ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στον Τοξότη, και σε κινητοποιεί να επιδιώξεις διάφορα θέματα που αφορούν εκπαίδευση, ταξίδια, εξωτερικό, και γενικώς τα σχέδια σου για το μέλλον. Είναι πιθανό τώρα να ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνο το ταξίδι που επιθυμούσες καιρό, να ξεκινήσεις πάλι εκείνες τις σπουδές που είχες παρατήσει, και να ανοίξεις τους ορίζοντες και την οπτική σου. Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει έντονα συναισθηματικό ,ευαίσθητο και εύθικτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως να πας ένα “ταξίδι του μέλιτος” με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας ανθίζει με κάποιον από το εξωτερικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις νέα επαγγελματικά σχέδια και έχεις την αισιοδοξία και τον δυναμισμό ότι θα τα καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στον Τοξότη, κι εσύ θα αρχίσεις να τρώγεσαι λίγο με τα ρούχα σου για θέματα που αφορούν τα κρυφά σου πάθη. Ενδέχεται να έχεις πολλά έξοδα αυτή την περίοδο, αλλά ταυτόχρονα θα έχεις και ανεβασμένη λίμπιντο και ερωτισμό. Έχεις έντονη σεξουαλική ενέργεια αλλά και ψυχικά αποθέματα να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία. Η Σελήνη στον Κριό σε βάζει σε ενδοσκόπηση και διάλογο με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξαφνιάζεις ευχάριστα τον σύντροφο σου με τον άκρατο ερωτισμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σίγουρα γοητεύεις πολλούς ερωτικούς υποψήφιους συντρόφους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να κάνεις καλύτερο προϋπολογισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στον Τοξότη, απέναντι σου, και εσύ πλέον ασχολείσαι ενεργά με τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ενδέχεται να υπάρξουν κόντρες και ανταγωνισμοί με τις σχέσεις αυτές και να σου δημιουργηθούν εντάσεις και νεύρα από τους άνθρωπους γύρω σου. Δεν είναι μια εύκολη συγκυρία, και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την υπομονή έναντι του παρορμητισμού. Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με φίλους και κοινωνικές δράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απαραίτητο να μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές μάχες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι σχέσεις σου δεν είναι εύκολες αυτή την περίοδο, οπότε απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις για μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργάτες σου έχουν τη μαγική ικανότητα να σε φέρνουν στα όρια σου, οπότε οι διαμάχες προμηνύονται δυναμικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στον Τοξότη, και εσένα σε περιμένουν δουλειές με φούντες. Ο φόρτος εργασίας θα σου φανεί αβάσταχτος, θα χρειαστεί να απαλλαγείς από τις πολλές υποχρεώσεις, και να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς. Μια καλύτερη ιδέα θα ήταν να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή μια πολεμική τέχνη, ώστε να διοχετεύεις πιο δημιουργικά και δυναμικά την ενέργεια που έχεις. Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει φιλόδοξο και εργατικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανό να παραμελήσεις τη σχέση σου για χάρη της δουλειάς. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις κάποιον στη δουλειά ή σε έναν χώρο άθλησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργατικότητα σου σίγουρα αποδίδει αποτελέσματα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθεί όπως πρέπει.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στον Τοξότη, και για σένα αυτό δηλώνει ότι διανύεις μια εποχή γεμάτη έρωτα, χαρά, διασκέδαση, ανεμελιά και αναζωογόνηση. Έχεις δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στο φλερτ, ερωτεύεσαι έντονα και παθιασμένα, αλλά ενδέχεται να καταπιαστείς και με τον αθλητισμό, μιας και η ανταγωνιστική φύση σου βγαίνει προς τα έξω. Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει διάθεση για ταξίδια και άνοιγμα των οριζόντων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος σου απογειώνει τη σχέση με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι σφοδρά και έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ενέργεια να βάλεις μπροστά ένα μεγαλόπνοο επαγγελματικό σχέδιο που ενέχει βεβαίως ρίσκο, αλλά εσύ είσαι έτοιμος για όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στον Τοξότη, και εσένα σου φέρνει αρκετές εντάσεις και καβγάδες μέσα στο σπίτι με τα οικεία σου πρόσωπα. Καλείσαι να ανταπεξέλθεις με υπομονή και εγκράτεια, και όσο γίνεται να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Η κατάσταση κάποιες φορές φαίνεται έκρυθμη, και καλό θα ήταν να έχεις ψυχραιμία για να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει εσωτερική ένταση και ανησυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είναι κατάλληλη μέρα για να λύσεις ένα πρόβλημα που συνέβη στο παρελθόν με τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η διάθεση σου δεν ευνοεί μια καλή νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανησυχείς υπερβολικά για τα έξοδα που έχεις και που σχετίζονται πιθανώς με τη συντήρηση ενός ακινήτου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στον Τοξότη, και οι μετακινήσεις που θα κάνεις θα είναι πολλές και γρήγορες. Πολλά ραντεβού σε περιμένουν, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ανταλλαγές πληροφοριών. Ενδέχεται τώρα να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα. Θα χρειαστεί όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον δρόμο όταν οδηγείς. Η Σελήνη στον Κριό ρίχνει το βάρος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αφοσιώνεσαι στις ανάγκες που έχει ο σύντροφος σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις καινούριο κόσμο στις μετακινήσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συμφωνίες σε περιμένουν για συνεργασίες που θα έχουν ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στον Τοξότη, και θα ρίξει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και τις αξίες σου. Θα προσπαθήσεις πολύ να συγκρατήσεις την ανάγκη σου για καταναλωτισμό, και θα χρειαστεί να εφαρμόσεις την εγκράτεια και την κοινή λογική. Θα είναι μια πρόκληση αυτό για σένα και θα δυσκολευτείς. Η Σελήνη στον Κριό φροντίζει να σου υπενθυμίσει εκκρεμότητες που έχεις αφήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απαραίτητο να μην επιδείξεις κτητική συμπεριφορά προς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αξιολογείς με διαφορετική ματιά ανθρώπους που θες να προσελκύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολη εποχή για αποταμίευση, καθώς οι ανάγκες σου δείχνουν να αυξάνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στο ζώδιο σου, κι εσύ έχεις μια ξαφνική έκρηξη ενέργειας που σε οδηγεί σε δυναμική δράση για να διεκδικήσεις οτιδήποτε έχεις βάλει στόχο. Έχεις αυτοπεποίθηση, είσαι ετοιμοπόλεμος, και δυνατός όσο ποτέ. Βγάζεις μια δυναμική αύρα προς τα έξω που δεν αφήνει πολλά περιθώρια να σε αμφισβητήσουν. Πρόσεξε μόνο μην ταλαιπωρήσεις υπερβολικά τον εαυτό σου και καταρρεύσεις. Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει φλερτ και διασκέδαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη γίνεις ανταγωνιστικός με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος, διεκδικείς με επιτυχία αυτόν που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διεκδικείς δυναμικά μια νέα θέση εργασίας που κυνηγούσες καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στον Τοξότη, και για σένα αυτό υποδεικνύει μια εποχή εσωτερικής έντασης και ανησυχίας. Ενδέχεται να βιώσεις αρκετό άγχος, να χάσεις τον ύπνο σου και να δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις και να ηρεμήσεις. Το καλύτερο θα ήταν να αφοσιωθείς στην πνευματική αναζήτηση, τον διαλογισμό, τεχνικές χαλάρωσης και ενεργειακές θεραπείες. Η Σελήνη στον Κριό σε κλείνει στο σπίτι και ρίχνεις το ενδιαφέρον σου στα οικεία σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν με τη σχέση σου που θα σε αναστατώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος, το μυαλό σου τριβελίζουν σχέσεις από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά είναι πηγή εξαιρετικού άγχους τώρα για σένα, και φαίνεται να μην αντέχεις άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας Άρης περνάει στον Τοξότη, και εσύ θα ριχτείς σε όλα εκείνα τα θέματα που σε ενδιαφέρουν πάνω από όλα, όπως φίλοι, κοινωνικές δράσεις, και νέοι στόχοι για το μέλλον. Θα κάνεις πολλές επαφές με κόσμο που θα μοιράζεστε κοινές ιδεολογίες, θα ασχοληθείς ενεργά με τον εθελοντισμό, και θα περνάς χρόνο με αγαπημένους φίλους. Η Σελήνη στον Κριό σε βγάζει ακόμα περισσότερο έξω σήμερα με συζητήσεις και μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να συμπεριλάβεις το ταίρι σου στον ενδιαφέροντα κόσμο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις καινούριο κόσμο και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για μια νέα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον των επαγγελματικών σου, πιστεύοντας ότι θα εκπληρωθούν με επιτυχία.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας περνάει στον Τοξότη, και σε περιμένει μια περίοδος γεμάτη από δουλειά και νέες φιλοδοξίες για ανέλιξη. Ρίχνεσαι με ζήλο και αγωνιστική διάθεση στην αρένα της επαγγελματικής καταξίωσης, δουλεύεις σκληρά, και πετυχαίνεις. Μπορεί να προκύψουν κόντρες με τους ανωτέρους σου, αλλά εσύ διεκδικείς με αυτοπεποίθηση το μερίδιο σου στην εξουσία. Η Σελήνη στον Κριό απασχολεί το μυαλό σου με ένα οικονομικό θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις περήφανο τον σύντροφο σου με τις επιτυχίες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις σχέση με κάποιο άτομο που έχει κύρος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλαμβάνεις δράση αποφασιστικά και δεν σε σταματάει τίποτα από το να κατακτήσεις την κορυφή.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *