ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού κι εσύ ρίχνεις το φως του στα πιο σκοτεινά βάθη της ψυχής σου. Τώρα νιώθεις ότι ενδυναμώνεσαι ψυχικά και η αναλυτική σου σκέψη σε βοηθά να ανακαλύπτεις τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων και διαβάζεις το μυαλό τους. Το πάθος και η σεξουαλικότητά σου είναι εμφανή και οι άλλοι μαγνητίζονται από αυτά. Καλή εποχή για να ξεκινήσεις συμβουλευτική ή ψυχοθεραπεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο σου αναζωπυρώνεται και η λίμπιντο ανεβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, το σεξαπίλ σου φέρνει κοντά σου πολλούς υποψήφιους παρτενέρ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα οικονομικό θέμα που διαχειρίζεσαι με τρίτους μπορεί τώρα να διευθετηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού εσύ ρίχνεις το βάρος στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Οι αψιμαχίες και οι διαφωνίες που είχες με το ταίρι σου μπορούν τώρα να εξομαλυνθούν και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Το βάρος που ρίχνεις στα επαγγελματικά σου φέρνει και νέες προτάσεις για συνεργασίες. Προσπάθησε να ζυγίσεις καλά τις διαθέσεις όσων έρχονται στη ζωή σου τώρα χωρίς όμως να γίνεσαι υπερβολικά συναισθηματικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποφασίζεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου που λόγω φόρτου εργασίας είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας νέος συνεργάτης που μπαίνει τώρα στη ζωή σου ενδέχεται να γίνει το ερωτικό σου ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργάτες σου διάκεινται φιλικά απέναντι σου και προωθούν τα επαγγελματικά σου σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού κι εσύ ρίχνεις το βάρος σε θέματα δουλειάς, καθημερινών υποχρεώσεων αλλά και του τρόπου ζωής που έχεις επιλέξει. Προσπάθησε να μην διοχετεύεις υπερβολική ενέργεια στη δουλειά σου γιατί ο κίνδυνος της κατάπτωσης και της υπερκόπωσης είναι εδώ. Αντίθετα, αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο στην ξεκούρασ σου, να κοιμάσαι καλά και να παίρνεις βιταμίνες. Η άσκηση και ο διαλογισμός θα σε βοηθήσουν επίσης να αδειάσεις το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου πιθανόν έχει παράπονα και ζητάει λίγο από τον χρόνο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζητάς μια εξόρμηση με σκοπό να γνωρίσεις και καινούριους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια ευνοούνται και άτομα από το εξωτερικό προβλέπεται να σου προτείνουν συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και για σένα αυτό σημαίνει ότι ερωτεύεσαι, φλερτάρεις, διασκεδάζεις και δημιουργείς. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη, είσαι αισιόδοξος και η ψυχή του πάρτι και όλοι σε αγαπούν. Περνάς πλέον ευχάριστα τον καιρό σου κάνοντας αυτά που σου αρέσουν. Η ενασχόλησή σου με τα χόμπι σου είναι πιο εντατική τώρα και αυτό σε ψυχαγωγεί και ζεσταίνει την ψυχή σου. Η δημιουργικότητα σου τονίζεται καθώς προωθείς τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η καλή σου διάθεση και η χαρά γίνονται αντιληπτά από το ταίρι σου και εκτιμώνται. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις τώρα όλες τις ευκαιρίες να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους μέσα από χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ευχάριστη διάθεση που έχεις τώρα γεμίζει το μυαλό σου με νέες ιδέες για επιχειρηματικά πρότζεκτ που ίσως θες να ξεκινήσεις και που έχουν να κάνουν με το χόμπι σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και εσένα αυτό σου φέρνει εξελίξεις σε θέματα ακινήτων και οικογένειας. Έχεις τώρα την ευκαιρία να έρθεις κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται και επαφές με πελάτες και αγοραστές γίνονται πιο εύκολα. Κατά τα άλλα, κλείνεσαι στο καβούκι σου και επιδιώκεις την απομόνωση που χρειάζεσαι για να σκεφτείς. Ο πατέρας ή η μητέρα σου ίσως χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ρομαντική διάθεση που έχεις σε ωθεί να προετοιμάσεις μια βραδιά για δύο στο σπίτι. Αν είσαι αδέσμευτος, αναπολείς μια παρελθοντική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ρίχνεις το βάρος σε θέματα σπιτιού και οικογένειας με ρίσκο να μείνεις πίσω στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού κι εσένα αυτό σε κινητοποιεί να διευθετήσεις καθημερινές υποχρεώσεις, μετακινήσεις, ραντεβού και επαφές με τον περίγυρό σου. Έγγραφα, υπογραφές αλλά και το μεταφορικό σου μέσο είναι θέματα με τα οποία θα ασχοληθείς από εδώ και μπρος. Ένα επιμορφωτικό σεμινάριο θα αποδειχθεί ωφέλιμο για σένα για να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου με νέες γνώσεις και δεξιότητες. Οι συζητήσεις με τα αδέλφια ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, συζητάς με το ταίρι σου για θέματα που ζητούν επίλυση στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον στη γειτονιά σου ή σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη εποχή να σταθεροποιήσεις θέματα οικονομικών και υλικών αποκτημάτων με ευκολία και να θέσεις τις βάσεις για να οικοδομήσεις πάνω σε γερά θεμέλια τις προσωπικές σου σχέσεις. Έχεις την τάση να γίνεσαι όμως υλιστής και κτητικός με όσα και όσους θεωρείς πως σου ανήκουν κι αυτό ίσως προκαλέσει αντιδράσεις από τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σταθεροποιείς τώρα μια σχέση που ξεκίνησε πρόσφατα και δεν ήξερες που πηγαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα θα βασίζονται πάνω σε στέρεο έδαφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετική εποχή για το πορτοφόλι σου που γεμίζει και σε γεμίζει κι εσένα με αισιοδοξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο σου και εσύ λάμπεις και φαίνεσαι. Όλες οι επιδιώξεις σου τώρα προωθούνται και εσύ αναλαμβάνεις δράση σε όλους τους τομείς και ιδίως σε θέματα που αφορούν εσένα τον ίδιο και τα δικά σου θέλω. Η ενέργεια σου είναι στο απόγειο της και η διάθεση σου επίσης. Πως να μην είναι άλλωστε αφού τώρα έχεις και τα γενέθλια σου;; Χρόνια σου πολλά και καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σχεδιάζεις τώρα τα επόμενα βήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η λάμψη κι η γοητεία σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου και να πείσεις για τις ικανότητες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ ρίχνεις φως στα βάθη του ψυχισμού σου. Αναπολείς περασμένες καταστάσεις και πρόσωπα από το παρελθόν που δεν έχεις πλέον στη ζωή σου. Τα όνειρα σου γίνονται τώρα πολύ έντονα και η διαίσθηση σου αυξάνεται. Θέματα ψυχικής και σωματικής ευεξίας θα χρειαστούν την προσοχή σου. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να τρως καλά. Πιθανόν να βρεθείς σήμερα με αδέλφια και συγγενείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να εκφράζεις αυτά που νιώθεις στον σύντροφο σου και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται τώρα να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το παρασκήνιο που επικρατεί στον χώρο της δουλειάς σου δημιουργεί κακή διάθεση. Οι κρυφοί σου εχθροί αποκαλύπτονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και εσένα η δημοτικότητα σου αυξάνεται. Όλοι επιζητούν να βρεθούν στην παρέα σου, να μοιραστείς τις ιδέες σου μαζί τους και είσαι στο επίκεντρο των ομάδων στις οποίες συμμετέχεις. Ενδέχεται να αναλάβεις ηγετικό ρόλο μέσα σε συλλόγους και ομάδες που κινείσαι μαζί με ομοϊδεάτες. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου κι εσύ δεν προλαβαίνεις να κανονίζεις εξόδους και συναντήσεις με όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου παραπονιέται που περνάς συνεχώς χρόνο με φίλους και παρέες. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας φίλος σου εκφράζει ερωτικά συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαφές που κάνεις τώρα έχουν τις βάσεις για μελλοντικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου είναι άστατα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και ο τομέας που φωτίζεται είναι το Μεσουράνημα σου, το επιφανέστερο σημείο του ωροσκοπίου σου, της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Οι ανώτεροι σου σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν κι εσύ έχεις όλο και μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Μετρίασε την τάση που έχεις με τη Σελήνη στο ζώδιο σου να γίνεσαι υπερευαίσθητος και εύθικτος ώστε να μη χαλάσει η εύνοια που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως το ταίρι σου ζητήσει την επισημοποίηση της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας ανώτερος στον χώρο εργασίας σου σε φλερτάρει διακριτικά για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη μέρα για να θέσεις υψηλούς στόχους και να τους πετύχεις αποτελεσματικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού κι εσύ θες διακαώς να αποδράσεις κάπου μακριά. Πιθανόν τώρα να παίρνεις άδεια κι έτσι προγραμματίζεις διακοπές και ταξίδια στο εξωτερικό. Σχέδια που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, ανώτερη γνώση και φιλοσοφία εξάπτουν τη φαντασία σου και εσύ αναλαμβάνεις δράση για σπουδές που ήθελες αλλά ανέβαλες. Οι επαφές με ξένους ευνοούνται και πιθανόν να γνωρίσεις άτομα άλλης εθνικότητας και κουλτούρας που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι καλή για μια απόδραση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο από το εξωτερικό έρχεται στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται τα σχέδια για νέα επαγγελματικά πλάνα τα οποία όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις ακόμα κρυφά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *