ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, σήμερα Κυριακή και η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να ξεφύγεις από τη δύσκολη θέση που ήσουν τις προηγούμενες ημέρες και να το ρίξεις λιγάκι έξω. Οι φίλοι σου και η καλοπέρασή σου κατά τη διάρκεια της ημέρας φαίνεται να σε ενδιαφέρουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αισθάνεσαι την αποδοχή των άλλων και λάμπεις από αυτοπεποίθηση. Ακόμη κι αν ο κύκλος σου δεν είναι και πολύ μεγάλος, θα μπορέσεις να ασχοληθείς με ευχάριστα πράγματα και να ακούσεις ευχάριστα νέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου προβλέπονται λιγάκι άστατα, επειδή δίνεις περισσότερη έμφαση στο τι επιθυμείς εσύ. Απόφυγε τις συγκρούσεις και προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο τρυφερός με το ταίρι σου ή με τον άνθρωπο που θα ήθελες να βάλεις στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε περίπτωση που εργάζεσαι, Κυριακάτικα, η ημέρα σου θα κυλίσει ομαλά κι ευχάριστα. Είτε δουλεύεις μόνος είτε με συναδέλφους, σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις τα απαραίτητα διαλειμματάκια και να χαρείς τις μικρές χαρές της ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, σήμερα μπορεί να είναι Κυριακή, όμως η Σελήνη στον Υδροχόο από την κορυφή του ωροσκοπίου σου, μαρτυρά ότι τα άστρα σε παρακινούν να ασχοληθείς με την δουλειά και τις προοπτικές της. Η Σύνοδος Ηλίου – Άρη μπορεί να ολοκληρώθηκε μόλις χθες, όμως σίγουρα η έντασή της δεν έχει υποχωρήσει τελείως. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από το εξωτερικό περιβάλλον, γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι παρούσες. Είσαι άνθρωπος που ξέρει τι θέλει, απλά πρέπει να συνεννοηθείς σωστά με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιθυμείς σταθερότητα, αλλά και πάθος στα αισθηματικά σου. Αν σου έχουν ‘περάσει το μήνυμα’ πως ζητάς πολλά, τότε σίγουρα έχεις απευθυνθεί στον λάθος άνθρωπο. Αναζήτησε αυτά που επιθυμείς με άλλο τρόπο ή από άλλο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δείχνουν να παρουσιάζουν εξελίξεις με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Είναι θετική ημέρα για ενάρξεις, συζητήσεις ή ενός γενικότερου αναστοχασμού των τέως κινήσεών σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Κυριακή η πρόβλεψη για εσένα Δίδυμε είναι αρκετά ευοίωνη. Η Σελήνη σε ένα ευνοϊκό ζώδιο, τον Υδροχόο, αυξάνει εμφανώς την αισιοδοξία σου και σε ωθεί να φιλοσοφήσεις, να μάθεις κάτι καινούριο ή ακόμη και να ταξιδέψεις – σωματικά ή πνευματικά. Η διάθεσή σου είναι καλή, γεγονός που βγαίνει προς τα έξω. Ως επακόλουθο, φίλοι και γνωστοί μπορεί να αναζητήσουν υποστήριξη στο πρόσωπό σου. Έχεις αρκετή διαύγεια για να προσφέρεις κατεύθυνση και συμβουλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι κακή η συγκεκριμένη ημέρα, όμως σίγουρα έχεις ζήσει και καλύτερες στο παρελθόν. Δώσε βάση στην βαθιά επικοινωνία, είτε αν είσαι ελεύθερος, είτε όχι, γιατί αυτή είναι που θα σε κάνει να αισθανθείς πληρότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα χρήματα δεν φαίνεται να σε απασχολούν. Είσαι τόσο δυνατός, που αδιαφορείς για τα υλικά αγαθά, τουλάχιστον κατά την τρέχουσα ημέρα. Αν περιμένεις εξελίξεις από το εξωτερικό, πιθανόν να είναι θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Περίεργη η Κυριακή για εσένα Καρκίνε, γιατί η Σελήνη από τον Υδροχόο ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σου που φέρνει σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου. Ενδεχομένως να βγαίνει στην επιφάνεια κάποιο δυσλειτουργικό ψυχολογικό μοτίβο που πρέπει άμεσα να επιλύσεις. Δεν κρύβει κρίσιμες εξελίξεις η ημέρα, αλλά καλείσαι να διαχειριστείς τα συναισθήματά και τις φοβίες σου με τρόπο τέτοιο που να μπορείς να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα, δίχως να επέλθουν ρήξεις με τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι πολύ πλούσιος και σήμερα ίσως να αισθάνεσαι ότι σε πνίγει. Στην πραγματικότητα είναι το ένστικτό σου που λέει ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι πιο ‘κοντά’ με τους άλλους, αλλά παρατηρείς εμπόδια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον συγκεκριμένο τομέα υπάρχει υποστήριξη, κυρίως από χρήματα τρίτων. Καλό θα είναι, βέβαια, να αποφύγεις τυχόν ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Δεν θεωρείται καλή ημέρα για σημαντικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, για σήμερα Κυριακή προβλέπεται ότι ασχολείσαι με τους άλλους, παραμερίζοντας έναν σεβαστό αριθμό των δικών σου αναγκών. Δε συμβαίνει αυτό απαραίτητα για κακό. Αντίθετα, με αυτόν τον τρόπο είσαι σε θέση να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους και να τους ενθαρρύνεις να σου ανοιχτούν με μεγαλύτερη ευχέρεια. Η οικογένεια και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, απαιτώντας περισσότερο χρόνο από εσένα. Είναι μία ευκαιρία να τις αναζωπυρώσεις και να επιλύσεις άλυτες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να έχουν άριστες εξελίξεις, μόνο μέσα από τη δική σου προσπάθεια. Υπάρχουν αστρολογικοί παράγοντες που σε βοηθούν στο συγκεκριμένο κομμάτι, αρκεί να μην κρατήσεις παθητική στάση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να είναι Κυριακή, αλλά πέρα από τα προσωπικά σου, αν ασκείς ελεύθερο επάγγελμα, κάποια συνεργασία μπορεί να σε απασχολήσει. Συνιστάται να μεταθέσεις από βδομάδα κάποιες μη επείγουσες υποχρεώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, σήμερα που είναι Κυριακή προβλέπεται να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού. Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί θέματα 6ου οίκου, που αφορούν τη ρουτίνα, την εξυπηρέτηση των άλλων από εσένα, την ευεξία, καθώς και τα κατοικίδιά σου, εφόσον έχεις. Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα είναι μία χαλαρή ημέρα, θα σε απασχολήσουν όμως οι μικρές χαρές της ζωής. Από το να φτιάξεις ένα καφεδάκι στο πρόσωπο που αγαπάς, μέχρι να παίξεις με το σκύλο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά των δεσμευμένων είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση από εκείνα των ελεύθερων. Βέβαια, αν η εργασία σου απαιτεί να δουλεύεις και σήμερα, μία ενδιαφέρουσα γνωριμία εντός του χώρου είναι πιθανή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πρόθυμος να προετοιμαστείς άρτια για την ερχόμενη εβδομάδα. Αν πλησιάζει κάποιο σημαντικό meeting κατά τις επόμενες ημέρες, καλό θα είναι να ασχοληθείς σήμερα με την οργάνωσή του.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η μέρα σου προβλέπεται ευχάριστη κι ερωτική φίλε μου Ζυγέ. Για σήμερα Κυριακή Έχεις πάρα πολλή έμπνευση και μπορείς και δημιουργείς με μεγάλη ευκολία. Επικοινώνησε με ανθρώπους που σε ανεβάζουν, κοινωνικοποιήσου και δεν θα χάσεις! Μπορεί να έχεις λίγα αναπάντεχα έξοδα, μιας και ο Άρης βρίσκεται ακόμη στον 2ο οίκο σου και θα παραμείνει για αρκετό ακόμη καιρό. Η αυτοεκτίμησή σου, από την άλλη, φαίνεται να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις ταίρι, σήμερα είναι η απόλυτη ευκαιρία να ξεκινήσετε μία πολύ δημιουργική ασχολία μαζί. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, πρέπει να εκμεταλλευτείς την ημέρα και να βγεις έξω. Υπάρχουν καλές όψεις για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφόσον κάνεις έναν σωστό προϋπολογισμό για να μην βγεις ‘εκτός’, τα οικονομικά σου φαίνεται να είναι υπό έλεγχο. Αν αναζητάς ευκαιρίες επί των επαγγελματικών, αν και Κυριακή, υπάρχει κάποια εύνοια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη στον Υδροχόο φανερώνει ότι θα είσαι λιγάκι σπιτόγατος. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, διότι ο Άρης από το δικό σου ζώδιο μεγιστοποιεί τις αντοχές σου και μάλλον θα έχεις να κάνεις πολλά μέσα στο σπίτι, είτε μένεις μόνος σου, είτε με την οικογένειά σου. Η εσωτερική σου δύναμη ακτινοβολεί, ενθαρρύνοντας τους άλλους να στραφούν σε εσένα για υποστήριξη και κινητοποίηση πάνω στο οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ελεύθεροι Σκορπιοί μάλλον θα βιώσουν μία ελαφρώς ήσυχη, χωρίς σημαντικές εξελίξεις ημέρα. Οι δεσμευμένοι θα νιώθουν ασφάλεια και θέλουν να επενδύσουν λίγο παραπάνω χρόνο με το άλλο τους μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πέρα από κάποια μικροέξοδα που μπορεί να κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο τομέας των επαγγελματικών και οικονομικών δεν υπόσχεται μεγάλες μεταβολές. Οι περισσότερες διελεύσεις επηρεάζουν τα προσωπικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη είναι στον Υδροχόο, σήμερα που είναι Κυριακή, οπότε για εσένα Τοξότη, προβλέπεται να έχεις μία δυναμική ημέρα. Σου χαρίζει τη δυνατότητα να ακούσεις καλά νέα, να κάνεις μικρές μετακινήσεις, να συναντήσεις φίλους και συγγενείς, ή ακόμη και να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι νέο! Είναι στη φύση σου να επιθυμείς να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, οπότε δες το σήμερα ως την ευκαιρία να ασχοληθείς με ο,τι σε κάνει πραγματικά χαρούμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τα θέματα του 3ου οίκου ενεργοποιημένα, είτε συζητάς σε βάθος με το ταίρι σου, είτε κάνεις μετακινήσεις για να συναντήσεις τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, απόλαυσέ το.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορεί να μην κρύβουν σοβαρές εξελίξεις, όμως είσαι σε θέση να αναζητήσεις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που μπορείς να κινηθείς στην καριέρα σου αργότερα. Κάνε την έρευνά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου προβλέπονται αρκετά πάνω – κάτω στη διάθεσή σου. Θέματα υλικής, μα και ψυχολογικής ασφάλειας μοιάζει να απασχολούν το μυαλό σου μέχρι αύριο. Το πλανητικό σκηνικό δεν είναι απόλυτα αδιάφορο προς εσένα, γιατί παρατηρούνται όψεις που σε βοηθούν να περάσεις όμορφα με άλλους ανθρώπους, αρκεί να κάνεις το πρώτο βήμα. Κάτι παρόμοιο ισχύει και στα οικονομικά σου, οπότε μην το βάλεις κάτω. Μην κλειστείς στο σπίτι σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσω δικής σου πρωτοβουλίας τα πράγματα μπορεί να κυλίσουν όπως θα ήθελες. Προσπάθησε να τολμήσεις, ακόμη κι αν αυτή την κίνηση την θεωρείς άπιαστο όνειρο. Η σωστή επικοινωνία για σήμερα αποτελεί το κλειδί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν διακρίνονται από ιδιαίτερη σταθερότητα. Μπορείς, όμως, στην περίπτωση που αναζητείς την εύρεση νέων πηγών εσόδων, να κάνεις μία έρευνα, ώστε να καταλάβεις τι θα μπορούσε να αποδώσει για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόοε, σήμερα που είναι Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, και αναμφίβολα είσαι ο πρωταγωνιστή της ημέρας. Φέρεσαι λιγάκι πιο εγωιστικά από ο,τι συνηθίζεις κι αυτό επειδή έχεις την απόλυτη επίγνωση των συναισθημάτων σου. Πάντως, οι πλανήτες σήμερα σου προσφέρουν όλη την προσοχή που θα ήθελες από τους ανθρώπους που θαυμάζεις. Δεν έχει σημασία αν είσαι σε κάποια σχέση ή ελεύθερος, το πλανητικό τοπίο σήμερα σε βοηθά να λάμψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συνιστάται να γίνεις ελαφρώς πιο διαλλακτικός στα αισθηματικά σου, προκειμένου να αποφύγεις τις ρίξεις. Ο συναισθηματισμός σου ενδεχομένως να μπλοκάρει την ξεκάθαρη επικοινωνία με τους άλλους, άρα ίσως βιώσεις αποστασιοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μολονότι είναι Κυριακή, ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου και σε ζητήματα που σχετίζονται με την κοινωνική σου εικόνα. Είναι μία ευκαιρία να δεις τι λάθη έχεις κάνει και να τα διορθώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να σε βοηθήσει να ‘αποκοπείς’ από τους υπόλοιπους γύρω σου, αφιερώνοντας χρόνο σε σένα μιας κι απ’ ο,τι φαίνεται είναι κάτι που έχεις ανάγκη. Χαλαρώνεις τους ρυθμούς σου και ακούς περισσότερο τις δικές σου εσωτερικές ανάγκες, προσπαθώντας να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Είναι μία άριστη ημέρα για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή σε γενικές γραμμές οτιδήποτε θα μπορούσε να σε ανεβάσει ψυχολογικά, δίχως να απαιτείται η παρουσία άλλων ατόμων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρυφές συναντήσεις, συνομιλίες ή ακόμη κι επανασυνδέσεις δεν αποκλείεται να ‘παιχτούν’ κατά την διάρκεια της ημέρας. Αν πάλι έχεις σοβαρό δεσμό, μάλλον θα προτιμούσες να περάσεις χαλαρά την Κυριακή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν αποτελούν προτεραιότητα ούτε τα επαγγελματικά σου για σήμερα, γεγονός πολύ λογικό, τέτοια μέρα που είναι! Χάρισε στον εαυτό σου το διάλειμμα που του αξίζει και μην είσαι σκληρός μαζί του. Σήμερα χρειάζεσαι ξεκούραση.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *