ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη η αισιοδοξία σου εκτινάσσεται στα ύψη, με αποτέλεσμα να ελκύεις όμορφες καταστάσεις, αλλά και ανθρώπους. Η μέρα αυτή είναι πολύ καλή για να εκφραστείς δημιουργικά, καθώς και να προσεγγίσεις όποιον ή όποια έχεις στην καρδιά και το μυαλό σου. Η συμβουλή της ημέρας είναι να χρησιμοποιήσεις και τη λογική σου, αν κάτι συμβαίνει που σου φαίνεται… «κάπως» περίεργο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μοιάζουν να είναι σε άριστη κατάσταση, είτε είσαι ελεύθερος, είτε δεσμευμένος. Το λέγειν σου είναι τόσο ελκυστικό σήμερα, που μπορείς να κατακτήσεις ή εντυπωσιάσεις όποιον ή όποια θέλεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σήμερα δεν πηγαίνουν και πίσω, όμως σίγουρα δεν τα έχεις σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Αν και δεν το συνηθίζεις, επίλεξε να οργανώσεις τα βήματά σου και μη βιαστείς. Δεν θα χάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η μέρα σου είναι γεμάτη από σκέψεις. Σκέφτεσαι, επαναξιολογείς το παρελθόν σου και προσπαθείς να αποφασίσεις ποια θα είναι τα επόμενά σου βήματα. Η λίμπιντο σου είναι ανεβασμέ-νη, γεγονός που δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς καθαρά στα αισθηματικά σου. Παράλληλα, αν κάποιο γραφειοκρατικό, εκπαιδευτικό ή κληρονομικό ζήτημα σε απασχολεί, μέσα από αρκετή προσπάθεια θα κατορθώσεις να το επιλύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από αποστασιοποίηση και παρεξηγήσεις. Τείνεις να υπεραναλύεις αυτό που ζεις, χάνοντας το νόημα. Προσπάθησε να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με ήπιο τρόπο, ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις κι όλα θα πάνε καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι και τόσο σταθερά, γεγονός που σε ρίχνει ψυχολογικά. Εφόσον αποδεχθείς πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, θα μπορέσεις με καθαρό μυαλό να βρεις διεξόδους σε όποιο πρόβλημα προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, η Σελήνη σήμερα Τρίτη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, στον Τοξότη και σε κάνει ακόμη πιο κοινωνικό κι εξωστρεφή. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι πιο δυνατές από ό,τι ήδη ήταν, πράγμα που οφείλεις να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις αμφότερα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, μαζί με την Σελήνη σε βοηθούν να καταλάβεις τη θέση των άλλων και να βρεις τη χρυσή τομή σε προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο Ζυγό, συνδυαστικά με το υπόλοιπο αστρολογικό τοπίο, μπουστάρει εμφανώς τη γοητεία σου. Έτσι, καταφέρνεις να ξανακερδίσεις την καρδιά από το ταίρι σου, ή γνωρίζεις ένα νέο, εφόσον είσαι single.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητα κι επινοητικότητα που έχεις σήμερα είναι τόσο δυνατές που θα σε βοηθήσουν να διακριθείς στα εργασιακά – οικονομικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην επαναπαυθείς, διαφορετικά θα αφήσεις την ημέρα ανεκμετάλλευτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, Τρίτη σήμερα και με την Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σου αυξάνει κατά πάρα πολύ τις υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα, διαφορετικά θα σου φανούν «βουνό». Συνάμα, αν έχεις ζωάκι, είναι άριστη ημέρα να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του και να το δεις ως ευκαιρία για περισσότερη άσκηση και παιχνίδι. Στα προσωπικά σου ίσως, άθελά σου, να γίνεσαι λιγάκι χειριστικός, οπότε καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη την ανάγκη σου για προσοχή και έλεγχο, διαφορετικά θα ‘πνίξεις’ τους ανθρώπους που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από χειριστικότητα και κτητικότητα, είτε από, είτε προς το πρόσωπό σου. Ο Ήλιος και ο Άρης σε σύνοδο και ταυτόχρονα στον 5ο οίκο σου, σού προκαλεί ανασφάλειες, χωρίς 

απαραίτητα να υπάρχει κάποιο αρνητικό γεγονός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρησιμοποίησε την ενέργεια και τη δημιουργικότητα που σου χαρίζει σήμερα το πλανητικό τοπίο για να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο, αρκεί να μην τα παρατήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, μέρα γεμάτη κέφι, ερωτισμό, ενθουσιασμό η Τρίτη, αφού η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να δημιουργήσεις, να προβληθείς, να περάσεις όμορφα, καθώς και να φλερτάρεις, εφόσον αυτό ανήκει στους στόχους σου. Το μυαλό σου παίρνει πολύ πιο γρήγορες στροφές σήμερα, γεγονός που καθρεπτίζεται στην συμπεριφορά σου και σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό. Σήμερα μπορείς να επιδιώξεις και να επιτύχεις πολλά σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι άριστα, αφού το πλανητικό σκηνικό σήμερα σου επιτρέπει να κάνεις γνωριμίες ή να περάσεις υπέροχες στιγμές με τον άνθρωπό σου. Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις παιδάκι, είναι καλή ημέρα να προσπαθήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι άσχημα, σίγουρα όμως δεν είναι ούτε σταθερά. Θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή και να επικοινωνήσεις με ψυχραιμία. Απόφυγε τις εντάσεις κι ανάδειξε τις δυνατότητές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Παρθένε, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικογενειακά και οικιακά θέματα. Είτε συμμαζεύεις το σπίτι σου, είτε κάνεις κρίσιμες συζητήσεις με κάποιο οικογενειακό πρόσωπο, σίγουρα η ημέρα κρύβει αρκετό ενδιαφέρον. Αν αναζητείς μία εργασιακή ευκαιρία από το σπίτι, σίγουρα πρόκειται για μία καλή στιγμή. Φυσικά, αν ενδιαφέρεσαι να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική ή επαγγελματική σου στέγη, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι σε σχέση; Πολύ πιθανόν να σκεφτείς πώς θα την σταθεροποιήσεις. Πάντως, αν ακόμη δεν έχεις κάποιον στην καρδιά σου, η σημερινή ημέρα θέτει το κτίσιμο μιας υγιούς ψυχολογίας ως προτεραιότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από αυξημένες απαιτήσεις. Νιώθεις σα να πνίγεσαι, αλλά η εφευρετική φύση σου σε βοηθά να ξεφύγεις από αδιέξοδα. Προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου – όλοι κάνουμε λάθη!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Τρίτη φίλε μου Ζυγέ δέχεται πολύ θετικές επιρροές αφού η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η επικοινωνία θεωρείται το κλειδί για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Πρόκειται για μία ευνοϊκή ημέρα για νέες συμφωνίες, μικρές μετακινήσεις, εκπαίδευση, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσεις νέα που θα σε εξιτάρουν. Συγχρόνως, η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου και σου επιτρέπει να λάμψεις σε ο,τι κάνεις. Μαζί, σου φέρνει τύχη να καταφέρεις όσα προσπαθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και τα πηγαίνεις πολύ καλά. Κάνεις σωστές επιλογές ανανέωσης της εμφάνισής σου κι έτσι αυξάνεται εμφανώς η γοητεία σου. Σήμερα αισθάνεσαι λίγο πιο δημοφιλής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι άσχημα, όμως σίγουρα στην παρούσα φάση δεν αποτελούν προτεραιότητα. Θα έχεις μέσα στην ημέρα ευκαιρίες για σοβαρές συζητήσεις με συναδέλφους ή εν δυνάμει συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Σκορπιέ, η Σελήνη από τον Τοξότη σου προκαλεί λίγα σκαμπανεβάσματα διάθεσης. Αυτή η έλλειψη σταθερότητας που νιώθεις, πιθανότατα να σε ωθήσει να προχωρήσεις σε μη αναγκαίες αγορές, επηρεάζοντας και την τσέπη σου. Προσπάθησε να εντοπίσεις γιατί είσαι «στην τσίτα», πριν λάβεις οποιαδήποτε απόφαση. Ο Άρης και ο Ήλιος στο ζώδιό σου αυξάνουν το δυναμισμό κι αποφασιστικότητα που ήδη έχεις, αλλά καλό θα είναι να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια για να ενδυναμώσεις τον ψυχικό σου κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θεωρείται μία αδιάφορη ημέρα η σημερινή. Οι πλανητικές διελεύσεις, σήμερα, αυξάνουν την ανάγκη σου για ερωτικές συναναστροφές, όμως η αστάθεια της διάθεσής σου μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανατροπές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τα επαγγελματικά βαίνουν καλώς, εφόσον διαχειριστείς διπλωματικά τις συνεργασίες σου. Αν όχι, προσπάθησε να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα για να μην έχεις ρίξεις στα εργασιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας φίλε Τοξότη, αφού η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο! Έχεις τη δύναμη να ξεκινήσεις ενδιαφέροντα πράγματα που σε ενθουσιάζουν και θα μπορέσουν να συμβάλλουν θετικά στην ψυχολογία σου, μακροπρόθεσμα. Η θετική σου διάθεση θα αποτελέσει την αφετηρία πολλών σωστών αποφάσεων στη ζωή σου, καθώς επίσης θα μπορέσεις να προσελκύσεις πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους στην καθημερινότητά σου. Οι πλανητικές επιρροές μοιάζουν να είναι με το μέρος σου. Άρπαξε τις ευκαιρίες απ’ τα μαλλιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αφού υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που προμηνύουν την έναρξη μίας καρμικής γνωριμίας. Οι δεσμευμένοι αντίστοιχα, μπορεί να έχετε μία καρμική εξέλιξη ως προς την υπάρχουσα σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Μαύρη Σελήνη στην Παρθένο εξωτερικεύει την σκοτεινή σου πλευρά στον επαγγελματικό σου κόσμο. Θα πρέπει να την χαλιναγωγήσεις προκειμένου να αποφύγεις τυχόν κυρώσεις, ρίξεις ή παρεξηγήσεις με πελάτες και συναδέλφους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και πιθανόν να αισθάνεσαι λίγο μοναχικά. Πάντως, αν επιθυμείς να δραστηριοποιηθείς στο παρασκήνιο, η συγκεκριμένη ημέρα σου το επιτρέπει. Ευνοούνται τυχόν επανασυνδέσεις, κρυφές συναντήσεις ή συζητήσεις, ενώ παράλληλα τα εργασιακά σου φαίνεται να βρίσκονται σε καλή κατάσταση με όμορφες και ήπιες εξελίξεις. Ο Πλούτωνας βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου, άρα ίσως να είσαι λίγο εμμονικός με την επιτυχία, πράγμα που μπορείς να χειριστείς διακριτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου κρύβουν αρκετό ενδιαφέρον, χάρη σε αρκετές σχετικές επιρροές. Οι πιθανότητες να κάνεις μία νέα γνωριμία ή επανασύνδεση είναι καλές. Παράλληλα, αν είσαι σε σχέση, πρόσεχε μην φερθείς χειριστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ικανοποιητικά, οπότε αν εργάζεσαι βάλε τα δυνατά σου για να βελτιώσεις την εικόνα σου. Στην περίπτωση που ψάχνεις μία καινούρια εργασία, είναι καλή ημέρα να στείλεις το βιογραφικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η σημερινή παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη, επηρεάζει θετικά το ζώδιο σου. Τα φιλαράκια σου ανέκαθεν αποτελούσαν προτεραιότητα στη ζωή σου κι έτσι η Σελήνη αυτή έρχεται για να σου υπενθυμίσει πόσο τυχερός είσαι που τους έχεις! Πρόκειται για μία ευχάριστη ημέρα που νιώθεις εξωστρεφής και κοινωνικός. Ως επακόλουθο, όχι μόνο κερδίζεις χρόνο με τους φίλους σου, αλλά έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και νέους! Τι καλύτερο από αυτό;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν υπάρχουν και πολύ σημαντικές επιρροές που να υπόσχονται κάποια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη για σήμερα, πάντως η Σελήνη μπορεί να φέρει μία μικρή ανατροπή. Αυτή ενδέχεται να προκύψει, εάν κάποιο φιλικό πρόσωπο έχει αισθήματα για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι σταθερά αυτό το διάστημα, όμως η εξωστρέφειά σου προσελκύει άτομα που είναι σε θέση να προσφέρουν μία χείρα βοηθείας. Λάβε υπόψιν σου ότι η βοήθεια δεν είναι μόνο για να προσφέρεται, αλλά και να λαμβάνεται!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου. φίλε μου Ιχθύ. στα επαγγελματικά και την κοινωνική σου εικόνα. Είναι ιδανική στιγμή να συζητήσεις με ανθρώπους που θα συντελέσουν στην περαιτέρω επαγγελματική σου εξέ-λιξη ή θα αναδείξουν τη δουλειά σου σε περισσότερο κόσμο. Ο Κρόνος, βέβαια, στο ζώδιό σου, σε κάνει πιο αυστηρό με τον εαυτό σου, καταλήγοντας να αυτοσαμποτάρεσαι αμφότερα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Κάνε παρέα με άτομα που γνωρίζεις πως πιστεύουν στις δυνάμεις σου, ώστε να επηρεαστείς θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Μαύρη Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει τα απωθημένα και τη σκοτεινή σου πλευρά στα αισθηματικά σου. Είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσεις τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σου, χωρίς όμως να τα απαρνηθείς τελείως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αποτελούν προτεραιότητα και κάνεις τις κατάλληλες προσπάθειες για να επιτύχεις. Είναι μία σχετικά ευνοϊκή ημέρα. Με λίγη πίστη στις δυνατότητές σου και πειθαρχία θα τα καταφέρεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *