ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα σε Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλεί τριγμούς στα επαγγελματικά σου. Συνάδελφοι και συνεργάτες θέλουν προσοχή. Κάποιοι μπορεί να σε συκοφαντούν στους ανωτέρους οι οποίοι με την σειρά τους σε πιέζουν. Τα νέα δεν είναι πολύ ευχάριστα στην δουλειά και πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Παρασκήνιο και κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σου σε στεναχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η μέρα σήμερα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις συζήτηση με το ταίρι σου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση με το παρελθόν και το μοιραίο άτομο που υπήρχε στην ζωή σου σε αναστατώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αν και σου είναι δύσκολο. Μην προκαλείς! Τα έξοδα σε πιέζουν οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Σάββατο και σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα που προκαλεί εμπόδια καθυστερήσεις στα επεκτατικά σχέδια που αφορούν ταξίδια σπουδές και γνώσεις που πολύ θα επιθυμούσες να πραγματοποιήσεις αλλά οι συνθήκες δεν στο επιτρέπουν. Η δουλειά σε φρενάρει είναι απαιτητική έχεις πολλά καθήκοντα ευθύνες που δεν τελειώνουν με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι. Με την Σελήνη από τον Αιγόκερω θα καταφέρεις να διαχειριστείς τις αντιξοότητες σκεπτόμενος θετικά και αισιόδοξα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα κυριαρχεί η κατήφεια γιατί βλέπεις να απομακρύνεται το όνειρο για ένα ταξίδι που θα ήθελες με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε γοητεύσει πάνω σε μια μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά έχεις αναλάβει περισσότερα από όσα βαστούν οι ώμοι σου με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι και κάποιες φορές το ποτήρι ξεχειλίζει. Τα οικονομικά δεν βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, Σάββατο σήμερα και βλέπουμε τον σχηματισμό του τετραγώνου ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα να προκαλεί προβλήματα στον οικονομικό τομέα και να φέρνει στην επιφάνεια παλιές εκκρεμότητες από οφειλές σε τρίτους. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που φρενάρονται θέματα που αφορούν την κοινωνική ζωή και μπλοκάρουν τις δραστηριότητες που σου δίνουν ευχαρίστηση όπως την ενασχόληση με το χόμπι σου ή έστω την έξοδο για διασκέδαση. Στο μυαλό σου ψάχνεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεχρεωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σχέση σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αν θέλεις να παραμείνεις με το άτομο που έχεις επιλέξει. Άσε στην άκρη τα χειριστικά παιχνίδια εξουσίας που δεν σε συμφέρουν. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα υπάρχει ένδειξη για γνωριμία με ένα άτομο που διαθέτει έντονο μαγνητισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να προωθήσεις τα δημιουργήματα σου έχεις εμπόδια που δύσκολα ξεπερνιούνται. Επικεντρώσου στην τακτοποίηση των οφειλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε για σήμερα που είναι Σάββατο παρατηρούμε να σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου, Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλώντας έντονη δυσφορία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με έντονο διαπληκτισμό και αντιπαράθεση θα κυλήσει η μέρα ανάμεσα σε σένα και τους σημαντικούς ανθρώπους που υπάρχουν στην ζωή σου. Τα πικρά λόγια που θα ξεστομίσουν τα χείλη σου αλλά και τα παράπονα από την οικογένεια θα φέρουν στεναχώρια. Οι σχέσεις οικογενειακές, επαγγελματικές, αισθηματικές διαταράσσονται καθώς και η σταθερότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα περνάς από το μικροσκόπιο τον σύντροφο και βγάζεις παράπονα απωθημένα που δεν βοηθούν για να διατηρηθεί η ομαλότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν είναι ιδανική για νέες γνωριμίες αφού η διάθεση σου είναι πεσμένη από άλλα προβλήματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή σε νέες συνεργασίες αν και καλύτερα να τις αναβάλεις για λίγο. Στα οικονομικά φρόντισε να μη σε ρίξουν άτομα που εμπιστεύεσαι.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, για σήμερα Σάββατο, ο σχηματισμός του τετραγώνου ανάμεσα σε Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλεί κλίμα ασυνεννοησίας με τους γύρω σου. Οι κουβέντες σου πάνε στο βρόντο αφού κανείς δεν σε ακούει. Στο περιβάλλον της δουλειάς γίνονται λόγια που τα μαθαίνεις και πικραίνεσαι. Το άγχος σε καπελώνει δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου όπως θέλεις ενώ οι υφιστάμενοι, αν υπάρχουν φαίνεται να μη σε λογαριάζουν και να κάνουν τα δικά τους. Προστάτευσε τις ιδέες σου γιατί κάποιοι στις κλέβουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι καχύποπτος σήμερα με το ταίρι και δημιουργείται πρόβλημα στη σχέση, αφού δύσκολα μπορείς να τον εμπιστευτείς. Αν δεν έχεις σχέση, η σημερινή μέρα κρύβει μια γνωριμία αλλά δεν είναι ιδανική για τα γούστα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά έχεις άγχος από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Δυστυχώς δεν υπάρχει συμφωνία με τα άτομα που συνεργάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Σάββατο και το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει από τους λάθος χειρισμούς του παρελθόντος. Φέρθηκες επιπόλαια αν και δεν το συνηθίζεις και παρασύρθηκες σε έξοδα που δαπάνησες προς την ευχαρίστηση σου. Οι πολλές κοινωνικότητες και οι έξοδοι για διασκέδαση σε έβγαλαν εκτός προϋπολογισμού. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ξοδεύτηκες για τα παιδιά σου. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω δεν σε αφήνει να χάσεις την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η μέρα είναι ακατάλληλη να κουβεντιάσεις με τον σύντροφο για τα αισθήματα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί σήμερα να κάνεις μια γνωριμία αλλά δεν θα αφεθείς απόλυτα συναισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά ζόρια έχουν ήδη φανεί και σε πιέζουν. Θα χρειαστεί να ελαττώσεις κάποια πράγματα που θεωρούνται πολυτέλειες. Επιχειρηματικά σχέδια καθυστερούν και αλλάζεις πορεία πλεύσης.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, το σημερινό Σάββατο σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα που φέρνει δυσάρεστες εξελίξεις στην σχέση σου με την οικογένεια. Οι προσπάθειες σου για να πλησιάσεις τα αγαπημένα άτομα και να βρεις την συμβιβαστική μέση οδό δεν φέρνει αποτελέσματα. Καταλήγεις να διαφωνείς για θέματα ακίνητης περιουσίας που νιώθεις ριγμένος και αδικημένος. Θα χρειαστεί να αλλάξουν ριζικά τα θέματα του σπιτιού ενώ τα θεμέλια που στηρίζουν την οικογένεια τρίζουν. Βγαίνουν απωθημένα από το παρελθόν που δεν περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να μιλήσεις στον σύντροφο για τα σχέδια σου. Την επιθυμία πρόταση για συγκατοίκηση ας την κρατήσεις για αργότερα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι ευνοϊκή η σημερινή μέρα για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι το ενδιαφέρον σου σε άλλους τομείς και δεν ασχολείσαι με τα επαγγελματικά. Στα οικονομικά έχεις κάποιες προτάσεις για μια αγοραπωλησία που αφορά περιουσιακό στοιχείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, για σήμερα Σάββατο το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλεί την τάση για απομόνωση από τις κοινωνικές συναναστροφές και τα άτομα του στενού κύκλου γιατί η μέρα φέρνει εμπόδια στις επικοινωνίες ασυνεννοησία και μετακινήσεις που σε κουράζουν. Παρασκήνιο κινείται πίσω από την πλάτη σου και κακόβουλα άτομα προσπαθούν να σε διαβάλλουν. Η επιφυλακτική στάση και η καχυποψία είναι δικαιολογημένες αφού το ένστικτο σου σε προειδοποιεί για ότι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σήμερα να βγάλεις τα εσώψυχα σου στον σύντροφο γιατί μαζί θα βγουν και απωθημένα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μια αισθηματική γνωριμία αν και ενδιαφέρουσα δεν σε καλύπτει εγκεφαλικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα ήταν να μην υπογράψεις επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες αν δεν τις μελετήσεις προσεκτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, για σήμερα Σάββατο, ο σχηματισμός τετραγώνου που γίνεται μεταξύ των Ήλιου, Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια στα μελλοντικά σου σχέδια φέρνει αναβολές ενώ παράλληλα σε απασχολούν τα οικονομικά σου. Αστάθεια παρουσιάζεται η οποία σε κάνει να γίνεσαι ανασφαλής. Προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες με τα φιλικά άτομα που καλύτερα θα ήταν να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς. Μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου σε φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε διακατέχει η ανασφάλεια για τα συναισθήματα του συντρόφου και ζητάς αποδείξεις για την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φιλικό άτομο σε προσεγγίζει ερωτικά και σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά είναι σε κατάσταση συναγερμού οπότε κάνε το κουμάντο σου και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Κράτησε μακριά τους φίλους από τα επαγγελματικά και τα οικονομικά για να διατηρηθεί η φιλία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, φέρνει εμπόδια δυσκολίες και αναβολές στα επαγγελματικά σχέδια. Πιέζεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στην δουλειά και οι ώμοι σου δεν αντέχουν άλλο ενώ είσαι καχύποπτος σε όποιον σε πλησιάζει. Λόγια γίνονται στον εργασιακό χώρο και συζητούν το όνομά σου με όχι και τόσο θετικά σχόλια. Η Σελήνη κινείται σήμερα στο ζώδιο σου και σε κάνει ευάλωτο ευαίσθητο και αρκετά υποκειμενικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι δύσκολη για την σχέση σου. Είσαι καχύποπτος και επίμονος στις απόψεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν κρίνεται κατάλληλη για καινούργια γνωριμία αφού η επιφυλακτική σου στάση δεν αφήνει κανένα να σε πλησιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βασική σου προτεραιότητα είναι σήμερα τα επαγγελματικά. Οι απαιτήσεις της δουλειάς δεν σου αφήνουν καθόλου χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Σάββατο βλέπουμε τον σχηματισμό του τετραγώνου ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, που προκαλεί εσωτερική αναστάτωση από την αναμόχλευση του παρελθόντος. Η καρδιά σου χαλάει από τα σχέδια που δεν μπορείς να υλοποιήσεις ενώ αποδιοργανώνεσαι ψυχολογικά γιατί άλλα περίμενες και άλλα ήρθαν. Τα πλάνα για σπουδές ή για ένα μεγάλο ταξίδι ματαιώνονται φέρνοντας τη σταδιακή σου αποστασιοποίηση από το κοινωνικό περιβάλλον επειδή είσαι απογοητευμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα να βρεθείς ιδιωτικά με τον σύντροφο αλλά χωρίς να βγάλεις παράπονα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για ερωτική γνωριμία εξαιτίας ενός παλιού έρωτα που βρίσκεται ακόμα στην ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις επαγγελματικές συνεργασίες γιατί κάπου υπάρχει παγίδα στα ψιλά γράμματα. Φρόντισε να την εντοπίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ, το τετράγωνο που σχηματίζεται σήμερα Σάββατο ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλεί αναβολές και καθυστερήσεις στα οικονομικά που σε βγάζουν εκτός ελέγχου. Διαψεύδονται τα σχέδια οι φιλοδοξίες ενώ ένα φιλικό άτομο προσπαθεί να σε συμβουλέψει κάνοντας κουμάντο στην τσέπη σου. Κράτα αποστάσεις και μην αφήνεις την τύχη σου στα χέρια κανενός. Η προσπάθεια για οικονομικό διακανονισμό με δημόσιους φορείς δεν φέρνει αποτελέσματα και πρέπει να σκεφτείς κάτι πιο δραστικό όπως ένα δάνειο για παράδειγμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση η μέρα προσφέρεται για μια φιλική κουβεντούλα με τον σύντροφο σε ότι αφορά τα μελλοντικά σχέδια. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα νέο άτομο διεγείρει τον πόθο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην εμπλακείς επαγγελματικά με ένα φιλικό άτομο γιατί δεν θα πάει καλά. Στα οικονομικά έχεις άγχος από τα χρέη που δεν προλαβαίνεις να καλύπτεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *