ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Κατέθεσε την ένσταση Δώρα – πότε θα βγει η απόφαση σύμφωνα με τον νόμο!

Κατέθεσε την ένσταση Δώρα – πότε θα βγει η απόφαση σύμφωνα με τον νόμο!

Συνεπής σε όσα είχε δηλώσεις στις 2 Οκτωβρίου 2023 αποδεικνύεται η Δώρα Κουρκουτά. Η ιστορία των εκλογών δεν έχει τελειώσει για την ίδια και για τον συνδυασμό “μαζί αλλάΖΟΥΜΕ”.

Σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 κατατέθηκε η ένσταση στη Γραμματεία του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας.

Βέβαια, οι σημερινές εξελίξεις αλλά και η ανακοίνωση του συνδυασμού, δικαιώνουν το ρεπορτάζ που σας είχε παρουσιάσει το Αλεξάνδρεια-Γιδάς στις 6 Νοεμβρίου 2023 (κλικ ΕΔΩ).

Στις εικόνες που δημοσιοποίησε ο συνδυασμός, φαίνονται οι υπογραφές των δύο δικηγόρων που θα εκπροσωπήσουν τον συνδυασμό “μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” που μόνο το Αλεξάνδρεια-Γιδάς σας είχε αποκαλύψει και φυσικά έπεσε και πάλι μέσα. Πρόκειται για τους Ανδρέα Λοβέρδο και Χαράλαμπο Χρυσανθάκη.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού όπου εξηγείται το πότε σύμφωνα με τον νόμο θα πρέπει να εκδοθεί η απόφαση για την ένσταση:

Σήμερα Δευτέρα 13/11/2023 στη Γραμματεία του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας, όπως ο νόμος το επιβάλλει, κατατέθηκε η ένσταση του συνδυασμού “μαζί αλλάΖΟΥΜΕ”.

Η Γραμματεία την ίδια ημέρα θα διαβιβάσει το δικόγραφο και όλον τον σχετικό φάκελο στο αρμόδιο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας.

Άμεσα θα οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης η οποία σύμφωνα με τον νόμο θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 μέρες μετά την κατάθεση και όχι αργότερα από 20 ημέρες. Δηλαδή, μεταξύ του χρονικού διαστήματος από 24 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με τον νόμο η απόφαση θα πρέπει να εκδοθεί το αργότερα εντός 20 ημερών από την ημέρα της εκδίκασης.

1 Comment

  • Άντε κοριτσάρα μου φέρε τα πάνω κάτω..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *