ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα Παρασκευή η πρόβλεψη της ημέρας σου επηρεάζεται δραστικά από το απίστευτο τρίγωνο του Ηλίου και του Άρη με τον Ποσειδώνα. Η ανάγκη σου για αγάπη, φροντίδα κι έρωτα χτυπούν κόκκινο κι επιδιώκεις να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Δεν είναι και στα καλύτερά της η διάθεσή σου, οπότε η συμβουλή της ημέρας είναι να αφεθείς στα άτομα που εμπιστεύεσαι και να αναζητήσεις τη βοήθεια και υποστήριξή τους. Είναι μία καλή στιγμή να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια για το καλό των επαγγελματικών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι αυξημένη και συνδυαστικά με τον μυστήριο τρόπο που επικοινωνείς, θα μπορέσεις να έχεις κάποιες επιτυχίες σήμερα. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να σε καταβάλλουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις περίσσεια ενέργεια και τόλμη, οπότε εκτιμάται ότι θα επιδιώξεις αρκετά πράγματα μέσα στην ημέρα. Έχεις καθαρό μυαλό για να αποφασίσεις σωστά και το ένστικτό σου είναι ενεργοποιημένο. Άκουσέ το!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, σήμερα Παρασκευή και το τρίγωνο μεταξύ Ηλίου και Άρη με τον Ποσειδώνα, μαρτυρούν πως ανυπομονείς για το Σαββατοκύριακο! Έχεις πολλά να κάνεις και άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον σου σε κινητοποιούν να κάνεις ακόμη περισσότερα! Έχεις έμπνευση, το ένστικτό σου φαίνεται να λειτουργεί καλά, οπότε άκουσέ το σε οποιαδήποτε συναναστροφή σου και θα σου πει αυτό που χρειάζεται να ξέρεις. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω κάνει το μυαλό σου τα ‘στροφάρει’ ακατάπαυστα, επομένως πρόσεχε μην νιώσεις υπερένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από κάποια έξοδο με φίλους ή γνωστούς. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό, κάνοντας μαζί κάποια δραστηριότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από απέναντί σου μπορεί να προκαλέσει λίγες εντάσεις με συναδέλφους. Απόφυγέ τις διπλωματικά και προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Θα δεις ότι αυτή η πρόκληση θα βγάλει θετικό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη στον Αιγόκερω, μαζί με το τρίγωνο του Ηλίου-Άρη με τον Ποσειδώνα, απαιτούν να επικεντρωθείς σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα. Η ενέργειά σου ίσως να είναι λίγο πεσμένη κι αυτό καλείσαι να το ελέγξεις, αφού δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά και την ψυχολογική σου διάθεση. Πρόσεξε ζητήματα ευεξίας κι εφόσον υπάρχει ανάγκη, μπορείς να ξεκινήσεις κάποια διατροφή που θα βοηθήσει το σώμα σου να ανταπεξέρχεται σε μεγαλύτερες απαιτήσεις στα εργασιακά ή οποιαδήποτε άλλη ασχολία έχεις το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τείνεις να εξιδανικεύεις τις γνωριμίες που κάνεις. Χρησιμοποίησε την λογική σου και πρόσεξε περισσότερο τις πράξεις, παρά τα λεγόμενα των άλλων. Μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά όχι απαραίτητα και την δύναμη να δράσουν σωστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν χρειάζεσαι κάποιο διάλειμμα, δεν είναι ντροπή να το ζητήσεις. Δώσε στον εαυτό σου το χρόνο που θέλει, προκειμένου να επιστρέψεις δριμύτερος στο άμεσο μέλλον, αλλά και πιο παραγωγικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Παρασκευή, για εσένα, Καρκίνε, η πρόβλεψη εκτιμάται να είναι αρκετά θετική, αφού η Σελήνη από τον Αιγόκερω συνδυαστικά με τον Ήλιο και Άρη στον Σκορπιό, σου κάνουν την ημέρα άκρως ενδιαφέρουσα. Η προσοχή σου για ακόμη μία φορά στρέφεται προς τους άλλους, όμως ο,τι καλό κάνεις φαίνεται να ανταποδίδεται σχετικά σύντομα. Έχεις μία τυχερή όψη που βοηθά αμφότερα σε θέματα αισθηματικών κι επαγγελματικών, ιδιαίτερα αν χρειάζεσαι νέες ιδέες για να ξεχωρίσει η δουλειά σου από τον ανταγωνισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα είναι σούπερ, οπότε όποια κι αν είναι η τρέχουσα κατάστασή σου, φρόντισε να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Αν έχεις παιδάκια, είναι ιδανική ημέρα να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξεδίπλωσε τη φαντασία σου, κατάγραψε οποιαδήποτε ιδέα κατεβάσεις και θα δεις ότι θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά. Η πνευματική σου διαύγεια είναι άριστη, χρησιμοποίησέ την!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Είσαι Λέων; Τότε για σήμερα Παρασκευή, , η πρόβλεψη για εσένα κρύβει εξελίξεις, χάρη στην Σελήνη στον Αιγόκερω και τη σύνοδο Ηλίου Άρη στον Σκορπιό που τριγωνίζουν τον Ποσειδώνα. Γίνεσαι ελαφρώς πιο ψυχοπονιάρης κι επιλέγεις να θυσιάσεις κάποια δικά σου ‘θέλω’ για χάρη μερικών οικογενειακών σου προσώπων. Ενδεχομένως να αισθάνεσαι ότι το χρειάζονται περισσότερο από εσένα. Έρχεστε πιο κοντά από συναισθηματική άποψη και λαμβάνεις εν τέλει κι εσύ την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Είναι ιδανική ημέρα για ανανέωση του χώρου της εργασίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις ήδη κάποιο ταίρι, τότε πέρασε όμορφα μαζί του με κάποια ήσυχη δραστηριότητα. Οι ελεύθεροι ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω υπομονή για να δείτε κάποια εξέλιξη στον τομέα των αισθηματικών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφόσον δεν μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι ή το αντίστροφο, τότε τα πράγματα θα προχωρήσουν θετικά. Αν έχεις πολλά να κάνεις, ξεκίνα από σήμερα που έχεις αρκετή ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα που είναι Παρασκευή, για εσένα, Παρθένε, η πρόβλεψη δεν είναι καθόλου άσχημη, χάρη στην σύνοδο Ηλίου-Άρη που βλέπει με θετική όψη τον Ποσειδώνα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σου 5ο ηλιακό σπίτι, ανεβάζοντας αρκετά την ψυχολογία σου και χαρίζοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες, ακόμη κι αν αυτές αφορούν τη δουλειά σου! Η συγκεκριμένη ημέρα σου χαρίζει όμορφα νέα, ευκαιρίες μετακίνησης ή τακτοποίησης υποθέσεων με το δημόσιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μία ευκαιρία να προσεγγίσεις τον άνθρωπο που έχεις στο μυαλό σου. Οι πιθανότητες φαίνεται να είναι με το μέρος σου, όμως αν παρατηρήσεις ύποπτη συμπεριφορά από μέρους του, μην το παραμελήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και δεν το συνηθίζεις, προτεραιότητα δείχνει να έχουν τα αισθηματικά σου. Πάντως στη δουλειά έχεις μία σχετικά παραγωγική ημέρα. Αν ψάχνεις νέες πηγές εσόδων, είναι καλή στιγμή να κάνεις μία έρευνα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή και το τρίγωνο Ήλιου – Άρη από το Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου τονώνει κατά πολύ το ηθικό. Έχεις θάρρος και τολμάς να διεκδικήσεις ο,τι πιστεύεις πως σου αναλογεί. Κάτι παρόμοιο κάνεις και στα προσωπικά σου, προσπαθώντας να έλθεις σε επαφή με έναν άνθρωπο που θεωρείς ξεχωριστό. Μην αφήσεις την εσωτερική δύναμη που νιώθεις μέσα στην ημέρα ανεκμετάλλευτη. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, ίσως να σου φορτώσει λίγες υποχρεώσεις μέσα στο σπίτι, αλλά εν τέλει θα δεις ότι όλα είναι διαχειρίσιμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις έντονη την ανάγκη για βαθιά επικοινωνία στα αισθηματικά. Ανοίξου στο άτομο που θέλεις να κρατήσεις στην ζωή σου και δεν θα χάσεις! Δεν ‘ξεγυμνώνεσαι’, απλά το ενθαρρύνεις να ανοιχτεί κι εκείνο σε εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν καταβάλλεις την απαιτούμενη προσπάθεια, οι προαναφερθείσες όψεις σου υπόσχονται επιτυχίες για σήμερα. Είτε αυτό έχει να κάνει με την εύρεση νέων πηγών εσόδων, είτε με την υφιστάμενη εργασία σου, δώσε πόνο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, όμως εσύ κρατήσου γερά, γιατί η πρόβλεψή σου είναι αρκετά σκληροπυρηνική, λόγω της συνόδου του Ηλίου με τον Άρη και το τρίγωνό τους με τον Ποσειδώνα. Δεν πρόκειται για μία ανιαρή ημέρα, γιατί όχι μόνο θα ακούσεις νέα που θα σε κινητοποιήσουν να αναλάβεις δράση, αλλά θα έχεις κι αποτελέσματα άμεσα! Είσαι πιο δυνατός και δυναμικός από ποτέ, μπορείς να αποφασίσεις σωστά και στρατηγικά και όλο αυτό, εφόσον το διαχειριστείς ορθά, θα σου χαρίσει ανέλπιστα θετικά αποτελέσματα σε προσωπικά κι επαγγελματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φαίνονται σούπερ. Ο Ποσειδώνας σε τόσο καλή όψη με τον κυβερνήτη του ωροσκοπίου σου (Άρη) βοηθά να κατακτήσεις την αληθινή αγάπη. Προφανώς, παράλληλα, θα πρέπει να δώσεις σημασία σε τυχόν ‘red flags’ δηλαδή στα προειδοποιητικά σημάδια που σου δίνονται, γιατί ίσως εξιδανικεύεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ αν αναζητείς μία καινούρια ευκαιρία, πρέπει να την αναζητήσεις οπωσδήποτε σήμερα! Άριστη στιγμή να κανονίσεις κάποια σημαντική συνάντηση ή συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Τοξότη, προβλέπεται αρκετό παρασκήνιο, λόγω της συνόδου μεταξύ Ηλίου και Άρη. Συνάμα, αυτοί οι δύο πλανήτες συναντούν τον Ποσειδώνα με μία τυχερή όψη τριγώνου, οπότε ακόμη κι αν επιλέξεις να παραμείνεις σπίτι, θα είναι επειδή έχεις βρει κάτι αρκετά ενδιαφέρον να κάνεις με την οικογένειά σου. Αν εργάζεσαι από το σπίτι, πιθανότατα να αυξηθεί λιγάκι ο φόρτος σου, όμως με λίγη καλή οργάνωση φαίνεται να καταφέρνεις να τα φέρεις όλα εις πέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εφόσον έχεις δεσμό, προτιμάς να περάσεις περισσότερο χρόνο κάπου ήρεμα με το άλλο σου μισό και βγαίνει σε καλό. Είσαι ελεύθερος; Σήμερα, ευνοείσαι για επανασυνδέσεις ή κάποιες κρυφές συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν έχουν μεγάλες εξελίξεις και είσαι σήμερα από τους τύπους που κάθονται σε ‘μια γωνιά’ και δουλεύουν ακατάπαυστα. Αν ψάχνεις εργασία, οπλίσου με υπομονή κι επιμονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Παρασκευή σήμερα και για εσένα φίλε Αιγόκερε, προβλέπεται πως όλα τα φώτα στρέφονται επάνω σου, αφού όχι μόνο η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου, αλλά μαζί ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη κι όλα αυτά σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αυξάνουν την δημοφιλία σου. Γίνεσαι πιο εύκολα αρεστός και προσεγγίζεις επαγγελματικά ή προσωπικά τα άτομα που θέλεις να εντάξεις στον κύκλο σου, εύκολα. Άριστη στιγμή να συναντήσεις τα φιλαράκια σου, καθώς επίσης και να κάνεις καινούρια. Θα χρειαστεί λίγη προσοχή στον τρόπο που μιλάς ή οδηγείς, για να αποφύγεις απρόοπτα ή παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από συναντήσεις με φίλους, οι πιθανότητες να κάνεις κάποια καλή γνωριμία είναι αρκετές. Κοινωνικοποιήσου κι όλα θα πάνε καλά. Αν έχεις ταίρι, βγείτε μαζί και περάστε αξέχαστες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν έχουν μεγάλες εξελίξεις, ενώ θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός ως προς αυτά που υπόσχεσαι στους συναδέλφους σου. Πέρασε χρόνο μαζί τους και συνεργάσου για να βγει κάτι καλό στο άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα Παρασκευή, Υδροχόοε, και λόγω της Σελήνης στον Αιγόκερω και του τριγώνου του Ηλίου και Άρη με τον Ποσειδώνα, προβλέπεται ότι θα στρέψεις όλη την ενέργειά σου στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Η κοινωνική σου εικόνα είναι σημαντική και η ημέρα είναι άριστη για να την επανεξετάσεις και να μεταβείς σε βελτιωτικές κινήσεις. Έχεις πολλή ενέργεια μέσα σου και καλό θα είναι να την εκτονώσεις δημιουργικά, ώστε να μην λειτουργήσει αυτοκαταστροφικά υπό την μορφή στρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σχεδόν δεν σε ενδιαφέρουν, μιας κι έχεις άλλα στο κεφάλι σου. Η αυτοεκτίμησή σου περνάει μικρές κρίσεις που εν τέλει καταφέρνεις να ‘σβήσεις’ μέχρι και το τέλος της τρέχουσας ημέρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορούσες να προσεγγίσεις νέους συνεργάτες ή εν δυνάμει εργοδότες και να αποδείξεις την αξία σου με μεγάλη ευκολία. Μπορείς, επιπροσθέτως, να ανανεώσεις το βιογραφικό σου σημείωμα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Είσαι Ιχθύς; Τότε η Παρασκευή για εσένα προβλέπεται να είναι μία αρκετά αισιόδοξη ημέρα. Η διάθεσή σου είναι θετική κι ως αποτέλεσμα ελκύεις τους κατάλληλους ανθρώπους που συντελούν στην περαιτέρω ανανέωση της ψυχολογίας σου. Είσαι σε θέση να κάνεις τολμηρές προσπάθειες και να επιτύχεις στόχους που είχες θέσει κατά τις προηγούμενες ημέρες. Μαζί, αν ζητήσεις την βοήθεια τρίτων προσώπων, θα δεις ότι μέσα από την συνεργασία θα μπορέσετε να καταφέρετε πολύ περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι ούτε αδιάφορα, ούτε τέλεια. Χάρη στις σημερινές εξελίξεις, μπορείς και λαμβάνεις την επιβεβαίωση που είχες τόσο ανάγκη – ανεξάρτητα από το αν δεν το παραδεχόσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλούτσικη κατάσταση, επιτρέποντάς σου να αναζητήσεις υποστήριξη και συνεργασία από άλλους επαγγελματίες που εμπιστεύεσαι. Άφησε τον ανταγωνισμό στην άκρη, απόλαυσε την εργασία σου και συνεργάσου, αυτό θα σε ωφελήσει και οικονομικά!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *