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που θες ουσιαστικά από μια μελλοντική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά ζητήματα επιζητούν την προσοχή σου αυτή την ημέρα ώστε να κλείσεις τις “τρύπες” που έχεις ανοίξει τελευταία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από τον Τοξότη εστιάζει την προσοχή σου σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, οι άλλοι είναι δεκτικοί και φιλικά προσκείμενοι απέναντί σου, κι έτσι ενδέχεται να δεχτείς κάποια σημαντική επαγγελματική πρόταση από ένα πρόσωπο που θεωρείς ότι θα σε ωφελήσει στο άμεσο μέλλον. Πρόσεξε λίγο την τάση σου να συγκρούεσαι με τον σημαντικό Άλλο που έχεις στη ζωή σου ώστε να μη χαλάσεις το γενικότερα καλό κλίμα της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι καλή για να συνδεθείς και να επικοινωνήσεις με τον σύντροφο, αρκεί να κατευνάσεις την τάση σου για διαμάχες. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία που ίσως ήρθε για να μείνει είναι πιθανή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ευνοούνται οι κάθε είδους νέες συνεργασίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, για σένα σημαίνει ότι η ενέργειά σου διοχετεύεται σε θέματα εργασίας, καθημερινών υποχρεώσεων, αλλά και του τρόπου ζωής σου. Θέλεις να αφουγκραστείς τις ανάγκες του σώματος και του νου, και για αυτό αποφασίζεις να ξεκινήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με άσκηση και καλύτερες διατροφικές επιλογές. Το έχεις σίγουρα ανάγκη για να μην καταρρεύσεις από την δύσκολη ρουτίνα που σε καταβάλλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να συμπεριλάβεις τον σύντροφο σε καθημερινές σου υποχρεώσεις και θέματα επαγγελματικά που σε τρέχουν. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία στον χώρο εργασίας ίσως σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι ώστε να ξεφύγεις από τη μονοτονία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και να βάλεις σε ένα πιο ρεαλιστικό πλαίσιο τα σχέδιά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, κι αυτό για σένα δηλώνει ότι η ανάγκη σου για έρωτα, φλερτ, δημιουργικότητα και εκφραστικότητα είναι τονισμένη. Σήμερα θα θέλεις να ασχοληθείς με το χόμπι σου παραπάνω ή να περάσεις χρόνο με παρέες κάνοντας κάτι διασκεδαστικό και δημιουργικό. Τα παιδιά σου ίσως είναι η αιτία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα σήμερα, ζητώντας να περάσεις χρόνο μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η χαρά και η καλή διάθεση ανεβάζουν τη λίμπιντο και περνάς ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η καλή σου διάθεση τραβάει σαν μαγνήτης το ερωτικό ενδιαφέρον γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ένα επιχειρηματικό σχέδιο παίρνει σάρκα και οστά και δημιουργεί νέες ευκαιρίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη σε κλείνει στο καβούκι σου και θες να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τους οικείους σου στο σπίτι. Ασχολείσαι με θέματα σπιτιού, φτιάχνεις και διακοσμείς τον προσωπικό σου χώρο και νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από τον έξω κόσμο. Δείχνεις συμπόνια και κατανόηση για τους άλλους και έχεις την ανάγκη να νιώσεις κι εσύ ασφαλής μαζί τους. Συγγενείς που έχεις να δεις καιρό τώρα είναι ίσως μια καλή ευκαιρία να τους συναντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο χρόνος που θα περάσετε με το ταίρι σου στο σπίτι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, θες να αποφύγεις τις κοινωνικές επαφές αυτή τη μέρα και να χαλαρώσεις στο σπίτι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ισορροπία που καλείσαι να βρεις ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια είναι ένα ζήτημα που σήμερα σε απασχολεί.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από τον Τοξότη σου φέρνει πολλές επικοινωνίες και συζητήσεις, συναντήσεις, εξόδους και επαφές. Μια κοντινή εκδρομή είναι πιθανό να προκύψει από το πουθενά. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και τα λόγια σου γοητεύουν τους γύρω σου. Θέματα εγγράφων, υπογραφών και συμφωνιών τρέχουν σήμερα και θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Το μυαλό σου όμως θα αποσπάται από τις πολλές συζητήσεις και επαφές που θα κάνεις, για αυτό πρόσεχε να μη βάζεις πολλά πράγματα στο πρόγραμμά σου σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μια απόδραση με το ταίρι σου είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αδειάσει το μυαλό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το επικοινωνιακό σου ταλέντο σήμερα ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επιμορφωτικό σεμινάριο θα σε ωφελήσει ώστε να αναπτύξεις νέες δεξιότητες που θα φανούν χρήσιμες στη δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη στον Τοξότη εστιάζει την προσοχή σου σε θέματα χρημάτων και υλικών αποκτημάτων. Θέλεις διακαώς να αποκτήσεις μεγαλύτερη οικονομική άνεση και ασφάλεια και ψάχνεις να βρεις τους τρόπους για να το καταφέρεις. Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό και μην σκέφτεσαι με απολυτότητα και στενομυαλιά. Η καλύτερη ποιότητα ζωής που ονειρεύεσαι είναι δυνατή, αρκεί να βγεις από τα στεγανά και τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Ψυχραιμία και καλό πλάνο. Όλα θα γίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να κατευνάσεις την τάση που έχεις για κτητικότητα και ζήλεια. Αν είσαι αδέσμευτος, η συντηρητική στάση που έχεις απέναντι στον έρωτα, ίσως σε αποτρέπει από το να ξαλαφρώσεις και να είσαι πιο άνετος σε νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από την υλιστική στάση σου σήμερα γιατί ίσως δυσαρεστήσεις κάποιους ανθρώπους με την άκαμπτη και απόλυτη συμπεριφορά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε ωθεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τις επιθυμίες σου στους άλλους. Ευνοείται η επαφή σου με άτομα του γυναικείου φύλου και ίσως έχεις την επιθυμία να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, όμως μάλλον η απόφαση αυτή βασίζεται στο συναίσθημα κι όχι στη λογική. Η κυκλοθυμία σου σήμερα θα είναι έντονη κι ίσως σε κάνει να αντιδράς υπερβολικά στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις σήμερα πιο ανοιχτά τα θέλω και τις επιθυμίες σου στον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις τη δυνατότητα μέσα από την ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων σου να τραβήξεις το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου ανθρώπου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες επαφές και συμφωνίες ευνοούνται σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να αναδείξεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε απομονώνει και σε ωθεί σε εσωτερικό διάλογο. Η διαίσθησή σου είναι ανεπτυγμένη και αφουγκράζεσαι τις ενέργειες και τις διαθέσεις των γύρω σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί η ψυχική εξουθένωση σου δημιουργεί περαιτέρω άγχη και ανασφάλειες. Ενδέχεται να σου γίνουν αποκαλύψεις σχετικά με κρυφούς εχθρούς που είχες και αγνοούσες. Μείνε εστιασμένος στους δικούς σου στόχους και απόφυγε άτομα αμφιβόλου αξιοπιστίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα φαίνεσαι μελαγχολικός στο ταίρι σου που πασχίζει να σου φτιάξει το κέφι. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανό να μάθεις νέα για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σου χαλάσουν τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε το παρασκήνιο στη δουλειά και έχε τα μάτια σου ανοιχτά για τα άτομα με τα οποία συνάπτεις οικονομικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κινείται στον τομέα των φιλικών σου επαφών, των ομάδων με των οποίων έχετε κοινούς στόχους και οράματα, αλλά και των ονείρων και ευχών σου. Αφιερώνεις λοιπόν ποιοτικό χρόνο σε φίλους και ομοϊδεάτες που έχεις καιρό να δεις. Δικτυώνεσαι και αυτό σε ευνοεί να προωθήσεις δικά σου σχέδια και οράματα. Προσπάθησε να μην εξαρτάσαι τόσο πολύ από τη γνώμη των άλλων ούτε να θίγεσαι με το παραμικρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να κανονίσετε σήμερα μια έξοδο με κοινούς φίλους που έχετε με το ταίρι σου και να βγείτε από τη μονοτονία της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο φιλικό ίσως σου εκδηλώσει ερωτικά συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα κάνεις νέα σχέδια πάνω σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που ονειρεύεσαι καιρό. Ένας φίλος ίσως χρειαστεί την οικονομική σου αρωγή.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη, εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Έχεις έντονη την ανάγκη να αναγνωριστούν οι κόποι κι οι προσπάθειές σου κι απαιτείς και τον ανάλογο σεβασμό για αυτά που κάνεις. Έχεις φιλοδοξίες και θέλεις να φτάσεις ψηλά και για αυτό θα θελήσεις να κάνεις βήματα για την εξέλιξή σου. Τα πρόσωπα του ανδρικού φύλου, ένας πατέρας ή ένας σύζυγος ενδέχεται να χρειαστούν την προσοχή σου σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει μάλλον ανάγκη λίγο από τον χρόνο σου, εσύ όμως εργάζεσαι πολύ και ίσως αμελείς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ από κάποιον ανώτερο σου στον χώρο εργασίας σου είναι πολύ πιθανό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι φιλοδοξίες σου δρέπουν καρπούς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *