ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό φαίνεται πως είναι ημέρα που ακολουθείς την λογική περισσότερο από το συναίσθημα. Μπορεί να θεωρείται αρκετά παθιασμένη η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο αυτό, όμως εσύ τη διαχειρίζεσαι πιο ήπια κι ενδεχομένως να υπάρξουν στιγμές που θα αμφιβάλλεις λιγάκι για την αξία και τις δυνατότητές σου. Πάντως, τα εργασιακά σου και τα οικονομικά σου φαίνεται να δέχονται θετικές επιρροές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι κομματάκι… δύσκολη για εσένα. Σήμερα απόφυγε τις εντάσεις και τις υπερβολικές συναισθηματικές εξάρσεις, προκειμένου να αποτρέψεις έναν καβγά. Μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να δηλητηριάσουν την ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είσαι πολύ δραστήριος. Έτσι, καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας διάφορες απαιτητικές υποχρεώσεις που υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα έβαζες στο πρόγραμμά σου. Μεγάλη προσοχή στις ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή συνεργασίες με άτομα που δεν σου εμπνέουν εμπιστοσύνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η Σελήνη σήμερα Δευτέρα από το ζώδιο της Παρθένου, σου φτιάχνει κατά πολύ τη διάθεση, ενώ η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου ανεβάζει και την λίμπιντο! Είναι μία ευνοϊκή στιγμή να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ευχαριστεί πραγματικά, ενώ παράλληλα θα έχεις και αισθηματικές ευκαιρίες και κατακτήσεις. Αν έχεις παιδάκια, καλό θα είναι να μην είσαι και τόσο αυστηρός μαζί τους, ενώ προτείνεται να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους και να έρθετε πιο κοντά. Αν αισθάνεσαι πως έχετε απομακρυνθεί, η ημέρα σου χαρίζει την ευκαιρία να απομακρύνεις τυχόν εμπόδια μεταξύ σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου θα μπορούσαν να δείξουν σημαντικές εξελίξεις, γιατί το αστρολογικό τοπίο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσένα. Πρόσεξε τις υπερβολικές εκφράσεις, γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει πάθη κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου δεν μοιάζει να σε ενδιαφέρουν και τόσο πολύ. Περισσότερο επικεντρώνεσαι στα προσωπικά σου κι αυτό αποτελεί τον λόγο για τον οποίο καταφέρνεις να γίνεις λίγο πιο δημιουργικός από ο,τι ήδη συνηθίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι ενδιαφέρουσα για σήμερα Δευτέρα αγαπητέ Δίδυμε, μιας και η Σελήνη από την Παρθένο στρέφει την ενέργειά σου στο σπίτι, ενώ η Αφροδίτη που πλέον επισκέπτεται το ζώδιο του Σκορπιού σε βοηθά να τελειώσεις αρκετές υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου δείχνει να έχει τα πάνω και τα κάτω της, γεγονός που εν τέλει διαχειρίζεσαι άριστα μέχρι το τέλος της ημέρας. Αν ήθελες καιρό τώρα να ανανεώσεις το χώρο του σπιτιού ή της εργασίας σου, η Δευτέρα μοιάζει να δρα αρκετά βοηθητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βαίνουν καλώς και ομαλά αν βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση. Στην αντίθετη περίπτωση, σήμερα δεν συνιστάται να σπαταλήσεις πολλή από την ενέργειά σου στον τομέα των ερωτικών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου χαρακτηρίζονται από αυξημένες υποχρεώσεις. Σήμερα έχεις την απαιτούμενη ενέργεια να τις αποπερατώσεις, αλλά πρόσεξε μην τυχόν η ψυχολογία σου αποτελέσει εμπόδιο στα όνειρά σου. Μείνε πιστός στο όραμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Δευτέρα Καρκίνε, βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, μιας και το πλανητικό σκηνικό φέρνει αρκετούς πλανήτες σε φιλικά ζώδια προς το δικό σου. Η Σελήνη από την Παρθένο σε βοηθά να επικοινωνήσεις αντικειμενικά και με επιχειρήματα. Αν περιμένεις να ακούσεις κάποια νέα ή να δώσεις μία απάντηση πάνω σε κάτι σημαντικό, η Δευτέρα μοιάζει να σε ευνοεί. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, όσο δύσκολη κι αν θεωρείται, εσύ μπορείς να τη διαχειριστείς σωστά, εκφράζοντας στον έρωτα τον καλύτερό σου εαυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου από σήμερα και στο εξής έρχονται στο προσκήνιο. Ξεκινά μία περίοδος που οι πιθανότητές σου να ερωτευτείς αυξάνονται δραματικά. Αν έχεις ταίρι, θα περάσετε μαζί ένα παθιασμένο κι ερωτικό διάστημα από σήμερα και για αρκετές εβδομάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν πηγαίνουν πίσω. Η ημέρα δείχνει ιδανική για σημαντικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ενώ αν χρειάζεται να κάνεις επίδειξη ικανοτήτων και ταλέντων, η Αφροδίτη στον Σκορπιό συντελεί στο να το επιτύχεις επιδέξια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα, Δευτέρα, εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, οπότε ζητήματα οικονομικών, αυτοπεποίθησης και γενικότερης υποστήριξης που λαμβάνεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου, μάλλον σε απασχολούν έντονα φίλε μου Λέοντα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό επηρεάζει κάποια ζητήματα που αφορούν την ψυχολογία, το παρελθόν, την οικογένεια και το σπίτι σου. Ως επακόλουθο, είσαι λίγο πιο ευαίσθητος και η διαίσθησή σου οξύνεται. Άκουσε το ένστικτό σου, όμως παράμεινε αντικειμενικός στην κρίση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα μοιάζουν λιγάκι ‘σκοτεινά’, γιατί τείνεις να υπεραναλύεις κάποιες καταστάσεις, κάνοντας τα πράγματα πιο περίπλοκα στο μυαλό σου. Είναι καλή ημέρα για να ανοιχτείς, αλλά θέλει προσοχή στις υπερβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά αποτελούν σήμερα προτεραιότητα για εσένα. Επιθυμείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια και γενικώς να νιώσεις ‘αναντικατάστατος’. Έχεις την απαραίτητη διαύγεια να σκεφτείς τρόπους να το επιτύχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη βρίσκεται πια στο δικό σου ζώδιο, Παρθένε, επομένως τραβάς τα ‘φώτα’ πάνω σου. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες αυξάνονται κατακόρυφα, οπότε η Δευτέρα σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός και να κανονίσεις σημαντικές συναντήσεις από την αρχή κιόλας της εβδομάδας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί το επόμενο διάστημα τις επικοινωνίες σου, φέρνει φλερτ στο προσκήνιο ενώ βρίσκεσαι και σε μία κατάλληλη εποχή για να εφαρμόσεις κάποιες αποφάσεις που θα επηρεάσουν θετικά τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις ή να επικοινωνήσεις πιο ξεκάθαρα με όποιον ή όποια σε ενδιαφέρει. Πρόκειται για μία ημέρα όπου οι ερωτικές εξομολογήσεις από ή προς το πρόσωπό σου είναι πιθανές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι αρκετά δυνατά. Η τρέχουσα ημέρα ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με την προβολή και προώθησή σου, μέσα από την δική σου προσπάθεια να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα και γίνεσαι πιο πνευματώδης από ποτέ! Αναζητείς το βαθύτερο νόημα στις δικές σου πράξεις, αλλά και τις πράξεις και προθέσεις των υπολοίπων, γύρω σου. Το ένστικτό σου είναι αρκετά ενδυναμωμένο, επομένως καλό θα είναι να το ακούσεις. Δεν αποκλείεται με την σημερινή Σελήνη στην Παρθένο να επιλέξεις να κινηθείς παρασκηνιακά. Παράλληλα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, από εδώ κι έπειτα θα στρέψει την προσοχή σου στα οικονομικά φέρνοντας και αρκετή εύνοια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου σήμερα χρειάζονται λεπτό χειρισμό, γιατί χαρακτηρίζεσαι από μία περίεργη διάθεση που εναλλάσσεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εφόσον δοκιμάσεις να κινηθείς διακριτικά, θα μπορούσες να δεις μία μικρή θετική εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ασχολείσαι σήμερα αρκετά με τα οικονομικά σου. Θα κατορθώσεις να έχεις κάποια θετική εξέλιξη αν κινηθείς παρασκηνιακά, χωρίς να προκαλέσεις τον περίγυρό σου. Ευνοϊκή ημέρα να συζητήσεις κάτι που ετοιμάζεις με ανθρώπους εμπιστοσύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα Δευτέρα στο φιλικό προς εσένα ζώδιο της Παρθένου, φαίνεται να κοινωνικοποιείσαι και να γνωρίζεις ποιοτικό κόσμο. Επίσης, αν έχεις κάποιους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου, προσδίδει το απαραίτητο σθένος κι αυτοπεποίθηση, ώστε να κινηθείς σωστά κι αποτελεσματικά. Από σήμερα ξεκινά μία μικρή περίοδος που σε ευνοεί να ανανεώσεις επιτυχώς την εμφάνισή σου, αλλά και τον ψυχικό σου κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου παρουσιάζουν ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι πιθανότητες να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον αυξάνονται αν βγεις έξω με την παρέα σου ή αν ασχοληθείς με μία ομαδική δραστηριότητα. Αν έχεις δεσμό, φαίνεται να περνάτε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου θα μπορούσαν να σημειώσουν μία μικρή υποστήριξη, όμως μάλλον δεν θα είναι στο βαθμό που την περίμενες αρχικά. Το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση και ‘σκαρφίζεσαι’ τρόπους να επιτύχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα, Τοξότη μου, η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου αυξάνει τη φιλοδοξία σου, όμως εντός σωστών ορίων. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σε ωθεί να υπεραναλύσεις πολλές καταστάσεις που βιώνεις το τελευταίο διάστημα. Έτσι, εν τέλει επιλέγεις να ακολουθήσεις το δρόμο της λογικής. Αυτή η Δευτέρα εκτιμάται ευνοϊκή σε ζητήματα κρυφής δράσης κι επαγγελματικής ανέλιξης. Δεν συνιστώνται οι υπερβολικές αντιδράσεις στα αισθηματικά, διαφορετικά θα παρατηρήσεις απομακρύνσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου θέλουν, σήμερα, προσεκτικό χειρισμό. Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις τη λογική και την ανοικτή επικοινωνία και θα δεις πως θα βγεις εν τέλει κερδισμένος, είτε αν είσαι σε σχέση είτε αν είσαι ελεύθερος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά κι επαγγελματικά σου φαίνεται πως σε ενδιαφέρουν αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσπάθησε να κάνεις μία διακριτική επίδειξη των ταλέντων σου σε προϊστάμενους ή πελάτες του χώρου, μιας και το πλανητικό τοπίο βοηθά αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Δευτέρα σήμερα και μάλιστα με την Σελήνη σε ένα πολύ φιλικό για εσένα ζώδιο, εκείνο της Παρθένου. Παράλληλα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό για εσένα σημαίνει μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη, αισιοδοξία και συγχρόνως ωριμότητα για να λάβεις σωστές αποφάσεις. Οι φίλοι και οι παρέες σου μάλλον δρουν αρκετά υποστηρικτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, επομένως καλό είναι να ανατρέξεις προς εκείνους για συμβουλές και υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα μπορούσαν να παρουσιάσουν θετικές εξελίξεις εφόσον δείξεις επαρκή σιγουριά προς τις δικές σου δυνάμεις. Βγες με φίλους, ασχολήσου με κάτι ομαδικό και θα εμφανιστεί κάτι ενδιαφέρον. Αν έχεις δεσμό, σήμερα περνάτε όμορφα κι επιλύετε προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δε διακρίνονται από σοβαρές εξελίξεις. Πάντως το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να οργανώσεις τα βήματά σου για αργότερα. Αν σκοπεύεις να λάβεις κάποια εκπαίδευση, η ημέρα σε ευνοεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Δευτέρα Υδροχόε η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνει φοβερά αποτελεσματικό, κυρίως στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο, δεν σου επιτρέπει να γίνεις από εκείνους που κάθονται μοναχικά σε μια γωνία στη δουλειά και μόνο δουλεύουν! Διαθέτεις εξωστρέφεια και το ταλέντο να μιλήσεις έξυπνα στους άλλους για να επιτύχεις αυτά που επιθυμείς. Η δομή της σκέψης σου σήμερα είναι λειτουργική, οπότε η ημέρα συνιστάται για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μόνο αργές εξελίξεις μπορεί να παρουσιάσουν κι αυτό συμβαίνει για το δικό σου καλό. Η διάθεσή σου έχει πάνω και κάτω, γεγονός που απαιτεί έξυπνη διαχείριση για να μην έχεις απομακρύνσεις ή παρεξηγήσεις επί των ερωτικών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι αυτά που φαίνεται να σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Σήμερα η ημέρα σου επιτρέπει να αποφασίσεις σωστά και να ζυγίσεις όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Επίσης, είσαι σε θέση να δημιουργήσεις δικές σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Δευτέρα, αγαπημένε Ιχθύ, και η Σελήνη από το απέναντί σου ζώδιο, την Παρθένο, ρίχνει την προσοχή σου σε τρίτα πρόσωπα, για καλό σκοπό. Διαθέτεις κάθε καλή πρόθεση να βοηθήσεις τους άλλους και να βρείτε μαζί μία χρυσή τομή πάνω σε οτιδήποτε σας προβληματίζει, ανεξαρτήτως αν αυτό αφορά τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου. Μαζί, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σε ωθεί να φιλοσοφήσεις κι αναλύσεις πολλά γεγονότα 

της ζωής σου και να τα δεις διαφορετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα μπορούσαν να παρουσιάσουν λίγες εξελίξεις, χάρη στην θετική σου διάθεση να βοηθήσεις και υποστηρίξεις τους άλλους ανιδιοτελώς. Αυτό αυξάνει τη γοητεία σου, οπότε θα μπορούσες να σημειώσεις μία επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν εργάζεσαι στον τομέα της εκπαίδευσης ή ασκείς επάγγελμα πνευματιστικού ενδιαφέροντος, η αποδοτικότητά σου αυξάνεται. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όμως, μπορείς να συνεργαστείς πιο εποικοδομητικά με τρίτους και να υλοποιήσεις στόχους.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *