ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη φίλε μου Κριέ, το όμορφο εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη σε κάνει περισσότερο δημιουργικό και μπορείς να εκφραστείς όχι μόνο πιο όμορφα, αλλά και πιο διπλωματικά. Προφανώς, αυτό αυξάνει την αυτοπεποίθηση και γοητεία σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να ζητήσεις όποια χάρη ή βοήθεια θέλεις, με θετικό αντίκτυπο. Επίσης, η Σελήνη στον Τοξότη εξακολουθεί από χθες να σου δείχνει την όμορφη πλευρά των πραγμάτων, χαρίζοντας σου εσωτερική δύναμη που χρησιμοποιείς για να λάμψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρόκειται για μία τυχερή ημέρα για τον αισθηματικό σου κόσμο, μιας και γίνεσαι πιο ρομαντικός, συναισθηματικός, αλλά και γοητευτικός. Έτσι, θα έχεις όμορφες στιγμές με τη σχέση σου ή κάτι νέο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν πηγαίνουν καθόλου πίσω, Κριέ μου. Η Αφροδίτη απέναντί σου, σού γεννά ένα διπλωματικό πνεύμα που εφόσον εκμεταλλευτείς, θα καταφέρεις όσα έχεις βάλει ως στόχο. Επικοινώνησε ανοικτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Τετάρτη μία θετική όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη αναμένεται να σου δωρίσει την απαιτούμενη ενέργεια για να αποπερατώσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχεις παρατήσει στην μέση. Είναι μία άριστη στιγμή να επενδύσεις χρόνο σε θέματα ευεξίας, όπως και να υιοθετήσεις νέες υγιεινές συνήθειες. Για παράδειγμα, αν ξεκινήσεις διατροφή ή ψυχανάλυση, δηλαδή ασχοληθείς με τον εαυτό σου μέσα-έξω, οι πιθανότητες να δεις αποτελέσματα σε αυτό που θέλεις είναι αυξημένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν τίθενται ως προτεραιότητα, πάντως δεν είναι απίθανο να γνωρίσεις ένα νέο ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Μην βιαστείς να προχωρήσεις, όμως.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι άσχημα, σίγουρα όμως έχεις αυξημένο φόρτο εργασίας. Προσπάθησε να οργανωθείς καλύτερα και δώσε βάση στη διαχείριση των οικονομικών σου, ανεξαρτήτως από τον τύπο εργασίας σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη ο κυβερνήτης του ζωδίου σου (Ερμής) σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και η ψυχολογία σου επηρεάζεται θετικά. Η γοητεία σου είναι στα ύψη και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται. Χωρίς κόπο, έχεις την ικανότητα να γίνεις ο καρδιοκατακτητής της ημέρας, αφού όχι μόνο ο «τρόπος» σου, αλλά και το λέγειν σου είναι σούπερ δημιουργικά. Μαζί, τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από ουσιαστική συνεννόηση, άρα διεκδικείς και ό,τι σου αξίζει, ενώ παράλληλα προσφέρεις απλόχερα την υποστήριξή σου στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρόκειται για μία ημέρα άριστων αισθηματικών εξελίξεων, αρκεί, αρχικά, να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου. Προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ρώτησε το ταίρι σου τι θα ήθελε να κάνετε μαζί σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν ασχολείσαι και τόσο με την επιτυχία σου στον τομέα των οικονομικών σήμερα, αλλά τα άστρα σε βοηθούν να έλξεις ευνοϊκές καταστάσεις. Μία επιτυχία είναι πιθανή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Τετάρτη σήμερα με εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης και εσύ αγαπητέ μου Καρκίνε, συνδυαστικά με τη Σελήνη στον Τοξότη, αφιερώνεσαι σε θέματα εργασιακών όπου σε αυτά βλέπεις «φως». Υπάρχουν συνθήκες στη δουλειά σου τις οποίες δεν μπορείς να αντέξεις; Προσπάθησε ήπια να το επικοινωνήσεις, αφού το πλανητικό τοπίο σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στις τις οποίες εργάζεσαι. Συνάμα, είναι καλή ημέρα για να ενδυναμώσεις τη φυσική σου κατάσταση ή να περάσεις χρόνο με τα κατοικίδιά σου – εφόσον υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν έχεις ιδιαίτερη ρέντα σήμερα στα αισθηματικά. Διάφορες υποχρεώσεις που προκύπτουν μέσα στην ημέρα σε απομακρύνουν πνευματικά ή σωματικά από τους ανθρώπους που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο για σήμερα. Μη συγχέεις τα οικογενειακά με τα εργασιακά κι επικεντρώσου στο πώς να βγάλεις περισσότερα χρήματα ή να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το ζώδιο σου σήμερα Τετάρτη φίλε μου Λέοντα, δέχεται τις καλύτερες επιρροές από το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης. Σου χαρίζεται η ευκαιρία να φλερτάρεις, να δημιουργήσεις, να επινοήσεις τρόπους που σε βγάζουν από αδιέξοδα και να αισθανθείς όμορφα με τον εαυτό σου. Αν στους στόχους σου ανήκει η διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σου σε φιλικό, επαγγελματικό ή αισθηματικό επίπεδο, τότε η σημερινή ημέρα έχει αρκετούς αστρολογικούς παράγοντες που το υποβοηθούν. Αν στην μέση υπάρχουν άλυτα γραφειοκρατικά προβλήματα, μπορείς να τα επιλύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο Ζυγό συνδυαστικά με τη Σελήνη και τον Ερμή στον Τοξότη, για εσένα Λέοντα, φέρει όμορφες εξελίξεις επί των αισθηματικών σου, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Απόλαυσέ το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν εκτιμώνται δραματικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Βέβαια, αν αντιμετωπίζεις εμπόδια, θα είσαι αρκετά δημιουργικός κι επινοητικός, ώστε να τα αποφύγεις ή προσπεράσεις. Το μυαλό σου είναι αρκετά κοφτερό και το θάρρος σου μπορεί να γειώσει μία νέα ιδέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Παρθένε με το Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης η προσοχή σου στρέφεται κυρίως στα οικονομικά και οικογενειακά σου. Αυτό συμβαίνει για καλό. Μέσα στην ημέρα μπορείς να ζητήσεις οικονομική υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο της οικογένειας. Αν η στήριξη που χρειάζεσαι είναι ψυχολογική, τότε να ξέρεις ότι θα λάβεις άφθονη και από αυτήν, αρκεί να το επικοινωνήσεις σωστά. Είναι μία γεμάτη ημέρα κι εφόσον την οργανώσεις σωστά – πράγμα που ξέρεις άριστα θα σου πάει περίφημα και θα νιώσεις παραγωγικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά για τους ελεύθερους δεν εκτιμάται να έχουν τρομερές ανατροπές, αλλά ησυχία. Αν έχεις δεσμό, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και τα πράγματα είναι ομαλά. Η επικοινωνία σας γίνεται καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πρέπει οπωσδήποτε να διαχωριστούν από τα προσωπικά, μιας και η συγκεκριμένη ημέρα προκαλεί λίγη υπερένταση. Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες να συζητήσεις για νέα ξεκινήματα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη η θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα σε Ερμή και Αφροδίτη σε καθιστά απίστευτα γοητευτικό και σαγηνευτικό. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου κι αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια αλλαγή στην εμφάνισή σου, η εύνοια για να πάει καλά είναι με το μέρος σου. Σίγουρα θα έχεις κατακτήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ κάποια συγγενικά πρόσωπα μπορεί να σου ανεβάσουν τη διάθεση. Είναι μία αρκετά καλή ημέρα, οπότε μην την αφήσεις να περάσει έτσι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από επιτυχίες. Αυτές αφορούν είτε μία νέα κατάκτηση, είτε την αναζωπύρωση της σχέσης στην οποία βρίσκεσαι. Ακόμη κι αν περνάς κρίσεις, μπορείς να τις επιλύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν είναι κι άσχημα, αλλά θα χρειαστεί να βάλεις φρένο στα περιττά έξοδα σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις χρήματα στην άκρη. Επικοινωνείς σωστά και σε βοηθά να επιτύχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, για σήμερα Τετάρτη έχουμε μία θετική όψη ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη και την Αφροδίτη από το Ζυγό, η οποία μπορεί να μην σου φέρνει και τα πιο συνταρακτικά γεγονότα, σίγουρα όμως έχεις την ηρεμία σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι ικανοποιητική, αλλά δεν είσαι αρκετά εξωστρεφής. Προτιμάς για ακόμη μία φορά να δράσεις παρασκηνιακά και να φτιάξεις μία λειτουργική στρατηγική πάνω σε οτιδήποτε θέλεις να επιδιώξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι κρυφές συναντήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα. Οι επανασυνδέσεις είναι επίσης πολύ πιθανές. Επένδυσε χρόνο κι ενέργεια, αν έχεις ταίρι, ώστε να επικοινωνήσετε πιο εποικοδομητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν έχουν σοβαρές εξελίξεις, πάντως τα οικονομικά σου δεν φαίνονται άσχημα. Σχηματίζονται όψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας που σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα είναι η μέρα σου αγαπητέ μου Τοξότη! Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σου με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σε κάνει πιο κοινωνικό κι εξωστρεφή. Μπορείς να αναζητήσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν πάνω σε οτιδήποτε χρειάζεσαι, αρκεί να το εκφράσεις ξεκάθαρα. Ευνοούνται οι επαγγελματικές γνωριμίες κατά την παρούσα ημέρα, αφού ο Ερμής βρίσκεται ακριβώς πάνω σου. Επιπροσθέτως, αν ασχολείσαι με την εκπαίδευση, θα έχεις μία μικρή επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι καλούτσικα, όχι όμως καλύτερα από ποτέ. Επικοινωνείς ευχάριστα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω με την μορφή μεγάλης γοητείας και σιγουριάς. Είσαι σε θέση να κλέψεις καρδιές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες προωθούνται θετικά μέσα από το συγκεκριμένο πλανητικό τοπίο που επικρατεί σήμερα. Αν θέλεις να κλείσεις μία συνέντευξη, είναι αρκετά ευνοϊκή η ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις σου για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Αιγόκερε έχουν όμορφα νέα. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη ευνοεί για μικρές αποδράσεις με φιλαράκια, περαιτέρω κοινωνικοποίηση κι ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου. Νιώθεις ότι έχεις ανθρώπους ικανούς να σου σταθούν στα δύσκολα κι αυτό είναι αλήθεια. Όσο πιο εξωστρεφής γίνεσαι σήμερα, τόσο καλύτερα θα σου πηγαίνει η ημέρα και θα σημειώσεις θετικές ανατροπές. Ποιον έχεις να συναντήσεις σήμερα, λοιπόν;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα φιλικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να εκφράσει το ξεχωριστό ενδιαφέρον που κρύβει για εσένα. Αν πάλι έχεις δεσμό, η οικειότητά σας ως ζευγάρι αρχίζει να αυξάνεται κι έρχεστε πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θεωρούνται μέτρια για σήμερα. Αν αναζητείς μία νέα ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου, στρέψου στον κύκλο γνωριμιών σου. Όλο και κάποιος θα σε βάλει στη σωστή κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μία διασκεδαστική Τετάρτη για το ζώδιο σου ξεκινά φίλε μου Υδροχόε, αφού το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης σε επηρεάζει θετικά! Είσαι πολύ πιο εξωστρεφής απ΄ ότι ήδη συνηθίζεις και κερδίσεις τις εντυπώσεις αμφότερα σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Ενεργοποιούνται αρκετά τυχεροί ηλιακοί οίκοι για εσένα κατά τη διάρκεια της ημέρας, επομένως αναμένονται επιτυχίες στόχων. Προφανώς δεν πρέπει να παραμείνεις παθητικός. Η αισιοδοξία σου αποτελεί το κλειδί σε οποιοδήποτε εμπόδιο ή παρεξήγηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να βελτιωθούν εφόσον αφιερώσεις χρόνο κι ενέργεια να βγεις. Η έξοδος μπορεί να είναι με έναν άνθρωπο που έχεις ήδη στη ζωή σου ή κάποια καινούρια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου επίσης υποστηρίζονται από την καλή σου διάθεση. Έχεις θετική ενέργεια κι ελκύεις θετικές καταστάσεις και υποστηρικτικά άτομα που συντελούν στην περεταίρω ανέλιξή σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη φίλε μου Ιχθύ, ο Ερμής από την κορυφή του ωροσκοπίου σου σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό και αναμένεται να στρέψεις την προσοχή σου στα οικονομικά κι επαγγελματικά. Από τη στιγμή που υπάρχουν κάποια κληρονομικά θέματα που σε απασχολούν, καλείσαι να εκμεταλλευτείς την σημερινή ημέρα για να τα φέρεις εις πέρας. Αν πάλι ψάχνεις τρόπους να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, σήμερα είναι ευκαιρία να το προσπαθήσεις με επιτυχία. Τα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση, όμως ίσως να μην είσαι και τόσο επικεντρωμένος στη δουλειά σου και να υπάρξουν λαθάκια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, η λίμπιντο σου είναι αυξημένη και είσαι σε θέση να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ή ακόμη και να κάνεις μία άστατη γνωριμία που σε ανανεώνει ψυχολογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θέματα δουλειάς χρειάζεται να τα προσέξεις λίγο παραπάνω από άποψη συγκέντρωσης. Απόφυγε τα λάθη ή τις παρεξηγήσεις. Είναι ευνοϊκή ημέρα να κλείσεις μία επαγγελματική συνάντηση.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *