ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση Ήλιου-Δία φέρνει διλήμματα σχετικά με θέματα που αφορούν τις αξίες και τα χρήματα. Ενδέχεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις πάνω σε θέματα αξιών και το πως αυτές διαμορφώνουν την οικονομική σου κατάσταση. Πιθανόν οι σπατάλες να ήταν πολλές και αυτό σε οδηγεί σε μια αναδιάρθρωση του προϋπολογισμού, αλλά και στο πως κοστολογείς γενικότερα τη ζωή σου, δηλαδή που “ξοδεύεσαι” και για ποιους. Ίσως την απάντηση να τη βρεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να δώσεις και πάλι αξία στη σχέση σου χωρίς να μειώνεις και τις δικές σου ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεται να δουλέψεις το κομμάτι της αυτοπεποίθησης και μη χαραμίζεσαι σε σχέσεις χωρίς βάθος και ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άσε για άλλη μέρα ένα περιουσιακό θέμα που θες να επιλύσεις γιατί η κρίση σου δεν είναι καλή τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, ο Ήλιος από τον Σκορπιό και ο Δίας από το ζώδιο σου μπορεί να υποδηλώνει διλήμματα σχετικά με τον τρόπο που ο εαυτός σου εναρμονίζεται με σχέσεις και συνεργασίες. Θέλεις να βγάλεις προς τα έξω μια ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα αλλά φαίνεται να μην σε αφήνουν οι άλλοι με την ισχυρή τους επιρροή. Από τη μία θες να είσαι αυτόνομος και από την άλλη έχεις ανάγκη για σταθερότητα. Κάποιος από τον καθημερινό σου περίγυρο ίσως σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τις σκέψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται το ταίρι να σου δημιουργήσει κάποια αναστάτωση σήμερα με τη συμπεριφορά του. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανάγκη να συνδεθείς τώρα με κάποιον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργάτες σου ενδέχεται να θελήσουν να σου επιβληθούν σήμερα οπότε να είσαι προετοιμασμένος να αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση Ήλιου-Δία, φέρνει μια ανισορροπία ανάμεσα σε ζητήματα σωματικής υγείας και ευεξίας με την ψυχική κατάσταση, πνευματικότητα και εσωτερική εξέλιξη. Ενδέχεται να αναρωτιέσαι αν ο τρόπος ζωής σου βοηθάει στην καλή ψυχολογική σου κατάσταση, και μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις ώστε να κόψεις κακές συνήθειες, να φτιάξεις τη διατροφή σου, να γυμναστείς περισσότερο και να απομακρυνθείς από τοξικές καταστάσεις. Αναγνωρίζεις την αξία σου, ώστε να βάλεις μπρος για τη φροντίδα του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να βάλεις πάλι τον ρομαντισμό και το συναίσθημα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μείνε μακριά από αυτόν τον τοξικό πρώην που σε πλήγωσε και που πιθανόν να σου εμφανιστεί και πάλι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μείωσε αν μπορείς τα ωράρια και τον φόρτο εργασίας σου σήμερα γιατί έχεις ανάγκη από επανεκκίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση Ήλιου – Δία, δείχνει αμφιταλαντεύσεις σχετικά με τη δική σου δημιουργική έκφραση και την ανάγκη για συμμετοχή σε ομάδες, φιλίες και κοινωνική συνεισφορά. Πιθανόν να έρχεται σε αντίθεση το ένα με το άλλο και εσύ να μπερδευτείς ως προς το ποια κατεύθυνση σου ταιριάζει περισσότερο. Ο προσωπικός σου δρόμος ή ο συλλογικός για το κοινό καλό. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις την ανθρωπιστική οδό στη δημιουργικότητα σου και να ασχοληθείς με έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως μπαίνει στην εξίσωση η απόκτηση ενός απογόνου. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας μπορεί να σου έρθει μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις σήμερα εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, ωστόσο απόφυγε τα τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Δία από τα ζώδια του Σκορπιού και του Ταύρου ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια θέματα οικογένειας και καριέρας, στα οποία υπάρχει μια διένεξη. Οι ανάγκες της οικογένειας σου και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες για ανέλιξη δεν μπορούν να συμβιβαστούν και αυτό δημιουργεί εντάσεις. Μια άλλη περίπτωση είναι ότι η δημόσια εικόνα δεν έχουν καμία σχέση με το άτομο που πραγματικά είσαι στο σπίτι. Όλο αυτό σου δημιουργεί μελαγχολία και τάσεις απομόνωσης σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση και να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, αναπολείς έναν έρωτα από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου πάει πολύ καλά δεδομένου του χρόνου και κόπου που αφιερώνεις καθημερινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Δία από τα ζώδια του Σκορπιού και του Ταύρου μπορεί να δημιουργήσει αντιφάσεις στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την πνευματικότητα, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους και ανταλλάζεις τις απόψεις σου. Μπορεί να εκφράζεσαι με τρόπο που δείχνει διάθεση υπερβολής σε κάποιες περιπτώσεις. Ασχολείσαι ιδιαίτερα με τον τομέα των φιλικών σου σχέσεων σήμερα οπότε είναι πιθανό οι συγκρούσεις να εντοπίζονται με τους φίλους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να προσέχεις μήπως τα λόγια σου πληγώσουν τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανταγωνιστική διάθεση που έχεις σήμερα απομακρύνουν τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι πολύ καλή μέρα για να κυνηγήσεις νέους επαγγελματικούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου- Δία, φέρνει αμφιταλαντεύσεις στα οικονομικά ζητήματα. Πιθανόν εσύ και ο σύντροφος σου έχετε διαφορετικές απόψεις ως προς τη διαχείριση των πόρων και των χρημάτων σας κι αυτό σας φέρνει σε συγκρούσεις. Έχετε διαφορετική αντίληψη ως προς τις αξίες της ζωής γενικότερα και αυτό δημιουργεί συναισθηματικές εντάσεις. Μια άλλη περίπτωση είναι να έρχεσαι εσύ ο ίδιος σε σύγκρουση με τον εαυτό σου. Αυτό ίσως οφείλεται σε κάποιο γεγονός που συμβαίνει στον χώρο εργασίας και σε αποσυντονίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται αρκετή δόση υπομονής ώστε να βρεις τόπο συνεννόησης με το ταίρι σχετικά με το πως ξοδεύετε τα χρήματα σας. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανασφάλειες για τον έρωτα και θέλεις κάτι μόνιμο και σταθερό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι καλή μέρα για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου θέματα, καθώς δεν μπορείς να δεις καθαρά και αντικειμενικά τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου- Δία, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανταγωνισμού και αντιζηλίας ανάμεσα σε σένα και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, ιδίως ερωτικές και επαγγελματικές. Έχεις μεγάλη ανάγκη για ισορροπία αλλά αυτό δεν συμβαδίζει με τη δική σου έντονη προσωπικότητα. Το βρίσκεις δύσκολο να κάνεις συμβιβασμούς και θέλεις να περνάει το δικό σου. Από την άλλη, έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να ελαττώσεις τις συγκρούσεις που δημιουργείς ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, οι σχέσεις σήμερα διακρίνονται από ανταγωνισμό και θέλεις την κυριαρχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, αν δε θέλεις να ενταθεί το αρνητικό κλίμα στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου-Δία δηλώνει την ανάγκη να εξισορροπηθεί η σωματική σου ευεξία. Θα αντιληφθείς ότι η ψυχολογική σου κατάσταση επηρεάζει και τη σωματική σου και θα πρέπει να βρεις τρόπους να τα φέρεις και τα δύο σε αρμονία. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιου είδους εξυπηρετήσεις στους άλλους γιατί έτσι θα αισθανθείς κι εσύ πιο ήρεμος. Ο χώρος εργασίας μπορεί να συμβάλλει στην πνευματική σου αφύπνιση πάνω σε κάτι που σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να συναισθανθείς τις ανάγκες που έχει το ταίρι και να φροντίσεις να τις καλύψεις. Αν είσαι αδέσμευτος, αναζητάς ένα ταίρι που να το διακατέχει πνευματικότητα και ενσυναίσθηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη να διεκπεραιώσεις εργασιακές εκκρεμότητες και να σου φύγει ένα βάρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου-Δία, αφορά θέματα ενσωμάτωσης σε ομάδες ως μέλος ενός κοινωνικού συνόλου. Επιθυμείς την κοινωνική αναγνώριση, τη φιλία και τη συνεργασία και διοχετεύεις μεγάλο μέρος του χρόνου ώστε να μην είσαι “στην απ’ έξω”. Χρειάζεται να ξαναθυμηθείς τους δικούς σου στόχους και όνειρα και να κάνεις σχέδια για τη δική σου βελτίωση και ανάπτυξη. Ίσως οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου να σε βάλουν πάλι στο σωστό μονοπάτι που θέλεις να ακολουθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι καλή για να έρθεις σε επαφή με το ταίρι και να δυναμώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αισθήματα για κάποιον από το φιλικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ευνοούνται οι επαφές για νέες συνεργασίες και τα σχέδια για νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου-Δία, φέρνει διλήμματα σχετικά με την ανάγκη σου για κοινωνική καταξίωση και τον χρόνο σου με την οικογένεια σου. Η ανάγκη σου για επαγγελματική ανέλιξη είναι πολύ μεγάλη και θέλεις να πετύχεις σπουδαία πράγματα, ωστόσο το σπίτι σου σε χρειάζεται κι εσύ θα ήθελες να έχεις χρόνο για όλους. Οι δεσμεύσεις της επαγγελματικής σου ζωής λειτουργούν ως βαρίδια στα πόδια σου και δε σε αφήνουν να έρθεις κοντά με τους αγαπημένους σου. Βρες τρόπους για να βελτιώσεις τον χώρο εργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις απόσταση από το ταίρι, γιατί δεν του αφιερώνεις χρόνο. Αν είσαι αδέσμευτος, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και αν δε βρεις χρόνο για σένα, δε θα μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν κάτι πηγαίνει καλά σήμερα, αυτό είναι τα επαγγελματικά, ωστόσο φρόντισε να μην ασχολείσαι αποκλειστικά με τη δουλειά και αφήνεις τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου- Δία, σχετίζεται με θέματα ταξιδιών, εκπαίδευσης και πνευματικών οριζόντων. Ενδέχεται να έχεις την ανάγκη για κάτι ανώτερο όσον αφορά την πνευματική σου εξέλιξη αλλά να είσαι καθηλωμένος σε μια πιο πρακτική και πεζή καθημερινότητα, και όλο αυτό να σου δημιουργεί ένταση. Αναγνωρίζεις ότι χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα παραπέρα και να δικτυωθείς, ώστε να ανεβείς πιο ψηλά σε μορφωτικό επίπεδο. Η δημιουργικότητα σου είναι στα φόρτε της οπότε αυτό θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις την ενέργεια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για παιχνίδι, έρωτα και διασκέδαση. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιος σε φλερτάρει και σου ανεβάζει τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις βήματα για την ανέλιξη σου μέσα από ανώτερες σπουδές που θα σε εξειδικεύσουν.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *