ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή, ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού που βρίσκεται διαμετρικά απέναντι σου. Προσπαθείς να συμφιλιωθείς με άτομα που απαρτίζουν τον στενό κοινωνικό σου κύκλο κάνοντας το πρώτο βήμα. Η επικοινωνία με τους άλλους αποκτά νόημα και μπορείς να μεταδώσεις τις ιδέες σου όπως και να ακούσεις των άλλων. Οι διαπροσωπικές σχέσεις φωτίζονται! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ισχυρογνωμοσύνη και απολυτότητα στην συμπεριφορά σου στην δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα απέφυγε να κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού για να τραβήξεις το ενδιαφέρον του συντρόφου. Σε θαυμάζει όπως είσαι! Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να γνωρίσεις το άτομο που θα σε ενθουσιάσει με την εξυπνάδα και τον λόγο του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα προβλέπονται που γίνονται με την συνεργασία εξαιρετικών ατόμων. Στα οικονομικά δεν σε πτοούν οι δαπάνες που θα χρειαστούν για την προώθηση της δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι Παρασκευή και ο Ήλιος συναντά τον Ερμή κάνοντας σύνοδο στο ζώδιο του Ζυγού. Η μέρα είναι εστιασμένη στην καθημερινότητα και στις δουλειές που κάνεις συνήθως μέσα στην ημέρα. Με την εργασία θα ασχοληθείς και με τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Προβάλλεις τις ιδέες σου προτείνοντας κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την δουλειά, θα φύγει το στρες, ενώ ξεκινάς ένα πρόγραμμα που σε βοηθά να απαλλαγείς από περιττές αγγαρείες. Σκέφτεσαι να αρχίσεις γυμναστήριο ή δίαιτα για την ευεξία την ενδυνάμωση του οργανισμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η μέρα προσφέρεται για να φτιάξεις το πρόγραμμα της καθημερινότητας που μοιράζεσαι με τον σύντροφο ώστε να μείνει χρόνος. Αν είσαι χωρίς σχέση, μπορείς σήμερα να συναντήσεις το άτομο που θα σε ενθουσιάσει πάνω σε μια μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά τα πάντα δουλεύουν ρολόι μετά από δική σου προτροπή. Το περιβάλλον εργασίας βελτιώνεται. Στα οικονομικά θα χρειαστείς ένα ποσό για να υλοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι Παρασκευή και η σύνοδος που σχηματίζεται με τον Ήλιο και τον Ερμή φέρνουν ανανεωτικές καταστάσεις στα ερωτικά θέματα. Είσαι αισιόδοξος έχεις πολλές προσκλήσεις για εξόδους και διασκεδάσεις που δεν θα αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Παράλληλα είσαι δημιουργικός και προβάλλεις τα ταλέντα σου με την σιγουριά του νικητή αφού έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Σήμερα είσαι περήφανος για τα επιτεύγματα των παιδιών σου αν είσαι γονιός και καμαρώνεις γι’ αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις υπέροχες στιγμές με τον σύντροφο εσύ που είσαι δεσμευμένος. Με διασκέδαση γλέντια και χαρές εξελίσσεται η μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την σκέψη σε ένα άτομο από το παρελθόν που θρέφεις ακόμα συναισθήματα και θα χάσεις την σημερινή εύνοια για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία ευνοείται και μάλιστα θα αποφέρει οικονομικό όφελος που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τα χρέη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, για σήμερα Παρασκευή βλέπουμε να συναντά ο Ήλιος τον Ερμή κάνοντας σύνοδο στο ζώδιο του Ζυγού, που φωτίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ενδεχομένως είναι μια μέρα που θα φανείς αδιάλλακτος σκληρός με απόλυτη συμπεριφορά προς τους οικείους, όμως με τον διάλογο θα λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. Στο τέλος θα καταφέρεις να γεφυρώσεις τις σχέσεις τόσο με την οικογένεια όσο και με τους συνεργάτες αρκεί να κάνεις στην άκρη τον εγωισμό και τον δογματισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η μέρα που βάζεις στο μικροσκόπιο την σχέση και την περνάς από κόσκινο. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι δύσκολη για νέες γνωριμίες γιατί οι απαιτήσεις σου είναι υπερβολικές και κανείς δεν τις καλύπτει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες ευνοούνται και είσαι έτοιμος για ένα καινούργιο επαγγελματικό βήμα χωρίς να ρισκάρεις βέβαια όλα σου τα χρήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, Παρασκευή σήμερα και η σύνοδος που γίνεται μεταξύ του Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια επικοινωνίες μετακινήσεις και επαφές με πολύ κόσμο που αποζητά την συμβουλή σου. Οι έξυπνες ιδέες σου προσελκύουν τους ανθρώπους αν και κάποιες φορές ίσως το παρακάνεις όταν μιλάς μόνο εσύ και δεν ακούς και τους άλλους. Είσαι καλός ομιλητής αναμφισβήτητα αρκεί να μη το πάρεις επάνω σου φουσκώσεις από περηφάνεια και θεωρήσεις τους υπόλοιπους κατώτερους ή αμόρφωτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για συζήτηση και όχι ‘μονόλογο’ με τον σύντροφο που θα ανακαλύψεις ότι το χιούμορ κάνει καλό. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα σήμερα θα φέρει την γνωριμία με ένα άτομο που θα σε προσεγγίσει κάνοντας αστεία για να σπάσει τον πάγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά προωθείς τις έξυπνες ιδέες σου που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος και τις περιττές αγγαρείες. Έξοδα που δεν θα αποφύγεις δεν σε πτοούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα που είναι Παρασκευή ο Ήλιος συναντά τον Ερμή κάνοντας σύνοδο στο Ζυγό που φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα. Έχεις φερθεί εγωιστικά στο παρελθόν κι έχεις κάνει λάθη που κοστίζουν. Επειδή δεν τα ξέρεις όλα καλύτερα αποδέξου την συμβουλή κάποιου ειδικού πριν προβείς σε επενδύσεις. Για να αυξήσεις το εισόδημα σου παράλληλα θα χρειαστεί να κάνεις οικονομία και αυτήν την περίοδο δεν συμμορφώνεσαι. Σίγουρα θα την βρεις την άκρη αφού δεν σε χαρακτηρίζει η σπατάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να ερωτευτείς ξανά το ταίρι εφόσον η βραδινή έξοδος για διασκέδαση θα σας φέρει πιο κοντά. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι ιδανική μέρα για γνωριμίες και εξόδους όπου το φλερτ επιτρέπεται και ευνοείται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιχειρηματικά σχέδια και οικονομικές επενδύσεις προωθούνται. Μπορείς τώρα να αναδείξεις τα ταλέντα που διαθέτεις και να βρεις χορηγούς για να σε υποστηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα Παρασκευή η σύνοδος του Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο σου, εστιάζει το ενδιαφέρον στα προσωπικά θέματα. Είσαι περήφανος για όσα έχεις καταφέρει στην ζωή σου, πατάς γερά στα πόδια σου και δεν έχεις κανένα ανάγκη. Κάνεις όνειρα για το μέλλον παίρνεις πρωτοβουλίες για να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα που θα σε απογειώσουν, αρκεί να παραμερίσεις τον εγωισμό. Στον αντίποδα η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον τομέα του σπιτιού, φαίνεται πως δεν θα γλυτώσεις τις υποδείξεις ενός οικείου προσώπου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η επιβλητική σου παρουσία μαζί με το επικοινωνιακό χάρισμα σε κάνουν περιζήτητο. Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις με τον σύντροφο που θα φέρουν αποτελέσματα σε ότι αφορά την μελλοντική σας πορεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά αν δουλεύεις από το σπίτι, ή υπάρχει συνεργασία με άτομο της οικογένειας θα πάει καλά. Στα οικονομικά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, βλέπουμε ότι σήμερα ο Ήλιος συναντά τον Ερμή με σύνοδο στον Ζυγό που φέρνει αποκαλύψεις που αφορούν το παρελθόν σου. Φωτίζεται ο εσωτερικός τομέας του ωροσκοπίου σου και βγαίνουν στην φόρα όλα όσα έχεις φυλαγμένα. Η μέρα δεν προσφέρεται για εξόδους και κοινωνικότητες αλλά είναι ιδανική για ενδοσκόπηση ψυχανάλυση και εσωτερικό διάλογο. Μέρα που όσο και να σε τραβάνε για έξω οι φίλοι εσύ προτιμάς να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, διανύεις κατάλληλη μέρα όπου η επικοινωνία με τον σύντροφο ευνοείται. Το βράδυ απολαμβάνεις ένα ρομαντικό δείπνο μαζί του. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, οι σκέψεις για μια παρελθοντική σχέση στριφογυρίζουν στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μυστικές συμφωνίες θα κινηθείς στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά οι διακανονισμοί θα μείνουν κρυφοί. Προσοχή στα κουτσομπολιά στην δουλειά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα είναι Παρασκευή και παρατηρούμε τον Ήλιο να συναντά τον Ερμή στον Ζυγό, που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική ζωή και στην αύξηση του κύκλου γνωριμιών. Με νέους ανθρώπους που μπαίνουν στην ζωή σου θα συμπορευτείς και θα μοιραστείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Τα σχέδια προωθούνται και παράλληλα υλοποιούνται. Μετρίασε την γενναιόδωρη στάση προς τους φίλους που φέρνει οικονομικές σπατάλες γιατί στο τέλος θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ευνοείται η προώθηση των μελλοντικών σχεδίων και οι συζητήσεις με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η τύχη σου χαμογελά με καινούργιες γνωριμίες που κινούνται ανάμεσα στον φιλικό κύκλο και σε συναρπάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου σήμερα είναι στραμμένο στον οικονομικό τομέα και η επιθυμία σου για αύξηση του εισοδήματος εκπληρώνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, λίγο απαιτητική κρίνεται αυτή η Παρασκευή με την σύνοδο του Ήλιου- Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Το βλέμμα στρέφεται στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου κι έτσι τα θέματα που έχουν προτεραιότητα σήμερα είναι τα επαγγελματικά και η καριέρα. Έχεις ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και στοχεύεις στην κορυφή αψηφώντας κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται στον δρόμο σου. Η αλήθεια είναι ότι τυγχάνεις στήριξης από τους ανωτέρους στην δουλειά που σε προωθούν για να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα κατακτώντας ανώτερη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες που έχεις από τον σύντροφο μάλλον είναι υπερβολικές. Εάν είσαι αδέσμευτος, η προσωπικότητα σου σήμερα καθώς και η εμφάνιση δεν περνούν απαρατήρητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική καταξίωση και άνοδος είναι βέβαιη. Απολαμβάνεις την επιτυχία για την οποία έχεις κοπιάσει τόσο πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, για σήμερα που είναι Παρασκευή και ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού έχεις την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος σου ανήκει αφού η τύχη σου χαμογελά. Ευνοϊκά κυλούν τα σχέδια που έχεις κάνει για το μέλλον και τα όνειρα υλοποιούνται το ένα μετά το άλλο. Βρίσκεις ενδιαφέρον σε σπουδές και αποκτάς άλλη αντίληψη για την ζωή. Βέβαια κάποιες φορές γίνεσαι υπέρμετρα ενθουσιώδης και μπορεί να πέσεις σε παγίδες για αυτό πρόσεχε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι καλή για να σχεδιάσεις ένα μακρινό ταξίδι με τον σύντροφο που θα λειτουργήσει ανανεωτικά στην σχέση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σήμερα είσαι διχασμένος ανάμεσα στο παρελθόν και την σχέση που σε ταλάνισε και στην νέα γνωριμία που έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επιπλέον έσοδο από την δουλειά ως μπόνους σε ανακουφίζει οικονομικά. Ευνοϊκά εξελίσσεται μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Παρασκευή και ο Ήλιος συναντά τον Ερμή σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Ζυγού. Το μυαλό βρίσκεται στο παρελθόν και σε ένα οικονομικό πρόβλημα που δεν έχεις βρει την λύση του. Ίσως ήρθε η στιγμή που περίμενες για να ασχοληθείς με αυτό τώρα που το μυαλό σου κατεβάζει ιδέες. Σαφώς και θα έχεις άγχος γιατί το πρόβλημα είναι μακροχρόνιο και δεν λύνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Η βοήθεια ενός φίλου αποδεικνύεται πολύτιμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα εκμεταλλεύσου την ανεβασμένη ερωτική σου διάθεση για ερωτοτροπίες με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα από το άτομο που επιχειρεί να σε προσεγγίσει ξανά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεις λύση στο οικονομικό πρόβλημα που εκκρεμεί από καιρό. Μια επαγγελματική συνεργασία είναι ευνοική και θα αποφέρει έσοδα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *