ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Απ. Βεσυρόπουλος: “Να μην προσέχει μόνο τους αγρότες εκεί που εκλέγεται ο κ. Αποστόλου”

Απ. Βεσυρόπουλος: “Να μην προσέχει μόνο τους αγρότες εκεί που εκλέγεται ο κ. Αποστόλου”

Ο Αν.Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αποστόλου φαίνεται ότι έχει αντανακλαστικά μόνο για ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και παραγωγούς της εκλογικής του περιφέρειας.

Οι αγρότες της Ημαθίας, απλά δεν υπάρχουν για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και την κυβέρνηση του κ.Τσίπρα. Οι ροδακινοπαραγωγοί της Ημαθίας, που πήραν ελάχιστα χρήματα ως αποζημίωση για τις περυσινές καταστροφές,ακόμα περιμένουν να ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ, λόγω των ισχυρών  βροχοπτώσεων και των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Ημαθία το διάστημα 26 έως 28 Ιουνίου 2018.Έκτοτε έχουν περάσει 40 ημέρες.

Αντίθετα, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έσπευσε  να αναγγείλει την άμεση έναρξη της διαδικασίας εκτίμησης των ζημιών  από τον ΕΛΓΑ, που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις πριν μία εβδομάδα, στις καλλιέργειες σύκων της Εύβοιας.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που αποδεικνύει καθημερινά ότι εκφράζει ότι πιο παλιό και φθαρμένο ως νοοτροπία και πολιτική πρακτική.

Οι αγρότες της Ημαθίας, δεν ζητούν ειδική μεταχείριση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά να πράξει το αυτονόητο. Να κάνει ότι ακριβώς έκανε για τους παραγωγούς σύκων της εκλογικής του περιφέρειας.Να ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής των ζημιών στους ροδακινοπαραγωγούς της Ημαθίας από κλιμάκιο του ΕΛΓΑ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *