ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νίκες για όλα τα τμήματα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Νίκες για όλα τα τμήματα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Ένα πετυχημένο αγωνιστικό διήμερο για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας με όλα τα τμήματα του συλλόγου της πόλης μας να κερδίζουν!

Αναλυτικά:

✅Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ: ΑΘΛΟΣ – ΖΑΦΕΙΡΆΚΗΣ ΝΆΟΥΣΑΣ 79-47

Επιβλητική εμφάνιση και νίκη στο ντέρμπι πρωτοπόρων της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΑΘΛΟΣ επικράτησε εύκολα του Ζαφειράκη Νάουσας και παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα Ανδρών με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αξιοσημείωτη επίδοση για τον γκαρντ της ομάδας της Αλεξάνδρειας Διονύση Τσαρούχα ο οποίος σημείωσε 40 πόντους με 9 τρίποντα. Το ντεμπούτο τους με την ανδρική ομάδα κάνανε τρεις αθλητές του παιδικού τμήματος γεννημένοι το 2009 οι Χατζόπουλος, Χαριτόπουλος και Τσαρούχας Ν.

Η σύνθεση του ΑΘΛΟΥ: Τσαρούχας 40(9), Γκεκοπουλος 2, Παπαδόπουλος 10(1), Σιτσάνης 6, Τερζόπουλος 10, Σποντης 2, Μπρουζιωτης 8, Αγγέλης Γ, Αγγέλης Θ, Χατζόπουλος 5, Χαριτόπουλος, Τσαρούχας Ν.

✅Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ: Πιερικός Αρχέλαος 2 – ΑΘΛΟΣ 34-81

Η σύνθεση του ΑΘΛΟΥ: Κορώνας Π, Δεληδημητρης 6, Αναστασόπουλος 15, Χατζόπουλος 13, Σαμαράς 10, Λαγούδης 4, Χαριτόπουλος 12, Δάρλας 9, Τσαρούχας 8, Σαπουνόπουλος 4, Γιοβαννοπουλος.

✅ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ: ΆΘΛΟΣ ΑΛ.- ΓΑΣ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ 63-61

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με την ομαδα του Άθλου να είναι μπροστά στο σκορ σε όλο σχεδόν το παιχνίδι οι παίχτες του κόουτς Αγγέλη έφθασαν σε μια δίκαιη επικράτηση εναντίον ενός μαχητικού αντιπάλου.

Η σύνθεση του ΑΘΛΟΥ: Κορώνας Παν, Στυλίδης 17, Λαγούδης, Κορώνας Ν. 5 (1), Χατζόπουλος 4, Χαριτόπουλος 4 (1), Αναστασόπουλος Αγγ. 8, Αναστασόπουλος Αλεξ. 20, Δαρλας, Σαπουνόπουλος, Φωτιάδης 2, Τσαρουχάς 2, Σαμαράς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες αποκόμισαν και όλα τα παιδιά της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ καθότι η ακαδημία της Αλεξάνδρειας είναι η μοναδική ομάδα της πόλης μας που συμμετέχει σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα – Τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικων Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (U11, U12, Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια, Παμπαίδες)!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *