ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου δηλώνει ότι η μέρα σου θα είναι αρκετά επικεντρωμένη στα οικογενειακά σου. Εξακολουθεί να είναι ένα ευνοϊκό διάστημα ανανέωσης του προσωπικού, αλλά κι επαγγελματικού σου χώρου. Συγχρόνως, η μέρα αυτή είναι κατάλληλη για προσπάθειες καλυτέρευσης των σχέσεων με τουλάχιστον έναν εκ των δύο γονιών σου. Αν πάλι είσαι γονέας, επικοινώνησε πιο ουσιαστικά με τα παιδιά σου για να έρθετε πιο κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου σήμερα είναι αρκετά ήσυχα, γιατί δεν έχεις όρεξη για πολλά πολλά. Οι δεσμευμένοι περνάτε υπέροχα με το ταίρι σας, δίχως εντάσεις, όμως οι ελεύθεροι πρέπει να χαλιναγωγήσετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου ίσως σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγω της ανάγκης σου να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια. Πάρε το χρόνο σου και θα δεις ότι θα βρεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου, σε ωθεί σε ποικίλες ασχολίες ταυτόχρονα. Αν και Τετάρτη, διακρίνεσαι από μία ελαφριά υπερένταση που θα μπορούσε να είναι η αφορμή στο να ολοκληρώσεις υποχρεώσεις που άφησες στην άκρη τον τελευταίο καιρό. Αποζητάς πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σου και μέσα στην ημέρα πιθανόν να κάνεις αρκετές μετακινήσεις ή να λάβεις σημαντικά νέα. Αναζήτησε υποστήριξη από συγγενικά άτομα, αν δυσκολεύεσαι πάνω σε κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλούτσικα φαίνεται να είναι τα ερωτικά σου σήμερα, γιατί η έντονη σου δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα μπορούσε να σου φέρει καλές εξελίξεις. Η αισιοδοξία είναι το κλειδί στο να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου είναι αρκετά καθαρό και ικανό να λάβει σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Με λίγη πίστη στον εαυτό σου και σωστή οργάνωση, θα κατορθώσεις να επινοήσεις εποικοδομητικές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Θεωρείται καλή ημέρα για εσένα η Τετάρτη, αγαπητέ Δίδυμε! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου η αυτοπεποίθησή εκτοξεύεται στα ύψη κι αυτό φαίνεται στους άλλους. Λόγω αυτού, έχεις την ικανότητα να έλξεις άτομα και συνθήκες που θα βελτιώσουν κάθε τομέα της καθημερινότητάς σου. Τόλμησε σημαντικά βήματα διατηρώντας πίστη στις δυνάμεις σου, αφού σήμερα θα λάβεις αρκετή υποστήριξη. Πρόκειται για μία άριστη ημέρα για να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η προσωπική σου ανάπτυξη θα πρέπει να είναι το άλφα και το ωμέγα σήμερα. Σήμερα το πλανητικό σκηνικό σου φέρνει αργές εξελίξεις στα ερωτικά και καλείσαι μόνος σου να καταλάβεις τι συμβαίνει μέσα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν το επιθυμείς, μπορείς να κανονίσεις μία σημαντική συνάντηση κατά τη διάρκεια της ημέρας, για τα επαγγελματικά σου. Η Τετάρτη σε ευνοεί αρκετά πάνω σε καινούρια ξεκινήματα. Έχε θάρρος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Καρκίνε, στρέφει την προσοχή σου σε εσένα, με την Σελήνη επάνω σου. Συνάμα, κάτι παρόμοιο κάνουν και οι υπόλοιποι με εσένα, οπότε μπορείς να κάνεις καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πρόκειται για μία σχετικά τυχερή στιγμή για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα ήθελες να βάλεις στην καθημερινότητά σου ή να κανονίσεις μία επαγγελματική συνάντηση που θέλεις οπωσδήποτε να έχει επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η τονισμένη αυτοπεποίθησή σου θα πρέπει να συνοδευτεί από αποτελεσματικό έλεγχο των συναισθημάτων σου. Επεξηγηματικά, προτίμησε την λεκτική επικοινωνία από τη διαισθητική, ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Τετάρτη είναι μία καλή ημέρα που μπορείς να επιλέξεις σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνεις πολύ θετική εντύπωση στα επαγγελματικά σου. Είτε πρόκειται για πρώτη συνάντηση, είτε για επίδειξη δυνατοτήτων, βάλε τα δυνατά σου και θα κερδίσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Δεν είναι κι άσχημα τα αστρολογικά νέα της ημέρας για εσένα φίλε μου Λέοντα. Σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη στον Καρκίνο, η προσοχή σου είναι στραμμένη σε θέματα του παρελθόντος, όμως μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται. Γι’ αυτό, αισθάνεσαι πιο δυνατός και συνεχίζεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η τρέχουσα ημέρα ενδείκνυται για πνευματικές ασχολίες, όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα, το διάβασμα ή οτιδήποτε μπορεί να σε αποφορτίσει από το στρες. Παράλληλα σου δίνονται απαντήσεις – λύσεις για ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν είναι και άστατα. Σε περίπτωση που περνάς δύσκολα σε αυτό το κομμάτι, αναζήτησε τις εσωτερικές σου αλήθειες. Με αυτό τον τρόπο θα κατανοήσεις τι συμβαίνει μέσα σου, αλλά και γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου διακρίνονται από λίγη, μα δημιουργική ένταση. Θα τα εκλάβεις ως διέξοδο αντιμετώπισης κάποιων ζητημάτων που αντιμετωπίζεις στην προσωπική σου ζωή. Είσαι αρκετά αποδοτικός, οπότε μην γίνεσαι σκληρός με τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα Τετάρτη και εσύ φίλε μου Παρθένε ξεκινάς την ημέρα σου με αρκετά θετική ψυχολογία. Πρόκειται για την κατάλληλη ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα φιλαράκια σου σου, να ξεφύγεις από το ρουτινιάρικο πρόγραμμά σου κι να κάνεις νέους φίλους. Εφόσον θεωρείς ότι απαιτείται κάποιας μορφής υποστήριξη από τρίτους για να καταφέρεις έναν στόχο σου, επικοινώνησε με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, γιατί μέσα στην ημέρα θα λάβεις βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να μην μπλέξεις τα ερωτικά με τους φίλους σου. Σε περίπτωση που κάποιος στον περίγυρό σου έχει αναλάβει το ρόλο του ‘φίλου’, αλλά έχει αισθήματα για εσένα, πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις ‘σημάδια’ που το προδίδουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από τις γνωριμίες και το δυναμισμό που εκπέμπεις θα κατορθώσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και θαυμασμό των συναδέλφων ή πελατών σου. Έτσι σιγά – σιγά, θα φτάσεις στο επιθυμητό σημείο στα επαγγελματικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη η μέρα σου χαρακτηρίζεται από φιλοδοξία, εξαιτίας της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι, επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πάρα πολύ θετική ημέρα για να κανονίσεις μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση, ακόμη κι αν νομίζεις πως δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Οι κινήσεις που κάνεις για να αλλάξεις το κοινωνικό σου στάτους, όπως γνωριμίες, συνεργασίες ή μία νέα συμφωνία, συντελούν θετικά στην εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν κρύβουν σημαντικές εξελίξεις, πάντως να θυμάσαι ότι σήμερα τα εργασιακά σου θα έπρεπε να έχουν τον πρωταρχικό ρόλο. Όσο είναι επικεντρωμένος εκεί, γιατί όχι, μπορεί να κερδίσεις την καρδιά ενός συναδέλφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνε όσο πιο πολλές και τολμηρές, μα όχι ριψοκίνδυνες κινήσεις στο πεδίο των επαγγελματικών. Οι πλανητικές διελεύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας φαίνεται να είναι με το μέρος σου, οπότε βάλε οπωσδήποτε τα δυνατά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Καρκίνου, προσπαθείς να επινοήσεις τρόπους επέκτασης στα επαγγελματικά, ενώ παράλληλα θέλεις να γίνεις πιο σοφός άνθρωπος. Η Τετάρτη είναι για εσένα μία ευνοϊκή ημέρα να επικεντρωθείς στην μελέτη, την εκμάθηση νέων ικανοτήτων, καθώς επίσης να εξερευνήσεις καινούριες προοπτικές της ζωής σου. Αν έχεις κάποιον συγγενή στο εξωτερικό, είναι πιθανό να ακούσεις νέα του. Τέλος, είναι καλή ημέρα για μικρά ή μακρινά ταξίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορεί να μην κρύβουν τις πιο απίστευτες εξελίξεις, όμως ο εσωτερικός σου κόσμος φαίνεται αρκετά δυνατός για να τις επιδιώξεις από μόνος σου. Κάνεις βαθυστόχαστες κουβέντες και γοητεύεις τον περίγυρό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα μπορούσες να επαναξιολογήσεις το ενδεχόμενο μίας επέκτασης. Αν έχεις όρεξη, μπορείς επιτυχώς να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι νέο που θα υποστηρίξει την μελλοντική καριέρα σου και τα γενικότερα βήματά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Τοξότη η επιρροή της Σελήνης από το ζώδιο του Καρκίνου προκαλεί κάποιες φοβίες που θέλεις να επιλύσεις. Αν θεωρείς πως απαιτείται να εργαστείς πάνω στον ψυχικό σου κόσμο, το πλανητικό σκηνικό δρα ιδιαίτερα υποστηρικτικά. Είσαι σε θέση να ανακαλύψεις την εσωτερική σου αλήθεια. Εκτός των παραπάνω, η συγκεκριμένη ημέρα ενδείκνυται για ενασχολήσεις με κληρονομικές εκκρεμότητες ή αναζήτηση οικονομικής υποστήριξης από τρίτα πρόσωπα ή οργανισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι φοβερά αισθησιακός στα ερωτικά σου την τρέχουσα ημέρα κι αυτό εντυπωσιάζει το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μπορείς να επιδιώξεις μία γνωριμία. Κράτησε μικρό καλάθι, γιατί η ημέρα δεν φέρνει σταθερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου χαρακτηρίζονται από μία σχετική υποστήριξη. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Αν εξαρτάσαι από άλλους οικονομικά, σήμερα λαμβάνεις παραπάνω ‘χαρτζιλίκι’.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, Τετάρτη με Σελήνη στον Καρκίνο και η μέρα σου είναι γεμάτη από συναναστροφές! Στρέψου προς τους άλλους, μίλησε με πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα και θα δεις ότι θα πάρεις την απαραίτητη έμπνευση για να επιτύχεις στα εργασιακά ή να λύσεις προσωπικά προβλήματα. Έχεις τις κατάλληλες επικοινωνιακές ικανότητες για να φέρεις με το μέρος σου όποιον χρειάζεσαι. Είναι κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσεις μία σχέση ή να συζητήσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη για εσένα βρίσκεται στο βέλτιστο δυνατό ζώδιο για να συμβάλλει θετικά στα ερωτικά σου. Ελκύεις ανθρώπους που θέλουν το καλό σου και μπορείς να επικοινωνήσεις σε βάθος με τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναζήτησε βοήθεια από άτομα πιο επιτυχημένα ή έμπειρα από εσένα. Απόφυγε τον ανταγωνισμό και συνεργάσου με άλλους συναδέλφους. Είναι ημέρα κατάλληλη για επαγγελματικές συναντήσεις ή διαπραγματεύσεις. Μπορείς να ανανεώσεις και το βιογραφικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη Υδροχόε η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου αυξάνει αισθητά τις υποχρεώσεις σου. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα ημέρα, μολονότι δεν θα σου επιτρέψει να ολοκληρώσεις κάποια προσωπικά πλάνα ή να ασχοληθείς με όλα τα χόμπι σου όπως περίμενες. Αν σκοπεύεις να μεταβάλλεις τη ζωή σου σε κάτι καλύτερο, ξεκίνα μία υγιεινή συνήθεια. Οι πιθανότητες να την κρατήσεις για πάντα είναι κατά πάρα πολύ αυξημένες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας ελεύθερος Υδροχόος, τότε σήμερα η ημέρα σε προκαλεί να το ρίξεις στη δουλειά. Μέσα από αυτήν δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Από την άλλη, αν είσαι σε σχέση, τότε παρότρυνε το ταίρι σου να ξεκινήσετε μαζί διατροφή ή γυμναστική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτιμάται να είναι έντονα. Έχεις πολλά να κάνεις, αν εργάζεσαι ήδη. Σε περίπτωση που αναζητείς νέα εργασία, ανανέωσε το βιογραφικό σου και στείλε το στον εν δυνάμει εργοδότη σου ή αναζήτησε μία συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη με Σελήνη στον Καρκίνο, οπότε για σένα Ιχθύ αναμένεται μία ευχάριστη ημέρα. Μπορεί να παρατηρείς πολλές πιέσεις τον τελευταίο καιρό, όμως σήμερα θα καταφέρεις να πάρεις μία σημαντική ανάσα και να χαλαρώσεις. Μπορείς να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή ο,τι άλλο σε γεμίζει. Συνάμα, έχεις αρκετή έμπνευση για να δημιουργήσεις ή επιλύσεις μερικά προβλήματα. Αν σκοπεύεις να αποκτήσεις παιδάκι με τη σχέση σου, εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι ευνοημένα από το πλανητικό τοπίο κι οφείλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εσύ με την σειρά σου οφείλεις να μεταβείς στις απαραίτητες κινήσεις για να επιτύχεις όσα θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι λίγο ήμερα, σήμερα, όμως έχεις την απαραίτητη νοητική διαύγεια να πάρεις αρκετές σωστές αποφάσεις. Είσαι όσο επινοητικός χρειάζεται για να ξεπεράσεις εμπόδια που στέκονται στο δρόμο σου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *