ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη και ο μήνας τελειώνει με το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό εσένα σε επηρεάζει ευχάριστα σε θέματα πιο πρακτικά, που σχετίζονται με την καθημερινότητα σου, την εργασία σου, τα χρήματα και τα αποκτήματά σου. Είναι πιθανό να έχεις ευχάριστες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς, όπως πχ η ανάληψη ενός νέου πόστου που θα σου αποφέρει περισσότερες απολαβές. Η Σελήνη από τους Διδύμους σε κάνει πιο επικοινωνιακό και ευδιάθετο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοείσαι για περισσότερη σωματική επαφή με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις στη δουλειά και στη γειτονιά. Μην προσπερνάς την τύχη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλες φαίνονται οι συνθήκες για να κάνεις ένα άλμα στην εργασία σου, που θα αποφέρει όφελος και στο πορτοφόλι σου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι Τρίτη και ο μήνας τελειώνει με το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ουρανό από το ζώδιο σου που φέρνει για σένα ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη χαρά της ζωής και τα παιδιά. Ενδέχεται να έχεις όμορφες ερωτικές στιγμές, φλερτ, χαρές, να περάσεις καλά, ακόμα και με τα παιδιά σου. Η Σελήνη από τους Διδύμους σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις ακόμα πιο αισθησιακός και γήινος και να σαγηνεύσεις τα πλήθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου κάνοντας διασκεδαστικά και δημιουργικά πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, ο αισθησιασμός σου δεν αφήνει κανέναν να σε προσπεράσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοϊκή μέρα για να βάλεις σε εφαρμογή τα δημιουργικά σου σχέδια που είναι ικανά να γίνουν μια νέα πηγή εισοδήματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα που είναι Τρίτη ο μήνας τελειώνει με το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό που δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες στο σπίτι αλλά και στην ψυχή σου. Η ξεκούραση από την πολλή δουλειά και τα άγχη της καθημερινότητας είναι κάτι που είχες ανάγκη και αυτή η όψη έρχεται να βοηθήσει σε αυτό τον σκοπό. Ηρεμείς, χαλαρώνεις, και περνάς χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη από το ζώδιο σου σε κάνει εξωστρεφή και είναι πιθανό να προσκαλέσεις κόσμο σπίτι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το σπίτι γίνεται το καταφύγιο για σένα και τη σχέση σου και ο χώρος στον οποίο μπορείς να περάσεις όμορφα και ρομαντικά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία από τα παλιά ενδέχεται να κάνει την επανεμφάνιση της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι έτοιμος να αδράξεις τις νέες ευκαιρίες που υπάρχουν στον δρόμο σου ύστερα από πολύ καιρό που σε κατέτρωγε η εργασιακή μονοτονία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τρίτη ο μήνας τελειώνει με το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, εσύ κάνεις ευχάριστες επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις και νιώθεις όμορφα μέσα από την κοινωνικοποίηση σου. Γνωρίζεις καινούριο κόσμο, διαφορετικό και εναλλακτικό, που σε εμπνέει να κάνεις σχέδια για το μέλλον τα οποία δεν είχες σκεφτεί ξανά πιο πριν. Η Σελήνη από τους Διδύμους μπορεί να σε κάνει νοσταλγικό για παλιές φιλίες και καταστάσεις που χάθηκαν στον χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται σήμερα οι αυθεντικές και ειλικρινείς κουβέντες με τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιο άτομο με διαφορετικό στυλ και τρόπο ζωής από εσένα που θα σε γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρησιμοποιείς τον κύκλο γνωριμιών σου ώστε να κάνεις επαγγελματική δικτύωση που θα αποφέρει και χρηματικά οφέλη.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα είναι Τρίτη το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό σε ευνοεί την τελευταία μέρα του μήνα σε θέματα καριέρας και υλικών αποκτημάτων. Μια ευχάριστη αλλαγή ή προαγωγή σε καταξιώνει επαγγελματικά και κερδίζεις τον σεβασμό των άλλων. Η νέα κατάσταση ευνοεί φυσικά και το πορτοφόλι σου το οποίο γεμίζει ξαφνικά κι αυτό. Η Σελήνη από τους Διδύμους σε κάνει δημοφιλή και αγαπητό στον κύκλο σου και σε δικτυώνει με περισσότερο κόσμο και ομάδες με κοινό σκοπό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι κατάλληλη ευκαιρία για μια επισημοποίηση. Αν είσαι αδέσμευτος, η λάμψη και η γοητεία της επιτυχίας που αποπνέεις δεν περνάει απαρατήρητη από κάποιον που σε ενδιαφέρει να κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις την καταλληλότερη περίοδο για τα επαγγελματικά και οικονομικά σου και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά που έχεις ρίξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη είναι η τελευταία μέρα του μήνα με το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιο σου και τον Ουρανό να σου φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις για ένα ταξίδι στο εξωτερικό που σχεδιάζεις καιρό ή τη συνάντηση με άτομα που έρχονται από μακριά. Ταυτόχρονα, λαμβάνεις θετικές ειδήσεις από κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα ή πρόγραμμα σπουδών στο οποίο είχες αιτηθεί και περίμενες απάντηση. Όλα πάνε καλά στα σχέδια σου και η Σελήνη από τους Διδύμους σε κάνει μεταξύ άλλων και δημοφιλή στον χώρο εργασίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να κάνεις ή να σου γίνει πρόταση γάμου σε κάποιο ταξίδι σας. Αν είσαι αδέσμευτος, συναναστρέφεσαι με άτομα από το εξωτερικό και δημιουργείς ευχάριστες γνωριμίες ερωτικού χαρακτήρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες με τη σύναψη συνεργασιών στο εξωτερικό. Έξοδα για ταξίδια και σπουδές που θα επενδύσεις στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη ο μήνας τελειώνει με το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη – Ουρανό που για σένα δηλώνει ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα που ίσως οφείλονται στη δική σου διαίσθηση, έμπνευση και φαντασία. Ξαφνικά από το πουθενά ανάβει το λαμπάκι και μια λύση που αναζητούσες εδώ και καιρό σε βγάζει από το αδιέξοδο. Ταυτόχρονα, η Σελήνη από τους Διδύμους σε κάνει εξωστρεφή, αισιόδοξο και έτοιμο να ριχτείς σε νέες περιπέτειες με σκοπό την ανεμελιά και την χαλάρωση από τις σκοτούρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ηρεμία που αποπνέεις σε κάνει θελκτικό προς το ταίρι σου που επιδιώκει να σε πάρει σε μια απόδραση για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος, συνειδητοποιείς μέσα σου τα πραγματικά σου θέλω και είσαι έτοιμος να τα διεκδικήσεις από τον μελλοντικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επίλυση των οικονομικών ζητημάτων σε βοηθάει να ασχοληθείς πλέον και με τα επαγγελματικά σου με πιο καθαρό μυαλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη και ο μήνας έφτασε στο τέλος με το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη – Ουρανό που για σένα φέρνει δυνατές συμμαχίες στους χώρους όπου κινείσαι, δραστηριοποιείσαι και σχετίζεσαι. Αυτές μπορεί να προκύψουν από το πουθενά, και να αφορούν είτε επαγγελματικές συνεργασίες, είτε συλλόγους που είσαι μέλος και υπάρχει κοινωνικός σκοπός ή μια σημαντική φιλία. Αν είχες εχθρούς, σύμμαχοι είναι στο πλευρό σου και σε υποστηρίζουν δυναμικά. Η Σελήνη από τους Διδύμους μπορεί να σε κάνει λίγο εσωστρεφή και καχύποπτο, αλλά δεν έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ευχάριστες εκπλήξεις σου προετοιμάζει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι πιθανότητες να γνωρίσεις σήμερα τον σημαντικό άλλο της ζωής σου είναι πάρα πολλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετικές οι συνθήκες να κυνηγήσεις τις συμμαχίες εκείνες που θα σε ωφελήσουν τα μέγιστα στα επαγγελματικά σου. Ένα οικονομικό θέμα σε απασχολεί αλλά θα βρει τη λύση του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, για σήμερα Τρίτη ο μήνας τελειώνει με το τρίγωνο της Αφροδίτης -Παρθένο Ουρανού που για σένα υποδεικνύει ότι ρίχνεσαι με υπερβολικό ζήλο στη δουλειά με σκοπό την καταξίωση και το κύρος σου. Είσαι αποφασισμένος να επιτυχείς και σου δίνεται μία σημαντική ευκαιρία που έρχεται ξαφνικά για να αποδείξεις τα ταλέντα σου. Σήμερα είναι πιθανό να δεχτείς προτάσεις για προαγωγή και να ξαφνιαστείς ευχάριστα, καθώς δεν θα το περιμένεις. Η Σελήνη απέναντί σου στους Διδύμους ενισχύει την εικόνα σου στους συνεργάτες και λαμβάνεις την αμέριστη προσοχή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανό τώρα να επισπεύσεις τις διαδικασίες για μια επισημοποίηση. Αν είσαι αδέσμευτος, βλέπεις την προοπτική μιας σταθερής σχέσης πιο σοβαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετικές είναι οι συνθήκες για να προωθήσεις οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα έχεις στο μυαλό σου και το σίγουρο είναι ότι θα πετύχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη το τρίγωνο ανάμεσα σε Αφροδίτη – Ουρανό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, καθώς οι εκπλήξεις που φέρνει την τελευταία μέρα του μήνα αφορούν θέματα σχετικά με τον έρωτα, τη χαρά, τα παιδιά και τη δημιουργικότητα, αλλά και τους ανοιχτούς ορίζοντες, τα οράματα, τα σχέδια, τα μακρινά ταξίδια και την ανώτερη εκπαίδευση. Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει βέβαια να ασχοληθείς με τη δουλειά και εκκρεμότητες που έχεις αφήσει, αλλά σε γενικές γραμμές είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καταπληκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αναζωπυρώνεται το πάθος στη σχέση σου και έχεις την ευκαιρία να την ανανεώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, περιτριγυρίζεσαι από πολλούς ενδιαφερόμενους και ίσως κάποιο άτομο με διαφορετική εθνικότητα και κουλτούρα να μπει δυναμικά στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με θέματα δουλειάς και οικονομικών όπως κάνεις συνήθως. Τα αφήνεις για λίγο στην άκρη για να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη το τρίγωνο ανάμεσα σε Αφροδίτη – Ουρανό για σένα σημαίνει ότι ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν σχετικά με θέματα οικίας και οικογένειας αλλά και χρημάτων από τρίτες πηγές, δάνεια, κληρονομιές ή το εισόδημα του συντρόφου. Σήμερα θα λάβεις απρόσμενα θετικές απαντήσεις σχετικά με ένα ακίνητο που θέλεις να αγοράσεις, πουλήσεις ή νοικιάσεις και ίσως να λάβεις και κάποια προκαταβολή ή να εγκριθεί ένα δάνειο που θες να πάρεις. Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την καλή διάθεση, με ανάλαφρη ατμόσφαιρα ώστε να γλυκάνει τις αγγαρείες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες και προτείνεις στον σύντροφο μια συγκατοίκηση. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία που γυροφέρνεις εδώ και καιρό φαίνεται να γίνεται επίσημη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανικές είναι οι συνθήκες για τα οικονομικά σου από τρίτες πηγές. Πιθανόν να κάνεις συζητήσεις για μια δική σου επιχείρηση με βάση το σπίτι σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη και ο μήνας τελειώνει με το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό που φέρνει όμορφες ειδήσεις και συναντήσεις που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα σχετικά με ανθρώπους που έχεις στο κοντινό σου περιβάλλον και τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου. Δέχεσαι απρόσμενες προσκλήσεις για εξόδους, λαμβάνεις ένα τηλεφώνημα με κάποιο θετικό νέο ή συναντάς τυχαία κάποιο πρόσωπο το οποίο έχεις καιρό να δεις. Η Σελήνη στους Διδύμους κάνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι ζεστή και αυτό ενισχύει τη θετική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για να ανταλλάξεις ερωτικά μηνύματα με το ταίρι σου ως μέσο για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, εκφράζεσαι με ωραία και πρωτότυπα λόγια και τραβάς την προσοχή αυτού που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πειθώ και αυθεντικότητα στον λόγο σου κι αυτό σε ωφελεί επαγγελματικά. Με τα οικονομικά δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *