ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τάσος Μπαρτζώκας: “Με αξιοκρατία και διαφάνεια χτίζουμε ένα νέο σύστημα ανάδειξης των διοικήσεων του δημοσίου τομέα”

Τάσος Μπαρτζώκας: “Με αξιοκρατία και διαφάνεια χτίζουμε ένα νέο σύστημα ανάδειξης των διοικήσεων του δημοσίου τομέα”

Με τη χτεσινή τοποθέτησή του στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Τάσος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τις νέες ρυθμίσεις μία πραγματική μεταρρύθμισημία αληθινή τομή στη Δημόσια Διοίκηση στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε στην ομιλία του, γνώμονας των διατάξεων είναι η αύξηση της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης, και της αποτελεσματικής λειτουργίας του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ξεκάθαρη στόχευση του νομοσχεδίου είναι αναδειχθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι μέσα από μία αντικειμενική διαδικασία με τη συμμετοχή του Α.Σ.Ε.Π., για πρώτη φορά στη χώρα μας για την επιλογή των διοικήσεων του Δημόσιου Τομέα.

Μάλιστα, ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη ρηξικέλευθη προσπάθεια του Υπουργείου Εσωτερικών και της Υπουργού, Νίκης Κεραμέως, που επιδιώκει την εκθεμελίωση, το ξερίζωμα της συνολικής νοοτροπίας για το πώς λειτουργεί η Δημόσια Διοίκηση στην Ελλάδα.

Ο Βουλευτής έκλεισε την ομιλία του κάνοντας λόγο για υλοποίηση της υπόσχεσης για ένα καλύτεροπερισσότερο δίκαιο και αποτελεσματικό σύστημα διακυβέρνησης, όπως ακριβώς έχει δεσμευθεί η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του Βουλευτή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *