ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ, για σήμερα Σάββατο η σύνοδος Ήλιου / Άρη στο Σκορπιό σε κινητοποιεί αφάνταστα. Η επιθυμία σου για στοργή και κατανόηση χτυπάει κόκκινο και προσπαθείς να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τους άλλους. Μερικά ζητήματα κληρονομικής φύσεως πιθανώς να σε απασχολήσουν μέσα στην ημέρα, ενώ αν διαχειρίζεσαι χρήματα τρίτων ή εξαρτάσαι οικονομικά από άλλους, θα μπορέσεις να λάβεις οικονομική βοήθεια. Προσοχή σε τυχόν ριψοκίνδυνες επενδύσεις, αφού δεν αποκλείεται να έχεις απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ύψη βρίσκεται η ερωτική λίμπιντό σου, αλλά δε συμβαδίζει εξίσου με την ψυχολογία σου η οποία είναι πεσμένη και τρώγεσαι με το κάθε τι . Οι δεσμευμένοι βρίσκεστε σε καλή κατάσταση, όμως οι ελεύθεροι καλείστε να προσεγγίσετε τους άλλους με προσοχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είσαι αρκετά θαρραλέος και κάνεις δραστικά βήματα για να προχωρήσεις δυναμικά. Η καριέρα σου μπορεί να εκτοξευθεί μέσα από τη δική σου προσεκτική κι επίμονη προσπάθεια. Οργάνωσε τις κινήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, για σήμερα Σάββατο δεν θα σου επιτραπεί να ξεκουραστείς όπως υπολόγιζες, εξαιτίας της συνόδου μεταξύ Ηλίου και του Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού. Βρίσκεσαι σε φάση υπερέντασης κι όλο αυτό προκύπτει από παράγοντες που βρίσκονται εκτός του δικού σου ελέγχου. Γίνεσαι αρκετά αποφασιστικός και δυναμικός, ενώ αν πρόκειται να ξεκινήσεις ασχολίες ευεξίας, όπως γυμναστήριο, γιόγκα κλπ, διαθέτεις την απαιτούμενη ενέργεια και όρεξη για να συνεχίσεις. Οι συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα ευνοούνται στο έπακρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει μία σχετική βοήθεια από το πλανητικό σκηνικό στα αισθηματικά σου. Βέβαια, η περίσσεια ένταση που έχεις μέσα σου πρέπει να ελεγχθεί, πριν πεις μια κουβέντα παραπάνω και ‘χαλάσει η φάση’.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έχεις αρκετά έξοδα, ασχέτως αν υπολόγιζες διαφορετικά. Από την άλλη, μπορείς να κάνεις κομβικές συζητήσεις με την ελπίδα να αρχίσεις μία επαγγελματική συνεργασία. Ζήτησε βοήθεια από άτομα εξουσίας ή ανθρώπους που ήδη έχουν επιτύχει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ φίλε Δίδυμε, το Σάββατο σου φέρνει αρκετές υποχρεώσεις από εκεί που δεν το περιμένεις, γιατί η σύνοδος μεταξύ Ηλίου – Άρη κορυφώνεται μέσα στον 6ο οίκο σου προκαλώντας υπερένταση και αρκετό τρέξιμο. Ενεργοποιούνται θέματα ρουτίνας, ευεξίας εργασίας, ή και κατοικίδιων. Είσαι σε θέση να περάσεις πιο πολύ χρόνο με το ζωάκι σου και να το περιποιηθείς ή να παίξεις μαζί του. Αν δεν έχεις, τότε ενεργοποιούνται τα υπόλοιπα στοιχεία του οίκου, κάνοντάς σε να επικεντρωθείς στο πώς θα βοηθήσεις το σώμα σου να πάρει τα πάνω του ή πώς θα προχωρήσεις σε δουλειές που είχαν μείνει στην μέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από ήπιες εξελίξεις. Είναι μία ημέρα που καλύτερα να την αφιερώσεις στον εαυτό σου, κυρίως αν είσαι ‘ελεύθερο πουλί’. Οι δεσμευμένοι δώστε λίγη προσοχή στο πώς μιλάτε μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και Σαββατοκύριακο, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς σήμερα με τα εργασιακά σου. Φαίνεται έχεις αρκετά να κάνεις, συμπαρασύροντας ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Μπορεί να κάνεις μία συνάντηση για δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, αυτό το Σάββατο είναι απίστευτα ερωτικό και δημιουργικό για εσένα, χάρη στην σύνοδο Ηλίου και Άρη στον Σκορπιό. Ενεργοποιούνται ζητήματα 5ου οίκου, που σχετίζονται με παιδιά, καλοπέραση και συναισθηματισμό. Συνιστάται να εκφράσεις τις σκέψεις και φαντασία σου με καλλιτεχνικό τρόπο, ακόμη κι αν αυτό δεν έχει τίποτα κοινό με το επάγγελμα που ασκείς. Μία τέτοια δραστηριότητα θα ενδυναμώσει την ψυχολογία κι αυτοπεποίθησή σου. Αυτά με την σειρά τους, θα αυξήσουν τη γοητεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλερτάρεις το τελευταίο διάστημα με κάποιον ή κάποια; Προσέγγισέ τον μία ακόμη φορά, γιατί η τύχη μοιάζει να είναι με το μέρος σου. Είσαι σε σχέση; Επένδυσε λίγο χρόνο σε αυτήν, με στόχο να την σταθεροποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφόσον κάνεις μία δουλειά που νιώθεις πως σου ταιριάζει, σήμερα εκτιμάται να έχεις μία μικρή επιτυχία. Αν όχι, θα βρεις έναν τρόπο να τη δεις με πιο θετικό μάτι.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Για εσένα, φίλε Λέοντα, σήμερα Σάββατο ακόμη κι αν έχεις ρεπό, η Σελήνη στον 6ο οίκο σου και η σύνοδος του Ηλίου με τον Άρη στον 4ο οίκο δεν σου επιτρέπουν να ξεκουραστείς όπως υπολόγιζες. Προκύπτουν μερικές μικρο-υποχρεώσεις εντός της οικίας σου, όμως να ξέρεις ότι είναι η τέλεια ημέρα να ασχοληθείς με την καθαριότητα, την τακτοποίηση, οργάνωση κι ανανέωση του χώρου σου. Έχεις αρκετή ενέργεια για να το πετύχεις, ενώ αν ήθελες καιρό να γυμναστείς χωρίς να έχεις ξεκινήσει, η σημερινή ‘φασίνα’ θα αποτελέσει την αρχή του στόχου σου. Προσοχή σε οικογενειακές εντάσεις

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κύριος στόχος σου σήμερα είναι να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια κι αποδοχή. Απόφυγε τη συναναστροφή με ανθρώπους που αισθάνεσαι πως πρέπει να προσπαθήσεις για να σε θαυμάσουν, διαφορετικά θα ‘πέσεις’ ψυχολογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εργάζεσαι από το σπίτι; Σήμερα οι αρμοδιότητές σου αναμένεται να αυξηθούν αρκετά. Αν διαχειρίζεσαι κάποιο επενδυτικό ακίνητο, θα σε απασχολήσουν κάποια μικρά παροδικά εμπόδια που προκύπτουν μέσα στην ημέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Είναι αρκετά ευνοϊκό από κάθε άποψη το Σάββατο, σήμερα, για εσένα Παρθένε, διότι η Σελήνη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί όλα τα καλά του 5ου οίκου. Έχεις παιδάκια; Θα περάσεις αρκετές όμορφες στιγμές μαζί τους ή θα επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά. Περιμένεις θετικά νέα; Φαίνεται να τα λαμβάνεις άμεσα. Ψάχνεις ή έχεις ταίρι; Τότε η γοητεία σου, η οποία έχει αυξηθεί κατακόρυφα, σου επιτρέπει να κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει, μέσα από το ισχυρό σου λέγειν. Ο Ήλιος κι ο Άρης σε σύνοδο από το Σκορπιό, θα δώσουν ώθηση στις επικοινωνίες σου, προσοχή μόνο στην βιασύνη του λόγου και των μετακινήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, όπως προαναφέρθηκε, κατέχουν πρωταρχικό ρόλο κατά την σημερινή ημέρα. Έχεις ή ακόμη και δημιουργείς την ευκαιρία για να φλερτάρεις και να ανανεώσεις όχι μόνο τον εσωτερικό σου κόσμο, αλλά και την εμφάνισή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά κι επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από αργές και σταθερές εξελίξεις. Είναι τυχερή ημέρα για να συζητήσεις για κάποια συμφωνία ή να κάνεις τα χαρτιά σου για κάποιο επίδομα, εφόσον δικαιούσαι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Τα προσωπικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα που είναι Σάββατο, φαίνεται να σε απασχολούν διακαώς, γιατί η Σελήνη από τον Αιγόκερω, δίνει έμφαση σε θέματα ακινήτων ή οικογένειας. Αν διαχειρίζεσαι κάποιο ακίνητο από το οποίο βιοπορίζεσαι, τότε ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις αν λαμβάνεις ένα ρεαλιστικό ποσό από αυτό. Επιπροσθέτως, η οικογένειά σου σήμερα σε χρειάζεται κι επιλέγεις εν τέλει να αφιερώσεις χρόνο, ενέργεια και χρήματα – εφόσον απαιτείται- για να την υποστηρίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ψυχολογία σου δεν είναι και τόσο σταθερή, οπότε απόφυγε τις συγκρούσεις για τα αισθηματικά σου. Η ημέρα σε καθιστά αρκετά ικανό να εκφράσεις όσα νιώθεις, όμως δίνει αργές εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου, αν και Σάββατο, μπορεί να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες, μόνο εφόσον βάλεις κι εσύ το χεράκι σου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη απαιτεί να μην επαναπαυθείς αν θέλεις καλά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα που είναι Σάββατο και η σύνοδος Ηλίου – Άρη κορυφώνεται στο δικό σου ζώδιο, σε φέρνει στο προσκήνιο, ανεξάρτητα από το κατά πόσο είναι κάτι που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Έχεις το θάρρος και τη θέληση να καταφέρεις τους στόχους σου, να παραμείνεις κινητοποιημένος, να διεκδικήσεις και να επιδιώξεις καινούρια ξεκινήματα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου χαρίζει την απαραίτητη πνευματική διαύγεια για να αποφασίσεις σωστά και να κάνεις τα απαραίτητα βήματα πάνω στο οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι στα ύψη και είναι άριστη ημέρα να προσπαθήσεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι, αν βέβαια βρίσκεται στα πλάνα σου. Μία εφήμερη γνωριμία πιθανολογείται κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε κοινωνικοποιήσου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά και φαίνεσαι αισιόδοξος και δυνατός για να εκμεταλλευτείς οποιαδήποτε ευκαιρία περάσει από το δρόμο σου. Αν και Σάββατο, θα μπορούσες να κανονίσεις μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο η πρόβλεψη του ζωδίου σου για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, προμηνύει μία ήσυχη και παρασκηνιακή ημέρα, χάρη στην κορύφωση της συνόδου μεταξύ Ηλίου και Άρη στο 12ο οίκο σου. Οποιαδήποτε πνευματιστική ασχολία κι αν έχεις, θα σου πάει περίφημα, μιας και η σύνδεσή σου με τη συμπαντική ενέργεια είναι πιο δυνατή από κάθε άλλη ημέρα. Η αυτοεκτίμησή σου, όμως, για τον ίδιο λόγο, δεν αποκλείεται να διακρίνεται από μεγάλη αστάθεια, ακριβώς επειδή λαμβάνεις μεικτά μηνύματα από το εξωτερικό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν το ένστικτό σου, σού λέει ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που να μην ενδιαφέρονται ουσιαστικά για εσένα, θα πρέπει να το ακούσεις προσεκτικά. Βάλε και διατήρησε τα όριά σου. Να είσαι ξεκάθαρος με τον εαυτό σου και τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι εξελίξεις μοιάζουν σχεδόν αδιάφορες. Ίσως να αναζητείς τρόπους αύξησης των εσόδων σου, αλλά καλύτερα να χαλαρώσεις για σήμερα και να ξεκινήσεις τις προσπάθειες από βδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σήμερα που είναι Σάββατο φίλε μου Αιγόκερε, με αποτέλεσμα να νιώθεις λίγο πιο πιεσμένος συναισθηματικά. Η σύνοδος μεταξύ Ηλίου και Άρη στον Σκορπιό, σου επιτρέπουν να αποδράσεις και να ανέβεις ψυχολογικά μέσω εξόδων με φιλικά πρόσωπα. Πρόκειται για μία άριστη στιγμή όπου μπορείς να κάνεις γνωριμίες οποιουδήποτε ενδιαφέροντος. Αν για εσένα είναι μία εργάσιμη ημέρα, τότε αναμένεται να συνεργαστείς κι επικοινωνήσεις πολύ αποτελεσματικά με τους συναδέλφους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο 11ος οίκος σου είναι ενεργοποιημένος στο έπακρο και να θυμάσαι πως δεν συμβολίζει πάντα τους φίλους μας. Συμβολίζει επίσης και την αγάπη που νιώθουμε από τους άλλους, οπότε σήμερα νιώθεις και γίνεσαι πιο δημοφιλής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφόσον τις αναζητήσεις, διάφορες επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στραφείς προς άτομα που θεωρείς πιο επιτυχημένα από εσένα και να ζητήσεις υποστήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Ευτυχώς είναι Σάββατο σήμερα, Υδροχόοε μου, γιατί αρκετά ζητήματα δουλειάς προβλέπεται να σε κουράσουν. Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σου φέρνει ένα σωρό προβληματισμούς που δεν καθρεπτίζουν απαραίτητα την πραγματικότητα. Οι φοβίες σου μπορούν να ξεπεραστούν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία ενδοσκόπηση, ώστε να κατανοήσεις τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σου. Η κοινωνική σου εικόνα ή κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε απασχολούν, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας φαίνεται να ολοκληρώνεις αρκετές από αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από λίγες δυσκολίες. Υπεύθυνη για αυτές είναι η μη ξεκάθαρη κρίση σου και οι ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις που έχεις. Χρειάζεται να αποδεχθείς τις καταστάσεις ως έχουν για σήμερα και να προσπαθήσεις αργότερα για την βελτίωσή τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τομέας αυτός είναι πιο σημαντικός από τα αισθηματικά σου, την τρέχουσα ημέρα, γιατί η σύνοδος Ηλίου-Άρη στρέφει ολοκληρωτικά την ενέργειά σου εκεί. Μέσα στην ημέρα, εφόσον κινηθείς έξυπνα, καταρρίπτεις πολλά εμπόδια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, σήμερα είναι Σάββατο και λόγω της Σελήνης στον Αιγόκερω προβλέπεται ότι γίνεσαι όχι μόνο κοινωνικός, αλλά και πιο φιλόδοξος. Κάνεις καρμικές γνωριμίες που μοιάζει ότι θα σε ωθήσουν να επιτύχεις πάρα πολλά πράγματα επί των προσωπικών, μα κι επαγγελματικών σου. Συγχρόνως, η τυχερή σύνοδος μεταξύ Ηλίου και Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, σου προκαλεί αρκετή αισιοδοξία και πλέον μπορείς να τολμήσεις βήματα που παλαιότερα σου έμοιαζαν ‘βουνό’.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αυξημένος δυναμισμός σου θα είναι ο λόγος που ελκύεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στην ζωή σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, είσαι σε θέση να ξεκινήσεις ‘ψαγμένες’ συζητήσεις που κερδίζουν την προσοχή τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι καλούτσικα, όμως σίγουρα δεν αποτελούν για σήμερα προτεραιότητα. Αν πιέζεσαι οικονομικά, μπορείς να αναζητήσεις υποστήριξη από φιλικά πρόσωπα. Κάνε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείς. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου το απαιτεί.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *