ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, δίνονται μεγάλη έμφαση στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου τώρα μπορούν να ομορφύνουν και να βελτιωθούν. Οι άνθρωποι που αγαπάς παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, και αναζητάς την αρμονία και την ισορροπία σε μετά από τις εντάσεις και τους καβγάδες που βιώσατε. Η Σελήνη από την Παρθένο σε απασχολεί με ζητήματα εργασίας και ρουτίνας, και ίσως θελήσεις να ξεκινήσεις μια διατροφή ή γυμναστήριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου εξομαλύνεται και γίνεται πηγή ψυχικής ανάτασης. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες ευνοούνται τώρα, καθώς θα συναντήσεις τους κατάλληλους ανθρώπους που ξέρουν να συμβιβάζονται και να είναι ευχάριστοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και εσύ δίνεις μεγάλη έμφαση σε θέματα φυσικής κατάστασης και εργασιακού περιβάλλοντος. Πιθανόν να θελήσεις να ομορφύνεις τον χώρο του γραφείου σου, να τον διακοσμήσεις ή και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να βελτιώσεις τις συνθήκες της εργασίας σου, βάζοντας και την προσωπική σου πινελιά! Ακόμα, ενδέχεται να θελήσεις να κάνεις κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις στην εξωτερική σου εμφάνιση, να αλλάξεις χτένισμα, ντύσιμο ή μακιγιάζ. Η Σελήνη από την Παρθένο ενισχύει ακόμα περισσότερο την καλλιτεχνική σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την εμφάνισή σου και εκπλήσσεις ευχάριστα τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αρκετούς θαυμαστές γύρω σου, αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου και να τους δεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ομορφαίνεις με τη δική σου πρωτοβουλία και ταλέντο τον χώρο εργασίας σου και αυτό αλλάζει όλη σου τη διάθεση για να δουλέψεις πιο αποτελεσματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και σου ανεβάζει τη διάθεση για φλερτ, έρωτα, διασκέδαση και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αναζητάς την αγάπη, τον ρομαντισμό και τη δημιουργική έκφραση μέσα από τη μουσική και τις καλές τέχνες. Επιδιώκεις να ασχοληθείς ενεργά με τα χόμπι σου και τα ταλέντα σου, καθώς και με τον αθλητισμό. Οι σχέσεις με τα παιδιά σου βελτιώνονται επίσης. Η Σελήνη από την Παρθένο κάνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι ευχάριστη και ζεστή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην μπεις στον πειρασμό για τζόγο και τυχερά παιχνίδια και χαλάσεις όλη την θετική επίδραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και εσύ ως σπιτόγατος που είσαι, δίνεις ιδιαίτερη σημασία στις σχέσεις σου με την οικογένειά σου και τους οικείους σου. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι θετική και ευχάριστη, και εσύ ίσως επιδιώκεις να κάνεις μια ανακαίνιση και νέα διακόσμηση στον προσωπικό σου χώρο. Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να ασχοληθείς με καθημερινές δραστηριότητες, όπως πληρωμές λογαριασμών και τακτοποίηση υποθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοείται μια μετακόμιση ή συμβίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις ένα ταίρι που θα σου παρέχει το αίσθημα ασφάλειας που έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως ψάχνεις για μια δουλειά που θα μπορείς να κάνεις από το σπίτι.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, κι εσύ γίνεσαι επικοινωνιακός με έναν γλυκό και ευχάριστο τρόπο. Εκφράζεσαι με ευγένεια, όμορφους και καλούς τρόπους, και κερδίζεις την εύνοια και τη συμπάθεια όλων. Οι σκέψεις και οι ιδέες σου διακατέχονται από γοητεία και φιλική διάθεση. Ακόμα, θα ενδιαφερθείς για τη μάθηση και τα βιβλία. Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να κοστολογείς διαφορετικά την αξία που δίνεις στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις τον ρομαντισμό σου προς το ταίρι σου με λόγια αγάπης και βραδιές- έκπληξη. Αν είσαι αδέσμευτος, λαμβάνεις ένα ανώνυμο ερωτικό μήνυμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσελκύεις νέους συνεργάτες με την πειθώ και τη γοητεία του λόγου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και ενδέχεται να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Ίσως το πορτοφόλι σου γεμίζει και μπαίνεις στον πειρασμό για έξοδα καλλωπισμού, κι έτσι να σπαταλάς σε χρόνο ρεκόρ τα χρήματα που αποκτάς. Επίσης, η Αφροδίτη σε αυτήν τη θέση ίσως υποδεικνύει ότι ανακτάς την αυτοεκτίμηση σου. Η Σελήνη από το ζώδιο σου σε κάνει συναισθηματικό και δημοφιλή στους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μη γίνεσαι υπερβολικός με παράπονα ως προς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις αυτοπεποίθηση ότι αξίζεις να βρεις το καλύτερο ταίρι για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε τις υπερβολικές σπατάλες, ώστε να μη μείνεις απένταρος μέχρι να πληρωθείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου, και η παρουσία σου γίνεται εύκολα αισθητή, καθώς η γοητεία σου αυξάνεται ακόμα περισσότερο, και λάμπεις κυριολεκτικά. Δίνεις μεγάλη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, το στυλ σου ανανεώνεται, και ομορφαίνεις το περιβάλλον γύρω σου. Φροντίζεις τον εαυτό σου και την εικόνα που θες να προβάλλεις και να προωθήσεις προς τα έξω. Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει συναισθητικό προς τους άλλους και πιο ευαίσθητο από όσο συνήθως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες και οι απολαβές σου έχουν την τιμητική τους και πάνε εξαιρετικά καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και για σένα αυτή η θέση είναι κάπως πιο κρυφή, εσωτερική, και στο βάθος του ασυνείδητου. Γίνεσαι ευαίσθητος και συναισθηματικός χωρίς να ξέρεις τον λόγο, η ρομαντική σου διάθεση αυξάνεται και αναζητάς ένα παραμύθι με έναν πρίγκιπα στο άσπρο άλογο. Είσαι ακόμα πρόθυμος να βοηθήσεις όποιον σε έχει ανάγκη και προστρέχεις στον πόνο των άλλων. Η Σελήνη από την Παρθένο ενισχύει τη φιλανθρωπική πλευρά του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ρομαντικό δείπνο στο ταίρι σου υπό το φως των κεριών. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδέχεται να εμπλακείς σε μια κρυφή ερωτική ιστορία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η κρίση σου για θέματα οικονομικά δεν είναι πολύ ακριβής, ωστόσο τα επαγγελματικά σου είναι καλά, αρκεί να αποφύγεις ερωτικά ειδύλλια στον χώρο εργασίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και η κοινωνικότητα σου είναι στα ύψη. Φίλοι, παρέες, βόλτες, αλλά και συμμετοχή στα κοινά έχουν την τιμητική τους. Υποδηλώνει ακόμα ότι η αγάπη και ο ρομαντικός έρωτας πρέπει να έχουν και φιλική υπόσταση για σένα, και να βασίζονται σε κοινές ιδέες, σχέδια και οράματα. Η Σελήνη από την Παρθένο σε καλεί να καταπιαστείς με θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βγαίνεις από τη μονοτονία κανονίζοντας εξόδους με κοινούς φίλους και με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας και η φιλία είναι δύσκολο να διαχωριστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέσε προτεραιότητες για τις επόμενες κινήσεις στα επαγγελματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, που αφορά για σένα έναν τομέα που σε απασχολεί πάντα, κι έχει να κάνει με την καριέρα και την κοινωνική σου καταξίωση. Εξομαλύνονται δυσλειτουργικές σχέσεις με ανωτέρους, η δουλειά βγαίνει εύκολα και ευχάριστα, και η δημοφιλία σου ανεβαίνει. Αν και η μέρα κρίνεται απαιτητική εσένα σε ευνοεί η Σελήνη από την Παρθένο που σε κάνει αισιόδοξο και κάνεις περισσότερα σχέδια για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοείται η επισημοποίηση της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτικά ειδύλλια ενδέχεται να ευδοκιμούν στον επαγγελματικό σου χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προγραμμάτισε μια συνέντευξη για μια δουλειά που θέλεις γιατί τώρα ευνοείσαι πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και σχετίζεται με έναν τομέα όπου έχει να κάνει με το εξωτερικό, τους ανοιχτούς ορίζοντες, την εκπαίδευση και τις πνευματικές εμπειρίες. Έτσι, λοιπόν, ενδέχεται να έχεις τη διάθεση να εξερευνήσεις νέα μέρη, να μάθεις καινούρια πράγματα ή να σπουδάσεις. Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να ασχολείσαι με πράγματα που έχουν βάθος και ουσία, και που μπορούν να σου προσφέρουν την εμπειρία της εξέλιξης μέσα από τις γνώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από το ταίρι σου και να ασχοληθείς με τη δική σου αυτοβελτίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας σε περιμένει κάπου στο εξωτερικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ένα οικονομικό θέμα να επιλύσεις και τώρα ίσως βρεις τη λύση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και θέματα αναγέννησης και εσωτερικής μεταμόρφωσης κάνουν την εμφάνιση τους. Ζεις τον έρωτα με έντονο πάθος και η λίμπιντο ανεβαίνει κατακόρυφα. Αναζητάς τις σχέσεις εκείνες που έχουν βάθος και νόημα, είναι ικανές να σε εξελίξουν πνευματικά και διανοητικά, και έχουν να σου προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες και μαθήματα ζωής. Η Σελήνη απέναντι σου στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει ζητήματα σχέσεων που πρέπει να επιλυθούν στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανακτάς το χαμένο πάθος με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, τα θέλεις όλα ή τίποτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική συγκυρία για να τακτοποιήσεις ένα κληρονομικό ή περιουσιακό θέμα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *