ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο με τη Σελήνη στον Σκορπιό, είναι ολοφάνερο ότι η διάθεσή σου θα είναι άμεσα εξαρτώμενη και θα επηρεάζεται κυρίως από το περιβάλλον σου και τους ανθρώπους που του περιβάλλοντός σου. Οι προσωπικές σου ανασφάλειες δημιουργούν κίνδυνο συγκρούσεων είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου γιατί πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου τα παίρνεις πολύ προσωπικά. Ο συμβιβασμός για εσένα θα αποτελέσει μία σοφή λύση για να κατευνάσεις τις εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα είσαι λιγάκι εσωστρεφής και προτιμάς να εξερευνήσεις τα θέματα και τις καταστάσεις γύρω σου εις βάθος. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι για καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μερικά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο ενδεχομένως να σε αγχώσουν και να θυμώσεις για ζητήματα οικονομικών που συνδέονται με τρίτους. Επίσης, δρας ανταγωνιστικά, γεγονός που ίσως φέρει αντιπαραθέσεις στο χώρο εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο η Σελήνη στο Σκορπιό στρέφει την ενέργειά σου προς τις σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Το προειδοποιητικό σημάδι της ημέρας είναι για εσένα που ήδη περνάς κάποια προβλήματα στη σχέση σου , υπάρχει ισχυρός κίνδυνος της σύγκρουσης, ο λόγος είναι ότι κάποιες καταστάσεις τις βλέπεις λίγο πιο προσωπικά από ότι θα έπρεπε. Κυρίαρχη θα είναι και η επιθυμία σου να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και να κάνεις εγκάρδιες συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα στην ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση δεν αποκλείεται να κάνεις και πολύ ενδιαφέρουσες αισθηματικές γνωριμίες. Η Σελήνη στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου τονώνει τη δημοτικότητά σου και ακτινοβολείς γοητεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακριβώς επειδή η δημοτικότητα σου είναι τονωμένη και είσαι πιο προσιτός και αρεστός στον περίγυρό σου. Έτσι μπορείς στα επαγγελματικά σου να σημειώσεις ραγδαίες θετικές εξελίξεις. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιον συμβιβασμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι λιγάκι βαρετή για σήμερα Σάββατο, φίλε μου Δίδυμε! Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σου στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις της ρουτίνας. Μολονότι είναι το τέλος της εβδομάδας εσύ επιλέγεις και επικεντρώνεσαι περισσότερο στα επαγγελματικά, ενώ φροντίζεις να βάλεις και σε μία τάξη θέματα που αφορούν τη διατροφή σου και τις συνήθειες σου. Πρόσεξε μην τυχόν το έντονο στρες σε παρασύρει σε κυκλοθυμική συμπεριφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου για σήμερα δεν αποτελούν προτεραιότητα. Επίσης, καλό θα είναι να πάρεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου γιατί είσαι λίγο στρεσαρισμένος γεγονός που ίσως φέρει επιπλοκές στο ερωτικό κομμάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι αυτά που κυρίως σήμερα σε απασχολούν και κάνεις κινήσεις σημαντικές ώστε να γίνεις παραγωγικός. Σήμερα η μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα ή να υπογράψεις συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού για σήμερα Σάββατο φίλε μου Καρκίνε, οι επιθυμίες σου εκτιμάται πώς θα είναι να περάσεις χρόνο παρέα με φίλους, κάνοντας ένα χόμπι ή αφιερώνοντας χρόνο στον έρωτά σου. Η μέρα είναι ιδανική για δημιουργικά ή επιχειρηματικά σχέδια καθώς και για την έναρξη καινούριων ασχολιών, πέραν των επαγγελματικών. Αν θέλεις να διασκεδάσεις για να το ρίξεις έξω σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα για να το κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φαίνεται να προχωρούν θετικά. Είναι γεγονός ότι σήμερα επιθυμείς και καταφέρνεις να στρέψεις τα βλέμματα επάνω σου, να κατακτήσεις καρδιές, καθώς και να ζήσεις εμπειρίες με πάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα αυτή είναι πάρα πολύ δημιουργική και αυξάνεται δραματικά η αποδοτικότητα σου. Μπορείς κάλλιστα να οργανώσεις προσεκτικά κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο. Κατεβάζεις ωραίες ιδέες σήμερα με τις οποίες θα μπορούσες να ξεπεράσεις εμπόδια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σου ξυπνάει η ανάγκη να καταφύγεις σε οτιδήποτε οικείο γνώριμο και σταθερό σήμερα Σάββατο φίλε μου Λέοντα. Διαφυλάσσεις την ιδιωτική σου ζωή, απόκρυφα ή κακόβουλα μάτια και φυσικά εκπέμπεις παντού πώς τα εν οίκω μη εν δήμω. Η ημέρα ενδείκνυται για να ομορφύνεις τον προσωπικό ή ακόμη και τον επαγγελματικό σου χώρο. Η διάθεσή σου παράλληλα πρόκειται να επηρεαστεί σημαντικά από το πόσο ασφαλής ή σίγουρος νιώθεις στα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα διακρίνονται από σταθερότητα. Σήμερα δίνεις υποσχέσεις που είσαι σε θέση να κρατήσεις ενώ την ίδια απαίτηση έχεις και από τους άλλους. Η ενσυναίσθηση σου είναι ενδυναμωμένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ένστικτό σου σήμερα είναι πολύ ισχυρό και μπορείς να κατανοήσεις τις προθέσεις των άλλων. Θα χρειαστεί βέβαια να προσέξεις ώστε να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Παρθένε σήμερα Σάββατο με Σελήνη στον Σκορπιό, οπότε για εσένα η διάθεση είναι σχετικά καλή. Η μέρα σου είναι γεμάτη από επικοινωνία, ενώ διάφορα νέα που ακούς από γνωστούς φαίνεται να σε ταράζουν λιγάκι, ευτυχώς όμως δεν είναι κάτι σημαντικό. Εσύ από την άλλη ίσως να είσαι λίγο πιο μυστικοπαθής και προτιμάς να ακούς περισσότερο, παρά να μιλάς. Έτσι, αν θέλεις να μάθεις κάτι πολύ σημαντικό, η μέρα θα μπορούσε να σου αποκαλύψει μία μεγάλη αλήθεια. Αναμενόμενο είναι οι γνωστοί σου να ανατρέξουν προς εσένα για βοήθεια και υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σου είναι γεμάτη από επικοινωνία και είσαι στο επίκεντρο σκέψεων προσπαθώντας να μοιράσεις το χρόνο σου με όλους. Επόμενο είναι να έχεις και καλές εξελίξεις στα αισθηματικά, ως αποτέλεσμα των δικών σου προσπαθειών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι πάρα πολύ θετική, αν θέλεις να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα ή να κλείσεις μία σημαντική συμφωνία. Δίνεις προσοχή στη λεπτομέρεια και αυτό είναι που σε κάνει να ξεχωρίζεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ σήμερα Σάββατο με Σελήνη στον Σκορπιό εσύ βρίσκεσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε θέματα που συνδέονται με τα χρήματα σου και γενικότερα με ότι σου ανήκει. Σου αξίζει μία καλύτερη και πιο σταθερή ποιότητα ζωής και προφανώς κάνεις κινήσεις για να την εξασφαλίσεις. Θα χρειαστεί σήμερα να μην δώσεις σημασία στα πικρόχολα σχόλια τρίτων προσώπων Γιατί η ψυχολογία σου διακρίνεται από λίγα σκαμπανεβάσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου η στάση και η συμπεριφορά σου θα είναι λίγο συντηρητική σήμερα. Δεν είσαι και τόσο δεκτικός να κάνεις διαφορετικά πράγματα από ότι συνηθίζεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου σήμερα να σε παρασύρουν να κάνεις κακές διαπραγματεύσεις. Από τη μία έχεις την τάση να λειτουργείς άπληστα από την άλλη η ανασφάλειά σου μπορεί να σου φέρει μία συμφωνία άνισων όρων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα Σάββατο και με Σελήνη στο ζώδιο σου, οπότε γίνεσαι πιο συναισθηματικός από ο,τι συνήθως και σου είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αμφότερα θετικά και αρνητικά. Η κυκλοθυμία σου από την άλλη είναι ικανή να σε παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις, όσο η τάση σου να τα παίρνεις όλα προσωπικά είναι ενισχυμένη. Δεν αποκλείεται σήμερα να θελήσεις να κάνεις κάποια ανανέωση στην εμφάνισή σου. Συνιστώνται τα σκούρα χρώματα, αν θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα δίνεις περισσότερη έμφαση στις σχέσεις σου όπου μπορείς να περάσεις καλά, αρκεί να μην γίνεσαι υπερβολικά κτητικός . Η πλειοψηφία των αποφάσεων σου βασίζεται στο συναίσθημα έναντι της λογικής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε θέση να διαισθανθείς την ενέργεια του περιβάλλοντός σου και των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να αποφασίσεις σωστά στα επαγγελματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Τοξότη η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει λίγο πιο εσωστρεφή από όσο συνηθίζεις. Η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο λίγο μόνος σου έξω από τον υπόλοιπο κόσμο και να συνδεθείς με τον εσωτερικό εαυτό σου είναι μεγάλη. Είναι γεγονός ότι σήμερα θα είσαι λιγάκι παραπάνω εξαρτημένος από τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσένα. Προσπάθησε να βρεις και πάλι την εσωτερική σου δύναμη και μη δίνεις σημασία σε τρίτους. Η μέρα είναι ιδανική να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την αστρολογία ή άλλες απόκρυφες τέχνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου κρατάς χαμηλό προφίλ. Σήμερα σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μία επανασύνδεση η μέρα θεωρείται καλή. Μπορείς, επίσης να κάνεις πολύ βαθιές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να κινηθείς διακριτικά. Σήμερα μπορεί να αποκαλυφθούν κάποιοι κρυφοί εχθροί σου που αγνοούσες μέχρι σήμερα. Προστάτευσε τον εαυτό σου ενεργειακά και δούλεψε με την ψυχολογία σου, θα είσαι μια χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, το Σάββατο σε βρίσκει με Σελήνη στο Σκορπιό και ως αποτέλεσμα το ενδιαφέρον σου είναι απόλυτα δοσμένο στην κοινωνική σου ζωή και τις επαφές σου. Έχεις μία τάση παραπάνω να λειτουργείς με μεγάλη ευαισθησία. Ως αποτέλεσμα αισθάνεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας ότι θίγεσαι η προσβάλλεσαι από κάποιες στάσεις και συμπεριφορές των ανθρώπων που υπάρχουν γύρω σου. Θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα στην καθημερινότητά σου και να προχωρήσεις μπροστά σε μία μεγάλη αλλαγή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ερωτικό κομμάτι ίσως να είσαι λίγο παραπάνω ευαίσθητος από ότι χρειάζεται με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε παρεξηγήσεις. Οι περισσότερες αυτών δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, επομένως δεν αξίζει να δίνεις σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακριβώς επειδή διακρίνεσαι από μία προοδευτική και ευρηματική σκέψη, έχεις σήμερα στα επαγγελματικά σου έναν άσσο στο μανίκι σου για να μπορέσεις να φτάσεις εκεί που θέλεις. Εκμεταλλεύσου τον άμεσα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Υδροχόε, με την Σελήνη στο Σκορπιό γίνεται φανερό ότι είσαι απόλυτα επικεντρωμένος σε ζητήματα καριέρας στόχων καταξίωσης και γενικότερων φιλοδοξιών. Γίνεσαι σχετικά πιο καχύποπτος όσον αφορά τις προθέσεις των συναδέλφων σου απέναντί σου. Από τη μία για εσένα θεωρείς ότι αυτό λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας έναντι των κρυφών εχθρών. Από την άλλη αυτή η στάση σου αφαιρεί το κομμάτι της άμεσης επικοινωνίας στο εργασιακό περιβάλλον. Η μέρα ενδείκνυται για σημαντικές συναντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι κάτι το οποίο σε απασχολεί ιδιαίτερα σήμερα, εμμένοντας επικεντρωμένος στη δουλειά σου. Πάντως αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γίνει μία γνωριμία μέσα στη δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στην κορυφή των ενδιαφερόντων σου. Απαιτείς το σεβασμό, την αναγνώριση και τη συμπεριφορά που σου αξίζει. Θέτεις μεγαλόπνοους στόχους και σκέπτεσαι με τρόπο φιλόδοξο και ικανό να σε ωθήσει να διαπρέψεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα αν και Σάββατο φίλε Ιχθύ η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σου γεννά την επιθυμία για ελευθερία μάθηση οπότε δεν αποκλείεται το Σαββατόβραδό σου να το περάσεις με ένα βιβλίο στο χέρι. Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα να κάνεις νέες ανακαλύψεις που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς ως προσωπικότητα αλλά και ως επαγγελματίας. Είναι μία καλή στιγμή για να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή έστω να το σχεδιάσεις ώστε να το πραγματοποιήσεις μετέπειτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ασχολείσαι πολύ περισσότερο με ζητήματα προσωπικής ανάπτυξης και έχεις την ανάγκη να κάνεις βαθυστόχαστες και ψαγμένες συζητήσεις. Ως επακόλουθο στα ερωτικά φαίνεσαι πολύ πιο γοητευτικός προς τους άλλους και κερδίζεις τις εντυπώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις νέες μεθόδους που θα σε κάνουν πιο αποτελεσματικό. Οτιδήποτε επιλέξεις να μάθεις σήμερα θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *