ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Σήμερα είναι Τετάρτη και ποδαρικό στον Νοέμβρη κάνει η δύσκολη όψη του ταυ τετράγωνου μεταξύ της Σελήνης-Αφροδίτης-Ποσειδώνα που προκαλεί εμπόδια στις επικοινωνίες, τις συζητήσεις, τις μετακινήσεις και μια θολή κατάσταση στην καθημερινότητα, που για αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοικτά στον δρόμο, να μην είσαι αφηρημένος, γιατί τείνεις να μπερδεύεσαι. Η σύγχυση και η αποδιοργάνωση είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας οπότε λάβε τα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για συζητήσεις και αποφάσεις με τον σύντροφο αφού η επικοινωνία είναι δύσκολη και δεν υπάρχει κοινός κώδικας. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν προσφέρεται για γνωριμίες το μυαλό είναι μπερδεμένο και δεν ξέρεις τι θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κούραση και άγχος σε περιμένει στην δουλειά και η ενέργεια συνεπώς μειώνεται. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και μην κάνεις τον ήρωα.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Με δύσκολες όψεις μπαίνει ο Νοέμβρης και το ταυ τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης-Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προκαλεί σήμερα Τετάρτη, καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια σε ένα οικονομικό θέμα. Η οικονομική στενότητα σε κάνει ανασφαλή και έχει προεκτάσεις στην αισθηματική σου ζωή, αφού δεν σε αφήνει να γευτείς τις μικρές απολαύσεις. Η απομυθοποίηση των ονείρων και των στόχων φέρνει απογοήτευση. Μην εμπλακείς οικονομικά με ένα φιλικό άτομο γιατί θα χάσεις τα χρήματα και τον φίλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί θα πάρεις απογοήτευση από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει πιθανότητα να ερωτευτείς ένα άτομο που έχεις μυθοποιήσει στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έσοδα από μια δευτερεύουσα πηγή εισοδήματος καθυστερούν. Οι νέες οικονομικές συμφωνίες έχουν ψιλά γράμματα που πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Ο Νοέμβριος μπήκε με άγριες διαθέσεις και η πρώτη όψη που σχηματίζεται σήμερα Τετάρτη, είναι το ταυ τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης-Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που προκαλεί κάποιες καθυστερήσεις στην προσωπική σου εξέλιξη και φέρνει εμπόδια στην επαγγελματική καταξίωση. Οι φιλοδοξίες διαψεύδονται και οι προσδοκίες είναι απογοητευτικές. Ένα άτομο της οικογένειας που περιμένεις την βοήθεια του, μάλλον θα χρειαστεί την δική σου. Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα γιατί είσαι φορτισμένος συναισθηματικά και θα κάνεις λάθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα που από την μια σε πιέζουν στην δουλειά και από την άλλη στο σπίτι, δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τον σύντροφο. Αν δεν είσαι σε σχέση, δύσκολα θα βρεις το άτομο που θα ήθελες σήμερα, που η μέρα είναι ακατάλληλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πίεση που ασκείται από τους ανωτέρους στην δουλειά σε κουράζει ψυχολογικά. Τα σχέδια δεν υλοποιούνται και πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις για το εργασιακό σου μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Με την δύσκολη όψη του ταυ τετραγώνου ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα ξεκινά ο μήνας προκαλώντας δυσκολίες για σήμερα Τετάρτη, στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σου. Μπορεί να απογοητευτείς από τα σχέδια που μένουν στάσιμα και δεν πραγματοποιείται η επιθυμία σου για ταξίδια και σπουδές. Ενδέχεται να οδηγηθείς σε προβληματισμούς που αφορούν το νόημα της ζωής. Προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες, μην δίνεις αφορμές για σχόλια στην δουλειά γιατί κάποιοι φαίνεται ότι δεν σε συμπαθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι προτιμότερο να σωπάσεις, παρά να συζητήσεις με τον σύντροφο, γιατί δεν θα βγάλεις άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος, κράτα μικρό καλάθι σε μια γνωριμία με ένα γοητευτικό πρόσωπο που έχει ταλέντο στο λέγειν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια χρειάζονται αναθεώρηση γιατί όπως έχεις καταλάβει δεν είναι εφαρμόσιμα. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σε παραπλανήσουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, Καλό Μήνα! Δύσκολα μπαίνει ο Νοέμβριος και σήμερα Τετάρτη η απαιτητική όψη του ταυ τετραγώνου που σχηματίζεται ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό πρόβλημα που απαιτεί λύση εδώ και τώρα. Δεν θα καταφέρεις όμως σήμερα να το διευθετήσεις, οπότε σε πιάνει άγχος και σου δημιουργείται ανασφάλεια. Ως γνωστό έχεις πολλές υλικές ανάγκες που για να τις καλύψεις χρειάζεσαι αρκετά χρήματα, με αποτέλεσμα να κάνεις έξοδα περισσότερα από αυτά που αντέχει η τσέπη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η διαφορετική προσέγγιση που αντιμετωπίζεις και διαχειρίζεσαι τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο, θα φέρει έντονη διαφωνία. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα το μυαλό ψάχνει λύσεις σε πρακτικά θέματα και μεταθέτεις τις γνωριμίες για άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά υπάρχει πίεση και άγχος για αυτό φρόντισε να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Αν σκέφτεσαι μια νέα συνεργασία να προσέχεις τους οικονομικούς όρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, Καλό Μήνα! Ο σχηματισμός του ταυ τετραγώνου που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη μεταξύ της Σελήνης-Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προκαλεί σύγχυση που φέρνει αποδιοργάνωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η προθυμία σου να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και να γίνεσαι διαμεσολαβητής διαφωνιών δεν βρίσκει ανταπόκριση από το περιβάλλον. Η μέρα κρίνεται πολύ απαιτητική γενικότερα αφού οι στόχοι, η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου χρειάζονται επαναπροσδιορισμό. Η πίεση που ασκείται από τους ανωτέρους ή από τους συνεργάτες δεν σε αφήνει να δράσεις όπως θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η προσπάθεια σου να προτείνεις νομιμοποίηση του δεσμού στον σύντροφο δεν έχει την ανάλογη ανταπόκριση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι καλή με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου για να ελκύσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ανέλιξη θα κριθεί στις λεπτομέρειες από τους ανωτέρους σου. Οι νέες συνεργασίες σε απογοητεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, Καλό Μήνα! Τετάρτη σήμερα και μπαίνει ο Νοέμβριος με άγριες διαθέσεις αφού το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα προκαλεί θολούρα στην καθημερινότητα, μισοτελειωμένες δουλειές και φέρνει εμπόδια στην τακτοποίηση πρακτικών εκκρεμοτήτων. Με κούραση και άγχος θα πορευτείς την σημερινή μέρα και η μειωμένη σου ενέργεια κάνει την εμφάνιση της. Οπότε καλό θα ήταν να φροντίσεις για την ξεκούραση, την διατροφή, που θα φέρει και πάλι την ευεξία στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για εκ βαθέως εκμυστηρεύσεις στον σύντροφο. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα σε απογοητεύει μια πρόσφατη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και έχεις κοπιάσει αρκετά στην εργασία σου οι κόποι δεν αναγνωρίζονται κι αυτό σε απογοητεύει. Ένα έξτρα έσοδο που περιμένεις καθυστερεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, Καλό Μήνα! Έφτασε ο Νοέμβριος και την πρώτη μέρα σχηματίζεται το δύσκολο ταυ τετράγωνο ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, προκαλώντας δυσκολίες για σήμερα Τετάρτη σε αισθηματικά κυρίως θέματα. Οι φιλοδοξίες, τα όνειρα για το μέλλον και οι προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο, σε απογοητεύουν, διαψεύδονται, δεν πραγματοποιούνται και εμπόδια φράζουν τον δρόμο σου. Το αποτέλεσμα είναι πεσμένη ψυχολογία και εσωτερική αναστάτωση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία μέσα σου και μην ψειρίζεις τα γιατί και τα πως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι λίγο δύσκολη και η συνεννόηση με το ταίρι διεξάγεται μετ εμποδίων. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική γνωριμία που προέρχεται από τον κοινωνικό κύκλο, ενδέχεται να είναι απογοητευτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή σε νέες συνεργασίες γιατί καραδοκεί παραπλάνηση σε οικονομικό επίπεδο. Μην φορτωθείς τα χρέη του συνεργάτη και μη βασιστείς στο λόγο του.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Ο Νοέμβριος που μπαίνει σήμερα Τετάρτη έχει μια δύσκολη όψη και είναι το ταυ τετράγωνο ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, που προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις σε καριέρα και επαγγελματική καταξίωση. Τα φιλόδοξα σχέδια σου για αναγνώριση και επιβράβευση δεν βρίσκουν ανταπόκριση και οι ανώτεροι δεν είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν τον λόγο και τις υποσχέσεις τους για άνοδο. Σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σε απογοητεύουν, ενώ η οικογένεια χρειάζεται την βοήθεια την στήριξη και περιμένουν από εσένα να τους βγάλεις από μια δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις σχέση, η μέρα σήμερα δεν είναι φτιαγμένη για έρωτες, οπότε μάλλον δεν θα ασχοληθείς με τον σύντροφο παρόλο που θα το ήθελες. Για σένα που δεν έχεις σχέση, μια γνωριμία μέσα στο χώρο εργασίας ίσως σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προσδοκίες σου μάλλον υπερβαίνουν τα φυσιολογικά όρια και γι’ αυτό δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Αιγόκερε αγαπημένε, Καλό Μήνα! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται σήμερα Τετάρτη την πρώτη μέρα του Νοέμβρη, ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, φέρνει εμπόδια και δυσκολίες στις επικοινωνίες, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Το μυαλό σου είναι μπερδεμένο με αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση. Δυσκολεύεσαι να βάλεις πρόγραμμα στην ζωή σου και να αρχειοθετήσεις τις προτεραιότητες, καθώς λογιών αγγαρείες ξεπηδούν από το πουθενά. Οι στόχοι, τα σχέδια για ταξίδια και περαιτέρω σπουδές δεν πραγματοποιούνται και απογοητεύεσαι. Το άγχος για τα εργασιακά σε ταλαιπωρεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, μια κακή συνεννόηση για τα πρακτικά με τον σύντροφο μπορεί να είναι αιτία παρεξήγησης. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να βάλεις καινούργιο έρωτα στην ζωή σου. Περίμενε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας σε κουράζουν. Μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που αντέχεις. Το μεταφορικό μέσο χρειάζεται σέρβις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, Καλό Μήνα! Ο Νοέμβριος έφτασε και φέρνει μια δύσκολη όψη που σχηματίζεται σήμερα Τετάρτη, ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, προκαλώντας ανησυχία, εμπόδια, αναβολές σε οικονομικά ζητήματα. Αν περιμένεις κάποια χρήματα, δεν έρχονται στην ώρα τους και αγχώνεσαι. Κάπως έτσι κι εσύ δεν είσαι συνεπής στις δικές σου υποχρεώσεις, γιατί όλα αυτά πάνε αλυσίδα. Αδυνατείς να ασχοληθείς με τα χόμπι, την διασκέδαση και ότι σε ευχαριστεί, γιατί δεν έχεις την ανάλογη οικονομική άνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα να αποφύγεις συζητήσεις με τον σύντροφο για τα κοινά οικονομικά σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανάμνηση ενός έρωτα από το παρελθόν στριφογυρίζει στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες που αφορούν νέα συνεργασία. Βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει τους όρους.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Καλό Μήνα! Μπήκαμε στο Νοέμβριο και ο σχηματισμός του ταυ τετραγώνου ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, προκαλεί δυσκολίες, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, αφού εσύ αποφεύγεις να πεις αυτό που θέλεις και αυτό που σκέφτεσαι με ειλικρίνεια. Μόνος σου μπερδεύεις τις καταστάσεις και τον άνθρωπο που συνεργάζεσαι, ή που σε συντροφεύει. Η μέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική με πολλά λάθη γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός στις συναναστροφές σου και μην μπλέκεις την οικογένεια στα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η μέρα κρύβει παρεξηγήσεις με τον σύντροφο αν δεν προσέξεις και είσαι ασαφής. Για σένα που είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό σήμερα να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε γοητεύσει αλλά μην έχεις προσδοκίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία ετοιμάζεται, αλλά θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος με τα άτομα που θα συνεργαστείς. Κάποια μικροέξοδα για το σπίτι δεν θα λείψουν!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *