ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Συγγραφέας: Λίλι Μάρεϊ
Προτεινόμενη Ηλικία: 0+ Ετών
Ένα χαρούμενο ελεφαντάκι κάνει αγκαλιές στην μαμά του. Ένα πάντα που σκαρφαλώνει πάντα. Μια παιχνιδιάρα φαλενίτσα κάνει χαρές και αστεία με τους καινούριους φίλους της και να κουνελάκι έτοιμο για ύπνο!
Τέσσερις ασπρόμαυρες και υπέροχες μικρές ιστορίες κατάλληλες για τους πρώτους μήνες ζωής του νεογέννητων. Η έντονη αντίθεση άσπρου και μαύρου κάνουν το βιβλίο σε συνδυασμό με την μεγαλόφωνη ανάγνωση να ενισχύει το δεσμό μεταξύ γονιού – αναγνώστη και βρέφους αλλά και να το ηρεμεί. Βοηθούν επίσης στο να μαθαίνουν τα παιδιά την αγάπη για τα βιβλία από το πρώτο στάδιο της ζωής. Τέλος τα βιβλία της σειράς αυτής είναι εγκεκριμένα και σε συνεργασία από ειδικούς για τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης του παιδιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *