ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και για εσένα σείεται ολόκληρη η κοσμοθεωρία που έχεις υιοθετήσει ως τώρα. Αρκετά καρμικά γεγονότα συμβαίνουν και στα προσωπικά αλλά και στα εργασιακά σου τα οποία σε ανακατευθύνουν να λάβεις αργότερα σωστές αποφάσεις. Ευνοείσαι για έναρξη σεμιναρίων, εμπλουτισμό γνώσεων ή ακόμα και για σχεδιασμό μετακινήσεων. Ο Ερμής ξεκινά από σήμερα να είναι ανάδρομος πλέον βλέπεις ότι κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου δεν αποδίδουν και πρέπει να τα αλλάξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν παρουσιάζουν σοβαρά γεγονότα και σε γενικές γραμμές δεν συνιστάται να επενδύσεις πάρα πολλή ενέργεια σε αυτό το κομμάτι. Είναι η στιγμή όπου καλείσαι να επαναξιολογήσεις τις τέως επιλογές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μάλλον το σύμπαν έχει να σου πει ότι πρέπει να πάρεις αυτό το διάλειμμα που είχες τόσο πολλή ανάγκη. Κάποια πράγματα δεν έρχονται όπως τα ήθελες και καλό θα είναι να το αποδεχθείς και να ξαναπροσπαθήσεις άλλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Τετάρτη με την κορύφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Η σημερινή ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με σκληρές αλήθειες. Εφόσον τις διαχειριστείς έξυπνα θα κατανοήσεις τι ενέργειες χρειάζεται να κάνεις, ώστε να νιώσεις οικονομική ή ψυχολογική ασφάλεια. Για παράδειγμα, ένας οικονομικός διακανονισμός, μία έναρξη ψυχοθεραπείας ή τρόποι τόνωσης του εισοδήματός σου είναι ενέργειες που σε ενδιαφέρουν. Τέλος, ο Ερμής σήμερα αναδρομεί από τον Αιγόκερω, οπότε επανασυνδέεσαι με συγγενικά άτομα ή πρόσωπα που μένουν στο εξωτερικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σε αντίθεση με το Δία σου προσφέρει το απαραίτητο πάθος. Από την άλλη φέρνει και μία τάση υπερβολής η οποία ίσως να προκαλέσει ρήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα χρειαστείς υπερπροσπάθειες για να καταφέρεις διάφορα πράγματα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου. Ευνοείσαι περισσότερο για την επιστροφή σε μία παλαιότερη συνεργασία. Απόφυγε την ανάληψη ρίσκου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Δίδυμε η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη συνδυαστικά με έναν ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις να επιστρέψεις σε μία παλιά συνεργασία. Προς το παρόν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βιώνουν κρίση και πρέπει να επαναξιολογήσεις κάποια μοτίβα τα οποία δεν αποδίδουν πια. Η συγκεκριμένη ημέρα δεν θεωρείται σταθερή οπότε απόφυγε να οργανώσεις το οτιδήποτε και ακολούθα τη ροή των πραγμάτων, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου. Η Τετάρτη σε βρίσκει ελαφρώς εξαρτώμενο από τις αποφάσεις τρίτων προσώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι σε θέση να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Από την άλλη οι δύσκολες όψεις της Νέας Σελήνης σου υπενθυμίζουν ότι πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι. Προς το παρόν μην ελπίζεις σε πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να κάνεις καινούργιες συνεργασίες σήμερα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να υπογράψεις μία συμφωνία να τριπλό-διαβάσεις τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου, γιατί τα πράγματα δείχνουν πιο θετικά από ο,τι είναι. Προσοχή στα πισώπλατα χτυπήματα στο χώρο εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Τετάρτη, αγαπημένε Καρκίνε, με την Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη, άρα η έναρξη κάποιας νέας εργασίας φαίνεται να σε απασχολεί, χωρίς όμως να παρουσιάζει μεγάλες προοπτικές. Επιπροσθέτως, από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σου χαρίζει ένα σωρό δεύτερες σκέψεις να επανασυνδεθείς με κάποιο σημαντικό για εσένα πρόσωπο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επικοινωνήσουν μαζί σου άτομα με τα οποία είχατε χαθεί. Πάντως, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά και να βιώσεις παθιασμένες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης και Δία μπορεί να έχει ολοκληρωθεί, όμως εξακολουθεί να επηρεάζει θετικά τα ερωτικά σου. Είτε δεσμευμένος, είτε όχι εκμεταλλεύσου τη σημερινή ημέρα που σου χαρίζει αρκετό πάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ενδέχεται να παρατηρήσεις αλλαγές όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας σου. Παράλληλα, η συγκεκριμένη ημέρα θα μπορούσε να σου φέρει ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, χωρίς όμως απαραίτητα σοβαρές προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένα φιλέ Λέοντα σήμερα Τετάρτη και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στρέφει την προσοχή σου στα προσωπικά και κυρίως τα αισθηματικά σου. Κάνεις σχέδια για τις γιορτές, είσαι σε ευχάριστη διάθεση, οργανώνεις εξόδους με φίλους και φλερτάρεις. Μαζί, η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, που ξεκινά σήμερα, για σένα υποδεικνύει ότι υπάρχει επιθυμία να επιστρέψεις σε μία δουλειά την οποία δεν κάνεις πλέον. Δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις και με συναδέλφους από παλιότερες δουλειές που έκανες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φαίνεται να έχουν διάφορες εξελίξεις, όμως δεν θα είναι απαραίτητα αυτές που περίμενες. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη φέρει διάφορα εμπόδια και απαιτεί μεγάλη υπομονή για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν σημειώνουν σοβαρές εξελίξεις, εκτός και αν σκοπεύεις να επιστρέψεις σε μία παλαιότερη συμφωνία. Γενικώς, σήμερα εκτιμώνται λίγες καθυστερήσεις ή εμπόδια στα πράγματα που θέλεις να επιτυχείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Παρθένε σήμερα Τετάρτη η κορύφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου. Μαθαίνεις ή συνειδητοποιείς ο ίδιος πράγματα που δεν περίμενες για τον εαυτό σου ή τους άλλους. Εκτός αυτού, ο ανάδρομος Ερμής από σήμερα σου γεννά την επιθυμία για μία ερωτική επανασύνδεση ή έστω επικοινωνία με έναν έρωτα που έληξε πια. Ούτως ή άλλως διανύεις μία προκλητική περίοδο με υψηλές απαιτήσεις. Τώρα απλώς, θα γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα μπορούσες να έχεις μία επανασύνδεση. Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσένα δείχνει ότι το γενικότερο ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα ερωτικά σου οπότε αναμενόμενο είναι να σημειωθούν και εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συγκεκριμένη ημέρα δεν θεωρείται καλή σε περίπτωση που θέλεις να ανανεώσεις το χώρο εργασίας σου. Αν η δουλειά σου απαιτεί έμπνευση και δημιουργικότητα τότε στρέψου σε μία παλαιότερη συνήθεια και επανάφερέ την.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ σήμερα Τετάρτη με την κορύφωση της Νέας Σελήνης στον Τοξότη έχεις καινούργια ξεκινήματα σχετικά με μικρές μετακινήσεις ή νέα συμβόλαια. Βέβαια, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι της συνεννόησης, καθώς και της οδήγησης προκειμένου να αποφύγεις να βγεις εκτός προγράμματος ή να προκληθούν παρεξηγήσεις. Η αναδρομή του Ερμή ξεκίνησε σήμερα και δηλώνει ότι η κρίση σου δεν είναι και τόσο καθαρή, επομένως ίσως στραφείς σε ένα οικογενειακό πρόσωπο για υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορούσες να έχεις κάποιο φλερτ μέσα από τα social media. Οφείλεις να γνωρίζεις, βέβαια, ότι εξιδανικεύεις τα άτομα τα οποία γνωρίζεις. Ως αποτέλεσμα νομίζεις ότι οι άνθρωποι που σε προσεγγίζουν έχουν απολύτως αγνές προθέσεις, πράγμα που δεν ισχύει πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή όσον αφορά τον τρόπο συνεννόησής σου με τους συναδέλφους σου. Αν σκοπεύεις να κάνεις νέες συμφωνίες δώσε μεγάλη προσοχή στους όρους που υπογράφεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα Τετάρτη με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη, η προσοχή σου στρέφεται στα οικονομικά σου. Η κρίση σου ίσως να μην είναι και τόσο καθαρή οπότε μην πάρεις κάποια τελική απόφαση σήμερα, ούτε να αναλάβεις οικονομικό ρίσκο. Προσπάθησε να στηριχτείς απολύτως στις δικές σου δυνάμεις, εφόσον η υποστήριξη που λαμβάνεις από τρίτους δεν είναι και τόσο αξιόπιστη. Επίσης, η αναδρομή του Ερμή στον Αιγόκερω ξεκίνησε σήμερα και σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ανθρώπους με τους οποίους είχατε χαθεί, όμως σου προκαλεί και λίγες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις σε ταξίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν αποκλείεται είτε εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα, είτε κάποιο άτομο να φροντίσει να επανασυνδεθεί μαζί σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να παρατηρηθούν λίγες παρεξηγήσεις κι ασυνεννοησίες. Δείξε υπομονή και κατανόηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και αυτό γιατί δεν είσαι σε θέση να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις. Οτιδήποτε σημαντικό, άφησέ το για άλλη μέρα. Σήμερα, προσπάθησε να παραμείνεις όσο πιο δημιουργικός γίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη Τοξότη μου η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο συνδυαστικά με έναν ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω θέτει την προσωπικότητα και την αυτοεκτίμησή σου σε μεγάλη κρίση. Καλό θα είναι να αφήσεις τις πολύ σημαντικές αποφάσεις και δραστηριότητες για άλλη στιγμή. Μολονότι η γενικότερη φύση μιας Νέας Σελήνης χαρίζει τη δυνατότητα καινούργιων ξεκινημάτων, η συγκεκριμένη απαιτεί πάρα πολύ χρόνο και κόπο για οποιαδήποτε έναρξη προκειμένου να μακροημερεύσει. Κράτησε μικρό καλάθι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν αποκλείεται να κάνεις καινούργιες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος, όμως απαιτείται να παραμείνεις αντικειμενικός, διότι τείνεις να εξιδανικεύεις όσους σε προσεγγίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι κάποιες αμφιβολίες οι οποίες δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα την πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να παραμείνεις απόλυτα συγκεντρωμένος για να αποτρέψεις λάθη απροσεξίας. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις. Σε περίπτωση που σου χρωστούν χρήματα η ημέρα είναι πάρα πολύ καλή για να τα διεκδικήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε σήμερα Τετάρτη η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη κορυφώνεται κι εσύ αισθάνεσαι την επιθυμία να γνωρίσεις νέες πτυχές του εαυτού σου, ασχολούμενος με την καλλιέργεια του χαρακτήρα σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου από σήμερα, δείχνει ότι υπάρχει η ανάγκη για επικοινωνία και ξεκαθαρίσματα με ανθρώπους με τους οποίους είχες αποκοπεί. Η διάθεσή σου δεν είναι και τόσο ανεβασμένη και παράλληλα η κρίση σου δεν είναι αντικειμενική. Προσπάθησε να μην λάβεις σοβαρές αποφάσεις σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σκέφτεσαι είτε εσύ είτε κάποιο άτομο από τα παλιά να επικοινωνήσετε εκ νέου. Εκτός αυτού, φαίνεται ότι προτιμάς να κάνεις κάποιες κρυφές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Είναι περισσότερο τα προσωπικά σου που απασχολούν το μυαλό σου και χρειάζεται άριστη διαχείριση για να μην μεταφέρεις τα προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Υδροχόε μου με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη η μέρα σου μπορεί να φαίνεται πυρετώδης και γεμάτη νέα, μετακινήσεις, καθώς και κάποια θέματα γραφειοκρατικής φύσεως που καλείσαι να αναλάβεις. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από σήμερα σε κάνει να επαναξιολογείς ανθρώπους και καταστάσεις, με το ενδεχόμενο να κάνεις μία επανασύνδεση ή κρυφή συνάντηση. Ουσιαστικά, όσο χαλαρός φαίνεσαι προς τα έξω άλλο τόσο προβληματισμένος είσαι μέσα σου. Προσπάθησε να ζήσεις τη μέρα σου ως έχει, απολαμβάνοντας τις θετικές τις στιγμές και αφήνοντας τις κρίσιμες αποφάσεις για άλλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ευνοείσαι από τη στιγμή που προσπαθείς να κινηθείς διακριτικά έως και παρασκηνιακά, αναζητώντας μία επανασύνδεση ή μία βαθιά συζήτηση με το ταίρι σου. Είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι φαίνεται να παραμένεις προβληματισμένος με την ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι να στηριχτείς απόλυτα στις δικές σου δυνάμεις για να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου. Οι άνθρωποι που γνωρίζεις σήμερα μπορεί να φαίνονται υποστηρικτικοί, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητα έτσι.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη υπάρχει με μία Νέα Σελήνη στον Τοξότη, οπότε κάνεις μεγάλη προσπάθεια να επεκταθείς στο χώρο των επαγγελματικών σου. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω, από σήμερα, σε καλεί να υιοθετήσεις και πάλι συνήθειες που στο παρελθόν είχαν αποδειχθεί αποδοτικές. Καλό θα είναι να αποφύγεις να ανοίξεις νέα μέτωπα στα εργασιακά σου και αντίθετα να επικεντρωθείς στο πώς θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος ή επαγγελματίας. Μόλις θέσεις γερά θεμέλια σε ο,τι σε ενδιαφέρει τότε θα μπορέσεις να εξελιχθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν μοιάζει να παρουσιάζουν μεγάλες εξελίξεις. Αν υπήρχε ένας έρωτας με κάποιο φιλικό πρόσωπο, ο οποίος δεν εξελίχθηκε ποτέ, τώρα να έρθει ξανά στο προσκήνιο. Παρατηρείται, πάντως, μία ανάγκη ερωτικών εξερευνήσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μέσα από μεγάλη προσπάθεια και στήριξη αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις θα καταφέρεις αρκετά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις πολλή υπομονή και να μην πιστέψεις οτιδήποτε ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *