ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη και το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα σε διευκολύνει να λύσεις τυχόν προβλήματα με την δουλειά σου και τα οικονομικά σου. Η Σελήνη από το απέναντι ζώδιο του Ζυγού ευνοεί συνεργασίες. Βρίσκεις τρόπους να ανέλθεις στην ιεραρχία και να γίνεις αρεστός στους ανωτέρους οι οποίοι προωθούν τις ιδέες σου. Παράλληλα αποκτάς βαθύτερες γνώσεις και εμπειρίες που σε βοηθούν να ανέβεις επίπεδο στο εξελικτικό μονοπάτι της ζωής. Είσαι πλέον ικανός να ανταπεξέλθεις σε όλες τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της καριέρας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να συνδεθείς σωματικά και εγκεφαλικά με τον σύντροφο σου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η θύμηση ενός πρώην συντρόφου σε οδηγεί σε επικοινωνία μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη μέρα για να αποδείξεις την αξία σου στην δουλειά και να αναγνωριστούν οι κόποι σου από τους ανωτέρους. Λύνεις ένα οικονομικό πρόβλημα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα σε βοηθά να εξομαλύνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες μέσω του διαλόγου. Η επικοινωνία είναι στα καλύτερα της και είσαι έτοιμος να ανταλλάξεις ιδέες, απόψεις και γνώμες, με τα άτομα που περιστοιχίζεσαι. Σε ότι αφορά τα σχέδια για σπουδές και ταξίδια υπάρχει εύνοια και πραγματοποιείς ότι στόχο βάλεις στο μυαλό σου. Παρόλο που η δουλειά σε πιέζει, με περιττές αγγαρείες εσύ θα καταφέρεις όλα και θα ξεφύγεις από την ρουτίνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι και μαζί να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ευνοϊκή για να γνωρίσεις ένα άτομο που θα βρεθεί στο δρόμο σου και θα σε γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα σου ασκείται αρκετή πίεση στην δουλειά αλλά τα καταφέρνεις περίφημα. Στα οικονομικά κάνεις έξοδα για σπουδές σεμινάρια και ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, η σημερινή Πέμπτη έχει την θετική όψη του εξάγωνου μεταξύ του κυβερνήτη σου Ερμή και του Πλούτωνα που θα ευνοήσει την καθημερινότητα και τις συνθήκες εργασίας σου. Τώρα μπορείς να κάνεις πιο εύκολη την δουλειά σου και αναλαμβάνεις να διεκπεραιώσεις αγγαρείες που τις ξεπετάς γρηγορότερα. Είναι πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείς με την φροντίδα του σώματος και να γραφτείς σε γυμναστήριο ή να διακόψεις μια βλαβερή συνήθεια, αλκοόλ, κάπνισμα κτλ. Λύνεις οικονομικά προβλήματα ενώ τακτοποιείς ένα παλαιότερο χρέος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, η μέρα προβλέπεται ιδανική για έξοδο και διασκέδαση με τον αγαπημένο σου σύντροφο. Εάν είσαι μόνος, δέξου μια πρόσκληση για έξοδο από ένα φιλικό άτομο και θα ανακαλύψεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες εργασίας βελτιώνονται χάρη στις υποδείξεις σου ενώ παράλληλα τακτοποιείς μια οφειλή από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, Πέμπτη σήμερα και ο σχηματισμός του εξάγωνου ανάμεσα σε Ερμή και Πλούτωνα, φέρνει εύνοια σε επιχειρηματικά σχέδια που έχουν να κάνουν με την σύναψη συνεργασίας και την προώθηση των επαγγελματικών σου. Οι ιδέες σου είναι ευφάνταστες, είσαι δημιουργικός και έχεις απήχηση στον κόσμο. Η σκέψη σου είναι δοσμένη στους άλλους, είσαι δημοφιλής, αφού επιζητούν την γνώμη σου και θέλουν την συμβουλή σου. Κάποιες φορές όμως αναζητάς την θαλπωρή του σπιτιού, όπου οι συζητήσεις με τους οικείους είναι βάλσαμο στην ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για να βγεις έξω, να κυκλοφορήσεις με το ταίρι και σίγουρα θα γευτείς όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα υπόσχεται μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει με τον αυθορμητισμό και τον καλό χαρακτήρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα σχέδια για την προώθηση των επαγγελματικών. Συνεργασίες ευνοούνται, ενώ τα έξοδα για διασκέδαση υπερβαίνουν το όριο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, για σήμερα που είναι Πέμπτη το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στα θέματα του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας και της εργασίας σου. Είναι μια μέρα που θα συζητήσεις με τους οικείους σου, για το θέμα ενός σπιτιού που βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής προς εκμετάλλευση, είτε με πώληση, είτε με ενοικίαση. Θα βρεθείς ωφελημένος και αυτό θα βελτιώσει την ζωή και την καθημερινότητα σου. Σε αυτή την κουβέντα και απόφαση αναλαμβάνεις τον ρόλο του διαμεσολαβητή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, την σημερινή επικοινωνιακή σου τάση θα την διοχετεύσεις μόνο στον σύντροφο απολαμβάνοντας την συζήτηση. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον σε βλέπει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά όλα φαίνονται να πηγαίνουν ρολόι και να μην ανησυχείς για κάτι. Στα οικονομικά ευνοείσαι από την οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, την σημερινή Πέμπτη ο σχηματισμός του εξάγωνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει θετικές, σημαντικές εξελίξεις στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σου. Είναι μέρα που κατεβάζεις ευφάνταστες ιδέες, που όμως έχουν βάθος υπόσταση, όπου μπορούν να εκπληρωθούν και να γίνουν υλοποιήσιμες. Θέτεις σε εφαρμογή νέα σχέδια επιχειρηματικά και επαγγελματικά, καθώς μπορείς τώρα να προωθήσεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Παράλληλα υπάρχει οικονομική εύνοια, νιώθεις ασφαλής με πλήρη επάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε διακατέχει η επιθυμία για έξοδο και διασκέδαση με τον σύντροφο που έχετε ανάγκη και οι δύο σας. Αν είσαι αδέσμευτος, οι έξυπνες ατάκες και το χιούμορ σου δεν θα περάσουν απαρατήρητα από έναν υποψήφιο σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις σου για ένα επιχειρηματικό άνοιγμα θα βρουν απήχηση. Ταυτόχρονα προωθείς τα καλλιτεχνικά ταλέντα καθώς και τα δημιουργήματα σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη το ευχάριστο εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει εύνοια στα οικονομικά ζητήματα και σε ένα οικογενειακό θέμα που σχετίζεται με αυτά. Προσπαθώντας να ξαλαφρώσεις από τους οικονομικούς προβληματισμούς, έχεις διάφορες προτάσεις που η οικογένεια θα ακούσει με προσοχή. Καταφέρνεις να εξασφαλίσεις τους πόρους διαβίωσης και να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Η Σελήνη που σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο σου, σε κάνει συμπαθή, αρεστό και συναισθηματικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, αυτό που έχεις επιθυμήσει είναι να βρεθείς ιδιωτικά με τον σύντροφο και να απολαύσεις την αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είσαι περιζήτητος και προσελκύεις τα ερωτικά βλέμματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά ευνοούνται με τους σωστούς χειρισμούς σου, αλλά και την συμβολή της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, την σημερινή Πέμπτη το θετικό εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σου με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, δείχνει την ομαλή συνεργασία που έχουν μεταξύ τους και τις ευκαιρίες που σου προσφέρουν σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα η επικοινωνία σου αποκτά βάθος, νόημα και ενδιαφέρεσαι μόνο για ουσιαστικές σχέσεις, καθώς δεν σε καλύπτουν τα ημίμετρα. Άκου την διαίσθηση σου και το αλάνθαστο ένστικτο σου που σήμερα και τα δύο λειτουργούν στον υπέρτατο βαθμό. Λόγια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου είναι κολακευτικά και κάποιοι μιλούν με τα καλύτερα για σένα, οπότε διώξε την καχυποψία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις και βόλτες με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία για νέα γνωριμία αλλά εσύ σκέφτεσαι το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες θα προωθηθούν με επιτυχία. Στα οικονομικά λαμβάνεις έξτρα εισοδήματα από κρυφή πηγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα που είναι Πέμπτη, σχηματίζεται το τυχερό εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα που φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα που προέρχονται από το παρελθόν. Το μυαλό σου ψάχνει και βρίσκει λύσεις που θα σε απεγκλωβίσουν από τις εκκρεμείς οφειλές για αυτό το λόγο ενδεχομένως να κινηθείς μυστικά και παρασκηνιακά. Ίσως να εμπλακεί ένα φιλικό άτομο το οποίο θα σου προσφέρει την βοήθεια που περιμένεις. Από εδώ και πέρα δεν θα επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος κάνοντας τα ίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να κάνεις την ερωτική εξομολόγηση που σκέφτεσαι από καιρό στον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από τον φιλικό ή κοινωνικό ευρύτερο κύκλο σε βλέπει ερωτικά και θα στο εκφράσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό σου για νέες συνεργασίες και θα τις εφαρμόσεις πολύ σύντομα. Στα οικονομικά τακτοποιείς τις οφειλές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, Πέμπτη σήμερα και το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, φέρνει προσωπική επιτυχία επαγγελματική άνοδο και επίτευξη των στόχων σου. Είναι μια μέρα που έχει απαιτήσεις στην δουλειά, αλλά καταφέρνεις να τις φέρεις εις πέρας και να δικαιωθείς. Παράλληλα έχεις μια γεμάτη μέρα με φιλικές συναντήσεις και συναναστροφές με άτομα που μπορείς να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις για τα θέματα της επικαιρότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα προσφέρεται για να συναντήσεις φίλους παρέα με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος, η εκδήλωση των συναισθημάτων ενός φιλικού ατόμου θα σε ξαφνιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει ψηλά τον πήχη στην καριέρα και προσπαθείς να πετύχεις όλα όσα οραματίζεσαι. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη, το ευχάριστο εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, φέρνει σημαντικές εξελίξεις και εύνοια σε θέματα καριέρας και επαγγελματικών στόχων. Ξεπερνάς τις φοβίες σου και τις ανασφάλειες και οδηγείσαι στην κορυφή της ιεραρχίας. Έχεις ιδέες που τις επικοινωνείς στα κατάλληλα άτομα ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. Παράλληλα σχεδιάζεις να επιμορφωθείς περαιτέρω με την συμμετοχή σου σε εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα προωθήσεις ακόμα πιο εύκολα την θέση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού που θα ανανεώσει την σχέση είναι στα σημερινά πλάνα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο από μακριά που θα σε ενθουσιάσει με την διαφορετική του κουλτούρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά θα ασχοληθείς σήμερα και τον εμπλουτισμό του βιογραφικού σου με σπουδές και ταξίδια.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, για σήμερα Πέμπτη το ευνοϊκό εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, φέρνει θετική επιρροή στα θέματα που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Προωθείς τα πλάνα για ένα μακρινό ταξίδι που θεωρούσες ανέφικτο και τώρα ανοίγεται ο δρόμος μπροστά σου. Η μέρα είναι γεμάτη κοινωνικότητα και επιτέλους βρίσκεις κώδικα επικοινωνίας με ένα φιλικό άτομο που είχες παρεξηγηθεί, ενώ κάποιες φορές προτιμάς να κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη να φτιάξεις το πρόγραμμα για το ταξίδι που ονειρεύεσαι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφο. Εάν είσαι ελεύθερος, ακόμα στριφογυρίζει στο μυαλό σου ένα πρώην ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία ευνοείται και τα οικονομικά τακτοποιούνται. Ένα κληρονομικό ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *