ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Σάββατο η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, προκαλεί τα απρόοπτά της στα οικονομικά σου! Είτε λαμβάνεις είδηση που σου ανατρέπει κάποιο οικονομικό σχέδιο που είχες στο μυαλό, είτε η βιασύνη σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άσκοπες σπατάλες που λίγο αργότερα θα τις μετανιώσεις. Οι πρωτότυπες και ευρηματικές ιδέες ωστόσο, μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις την διαφορά και να γλιτώσεις από τους μπελάδες που μπορεί να σε πάνε πίσω στα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα παρόλο που έχει αντιξοότητες δεν το βάζεις κάτω και η έξοδος με τον σύντροφο είναι η διέξοδος των προβλημάτων. Αν είσαι αδέσμευτος, η αποψινή βραδινή έξοδος επιφυλάσσει μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα σου βγαίνει η κούραση της εβδομάδας και δεν θέλεις να σκέφτεσαι μέσα στο Σαββατοκύριακο την δουλειά. Τα οικονομικά πιέζουν την τσέπη σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε Ταύρε, το σημερινό Σάββατο σε επηρεάζει στα αισθηματικά θέματα. Η αντίθεση της Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα φέρει το ρομάντζο και την ονειροπόληση που έχεις ανάγκη, όμως μήπως οι προσδοκίες σου είναι διαφορετικές από αυτές που θα γίνουν πραγματικότητα; Παράλληλα η αντίθεση του Ερμή / Ουρανού που σε επηρεάζει στενά προκαλεί ξαφνικές παρεξηγήσεις και εκκωφαντικά νέα, που φέρνουν την αλήθεια στο πιάτο για τις σχέσεις σου και ίσως κάπως άγαρμπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μην επιχειρήσεις σήμερα να κάνεις ερωτική εξομολόγηση στο ταίρι σου γιατί δεν βρίσκεστε στην ίδια διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί σήμερα να απογοητευτείς από ένα άτομο που έδειχνε ερωτικό ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια ουρανοκατέβατη πρόταση έρχεται και ξεκινάς επαγγελματική συνεργασία. Στα οικονομικά δεν θα αποφύγεις τα έξοδα για το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Σάββατο οι αντιθέσεις που σχηματίζονται ανάμεσα στην Αφροδίτη-Ποσειδώνα και του Ερμή-Ουρανού σε βάζουν στην μέση σαν διαιτητή και σε πιέζουν από την μια η δουλειά και από την άλλη η καριέρα. Το αποτέλεσμα είναι η απογοήτευση που θα πάρεις και από τις δύο πλευρές αφού οι απαιτήσεις τους είναι παράλογες. Επειδή όμως είσαι φιλότιμος και στην προσπάθεια σου να τους ευχαριστήσεις όλους θα κουραστείς και θα αγχωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή γκρίνια με το έτερον ήμισυ δεν θα αποφευχθεί για αυτό να είσαι προσεκτικός στα λόγια σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αν και η μέρα δίνει ευκαιρίες για γνωριμίες, παρόλα αυτά δεν σε ικανοποιούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και πρέπει να βρεις χρόνο για ξεκούραση, αλλά εσύ ή θα δουλεύεις, ή θα τριγυρνάς και μάλλον θα εξαντληθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, φέρνει τρυφερά λόγια καρδιάς, που σε κάνουν να ταξιδεύεις στον μαγικό κόσμο της φαντασίας. Παράλληλα η αντίθεση Ερμή – Ουρανού σε ξαφνιάζει με απρόσμενες προτάσεις που θα αποτελέσουν έναν όμορφο πειρασμό για τα αισθηματικά! Απολαμβάνεις λοιπόν ένα εξαιρετικό Σάββατο για να δημιουργήσεις ένα όμορφο πλαίσιο στην ζωή σου ή ακόμα και στα αισθηματικά σου, γεμίζοντας μπαταρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η συζήτηση με το ταίρι για τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού δεν φέρνει αποτέλεσμα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική γνωριμία σε ενθουσιάζει και απογειώνει τα συναισθήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά είσαι ανασφαλής από τις δαπάνες που προκύπτουν για την κάλυψη έκτακτων εξόδων. Προσοχή σε επαγγελματικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, για σήμερα Σάββατο με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού, πρόσεξε τα ξαφνικά καβγαδάκια που θα προκύψουν με άτομα του οικογενειακού ή επαγγελματικού περιβάλλοντος. Ξεσπαθώνεις και τα λες έξω από τα δόντια και ίσως αυτό να φέρει μπελάδες. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα, διεγείρει τις ανασφάλειες σου για τα οικονομικά. Προσοχή σήμερα σε μία αγορά που θα κάνεις, γιατί ίσως σε ξεγελάσουν στην τιμή, είτε μπορεί λίγο αργότερα να την μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα κρίνεται ακατάλληλη για να συζητήσεις με το ταίρι για τα κοινά οικονομικά που μοιράζεστε, διότι θα διαφωνήσετε. Εσύ που είσαι ελεύθερος, η ανάμνηση ενός πρώην ερωτικού συντρόφου δεν σε αφήνει να προχωρήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες αλλά και στα έξοδα. Επαγγελματικά διχάζεσαι και θέλεις χρόνο για να αποφασίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Παρθένε, η σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα αισθηματικά! Αφήνεσαι στον όμορφο κόσμο της φαντασίας σου και ίσως ένα άτομο καταφέρει και σε πλανέψει σήμερα με τα τσαλίμια του και την τρυφερότητά του! Προσοχή όμως, να μην βιαστείς να πέσεις με τα μούτρα σε μία σχέση που μπορεί να αποδειχθεί απατηλή! Παράλληλα με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού, οι αναλαμπές ιδεών σου, θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα φλέγοντα θέματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ενδέχεται να σε απογοητεύσει μια συζήτηση με τον σύντροφο και να αναδυθούν οι διαφορές στις απόψεις σας. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα αναμένεται μια ξαφνική γνωριμία με άτομο του εξωτερικού, ή από μακριά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου στην δουλειά θέλει προσοχή! Στα οικονομικά ίσως προκύψει ένα έξτρα έσοδο που σε ανακουφίζει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Σάββατο, άλλα θέλει η καρδιά σου και άλλα προστάζει το μυαλό σου. Από την μια έχεις την επιθυμία να βγεις έξω με τους φίλους, τις παρέες, να κοινωνικοποιηθείς, ενώ από την άλλη τα οικονομικά σου δεν είναι ανθηρά και δεν μπορείς να το υποστηρίξεις αυτό. Μάλιστα εμφανίζεται ένα επιπλέον έξοδο εντελώς ξαφνικά που σε βγάζει εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Στην δουλειά έχεις άγχος και σου βγαίνει όλο μαζεμένο σήμερα. Γενικά είσαι αναποφάσιστος και η σημερινή μέρα εντείνει αυτό το χαρακτηριστικό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι με τον σύντροφο της ζωής σου η μέρα κρύβει αρκετές παγίδες που θα πιαστείς αν δεν προσέξεις. Για σένα που είσαι ελεύθερος, σήμερα ξυπνούν μέσα σου οι μνήμες του παρελθόντος και ενός ανεκπλήρωτου έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια απογοήτευση στην δουλειά θα σου χαλάσει την μέρα. Στα οικονομικά τα έξοδα πιέζουν το εισόδημα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Σάββατο και ο Ερμής από το ζώδιο σου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και έρχονται ξαφνικά ευτράπελα στις επικοινωνίες σου! Έχεις όλη την καλή διάθεση να μιλήσεις, να ανοιχτείς, να πεις αυτά που αισθάνεσαι, όμως τα άτομα που συνδέεσαι στενά φαίνεται πως σήμερα ειδικά σου χαλούν τα σχέδια και προκύπτουν καβγαδάκια, άνευ προηγούμενου. Από την άλλη πλευρά η μέρα είναι κατάλληλη για δημιουργική έκφραση, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ή και ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι καλή για να κάνεις όνειρα με το ερωτικό ταίρι, για το μέλλον σας, αρκεί να μη παρασυρθείς από την φαντασία που καλπάζει σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να γνωρίζεις ξαφνικά ένα ενδιαφέροντα άνθρωπο που μπαίνει σαν σίφουνας στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι με το βλέμμα στην καριέρα και την επαγγελματική καταξίωση κι ας είναι μέρα που επιθυμείς την έξοδο για να ξεσκάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και θέλεις να είσαι χαρούμενος, αισιόδοξος, να σχεδιάζεις τα επόμενα βήματα της εξέλιξης σου. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά αν δεν κολλούσε το μυαλό και η σκέψη σου σε παρελθόντα χρόνο και σε ένα θέμα που σε αγχώνει ακόμα. Ενώ θέλεις να προχωρήσεις, ο φόβος μη γίνει κάτι και στραβώσει, σε κρατά σε κατάσταση αναμονής. Οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει είναι για να μην κάνεις τα ίδια λάθη στην δουλειά, ή στην οικογένεια, να σου γίνουν μαθήματα και όχι να σε κρατούν δέσμιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μην αναφέρεσαι στα παλιά και χαλάς την καρδιά του συντρόφου αλλά και την δική σου. Αν δεν έχεις σχέση, έχεις την ανάγκη να βρεθείς με το άτομο που επισκέπτεσαι κρυφά για δικούς σου λόγους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την εύνοια που περιμένεις από ένα ανώτερο άτομο στην δουλειά δεν θα την λάβεις και θα απογοητευτείς. Ίσως ξεκινήσεις κάτι δικό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να βρίσκεσαι σε αμφιβολίες και διλήμματα αναφορικά με τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για οικονομικά συμφωνητικά ή αποφάσεις που θα σε επηρεάσουν σε βάθος χρόνου! Καβγαδάκια για οικονομικά με τα παιδιά ή το σύντροφο είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας. Παράλληλα με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού, μία ξαφνική πρόταση για διασκέδαση θα προσφέρει την χαρούμενη έκπληξη της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα προσφέρεται για μια εκκεντρική έξοδο με το ταίρι και την παρέα σε μέρος που δεν έχεις ξαναπάει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, ή το διαδίκτυο, σε συνεπαίρνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που σήμερα η δουλειά δεν σε απασχολεί, τα οικονομικά είναι στο φόρτε της προσοχής σου. Τακτοποιείς οφειλές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, για σήμερα Σάββατο ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ουρανός σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και φαίνεται ότι έχεις την διάθεση για ελευθερία και αντιδράς ίσως και κάπως απότομα τόσο στα πρόσωπα στην δουλειά όσο και στην οικογένεια. Νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από κάποιες συμπεριφορές και έτσι κάνεις την επανάσταση σου. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μέσα στον τομέα των οικονομικών δημιουργεί ασάφεια, μπέρδεμα, απογοήτευση από έσοδα που χάνονται, δίχως να καταλαβαίνεις που πάνε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα έχει προδιαγραφές για να έρθεις κοντά με το έτερον ήμισυ αρκεί να γίνεις πιο τρυφερός. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, κρατάς στο μυαλό σου μια σχέση από το παρελθόν και δεν ξεκολλά η σκέψη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες, στις συναλλαγές και οποιοδήποτε αλισβερίσι που μπορεί να σε παραπλανήσει.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, με την σημερινή αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα, είσαι λιγάκι στον κόσμο σου, αφήνεις την φαντασία σου ελεύθερη και κάνεις σχέδια για το μέλλον σου, για την πορεία της αισθηματικής ζωής, αλλά και για τις μεγαλόπνοες φιλοδοξίες σου! Προσοχή όμως, γιατί ίσως δεν μπορείς να δεις καθαρά και ρεαλιστικά κάποια πράγματα. Με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού δεν λείπουν αυτή την ημέρα και ξαφνικά μηνύματα – προτάσεις και γνωριμίες που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από το «ροζ συννεφάκι» της ονειροπόλησης και θα κινητοποιηθείς σε εξόδους και μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα διατήρησε ένα καλό κλίμα στην σχέση με τον σύντροφο και μην ξύνεις πληγές που δεν σε συμφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία από το εξωτερικό γίνεται αφορμή να ξυπνήσουν μέσα σου ερωτικά συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σωματική κόπωση των προηγούμενων ημερών φέρνει και ψυχολογική κούραση. Πάρε ρεπό ή άδεια για να αποφορτιστείς.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *