ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ φίλε Κριέ, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη στην Παρθένο και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ουρανό είναι σε θέση να σου προκαλέσουν και θετικές αλλά και αρνητικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι αρνητικές να ξέρεις ότι οφείλονται μονάχα στη δική σου πόλωση ή αλλιώς επιμονή. Είσαι λίγο αμετακίνητος ως προς τα θέλω σου, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν εντός της ημέρας λίγες διαφωνίες. Παρόλα αυτά είσαι αρκετά δυναμικός, εύστροφος και δημιουργικός σήμερα, ώστε να προσπεράσεις διάφορα εμπόδια, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί η Σελήνη να μην ενεργοποιεί τα αισθηματικά σου, παρόλα αυτά μέσα στη δουλειά δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Αν πάλι βρίσκεσαι εντός μιας σχέσης, σήμερα θα παρατηρηθούν λίγες εντάσεις οι οποίες θα δράσουν ως αλατοπίπερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο και εφόσον στραφείς σε εξωτερικούς παράγοντες για βοήθεια, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιήσεις και δικές σου ιδέες, θα μπορέσεις να βγάλεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου, Ταύρε σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου, γεννώντας σου πολύ θετικά συναισθήματα. Η Τρίτη σε βρίσκει με ένα τετράγωνο Σελήνης και Ηλίου, αλλά και ένα τρίγωνο Σελήνης και Ουρανού. Με απλά λόγια, κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα ερωτικά σου θα σε απασχολήσουν παρατηρώντας λίγες μικρές εντάσεις, τις οποίες εν τέλει μπορείς και διαχειρίζεσαι πάρα πολύ έξυπνα. Ευχάριστες εμπειρίες σου έρχονται από το πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φαίνονται αρκετά θετικά, μολονότι θα συναντήσεις λίγα εμπόδια. Ενδέχεται να παρατηρηθούν λίγες αντιπαραθέσεις, τις οποίες θα διαχειριστείς έξυπνα. Δεν αποκλείονται και οι ξαφνικές γνωριμίες, χάρη στη θετική όψη Σελήνης Ουρανού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν ασκείς κάποιο επάγγελμα που απαιτεί δημιουργικότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα μπορούσες να σημειώσεις μια σημαντική επιτυχία. Ο τρόπος σκέψης σου σήμερα είναι αρκετά προχωρημένος, με αποτέλεσμα να έχεις την ικανότητα να επιλύσεις ακόμη και τα πιο δύσκολα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την ενέργειά σου στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και σε κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Η αρνητική της όψη με τον Ήλιο πιθανώς να σου φέρει κάποιες λεκτικές εντάσεις που καλείσαι να διαχειριστείς. Παρόλα αυτά, η θετική όψη μεταξύ Σελήνης/Ουρανού θα σε βοηθήσει να βρεις μια λύση ξαφνικά. Σε περίπτωση που υπήρξαν ρήξεις στο παρελθόν με κάποιον συγγενή σου, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις το πρώτο βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου φίλε Δίδυμε σήμερα δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρουν και τόσο πολύ. Έχεις ήδη αρκετά στο κεφάλι σου, οπότε δεν θέλεις μια επιπλέον έγνοια. Πάντως, αν ψάχνεις για γνωριμίες, το εργασιακό σου περιβάλλον σου τις παρουσιάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα η μέρα σε βρίσκει με λίγες παραπάνω υποχρεώσεις. Αν εργάζεσαι από το σπίτι θα χρειαστεί να επινοήσεις νέες μεθόδους, να σε καταστήσουν περισσότερο παραγωγικό. Η βοήθεια της τεχνολογίας είναι ό, τι καλύτερο για τα επαγγελματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου σήμερα δεν είναι και άσχημη μέρα με τη Σελήνη στην Παρθένο, ζώδιο φιλικό για εσένα. Η Τρίτη σε βρίσκει στους δρόμους ή γενικότερα επικοινωνείς με κόσμο και μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Αν κρύβεις μυστικά, δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν εφόσον δεν προσέξεις. Πάντως, το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού θα σου προσφέρει στήριξη μέσα από ένα φιλικό πρόσωπο που επεμβαίνει θετικά σε κάποιες αποφάσεις που πρόκειται να λάβεις. Μία πρόσκληση – πρόταση θα σε συναρπάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά, σου φαίνεται να βρίσκονται σε μια ικανοποιητική κατάσταση. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για επανασυνδέσεις, αφού μάλλον θα φέρουν εντάσεις. Προτίμησε να ασχοληθείς με κάτι νέο. Ένας φίλος θα μπορούσε να σε βοηθήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, ένα νέο συμβόλαιο θα μπορούσε να συντελέσει στο να ανελιχθείς περαιτέρω. Αν νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι στη δουλειά σου, μπορείς να επιλέξεις την ημέρα αυτήν για να μάθεις κάτι καινούργιο και να γίνεις καλύτερος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και μάλιστα ολοκληρώνει 2 όψεις κατά τη διάρκεια της Τρίτης, προκαλώντας σου αρκετά γεγονότα. Τα περισσότερα θα έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου και τη γενικότερη ψυχολογία σου. Είσαι σε φάση που νιώθεις την ανάγκη να εδραιωθείς και να σταθεροποιήσεις ο,τι έχεις. Η σημερινή ημέρα δεν ενδείκνυται για κρίσιμες συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα. Είναι κατάλληλη για επαγγελματικές συναντήσεις, οι οποίες θα φέρουν και σημαντικά οφέλη για την προοπτική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου σήμερα δεν διακρίνονται από ιδιαίτερη σταθερότητα. Το μυαλό σου είναι ήδη απασχολημένο με πάρα πολλά άλλα πράγματα, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεσαι ελαφρώς από αυτό το κομμάτι, αντί να ανανεώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια για να φέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μέσα από διάφορες κοινωνικές επαφές και συζητήσεις μπορείς να υιοθετήσεις ιδέες τρίτων προσώπων προς δικό σου όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Φίλε Παρθένε, τα φώτα εξακολουθούν να είναι πάνω σου σήμερα Τρίτη, γιατί η Σελήνη από το ζώδιό σου κάνεις διάφορες όψεις με τον Ήλιο και με τον Ουρανό, προκαλώντας σου και διάφορα γεγονότα που καλείσαι να διαχειριστείς έξυπνα. Το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ήλιου σε πολώνει, ενώ αν κρύβεις κάποια μυστικά πρέπει οπωσδήποτε να τα χειριστείς με εχεμύθεια σήμερα. Αντίστοιχα, το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού σου επιτρέπει να βρεις λύσεις σε οποιαδήποτε εμπόδια και σου χαρίζει αισιοδοξία και δυναμισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρθένε για εσένα, οι επανασυνδέσεις δεν αποτελούν μια καλή λύση σήμερα. Το ίδιο και τυχόν παρασκηνιακές δράσεις. Οτιδήποτε έχεις να κάνεις κάν’ το ανοιχτά και με ειλικρίνεια, ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν περιμένεις κάποια εξέλιξη όσον αφορά μια συνεργασία σου με το εξωτερικό ή στον τομέα εκπαίδευσης, σήμερα η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου. Σε διαφορετική περίπτωση η διέξοδος σου προς οποιοδήποτε πρόβλημα είναι το δυνατό μυαλό σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ σήμερα Τρίτη και η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στην Παρθένο, κάνοντας ένα τετράγωνο με τον Ήλιο και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Για το λόγο αυτό η ψυχολογία σου δεν διακρίνεται από ιδιαίτερη σταθερότητα. Το σύμπαν σήμερα τεστάρει την αυτοπεποίθησή σου, έτσι ώστε να σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού θέτει σε κρίση την αυτοεκτίμησή σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις διάφορες αλλαγές στην καθημερινότητά σου και όλα αυτά θα αποδειχθεί ότι η γίνονται για καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και φθίνουν λιγάκι κατά τη σημερινή ημέρα, λόγω της παράξενης διάθεσής σου. Πάντως, χρησιμοποιώντας τη λογική σου λίγο παραπάνω από το συναίσθημα, μπορείς να συζητήσεις, πιο αποτελεσματικά και να βρεις λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι όψεις της Σελήνης δηλώνουν ούτως ή άλλως διάφορες αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Αυτό για τα επαγγελματικά σου μπορεί να μεταφραστεί ως κάποιες αλλαγές εντός του περιβάλλοντος εργασίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είσαι κάπως μπλοκαρισμένος γιατί σε προβληματίζει η στάση και συμπεριφορά ενός φιλικού προσώπου. Είναι πολύ πιθανό να είσαι και σε μία σύγχυση για χρήματα που σου οφείλει αλλά δεν σου έχει δώσει πρόσωπο αγαπημένο! Η πορεία της ημέρας είναι ευεργετική και ευνοούνται νέες δραστηριότητες. Γενικότερα, είσαι πιο επιρρεπής στους καυγάδες, άρα απαιτείται να διαχειριστείς την εσωτερική σου ένταση σοφά. Προσοχή στις εντάσεις και στη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά τυχεροί οίκοι ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια της Τρίτης. Ως επακόλουθο θα μπορούσες να σημειώσεις σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μια σημαντική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπορούσαν να σημειώσουν μία άνοδο μέσα από κάποια συνεργασία. Η ημέρα ενδείκνυται για κρίσιμες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Οφείλεις όμως να είσαι και εσύ ευέλικτος από τη μεριά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Τοξότη μου σήμερα, Τρίτη η Σελήνη στην Παρθένο με τη σκληρή όψη που σχηματίζει με τον Ήλιο, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ συναδέλφων στη δουλειά. Βέβαια, θα δεις ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας είσαι αρκετά επινοητικός ώστε να επιλύσεις οποιοδήποτε εμπόδιο. Η αισιοδοξία σου μοιάζει αυξημένη. Σε γενικές γραμμές, πάντως, εκτιμάται πως θα έχεις λίγες ανατροπές στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, εφόσον αυτό υφίσταται, λόγω του τριγώνου μεταξύ Σελήνης και Ουρανού. Αυτό θα σε ανανεώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά. Οι πιθανότητες να κάνεις μια γνωριμία μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον ή με τη βοήθεια ενός συναδέλφου είναι αρκετές. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα φαίνεται να βαίνουν καλώς, με ελάχιστες εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως είναι αυτή που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περίμενες, αλλά τις αποπερατώνεις εν τέλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε σήμερα για σένα έρχεται μια αρκετά θετική ημέρα γιατί η Σελήνη βρίσκεται σε ένα πολύ φιλικό για εσένα ζώδιο και σχηματίζει πολύ ενδιαφέρουσες όψεις. Η πιο τυχερή οίκοι για σένα ενεργοποιούνται και αυτοί σχετίζονται με ζητήματα επέκτασης, γνώσης, φιλοσοφίας, ερωτικών και παιδιών. Άρα αν έχεις παιδάκια είναι η καλύτερη ημέρα για να περάσεις υπέροχα μαζί τους. Αν πάλι τον τελευταίο καιρό σχεδιάζεις να κάνεις μια δραστηριότητα που χρειάζεται θάρρος, η Τρίτη είναι η κατάλληλη ημέρα για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά, σου διακρίνονται από θετικές εξελίξεις, ανεξαρτήτως από το αν βρίσκεσαι σε σχέση ή όχι. Τα vibes σου είναι τόσο καλά που μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις αβίαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δύνανται να σημειώσουν σημαντική άνοδο μέσα από δική σου προσπάθεια και επιμονή. Οι ιδέες που κατεβάζεις είναι επαρκείς ώστε να εξασφαλίσεις την επαγγελματική σου ανέλιξη και σχεδιάζεις σωστά βήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Τρίτη με τη Σελήνη στην Παρθένο που παρουσιάζει μια δύσκολη όψη με τον Ήλιο, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν λίγες αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, η Σελήνη που δημιουργεί ένα πολύ καλό τρίγωνο με τον Ουρανό, υποδεικνύει πως κατά τη διάρκεια της ημέρας όποια εμπόδια και αν συναντήσεις θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις. Το μόνο που καλείσαι να προσέξεις είναι να μην συγχέεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου σήμερα δείχνει να έχουν αργές εξελίξεις. Μέσα από φιλικά πρόσωπα θα μπορούσες να λάβεις βοήθεια, όπως συμβουλές που θα ενδυνάμωναν τις σχέσεις σου, ή κάποια καινούργια γνωριμία που σε ανανεώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ενδέχεται να σημειωθούν λίγα σκαμπανεβάσματα. Με λίγο ενθουσιασμό και λίγες από τις υπέροχες ιδέες που συνήθως κατεβάζεις θα δεις ότι είσαι πιο ικανός από όσο νομίζεις και ξεπερνάς τα εμπόδια σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ φίλε Ιχθύ, σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο στρέφεις την προσοχή σου προς τρίτα πρόσωπα, τα οποία είναι και πάρα πολύ σημαντικά στη ζωή σου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πιθανώς να δεις ότι θα έχεις διάφορες εντάσεις και διαφωνίες με αυτούς. Όμως εν τέλει θα βρεθεί μια λύση. Το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ηλίου δεν αποκλείεται να προκαλέσει μια πόλωση στις συζητήσεις σου και από σένα και από την άλλη πλευρά. Πάντως το τρίγωνό της με τον Ουρανό θα αποτελέσει τη διέξοδο για να επιλύσετε το οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου να ξέρεις ότι ευνοείσαι αν θέλεις να φλερτάρεις μέσα από τα σόσιαλ μίντια ή επιδιώκοντας να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που ζει στη γειτονιά σου. Αν έχεις ήδη ένα ταίρι στη ζωή σου, η ημέρα ενδείκνυται για βαθυστόχαστες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα δεις ότι σήμερα δεν περνάνε πάρα πολλά πράγματα από το χέρι σου. Δεν είσαι τόσο σε θέση να αποφασίσεις εξ ολοκλήρου τα πάντα μόνος σου. Παρόλα αυτά, η θετική όψη μεταξύ Σελήνης και Ουρανού σου χαρίζει λίγες καλές εξελίξεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *