ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Κριέ σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ερμή και ταυτόχρονα ένα εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Άρη. Αυτό συνεπάγεται με αρκετές εξελίξεις και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παρατηρείται μια σχετική αδιαλλαξία από μέρους σου. Πάντως έχεις τα εφόδια από τις πλανητικές ενέργειες ώστε να καταλάβεις τους άλλους και να βρείτε μαζί μια χρυσή τομή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα δεν πηγαίνουν καθόλου πίσω γιατί η Σελήνη κάνει πολλές όψεις από το απέναντι ζώδιο του δικού σου. Με απλά λόγια αν κρατήσεις χαμηλό προφίλ, αλλά και αποφασιστικότητα θα μπορέσεις να έχεις θετικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου θα μπορούσαν να ενδυναμωθούν μέσα από την υποστήριξη τρίτων προσώπων. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσες να διαφύγεις από εμπόδια μέσω μιας σημαντικής συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη στο Ζυγό σου κάνει μια δύσκολη όψη με τον Ερμή αλλά ταυτόχρονα μια θετική με τον Άρη. Αυτό για εσένα θα μπορούσε να δείχνει την επιθυμία σου να επιδιώξεις κάποιους στόχους σου. Από την άλλη χαρακτηρίζεται από λίγη αδιαλλαξία και μάλλον τα βήματα που κάνεις ίσως να γίνονται λίγο βιαστικά και απερίσκεπτα. Πέρα από αποφασιστικότητα σήμερα θα χρειαστείς αρκετή στρατηγική σκέψη για να επιτύχεις το σκοπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε γενικές γραμμές η ημέρα σε χαρακτηρίζει από ποικίλες συναισθηματικές διακυμάνσεις γεγονός που επηρεάζει δραματικά τα αισθηματικά σου. Για να αποφύγεις τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις των αστρολογικών επιδράσεων πάνω σου χρειάζεται να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο και να σε ενδιαφέρουν αρκετά. Ενδεχομένως οι υποχρεώσεις σου να έχουν αυξηθεί σημαντικά όμως μέσα στην ημέρα θα μπορέσεις να επιτύχεις διάφορους στόχους σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει διάφορες όψεις με τον Ερμή και με τον Άρη, γεγονός που προκαλεί διάφορα γεγονότα επί των αισθηματικών σου. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας η έμπνευση σου θα εκτοξευθεί στα ύψη. Την ίδια στιγμή αν έχεις παιδάκια η ημέρα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και συνιστάται να περάσεις πολύ χρόνο μαζί τους. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην είσαι πολύ αυστηρός με τα παιδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπημένε Δίδυμε σήμερα εκτιμώνται αρκετές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Δεν παίζει ρόλο αν έχεις σχέση ή είσαι ελεύθερος, οι πολλαπλές όψεις της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού σε βοηθά να έχεις επιτυχίες, αλλά και διαμάχες εάν δεν κινηθείς σωστά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παρατηρήσεις ότι κατεβάζει το μυαλό σου απίστευτες ιδέες. Καλό είναι να σημειώσεις όσο πιο πολλές μπορείς από αυτές, γιατί αργότερα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να υλοποιήσεις κάποια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε σήμερα η Πέμπτη σε βρίσκει με τη Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ερμή και παράλληλα σχηματίζει ένα καλό εξάγωνο με τον Άρη. Στρέφεις την ενέργειά σου στο παρελθόν, στο σπίτι και στην οικογένεια. Σε αυτό το πεδίο ενδεχομένως να παρουσιαστούν λίγες εντάσεις, αψιμαχίες και διαφωνίες. Από την άλλη μεριά η θετική όψη της Σελήνης με τον Άρη θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορα εμπόδια μέσα από τη δική σου αποφασιστικότητα και δύναμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εφόσον βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση ή υπάρχει μια γνωριμία η οποία προχωράει θα μπορούσες να έχεις όμορφες εξελίξεις. Απόφυγε να πεις κουβέντες τις οποίες δεν εννοείς πραγματικά. Αν ψάχνεις για ταίρι ίσως δυσκολευτείς λιγάκι παραπάνω σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν αποκλείεται να σε ανησυχήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό προκύπτει μέσα από τη δική σου ανάγκη να κτίσεις κάτι πολύ σταθερό στα επαγγελματικά σου. Κάνε την προσπάθειά σου με υπομονή και επιμονή.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε Λέοντα η Πέμπτη σε βρίσκει με τη Σελήνη στο Ζυγό που σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ερμή και ένα εξάγωνο με τον Άρη. Μολονότι η μέρα κρύβει αρκετές εντάσεις λόγω της δύσκολης όψης μεταξύ Σελήνης και Ερμή υπάρχει η δυνατότητα να εξισορροπήσεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου. Γενικότερα με λίγη καλή διαχείριση των καταστάσεων και διπλωματία θα κατορθώσεις να νιώσεις πάρα πολύ καλά και να επιτύχεις μερικούς στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου κρύβουν αρκετό ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας γιατί υπάρχουν πάρα πολλές όψεις που σε ευνοούν θετικά. Ακόμη και πολλή δουλειά να έχεις και να είσαι και ελεύθερος, σήμερα οι πιθανότητες αυξάνονται για να γίνει κάτι καλό ακόμη και μέσω του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου έχει αναλωθεί αρκετά από τα εργασιακά σου. Ενδεχομένως να σε ανησυχούν κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις του τελευταίου διαστήματος. Οι σημερινές πλανητικές όψεις σε καλούν να τις διαχειριστείς διπλωματικά και θα τα καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε σήμερα Πέμπτη και με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού που σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή αλλά ταυτόχρονα ένα εξάγωνο με τον Άρη προμηνύει ότι θα έχεις μια ζουμερή μερούλα. Εκτιμώνται λίγα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και αυτοεκτίμησή σου. Καλό είναι να μη δώσεις και τόση σημασία αφού μέσα που καλή διαχείριση μπορείς να έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα αμφότερα σε επαγγελματικά και προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μάλλον θα έχεις αρκετή ίντριγκα και διαφωνίες. Απαιτείται οπωσδήποτε καλή διαχείριση του λόγου σου έτσι ώστε να μην θίξεις το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που ενδιαφέρεσαι να βάλεις στη ζωή σου. Παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα να ξεπεράσεις προβλήματα με υπομονή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρθένε σήμερα έχεις πάρα πολλά να κάνεις στη δουλειά απ’ ο,τι φαίνεται. Το πλανητικό σκηνικό σου προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια ώστε να τα αποπερατώσεις. Ούτως ή άλλως είσαι άριστος στην οργάνωση επομένως λογικά θα τα καταφέρεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ σήμερα έχεις τα φώτα πάνω σου μιας και η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο ενώ σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ερμή και ταυτόχρονα ένα εξάγωνο με τον Άρη. Αυτό για σένα μεταφράζεται ως μια αρκετά έντονη ημέρα με αρκετές εξελίξεις. Κάνεις συζητήσεις και μαθαίνεις νέα πολύ ενδιαφέροντα. Ταυτόχρονα, δεν αποκλείεται να καταλήξεις να καβγαδίσεις με κάποιο αρκετά σημαντικό πρόσωπο. Εφόσον φερθείς διπλωματικά θα μπορέσεις να επιτύχεις κάποιους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα κατανοείς πλήρως τις πραγματικές σου ανάγκες και γίνεσαι λιγάκι αδιάλλακτος. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα προκαλέσει αποστασιοποίηση και αντιπαραθέσεις με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για εσένα. Βάλε νερό στο κρασί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να μετρήσεις τα λόγια σου. Μπορεί να έχεις κάποια ξαφνικά έξοδα όμως εν τέλει η κατάσταση φαίνεται να είναι διαχειρίσιμη. Έχεις αρκετή πειθώ για να φέρεις αρκετούς συνεργάτες με το μέρος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, η ημέρα Πέμπτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ερμή και ταυτόχρονα σε εξάγωνο με τον Άρη. Αυτό σου χαρίζει την ευκαιρία να δράσεις παρασκηνιακά όμως θα βγάλεις καλό αποτέλεσμα μόνο αν κινηθείς πάρα πολύ διακριτικά. Σε περίπτωση που σου κρύβουν οι άλλοι μυστικά σήμερα θα μπορέσεις να μάθεις την αλήθεια. Γενικότερα είσαι λιγάκι αδιάλλακτος και μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια καβγαδάκια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν θέλεις να κάνεις κίνηση για μια επανασύνδεση, το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σε υποστηρίξει μόνο αν κινηθείς πάρα πολύ διακριτικά. Το ίδιο ισχύει για το αν είσαι ήδη σε μια σχέση ή ψάχνεις μια καινούργια γνωριμία. Απαιτείται καλή διαχείριση του λόγου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου επίσης ευνοείσαι σε περίπτωση που θέλεις να κινηθείς παρασκηνιακά. Κατέχεις το απαιτούμενο ψυχικό σθένος έτσι ώστε να επιτύχεις το σκοπό σου. Προσοχή στα πισώπλατα χτυπήματα εντός του χώρου εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη για εσένα είναι μια πολύ κοινωνική ημέρα με θετικές εξελίξεις μολονότι ή θα συναντηθούν λίγες αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια της Πέμπτης. Σήμερα η Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ερμή αυξάνοντας τις πιθανότητες για κάποιες λεκτικές εντάσεις ή παρεξηγήσεις, ενώ ταυτόχρονα θα χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που οδηγείς για να μην βγεις εκτός προγράμματος. Παράλληλα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη σου χαρίζει το απαραίτητο θάρρος για να τολμήσεις κινήσεις που σχεδίαζες καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα δεν αποκλείεται να μπερδέψεις τις φιλικές σου σχέσεις με τις ερωτικές. Η Σελήνη μπορεί να ενεργοποιήσει θέματα φιλικών σχέσεων βοηθώντας να κάνεις μια γνωριμία μέσω κάποιου φιλικού προσώπου ή βοηθώντας σε ναι εξελίξεις μια φιλική σχέση σε ερωτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από πολύ ικανή διαχείριση και εφόσον ανατρέξεις σε ανθρώπους που είναι πολύ πιο επιτυχημένοι από εσένα, θα μπορέσεις να βοηθηθείς και να πάρεις την κατεύθυνση που χρειάζεσαι για να επιτύχεις επαγγελματικούς στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε Αιγόκερε, σήμερα η Πέμπτη σε βρίσκει με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και σχηματίζει λίγο δύσκολη όψη με τον Ερμή, όμως παράλληλα σχηματίζει μια αρκετά ευνοϊκή για εσένα όψη με τον Άρη. Δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη ημέρα να σου αφήσει προς το τέλος της μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί θα έχεις και θετικές εξελίξεις αλλά και προκλήσεις. Είναι ολοφάνερο ότι λατρεύεις τις προκλήσεις, αλλά χρειάζεται αρκετή διπλωματία για να καταφέρεις να βγάλεις την πιο θετική χροιά της ημέρας

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η μέρα σου παρουσιάζει λίγες αντιπαραθέσεις που καλείσαι να επιλύσεις. Παράλληλα συνιστάται να επενδύσεις έξυπνα την ενέργεια που σου χαρίζει ο Άρης. Διαφορετικά μπορεί να την εκφράσεις λιγάκι απότομα προς τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αστείρευτη σου ενέργεια είναι και ο λόγος για τον οποίο μπορείς να επιτύχεις σήμερα. Έχεις τη χρειαζούμενη αποφασιστικότητα έτσι ώστε να κάνεις μεγάλα βήματα πάνω στην καριέρα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μετρήσεις τα λόγια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Υδροχόε για εσένα έρχεται μια αρκετά θετική ημέρα. Οπότε, η Πέμπτη με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και συγχρόνως σε εξάγωνο με τον Άρη, αφενός σου δημιουργεί λίγες εντάσεις θέτοντας την κοσμοθεωρία σου σε κρίση, αφετέρου σου χαρίζει το απαραίτητο θάρρος για να επιλύσεις όποια εμπόδια έρχονται στο δρόμο σου. Η ημέρα είναι καλή για επαγγελματικά βήματα, γιατί τα vibes σου δείχνουν ανεβασμένα, ελκύοντας το θετικότερο πιθανό σενάριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες κρυφές συζητήσεις, όμως οι πιθανότητες να καταλήξουν σε καβγά είναι αυξημένες. Από την άλλη αν κρύβεις κάποια μυστικά σήμερα είσαι πιο επιρρεπής ως προς την αποκάλυψή τους άθελά σου και μη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φαίνεται να σε ευνοούν αρκετά, μόνο εφόσον φερθείς έξυπνα και δεν αντιδράσεις απότομα σε πράγματα που δεν σου αρέσουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια ανάγκη για να πάρεις πρωτοβουλίες.

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Φίλε Ιχθύ η μέρα Πέμπτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε τετράγωνο με τον Ερμή ενδεχομένως να προκαλέσει κάποιες λεκτικές διαμάχες κατά τη διάρκεια της ημέρας με κάποιο πολύ σημαντικό πρόσωπο για εσένα. Βέβαια, τα θετικά νέα είναι το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη. Αυτό πρόκειται να σου δώσει την απαραίτητη τόλμη για να διεκδικήσεις πράγματα που θα ήθελες να έχεις καθώς και να θέσεις και να τηρήσεις όρια. Το θάρρος σου είναι και το κλειδί στην επίλυση διαφόρων εμποδίων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα τα αισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από μια μικρή αστάθεια. Ο τρόπος που σκέφτεσαι πιθανώς να μην είναι ξεκάθαρος με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν διαφωνίες με ένα πρόσωπο αρκετά σημαντικό για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπορούσαν να σημειώσουν λίγα θετικά γεγονότα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να σκεφτείς τρόπους οργάνωσης και υλοποίησης. Το πείσμα είναι το κλειδί.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *