ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης και Πλούτωνα σου φέρνει ευχάριστες αλλαγές και εξελίξεις στα θέματα της δουλειάς σου και της καθημερινότητας σου. Ίσως τώρα να αναλαμβάνεις νέες ευθύνες που σου ταιριάζουν περισσότερο και που ήθελες καιρό. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανελιχθείς στην ιεραρχία και να αναλάβεις ανώτερα αξιώματα. Θέματα που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη ευρωστία σου, τώρα τακτοποιούνται και νιώθεις πιο δυνατός και δημιουργικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο έρωτας φουντώνει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και η παιχνιδιάρικη διάθεση σας ανανεώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνεσαι εύκολα συμπαθής και αρεστός στους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλες οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να πετύχεις τους στόχους σου, τόσο τους επαγγελματικούς όσο και τους οικονομικούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για σένα, καθώς σχετίζεται με τομείς της ζωής σου που φέρνουν χαρά, έρωτα, αλλά και νέες εμπειρίες. Αναζητάς την διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων μέσα από την εκφραστικότητα και τον έρωτα, και βιώνεις μεταμορφωτικές αλλαγές σε σχέση με αυτά. Επίσης, ενδέχεται τα παιδιά σου με κάποιο τρόπο να έχουν εξελίξεις σε θέματα εκπαίδευσης, π.χ. με την εισαγωγή τους σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να μπαίνεις στη διαδικασία για την απόκτηση ενός απογόνου. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις κάποιον με διαφορετική κοσμοαντίληψη που θα σου αλλάξει την νοοτροπία που βλέπεις τον κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το σπίτι σου σε απορροφά σήμερα και ενδέχεται να αφήσεις για λίγο πίσω τη δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης και Πλούτωνα σου φέρνει ριζικές αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια, που όμως θα είναι για καλό. Αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τι έχει πραγματική σημασία και θέτεις διαφορετικές προτεραιότητες ώστε να ασχοληθείς με εκείνα τα ζητήματα των οικείων σου που είχες παραμελήσει. Οι σχέσεις μεταξύ σας βελτιώνονται και αυτό οφείλεται στη δική σου πρωτοβουλία. Ίσως κάποιο από τα αδέρφια σου σε χρειαστεί σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ικανοποιείς τον σύντροφο σου με τη θετική στάση απέναντι του και δίνοντας του τη σημασία που αποζητούσε. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις ενδοσκόπηση σχετικά με το παρελθόν και επιδιώκεις να αλλάξεις το ερωτικό σου παρόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου μπαίνει για λίγο στην άκρη για να ασχοληθείς με την οικογένεια. Ένα οικονομικό θέμα του συντρόφου βρίσκει τη λύση του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει να έχεις έντονο ενδιαφέρον για την επικοινωνία σου μέσα στη σχέση, τον γάμο, ή τις επαγγελματικές συνεργασίες. Φαίνεται ότι με κάποιον τρόπο διορθώνεται με έναν τρόπο ριζικό και μεταμορφωτικό το κομμάτι αυτό, και πετυχαίνεις τώρα την ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία με τους άλλους, βασιζόμενος στην ειλικρίνεια και τις καλές προθέσεις. Δίνεις αξία στα σωστά πράγματα και στα σωστά άτομα που θες να έχεις γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι σε ουσιαστική επαφή με το ταίρι σου και συζητάτε τα προβλήματα σας. Αν είσαι αδέσμευτος, απορρίπτεις τους ανθρώπους εκείνους που πιάνουν απλώς χώρο στη ζωή σου για να αφήσεις χώρο σε αυτούς που αξίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπαίνουν σε λειτουργία εκκαθάρισης σήμερα. Ιεραρχείς καλύτερα τις ανάγκες σου σχετικά με το που ξοδεύεις τα χρήματα σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο εξελίξεις όσον αφορά τα θέματα των οικονομικών σου και της καθημερινής σου εργασίας και ρουτίνας. Πιθανόν αντιλαμβάνεσαι ότι ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται όχι στην τσέπη σου, αλλά σε ένα υγιές σώμα, και θα δώσεις αξία στον εαυτό σου μέσα από το να προγραμματίσεις μια πιο λειτουργική καθημερινότητα, με την απαραίτητη ξεκούραση που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίδεσαι στη σωματική επαφή με το ταίρι σου και στις μικρές καθημερινές απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, βάζεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου όσον αφορά τις νέες γνωριμίες που κάνεις, ώστε να αποφύγεις λάθη του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα και ίσως κάνεις συζητήσεις ώστε να μειώσεις τον φόρτο εργασίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιο σου και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δείχνει ότι η αγάπη και οι ρομαντικές σου σχέσεις μπορούν να επιφέρουν μεταμορφώσεις και αλλαγές στη ζωή σου. Οι σχέσεις σου είναι έντονες και έχουν βάθος και νόημα. Ένας κύκλος κλείνει και ένας καινούριος πρόκειται να ανοίξει από σήμερα και ο έρωτας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Μην αφήσεις να σου ξεφύγουν οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βιώνεις ριζικές μεταμορφωτικές αλλαγές στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προσελκύεις κάποιο άτομο μυστηριώδες που σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει καλά, αλλά εσύ χρειάζεσαι μια επανεκκίνηση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα για σένα δείχνει τις ριζικές αλλαγές που βιώνεις σε οικογενειακό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο, και τα κλεισίματα κύκλων σχετικά με θέματα του παρελθόντος, ιδίως σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σου σχέσεις. Οι σχέσεις και η αγάπη επιδρούν καταλυτικά στον ψυχικό σου κόσμο και είναι ώρα να θέσεις όρια και να κόψεις από τη ρίζα τους οποιαδήποτε προβλήματα έχεις. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σκοπεύεις να ξεριζώσεις οτιδήποτε προβληματικό έχει η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βάζεις οριστικούς τίτλους τέλους με το ερωτικό παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες μεταμορφωτικές αλλαγές μπορούν τώρα να συμβούν στην καριέρα σου, που θα λειτουργήσουν προς όφελος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να ρίξεις φως στις φιλίες και στον κοινωνικό σου περίγυρο και να δεις αν ταιριάζουν κάποια άτομα με την “αισθητική” σου. Βιώνεις αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον σου, στους ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι καθημερινά σε επαφή, και σκοπεύεις να μεταμορφώσεις ριζικά τον κύκλο σου και τις επαφές σου. Η καριέρα σου επίσης θα σε απασχολήσει σήμερα. Προσοχή στα λόγια που λες καθώς και τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αλλάζεις την προσέγγιση που επικοινωνείς με το ταίρι σου ώστε να δώσεις βάθος στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας φίλος εκδηλώνει τα ερωτικά του αισθήματα για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλή μέρα για να ξαναθυμηθείς τους επαγγελματικούς σου στόχους και να κάνεις κινήσεις για να τους πετύχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει γεγονότα και αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με ανοιχτό μυαλό και αποδοχή, καθώς οι αλλαγές αυτές έχουν σκοπό να σε ευνοήσουν. Η κοινωνικότητα και οι καλοί σου τρόποι λειτουργούν καταλυτικά στο να σε δουν θετικά οι ανώτεροι σου και πιθανόν να σε προάγουν σε ανώτερες θέσεις, οι οποίες θα αναβαθμίσουν κατά πολύ το πορτοφόλι σου. Οι προσδοκίες σου σταδιακά εκπληρώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η επισημοποίηση της σχέσης σου μπαίνει στα σκαριά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν περνάς απαρατήρητος ερωτικά από κάποιον με ανώτερη θέση στη δουλειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετικές είναι οι συνθήκες για να προωθήσεις τον εαυτό σου και να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων. Έχεις επίσης έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση πλούτου και ασφάλειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης από την Παρθένο και Πλούτωνα από το ζώδιο σου, υποδηλώνει ότι βρίσκεις την ομορφιά της ζωής μέσα στα ταξίδια, τους ανοιχτούς ορίζοντες, τη φιλοσοφία και την εκπαίδευση. Οι παραπάνω τομείς λειτουργούν ως καταλύτες στη διαμόρφωση της δικής σου προσωπικότητας και μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή σου. Δίνεις μεγάλη βάση στην ουσία των πραγμάτων και στην πνευματικότητα των ανθρώπων. Εξαιρετική μέρα για να σχεδιάσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι αναψυχής για την απόκτηση εμπειριών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μεταμορφώνεις τη σχέση σου μέσα από το να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλος και χωρίς στερεότυπα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο με έντονη πνευματικότητα που θα σε εμπνεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα θέμα περιουσιακό, ή κληρονομικό σε απασχολεί, αλλά καλύτερα να το λύσεις μια άλλη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης και Πλούτωνα για σένα λειτουργεί σε ένα πιο ασυνείδητο και ψυχικό επίπεδο. Ενδέχεται οι αλλαγές που βιώνεις να ξεκινούν από μέσα σου, να αναθεωρείς διάφορες φοβίες και σεξουαλικά πάθη που σε διακατέχουν. Αποκτάς έλεγχο, εγκράτεια, ψυχραιμία οπότε τα αντιμετωπίζεις τώρα καλύτερα. Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό, και θα σε βοηθήσουν να απαλλαχθείς οριστικά από καθετί που πιάνει χώρο στην ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου επηρεάζει την ψυχική σου κατάσταση και ισορροπία, για αυτό είναι σημαντικό να τη διατηρείς ζωντανή. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε να μην έρθεις σε επαφή με εκείνον τον τοξικό πρώην, γιατί δεν σου κάνει καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τρόπος που βλέπεις και διαχειρίζεσαι τα χρήματα μπορεί να αλλάξει με τρόπο που θα σε ευνοήσει οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις υγιείς σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και φιλίες. Ίσως επίσης οι στόχοι, τα όνειρα και οι επιθυμίες σου, περάσουν κάποιου είδους μεταμορφωτικές αλλαγές και να αντιληφθείς ότι οι άλλοι μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σχεδιάζεις. Ο χώρος εργασίας σου μπορεί να σε εμπνεύσει ως προς αυτή την κατεύθυνση. επαφή με εκείνον τον τοξικό πρώην, γιατί δεν σου κάνει καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η απόλυτα ερωτική μέρα είναι η σημερινή ημέρα για σένα φίλε μου Ιχθύ. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα να αναμένεις εμβάθυνση σχέσεων, εκπλήρωση προσδοκιών και δυνατές στιγμές πάθους. Είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τρόπος που βλέπεις τα χρήματα μπορεί να αλλάξει με τρόπο που θα σε ευνοήσει. Θέλεις να κάνεις αλλαγές τόσο στον χώρο εργασίας, όσο και στα καθήκοντα σου, βασιζόμενος σε νέα όνειρα που κάνεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *