ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ, σήμερα η μέρα σου χαρίζει πολλαπλές δυνατότητες για νέα ξεκινήματα. Μέσα από διάφορους προβληματισμούς που ενδεχομένως να αντιμετωπίζεις, θα κατορθώσεις να επιλύσεις κάποιες φοβίες ή κάποια ζητήματα οικονομικού, κληρονομικού ή επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, σε αυτό άλλωστε θα σε ωθήσει και η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα και για τις επόμενες 28 ημέρες. Αν είσαι σε σχέση κι επιθυμείς να κάνεις οικογένεια στο άμεσο μέλλον, οι πιθανότητες να αποκτήσεις απογόνους είναι αρκετές. Είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση στη φροντίδα του σώματός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι αυξημένη, γεγονός που σε βοηθά να αποδώσεις πολύ καλύτερα στα ερωτικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, τότε μπορείς εύκολα να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τις συναισθηματικές σας εξάρσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να βελτιωθούν μόνο μέσα από την δική σου προσπάθεια. Έχεις τα εφόδια και την έμπνευση να επιτύχεις. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι η αυτοπεποίθησή σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μέρα της Νέας Σελήνης που κορυφώνεται στο 7ο ηλιακό σου σπίτι. Επεξηγηματικά, στρέφεις την προσοχή σου στους άλλους, δίνοντας προτεραιότητα στις δικές τους ανάγκες, παρά στις δικές σου. Πρόσεχε, μη δυσανασχετήσεις κι επέλθουν ρήξεις σε τυχόν διαπροσωπικές σου σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες. Για να το αποφύγεις αυτό, είναι σημαντικό να θέσεις τα όριά σου, αλλά παράλληλα να μην χάσεις την ευελιξία στις πράξεις ή τις επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι άστατα, ενώ συνάμα τείνεις να είσαι αμετακίνητος σε κάποια πράγματα. Η φύση μας δίνει δύο αυτιά κι ένα μόλις στόμα… Με απλά λόγια, άκου και την άλλη πλευρά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, δε διακρίνονται από ιδιαίτερη σταθερότητα. Καλείσαι να βάλεις νερό στο κρασί σου για να μην έχεις εντάσεις. Το θετικό είναι ότι η δημιουργικότητά σου είναι εξαιρετική και σε βγάζει από αδιέξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αν και Δευτέρα, η αλήθεια είναι ότι με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς, αγαπητέ Δίδυμε. Η καθημερινότητά σου έχει τόσες ανατροπές που συνεχώς νιώθεις ότι πρέπει να μετασχηματίζεις το πρόγραμμά σου, ώστε να ανταπεξέλθεις. Είναι μία καλή στιγμή να απαλλαγείς από κακές συνήθειες και να ξεκινήσεις κάτι που αρχικά δεν θα είναι ‘στα μέτρα σου’, όμως σε βάθος χρόνου θα το αγαπήσεις. Μην αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αποπερατώσεις κι απόφυγε τις σκληρές διαπραγματεύσεις στον εργασιακό σου χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι μία άριστη θέση που σου φέρνει εύνοια στα αισθηματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι σε διάθεση να ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ οι ελεύθεροι μπορείτε να φλερτάρετε με αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι σταθερά, όμως αν το επάγγελμά σου απαιτεί δημιουργικότητα για να επιτύχεις, τότε σίγουρα βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Δεν είναι καλή ημέρα για διαπραγματεύσεις ή εντάσεις με συναδέλφους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Ως Καρκίνος, είσαι ούτως ή άλλως πολύ συναισθηματικός, όμως σήμερα είσαι ένα «κλικ» παραπάνω! Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει την ενέργειά σου στα ερωτικά ή τα παιδιά σου, χαρίζοντας θετικές ανατροπές. Η δημιουργικότητά σου είναι εκτοξευμένη και είσαι πιο ικανός να ξεφύγεις από επαγγελματικά ή προσωπικά αδιέξοδα. Μπορείς, επιπροσθέτως, να αναζητήσεις υποστήριξη και συμβουλές από έμπιστα φιλαράκια, μιας και η σημερινή ημέρα ευνοεί σε αυτό. Προσπάθησε να μην μπλέξεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου, διότι αναμένονται συγχύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ελεύθεροι Καρκίνοι εκτιμάται να έχουν ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά τους, μέσω ενός φλερτ ή ξαφνικής γνωριμίας. Οι δεσμευμένοι κρατήστε χαμηλό προφίλ, ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις. Είναι άριστη στιγμή να προσπαθήσετε, αν θέλετε να αποκτήσετε παιδάκι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην παρούσα φάση, δεν έχεις σε προτεραιότητα το οικονομικό κομμάτι, μιας και τα προσωπικά ζητήματα είναι εκείνα που σε απασχολούν περισσότερο. Η δημιουργικότητά σου όμως, θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αν είσαι Λέων, σήμερα είσαι λίγο πιο ‘σπιτόγατος’ από ο,τι συνηθίζεις. Από σήμερα με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου χρησιμοποιείται σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Συνιστάται να αποφύγεις οποιαδήποτε σύγχυση μεταξύ οικογενειακών κι επαγγελματικών, αφού ο ένας τομέας εκτιμάται να συμπαρασύρει αρνητικά τον άλλο. Χρειάζεται αρκετή προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με τους ανθρώπους γύρω σου , γιατί μπορεί να υπάρξουν καβγάδες κι απομάκρυνση. Πάντως, είναι μία καλή ημέρα να απαλλαγείς μόνιμα από τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους που μονίμως θέτουν εμπόδια στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι δεσμευμένοι Λέοντες προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε το δεσμό σας, όμως κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες, σας βάζουν σε δοκιμασίες. Οι ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια γνωριμία μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης ή με την βοήθεια κάποιων συγγενικών προσώπων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σας χαρακτηρίζονται από αστάθεια κι απαιτείται υπομονή και διπλωματία για να φέρετε όλες τις αρμοδιότητές σας εις πέρας. Οτιδήποτε πρωτοποριακό ευνοείται, όμως καλό είναι να μην επενδύσετε μεγάλα ποσά για την επαγγελματική σας στέγη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου, για σήμερα βιώνεις μία ενδιαφέρουσα ημέρα, μολονότι έχεις αυξημένες υποχρεώσεις. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, ακούς αναπάντεχα νέα και καλείσαι να διαχειριστείς άριστα το λόγο σου , καθώς και τυχόν κρίσιμες πληροφορίες που λαμβάνεις. Μαζί, πρέπει να είσαι προσεχτικός στην οδήγηση και στις μετακινήσεις , για να αποφύγεις τα απρόοπτα. Πέραν αυτού, θα πρέπει να προσέξεις τις συναναστροφές σου με συγγενικά πρόσωπα ή και με άτομα της γειτονιάς, αφού δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν εντάσεις και με αυτούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχετε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους, γεγονός που σας απομακρύνει από τυχόν καινούριες γνωριμίες, την υπάρχουσα σχέση σας ή κάποιο φλερτ. Οι γνωριμίες μέσω των μέσων μαζικής δικτύωσης ευνοούνται σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά παρατηρείται βοήθεια από το πλανητικό σκηνικό. Η Αφροδίτη στο Ζυγό ενδυναμώνει και την τσέπη, αλλά και την αυτοπεποίθησή σας, καθιστώντας σας ικανούς να επιτύχετε επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ, σήμερα η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου βάζει αρκετά ερωτηματικά ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου. Ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο να ξόδεψες λίγο περισσότερα χρήματα από όσα υπολόγιζες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σού χαρίζει τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων, καθώς και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, να θέσεις όρια στους συγγενείς σου, εφόσον το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει πως μερικοί από αυτούς ΄βάζουν χέρι’ στις προσωπικές επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, είναι σε καλή κατάσταση. Η σχέση σου αποκτά καλύτερα θεμέλια, ενώ αν αναζητάς ταίρι, το σύμπαν σε ευνοεί να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν είναι σταθερά, όμως είσαι αρκετά πολυμήχανος κι επινοητικός, ώστε να μπορέσεις να εντοπίσεις ευκαιρίες οικονομικής και κοινωνικής ανέλιξης. Προσοχή στα ξαφνικά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Σήμερα, η Νέα Σελήνη για εσένα, Σκορπιέ, στρέφει τα φώτα επάνω σου. Μπορεί να είσαι παρασκηνιακός άνθρωπος, γενικώς, όμως τώρα είναι η ευκαιρία σου να προβάλλεις τις ικανότητές σου σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο και να γυρίσεις μία νέα σελίδα. Από την άλλη, ίσως να είσαι λίγο αμετακίνητος με τις απόψεις σου, πράγμα που προκαλεί εντάσεις με τα άτομα που συνδέεσαι στενά, για παράδειγμα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Δεν είναι καλή ημέρα για διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε καβγάδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκορπιέ, σήμερα, αν είσαι σε σχέση, καλείσαι να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με το ταίρι σου. Οι κρίσεις οδηγούν σε ρίξεις, πολλές φορές. Οι ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να κάνετε νέες επαφές που σας ανανεώνουν ή μία επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε να αναζητήσετε νέες συνεργασίες. Αν η επικοινωνία σας με τους συναδέλφους ή υφιστάμενους συνεργάτες σας είναι αδύναμες, μπορεί να υπάρξουν ρίξεις ή παρεξηγήσεις, των οποίων το αποτέλεσμα να είναι μακροπρόθεσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη, σήμερα περνάς ένα λιγάκι παρασκηνιακό και μοναχικό διάστημα. Μολονότι δεν ‘ακούγεται’ και τόσο θετικό, πρόκειται για μία ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πολλά για τον εαυτό σου, την ευτυχία σου και να επαναξιολογήσεις τις τέως επιλογές σου. Δεν είναι αναγκαίο να ανακοινώνεις οποιαδήποτε απόφασή σου, εφόσον δεν είσαι απόλυτα σίγουρος με αυτήν. Στρέψου και καλλιέργησε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα δεις ότι σιγά – σιγά θα βελτιώνονται και οι καταστάσεις γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά: Ευνοούνται οι κρυφές γνωριμίες και οι επανασυνδέσεις για τους αδέσμευτους. Αντίστοιχα, οι δεσμευμένοι συνιστάται να γίνετε πιο διακριτικοί, επικοινωνιακοί και προσεκτικοί με το ταίρι σας. Αν κάποιο φιλικό πρόσωπο ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετοί Τοξότες παρατηρείτε το φόρτο εργασίας σας να αυξάνεται δραματικά. Βέβαια, έχετε υιοθετήσει την κατάλληλη νοοτροπία για να επιτύχετε επί του τομέα. Χαλιναγωγήστε τις εμμονές για επιτυχία και χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να επιτύχετε το σκοπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε από σήμερα με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, είσαι αρκετά πιο εξωστρεφής και παρουσιάζονται ευκαιρίες έναρξης σε νέες φιλίες, ενώ δίνονται και οι δυνατότητες να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Οι γνωριμίες αυτές, πρόκειται να φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον, σε οποιονδήποτε τομέα. Αν είχες προβλήματα με κάποιο φιλαράκι σου, οι πιθανότητες να καβγαδίσετε σήμερα είναι πολλές, οπότε συνιστώ να μετρήσεις τα λόγια σου. Τα εργασιακά βρίσκονται σε μία καλή κατάσταση και φαίνεται να λαμβάνεις υποστήριξη από γυναίκες ή να γίνεσαι πιο δημιουργικός κι αποτελεσματικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορεί να μην είναι και σε άριστη κατάσταση, πάντως παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον. Μπορείς να ανανεωθείς μέσω ενός καινούριου φλερτ, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα υπάρξουν λίγα καβγαδάκια, τα οποία την αναζωπυρώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν μέσα από την αναζήτηση νέων συμφωνιών. Αρχικά μπορεί οι συνθήκες να μην φαίνονται ευνοϊκές, όμως σε βάθος χρόνου θα σταθεροποιήσουν την οικονομική σου κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, η σημερινή ημέρα σίγουρα φέρνει αρκετές εντάσεις και διαφωνίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να φτάσεις να αμφιβάλλεις για τις δυνατότητές σου, ακόμη κι αν δεν ευθύνεσαι εσύ. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, καλείσαι να κάνεις αλλαγές κάθε είδους στα επαγγελματικά σου! Παράλληλα, ανησυχείς για τα οικονομικά σου, καθώς και την κοινωνική σου εικόνα, σε βαθμό τέτοιο, που θέτεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου. Αυτό, βέβαια, δεν αναιρεί τη δυνατότητά σου να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από σταθερότητα κι έλλειψη ανατροπών. Με απλά λόγια, αν είσαι σε σχέση διατηρείται ως έχει, όμως αν είσαι ελεύθερος απαιτείται λίγη ακόμη υπομονή προκειμένου να έχεις εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία ευθεία σταθεροποιητικών προσπαθειών, η οποία θα χρειαστεί χρόνο και κόπο για να καρποφορήσει. Πάντως, με λίγη ώριμη διαχείριση, εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες και κάνετε αποδοτικό προϋπολογισμό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αν είσαι Ιχθύς, σήμερα είναι μία ημέρα συνειδητοποιήσεων κι ενδοσκόπησης. Πρόκειται για μία άριστη ημέρα για λήψη νέων γνώσεων, έναρξη πνευματιστικών δραστηριοτήτων (για παράδειγμα γιόγκα, διαλογισμός, διάβασμα κ.α.). Αν επιθυμείς να φύγεις στο εξωτερικό ή να κάνεις κάποιο μακρινό ταξίδι ξεκίνησε να το σχεδιάζεις, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα και οι συνεργασίες με άτομα από άλλη χώρα! Μπορείς να αξιοποιήσεις τη Δευτέρα προς όφελός σου κάνοντας ενδιαφέρουσες αλλαγές. Αν έχεις συγγενείς που ζουν στο εξωτερικό, σήμερα δεν αποκλείεται να ακούσεις κάποια νέα από αυτούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χαρακτηρίζεσαι από αισιοδοξία κι επινοητικότητα, γεγονός που σε κάνει ακαταμάχητο ή ακαταμάχητη για να τραβήξεις τα βλέμματα. Κερδίζεις το θαυμασμό γνωστών κι αγνώστων και προσεγγίζεις ευκολότερα τους ανθρώπους γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που έχεις ασύλληπτες απαιτήσεις από τον εαυτό σου κι αυτοσαμποτάρεσαι, πρέπει να έχεις κατά νου ότι διανύεις ένα καρμικό διάστημα στα επαγγελματικά σου. Όποια κίνηση κάνεις τώρα, θα είναι ένα κομμάτι ενός μεγάλου παζλ επιτυχίας μελλοντικά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *