ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε για σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και δημιουργεί την ανάγκη για να βγεις μπροστά, να κάνεις καινούργια πράγματα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για επαγγελματικά ανοίγματα αλλά και προσωπικά. Η Σελήνη, σου δίνει το εισιτήριο της κοινής αποδοχής από τους άλλους, αφού είσαι περισσότερο δεκτικός, προσιτός και συμπαθής. Η επερχόμενη αυριανή Έκλειψη στον τομέα των οικονομικών, σου εφιστά την προσοχή ώστε να μην πάρεις αποφάσεις και λειτουργήσεις παρορμητικά, βιαστικά κάτι που κάνεις συνήθως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα πού είσαι δεσμευμένος η μέρα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφο και να συζητήσεις για τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος η γλύκα και η ελκυστικότητα που αποπνέεις τραβούν τα ερωτικά βλέμματα πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητάς για μία νέα δουλειά, όμως να προσέχεις στις οικονομικές συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή και η αυριανή Έκλειψη στο ζώδιο σου έχει αρχίσει να σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο. Η ενέργεια μειώνεται και νιώθεις αρκετά κουρασμένος. Η Σελήνη που κινείται στον Κριό και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου δημιουργεί έντονο στρες, δεν μπορείς να χαλαρώσεις, είσαι απαισιόδοξος και βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Να ξέρεις ότι οι αλλαγές που έρχονται όσο και αν σε ξεβολεύουν είναι απαραίτητες για να φύγει το φθαρμένο και να μπει το νέο στην ζωή σου που θα σε εξελίξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη να ξεκινήσεις συζήτηση με το ταίρι που να αφορά το μέλλον σας. Για σένα που είσαι ελεύθερος, σήμερα δεν έχεις όρεξη για εξόδους, γνωριμίες και προτιμάς την ησυχία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια μεγάλη αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα θα σε αναγκάσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες και ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή και παραμονή της Έκλειψης η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Μπορείς να συναντήσεις φίλους να συζητήσεις μαζί τους για τα μελλοντικά σου σχέδια, να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος, προτού νιώσεις την επιρροή της αυριανής Έκλειψης που θα ρίξει την διάθεση και την ενεργητικότητα σου. Βάλε στην σκέψη σου ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης, γιατί θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις ένα μεγάλο κύκλο και να σχεδιάσεις εκ νέου την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να βγεις έξω με το ταίρι σου, να επικοινωνήσεις με τους φίλους και μαζί να αναπτύξετε τον σχεδιασμό του κοινού μέλλοντος σας. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα ενδέχεται να συναντήσεις έναν πρώην έρωτα αν βρεθείς σε μια φιλική, κοινωνική συγκέντρωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κυοφορεί μια επαγγελματική πρόταση που θα σε αναγκάσει να διακόψεις την υπάρχουσα εργασία. Λίγη προσοχή στα οικονομικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στον Κριό, καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου. Η μέρα κρίνεται απαιτητική, δύσκολη και χρειάζεται υπομονή και επιμονή, κυρίως στον τομέα της καριέρας. Η αυριανή Έκλειψη σε προετοιμάζει για να επιδιώξεις τις απαραίτητες συμμαχίες στην δουλειά και να δημιουργήσεις ένα κλίμα αλληλεγγύης που θα σε βοηθήσει να στεφτούν με επιτυχία οι φιλοδοξίες σου. Οραματίζεσαι μια αλλαγή, είσαι μπροστά στο καινούργιο και τίποτα δεν σε εμποδίζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα σήμερα που βασική σου προτεραιότητα είναι η καριέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, τα ερωτικά συναισθήματα ενός συναδέλφου αποκαλύπτονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιδιώκεις την επαγγελματική άνοδο, την ανώτερη θέση στην δουλειά που θα σε ωφελήσει παράλληλα στον οικονομικό τομέα. Η επίτευξη των στόχων σου είναι δεδομένη.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, για σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο φιλικό ζώδιο του Κριού και μπορείς να εκμεταλλευτείς την μέρα για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να φιλοσοφήσεις την ζωή, να αποκτήσεις ευρύτερη οπτική για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και να αναπτυχτείς ξεφεύγοντας από την ρουτίνα και τις βαρετές συζητήσεις. Οι σπουδές και τα ταξίδια είναι ένας τρόπος για να εξελιχθείς. Αυτά θα γίνουν τα εφόδια για την αυριανή Έκλειψη που θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για εσένα που βρίσκεσαι σε σχέση, ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού με τον σύντροφο θα σε απαλλάξει από την βαρετή συνήθεια. Για σένα που είσαι ελεύθερος, η γνωριμία με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή που έρχεται από μακριά θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία έρχεται για να αντικαταστήσει την τωρινή. Παίρνεις αποφάσεις για αλλαγή καριέρας ή αντικειμένου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, για σήμερα Παρασκευή, που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, προσπαθείς να εξιχνιάσεις πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον και με τις ευαίσθητες κεραίες που διαθέτεις, εντοπίζεις τις λεπτομέρειες. Όσοι προσπαθούν να σε αγχώσουν, να σε πιέσουν, τους απομακρύνεις διακριτικά από την ζωή σου και προτιμάς να μείνεις μόνος. Η αυριανή επερχόμενη Έκλειψη θα σε βγάλει από το τούνελ της ανασφάλειας και θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η μέρα είναι δύσκολη γιατί μπορεί να βγάλεις ζήλια και κτητικότητα προς το ταίρι που θα χαλάσει το κλίμα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, στο μυαλό σου στριφογυρίζει ένα πρώην ερωτικό ταίρι που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών, όμως θα χρειαστεί να τοποθετήσεις ένα κεφάλαιο που αυτή τη στιγμή δυσκολεύεσαι να βρεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, με την Σελήνη να κινείται σήμερα στο απέναντι ζώδιο του Κριού, η Παρασκευή γίνεται μέρα που βασική σου προτεραιότητα είναι οι άλλοι. Ενδεχομένως να υπάρξει κίνδυνος για σύγκρουση με ένα σημαντικό πρόσωπο, γιατί τείνεις να παίρνεις κάποιες καταστάσεις πολύ προσωπικά και να θίγεσαι με το παραμικρό. Χαλάρωσε γιατί η επερχόμενη αυριανή Έκλειψη θα σε πιέσει και δεν θέλεις να είσαι μόνος χωρίς την βοήθεια του σε ένα οικονομικό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να εξομαλυνθούν οι διαφορές που έχουν προκύψει με τον σύντροφο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική για να εμπιστευτείς το ένστικτο σου που σε οδηγεί στην γνωριμία με ένα άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προετοιμάζεις μια καινούργια δουλειά, αλλά στο οικονομικό κομμάτι πιέζεσαι να βρεις λύσεις. Άγχος για μια οφειλή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της δουλειάς. Μπορείς να κάνεις μια συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια ώστε να καταφέρεις να κλείσεις πολλές από τις εκκρεμότητες και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Καλό θα ήταν να προλάβεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, γιατί η αυριανή Έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντι σου, θα περιορίσει τον χρόνο που θα αφιερώσεις αποκλειστικά στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα έχει γκρίνια και δυσαρέσκεια από τον σύντροφο, λόγω έλλειψης χρόνου. Διεκδικεί την προσοχή σου! Αν είσαι ελεύθερος, κάτι ενδιαφέρον κινείται μέσα στην δουλειά, αλλά είσαι πολύ απορροφημένος για να το εντοπίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για να αποφύγεις το περιττό άγχος της δουλειάς πρέπει να αρχειοθετήσεις τις προτεραιότητες. Ένα οικονομικό πρόβλημα σκάει από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη κινείται στο φιλικό ζώδιο του Κριού, καταλαμβάνοντας τον τομέα του χάρτη σου, που συμβολίζει έρωτα, καλοπέραση, διασκέδαση, χόμπι και ότι σε γεμίζει και σου προσφέρει ικανοποίηση. Η κοινωνικότητα είναι ανεβασμένη, τονίζεται η εκφραστικότητα, η γενναιοδωρία σου και απολαμβάνεις εξόδους. Εκμεταλλεύσου την θετική ημέρα γιατί η αυριανή Έκλειψη θα σε περιορίσει από τις απαιτήσεις της δουλειάς. Σε περιμένει ανάληψη ευθυνών και περισσότερων καθηκόντων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να βγεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία σε χώρο αναψυχής, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αφήνεις για αύριο τις σκέψεις και αποφάσεις για το μέλλον των επαγγελματικών, ενώ σήμερα επιθυμείς να περάσεις ξένοιαστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού, η μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια και στους αγαπημένους ανθρώπους που αποτελούν το θεμέλιο λίθο της ζωής σου. Είσαι αρκετά ευαίσθητος, με τονισμένο το αίσθημα της συμπόνοιας, της συμπαράστασης και της κατανόησης προς τους οικείους, αν και δεν θα λείψουν τάσεις κυκλοθυμίας και ευθιξίας. Ετοιμάσου για την αυριανή Έκλειψη που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις, δημιουργώντας αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις σχέση, σταδιακά τα πράγματα βελτιώνονται χάρη στην προσπάθεια και των δύο. Για σένα που δεν έχεις σχέση, είσαι ένα βήμα πριν την γνωριμία με το άτομο που θα ερωτευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχεδιάζεις ένα επιχειρηματικό άνοιγμα που θα προωθήσεις τα ταλέντα σου. Η οικογένεια σε στηρίζει ηθικά ή οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Υδροχόε, η σημερινή κίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, σημαίνει έντονη επικοινωνία και συζητήσεις με το στενό περιβάλλον. Αδέρφια, ξαδέρφια ή και γείτονες μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αλλά και τον χρόνο σου. Πρέπει οπωσδήποτε να καλύψεις τις ανάγκες όλων, να τους συμβουλέψεις, αφού αποζητούν την γνώμη σου. Η αυριανή επερχόμενη Έκλειψη θα σε περιορίσει από τις κοινωνικές δραστηριότητες και την σκυτάλη θα πάρει η οικογένεια που ζητά μερίδιο του χρόνου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα κρίνεται ιδανική για να επικοινωνήσεις με το ταίρι και να συνεννοηθείς για τα τρέχοντα θέματα της συμβίωσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χάσεις μια καλή ευκαιρία που δίνεται σήμερα για φλερτ και γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι καλός διαπραγματευτής σήμερα και έχεις ευχέρεια λόγου που θα πείσει τους υποψήφιους συνεργάτες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, καταλαμβάνοντας τον τομέα που συνδέεται με τα οικονομικά σου, τα χρήματα, ότι σου ανήκει και έχεις αποκτήσει με κόπους και θυσίες. Η ανασφάλεια έχει τρυπώσει στην καρδιά σου και προσπαθείς διακαώς να κρατήσεις τα κεκτημένα σου από φόβο μη σου λείψει η καλοζωία. Όσο και αν φυλάγεσαι από περιττές δαπάνες, η αυριανή Έκλειψη θα σε κάνει να ξοδέψεις για μετακινήσεις ,ή την επισκευή του μεταφορικού μέσου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση, η κτητική και απόλυτη συμπεριφορά σου δυσαρεστεί τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την γνωριμία με το άτομο που θα σε συντροφεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην σε καταβάλουν συναισθήματα ανασφάλειας για τα οικονομικά. Αν δεν τα καταφέρνεις μόνος, απευθύνσου σε ένα λογιστή, ή κάποιον που εμπιστεύεσαι.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *