ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο δικό σου ζώδιο κι εσύ γίνεσαι πιο εξωστρεφής πλέον και εκδηλωτικός. Εκφράζεις άνετα αυτά που νιώθεις στους γύρω σου και γίνεσαι πιο αποφασιστικός ώστε να κινητοποιηθείς για αυτά που θέλεις να κάνεις. Έχεις ενέργεια και δυναμισμό από τη φύση σου και η Σελήνη εδώ σε βοηθά να αναζητήσεις την ταυτότητα που θες να έχεις στον κόσμο με βάση τα συναισθήματα σου και το πως νιώθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αναζητάς την ενότητα και το συναίσθημα από τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζητάς συντροφικές σχέσεις που σου επιτρέπουν να εκφράζεις τον πραγματικό εσωτερικό σου κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιδιώκεις επαγγελματικές ευκαιρίες που αναδεικνύουν τον εαυτό σου. Στα οικονομικά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού κι εσύ έχεις αυτή την Πέμπτη την ανάγκη να απομονωθείς από τις κοινωνικές συναναστροφές των προηγούμενων ημερών και να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο ψυχισμό σου. Γίνεσαι πιο ευαίσθητος και συναισθηματικός στις ανάγκες των άλλων και η διαίσθηση σου είναι ανεπτυγμένη. Πιθανές αποκαλύψεις, ή κρυφές καταστάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο να σε αναστατώσουν. Είναι μία ημέρα ιδανική να ακούσεις το ένστικτό σου και να κλείσεις κάποιους κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αντιλαμβάνεσαι τώρα καλύτερα τα συναισθήματα που έχει το ταίρι σου κι αυτό βελτιώνει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μια σχέση από το παρελθόν τριβελίζει το μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις υποσυνείδητες επιθυμίες για την καριέρα σου οι οποίες δεν είναι πάντα εμφανείς. Το στρες επιδρά αρνητικά στην εργασία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού κι εσύ αποφορτίζεσαι λίγο από την εργασιακή λαίλαπα των τελευταίων ημερών και κοινωνικοποιείσαι με σκοπό να γεμίσεις με ενέργεια τις μπαταρίες σου. Έχεις ανάγκη από κάτι καινούριο, μια αλλαγή, και οραματίζεσαι νέους στόχους που θες να πετύχεις. Είσαι ανοιχτός στην ομαδικότητα, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη προς τους άλλους και πιθανόν να αναμιχθείς σε φιλανθρωπικές δράσεις ή και πολιτικούς συλλόγους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εξερευνάς πρωτοπόρες ιδέες για να εξελίξεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ομάδα στην οποία είσαι μέλος μπορεί να κρύβει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναζητάς επαγγελματικές ευκαιρίες που συνδυάζουν την κοινωνική δραστηριότητα με την εξέλιξη της καριέρας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού κι εσένα σε τρώει η δουλειά. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και εσύ καλείσαι να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Επιδιώκεις τώρα να αναδειχθείς επαγγελματικά και να αποκτήσεις καλή φήμη στον τομέα σου. Για να το επιτύχεις αυτό, κάνεις δημόσιες σχέσεις που σε προωθούν και είναι ικανές να ανεβάσουν το στάτους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την τάση να δείχνεις συναισθηματικά απόμακρος κι αυτό το ταίρι σου το αντιλαμβάνεται και ζητά εξηγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζητάς τη σχέση εκείνη που θα βασίζεται σε στέρεα θεμέλια, ενίοτε και οικονομικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να ασκήσεις επιρροή στον χώρο εργασίας σου και να επωφεληθείς από την αφοσίωση που επιδεικνύεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού κι αυτό για σένα σημαίνει ότι αποκτάς μια ευρεία οπτική και φιλοσοφημένη αντίληψη για τα πράγματα. Θέλεις να εξερευνήσεις νέες ιδέες, να κάνεις νέα σχέδια, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή ακόμα σου βγαίνει και η επιθυμία για ένα μακρινό ταξίδι. Ανακτάς την εξωστρέφεια και την αισιοδοξία σου και επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο και να μοιραστείς τις ιδέες σου. Δείχνεις να απεχθάνεσαι τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις και ακολουθείς μια πιο ανεξάρτητη σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ενεργοποιεί πνευματικά κι αυτό αναζωπυρώνει το πάθος σας. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανάγκη να επιζητάς την ελευθερία και την πνευματική διέγερση που θα σου παρέχει ένας μελλοντικός σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις ανοίγματα στη διεθνή αγορά και δικτυώνεσαι με άτομα από το εξωτερικό. Στα οικονομικά προβλέπονται έξοδα που δεν θα σε πτοήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη και το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού ενώ εσύ κλείνεσαι στον εαυτό σου με σκοπό να ανασυγκροτηθείς και να μαζέψεις δυνάμεις. Σκέφτεσαι βαθιά και αναλυτικά τα πράγματα και ενδιαφέρεσαι για την έρευνα, τη μελέτη σε βάθος και την ανακάλυψη των κρυμμένων πτυχών της ζωής. Η μεταμόρφωση και η ανανέωση διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη ζωή σου και εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές με ανοιχτό μυαλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις βαθιά επίγνωση των αναγκών που έχει από σένα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανάγκη από απομόνωση και ενδοσκόπηση, γιατί τα άλυτα θέματα του ερωτικού παρελθόντος σε ταλανίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τη σοφία και την αποφασιστικότητα να τα καταφέρεις με ένα οικονομικό θέμα που σε βασανίζει. Πιθανόν να επενδύσεις σε μια επιχειρηματική ιδέα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και η έμφυτη ανάγκη σου για συντροφικότητα και συνεργασία εντείνεται και είναι ικανή να επηρεάσει τις επιλογές και τις αποφάσεις σου. Δίνεις βάρος στην ισορροπία και την αρμονία και προσπαθείς να διατηρείς την ειρήνη και συνεννόηση με τους άλλους. Ταυτόχρονα, ίσως επιδείξεις όμως συναισθηματική αστάθεια και οι άλλοι να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σου λόγω του συναισθηματισμού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις προτεραιότητα τη σχέση σου με το ταίρι σου και τις ανάγκες του. Αν είσαι αδέσμευτος, μια μελλοντική σχέση αποτελεί βασικό πυλώνα για τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενισχύεται η διάθεση σου για συνεργασία και διπλωματία και κάνεις επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες. Με τα οικονομικά δεν σημειώνεται καμμιά ουσιαστική αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα σου σε εργασιακό, προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Δίνεις σημασία στη δημιουργία ενός τρόπου ζωής πιο ολιστικού, μακριά από το εργασιακό στρες και την υπερκόπωση, για αυτό και υιοθετείς την τακτική του ίσου μοιράσματος του χρόνου σου σε όλους τους τομείς, ώστε να αναζωογονηθείς και να λάβεις την απαραίτητη ξεκούραση που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δομείς καλύτερα το πρόγραμμα σου ώστε να αφιερώνεις χρόνο στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ο χώρος εργασίας σου γίνεται και χώρος γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιδιώκεις την εργασιακή απόδοση και τις ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Προσοχή στα έξοδα για την κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και τονίζεται η ανάγκη σου για δημιουργικότητα, χαρά, έρωτα και ανεμελιά. Αναζητάς δραστηριότητες που σου φέρνουν χαρά και εκφραστικότητα και θες να ψυχαγωγηθείς. Τα παιδιά σου γίνονται αφορμή να βγεις από τη ρουτίνα και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί. Αφιερώνεις χρόνο στα χόμπι σου και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση και το κέφι. Η όρεξη σου για ζωή σε κάνει αγαπητό σε όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις πράγματα με το ταίρι σου που σας δίνουν χαρά και απόλαυση. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνεσαι η ψυχή της παρέας στην οποία κάποιος σε βλέπει ερωτικά. Μην κλείνεις τα μάτια σου σε νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναζητάς τρόπους να κάνεις τη δουλειά σου πιο δημιουργική και ευφάνταστη, ώστε να σου προσφέρει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το θέμα οικογένεια, σπίτι και συναισθηματική ασφάλεια. Δίνεις σημασία στις οικογενειακές σχέσεις και τη συναισθηματική στήριξη των μελών της οικογένειας σου. Νιώθεις καλά μέσα από την ευημερία των οικείων σου προσώπων και τους προσφέρεις απλόχερα την ασφάλεια και τη στήριξη σου. Αναλαμβάνεις προστατευτικό ρόλο και κάνεις τα πάντα για να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η πιθανότητα μιας συγκατοίκησης ή ενός γάμου πέφτει στο τραπέζι. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζητάς ένα ταίρι που θα σου παρέχει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την ασφάλεια και τη σταθερότητα φαίνεται να την αναζητάς και στην επαγγελματική σου ζωή. Ενδέχεται να επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και το ενδιαφέρον σου για επικοινωνία, πληροφορία, μάθηση και ανταλλαγή ιδεών εντείνεται. Συζητάς, υπογράφεις συμφωνίες, τρέχεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, συναντάς γείτονες, αδέλφια και φίλους και η μέρα σου είναι γεμάτη από πολλά ερεθίσματα. Προσπάθησε να βάλεις φρένο στις πολλαπλές μετακινήσεις σου γιατί ενδέχεται να ξεχάσεις άλλες σημαντικές προθεσμίες που θα πρέπει να προλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ανοιχτός στο να ανταλλάξεις λόγια και σκέψεις με τον σύντροφο σου και να έρθετε έτσι πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, η κοινωνικότητα σου σε κάνει αγαπητό και δεν περνάς απαρατήρητος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επενδύεις στις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και στην πειθώ σου για να επιτύχεις καλύτερες συνθήκες στον χώρο εργασίας σου. Οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζεται ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την ύλη, το χρήμα, αλλά και τις αξίες σου γενικότερα. Αντιμετωπίζεις τα οικονομικά θέματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και θες να επιδιώξεις την οικονομική ευημερία και ανέλιξη. Θεωρείς πως η αύξηση των εσόδων σου είναι ένα ζήτημα που χρήζει προσοχής και σωστού προγραμματισμού, ώστε να επιτύχεις την αποταμίευση και την καλύτερη διαχείριση των εσόδων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις αξία σε αυτόν τον Ένα που έχεις πλάι σου, αλλά πρόσεχε με την κτητικότητα και τη ζήλεια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δίνεις έμφαση στην αξιοπρέπεια σου και απορρίπτεις αυτούς που δεν σου ταιριάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φιλοδοξίες για την αύξηση των πόρων σου και επιδιώκεις επαγγελματικές ευκαιρίες που συμβάλλουν σε αυτό.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *