ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη βλέπουμε να διανύει το ζώδιο του Ιχθύ στρέφοντας το ενδιαφέρον στα πολύ προσωπικά σου θέματα τα οποία έχεις κρυμμένα μέσα στην ψυχή σου. Λειτουργείς διαισθητικά και αντιλαμβάνεσαι το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου στον τομέα της δουλειάς και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που θέλεις να απομονωθείς για να οργανώσεις ένα σχέδιο δράσης. Μπορεί να καταπιέσεις για λίγο τα συναισθήματα σου γιατί η παρορμητικότητα δεν φέρνει καλά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα προσφέρεται για να συνδεθείς με το σύντροφο σε πιο πνευματικό επίπεδο ανοίγοντας την ψυχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μόνος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άγχος για τα επαγγελματικά και για την πορεία τους. Προσπαθείς να εντοπίσεις τα άτομα που σε παρακολουθούν και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Τετάρτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στην κοινωνική ζωή και στις επαφές με τους φίλους. Μέρα γεμάτη συναντήσεις όπου τα άτομα που συναναστρέφεσαι σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία, ενώ μοιράζεσαι μαζί τους τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου για το μέλλον. Μπορεί να δώσεις έμφαση στην άποψη τους και να επηρεαστείς από την γνώμη τους, εξαιτίας της συναισθηματικής υπερευαισθησίας που είναι εμφανής αυτή τη μέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η κοινωνική συναναστροφή με τους κοινούς φίλους που έχεις με το ταίρι θα ανανεώσει την σχέση, βγάζοντας την ρουτίνα από την ζωή σου. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για να δικτυωθείς με άτομα του φιλικού κύκλου και να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια αλλαγή έρχεται στα επαγγελματικά με νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά εξασφαλίζεις νέους πόρους εισοδήματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα είναι μέρα του Ερμή, που είναι δικός σου κυβερνήτης και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Η μέρα είναι πολύ απαιτητική, φέρνει ευθύνες και υποχρεώσεις στην δουλειά, όπου εκεί είσαι εστιασμένος. Δίνεις προτεραιότητα στην καριέρα, στις προοπτικές, στους στόχους και στον γάμο! Έχεις θέσει υψηλούς στόχους και τον πήχη στα ύψη, για να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς. Στον αντίποδα η οικογένεια έχει τις δικές της απαιτήσεις και βρίσκεσαι σε δίλλημα που σε ωθεί να αντιδράσεις σπασμωδικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση θα παρασυρθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα προς το σύντροφο εξαιτίας των απαιτήσεων του που δεν μπορείς να ανταποκριθείς από έλλειψη χρόνου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα περάσεις πολύ χρόνο στην δουλειά και δεν είσαι εύκαιρος για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επίτευξη των στόχων στα επαγγελματικά είναι δεδομένη, ύστερα από πολύ κόπο και χρόνο που έχεις αφιερώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και είναι πολύ ευνοϊκή μέρα για σένα. Ασχολείσαι με θέματα προσωπικής ανάπτυξης και είναι φανερό ότι σε διακατέχει η αίσθηση της ελευθερίας. Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον, κάνεις όνειρα για το αύριο και στοχεύεις σε ταξίδια, σπουδές και γνώσεις, που θα σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά και θα τονώσουν το εισόδημα σου. Μπορείς να αποκτήσεις καινούργια δεξιότητα που θα συμβάλει στην διεύρυνση των οριζόντων και θα εμπλουτίσει το βιογραφικό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού με τον σύντροφο θα τονώσει την σχέση και θα φρεσκάρει τον έρωτα. Εάν είσαι αδέσμευτος, η επαφή με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από τα γούστα σου θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τόνωση του εισοδήματος προέρχεται από την αναβάθμιση της καριέρας σου. Οι επιπλέον δεξιότητες αμείβονται!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα πάνω σε ένα οικονομικό θέμα που έχει ρίζες στο παρελθόν. Μπορεί να πιεστείς να αγχωθείς λίγο να στεναχωρηθείς γιατί η οικονομική στενότητα έχει αντίκτυπο στην κοινωνική σου ζωή που περιορίζεται. Δύσκολη μέρα που ψάχνεις να βρεις λύσεις για να εξισορροπήσεις την κατάσταση. Μπορείς όμως να κάνεις διακανονισμό με τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες, ώστε να διευκολυνθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο σήμερα θα επιδιώξεις να βρεθείς ιδιωτικά και να ζήσεις μια μέρα πάθους αρκεί να παραμερίσεις τα συναισθήματα ζήλιας και ανασφάλειας. Αν δεν έχεις σύντροφο, η σκέψη σου ταξιδεύει στο παρελθόν και δεν αφήνεσαι σε καινούργιες περιπέτειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά πιέζουν το εισόδημα σου ενώ οι οφειλές δεν τακτοποιούνται πλήρως. Μια νέα συνεργασία μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, αυτή η Τετάρτη είναι μέρα που φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με την Σελήνη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο στους Ιχθύς, είσαι εστιασμένος στις ανάγκες, στις επιθυμίες και στα θέλω των άλλων, παραμερίζοντας τα δικά σου. Ενδεχομένως οι προσπάθειες που κάνεις σήμερα για να γεφυρώσεις τις διαφορές που σε χωρίζουν από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου να αποφέρουν αποτελέσματα αφού είσαι δεκτικός και συζητήσιμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση βλέπεις ότι δεν χωρούν αντιπαραθέσεις και αψιμαχίες γι’ αυτό απλώνεις πρώτος το χέρι του συμβιβασμού. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για γνωριμίες και δεν θα την αφήσεις να περάσει έτσι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τονώνεται η δημοτικότητα σου και οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή για να διαλέξεις την πιο συμφέρουσα σε οικονομικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Ζυγέ, αυτή την Τετάρτη βλέπουμε ότι με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, φροντίζεις να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας με ευκολία, κάνοντας σωστή διαχείριση του χρόνου σου. Φτιάχνεις το πρόγραμμα της ημέρας και δεν παρεκκλίνεις από αυτό, όσο κι αν προσπαθούν να σε παρασύρουν γνωστοί και φίλοι για άλλες δραστηριότητες. Η μέρα κυλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με σύστημα, οργάνωση και μέθοδο, που σε βοηθά να τακτοποιήσεις πολλά πρακτικά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, η μέρα είναι για δουλειές του σπιτιού σήμερα και η βοήθεια του συντρόφου θα σου φανεί πολύτιμη. Εσύ που δεν έχεις σχέση, σήμερα θα ασχοληθείς με πρακτικά θέματα και η γνωριμία δεν είναι στα σχέδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ κούραση σε περιμένει στην δουλειά και οι πολλές αγγαρείες που έχεις φορτωθεί θα σε αγχώσουν. Στα οικονομικά ισχύουν τα ίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη, παρατηρούμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ σε ένα ευχάριστο τομέα του ωροσκοπίου σου που συμβολίζει τον έρωτα, την διασκέδαση, την καλοζωία, αλλά και τα παιδιά. Οπότε σήμερα θα παίξεις με τα παιδιά θα φλερτάρεις θα κοινωνικοποιηθείς και θα περάσεις όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας τις μικροχαρές της ζωής. Η ενασχόληση με ένα χόμπι σου προσφέρει ανεμελιά και αφιερώνεις χρόνο σε ότι σε ικανοποιεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις την πιο ερωτική φάση με τον σύντροφο, ενώ ανακαλύπτεις και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπό του. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική για κοινωνικοποίηση, φλερτ και νέες γνωριμίες. Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με ένα ιδιαίτερο ταλέντο που διαθέτεις θα ασχοληθείς και μάλιστα θα το πλασάρεις στην αγορά κάνοντας θραύση. Τα οικονομικά οφέλη θα ακολουθήσουν στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, η μέρα φέρνει απαιτήσεις από το σπίτι και την οικογένεια που σε κάνουν να δώσεις προτεραιότητα στα αγαπημένα άτομα, του στενού περιβάλλοντος. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ σε ωθεί να κάνεις κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις στον χώρο του σπιτιού ανανεώνοντας την διάθεση σου που τώρα τελευταία έχει πέσει. Στη πορεία της ημέρας ασχολείσαι με γονείς ή ανθρώπους που συγκατοικείς και θεωρείς οικογένεια, φροντίζοντας, κανακεύοντας, για να εισπράξεις αγάπη και θαλπωρή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα θα απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι συζητώντας τα θέματα που έχουν προκύψει μέσα στην ημέρα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η μέρα φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν και νοσταλγία για ένα πρώην ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολη μέρα για τα επαγγελματικά. Το μυαλό σου δεν είναι συγκεντρωμένο και ο λογισμός σου τρέχει κάπου αλλού. Έξοδα για την ανακαίνιση του σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, για σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, που φέρνει πολλές επαφές, μετακινήσεις και συναναστροφές με άτομα που σε συνδέουν φιλικοί, ή και συγγενικοί δεσμοί. Τα αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες, είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε απασχολούν σε όλη την διάρκεια της ημέρας, με τηλεφωνήματα, μηνύματα. Η έντονη δραστηριότητα της ημέρας ενδέχεται να σου προκαλέσει νευρικότητα, άγχος, γιατί δεν θέλεις να κακοκαρδίσεις κανένα και να αρνηθείς την βοήθεια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις εγκεφαλική επικοινωνία με το ταίρι και έτσι θα απολαύσεις την συζήτηση μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, η πρόταση για μια έξοδο θα φέρει φλερτ και σου ανοίγει την όρεξη για να γνωρίσεις κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εύνοια στα επαγγελματικά με δελεαστικές προτάσεις που θα αποδεχθείς με ευχαρίστηση. Τα έξοδα για τις μετακινήσεις τις εξόδους και τα συμπόσια με φίλους δεν τα λογαριάζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Η καλύτερη ποιότητα ζωής, που προσπαθείς να διασφαλίσεις για το μέλλον, θέλει γερά κότσια και σωστή διαχείριση των οικονομικών. Αν περιορίσεις τα έξοδα, αν αυξήσεις το εισόδημα, θα πετύχεις την ασφάλεια που επιθυμείς και θα ξαλαφρώσεις από τους προβληματισμούς σου, αρκεί να μην περάσεις στο απέναντι στάδιο, όπου καραδοκεί η πλεονεξία και η στενοκεφαλιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος που έχεις επιλέξει δεν είναι κτήμα σου, οπότε άσε στην άκρη την κτητική και απόλυτη συμπεριφορά. Αν δεν έχεις σύντροφο, σήμερα η συντηρητική στάση δεν επιτρέπει να έρθει κάτι καινούργιο στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μάζεψε τα χέρια σου και μη κάνεις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στην δουλειά δεν συμβαίνει κάποια σημαντική αλλαγή.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, η Σελήνη σήμερα Τετάρτη κινείται στο ζώδιο σου και είναι η μέρα σου! Ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου θέματα και την εικόνα που προβάλεις στους άλλους. Πάντα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός, αλλά σήμερα η ευαίσθητη πλευρά σου τονίζεται ιδιαίτερα. Είσαι έτοιμος να πάρεις αποφάσεις για την ζωή σου και να κάνεις μια νέα αρχή, ξεκινώντας από την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, που είναι η πρώτη εντύπωση που αντιλαμβάνονται οι άλλοι και το εισιτήριο για την προώθηση των ΄θέλω΄ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ελκυστική σου συμπεριφορά και η ενωτική διάθεση, εξομαλύνει τις όποιες διαφορές υπήρχαν με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να προσελκύσεις ένα άτομο με την ανανεωμένη εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση που αποπνέεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική έναρξη με καινούργιους συνεργάτες φαίνεται αρκετά αισιόδοξη και ικανοποιητική. Εύνοια στα οικονομικά!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *