ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Η ΠΕΡ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ- ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Μαριέττα Κοντου

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Ετών

Στο σπίτι της Περ μένουν τρεις. Ίσως και πέντε. Όχι όχι αν το σκεφτούμε καλύτερα είναι επτά. Η Περ, ο Όλιβερ, η Σερενάτα, η μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά και ο παππούς. Όμως το σπίτι πάντα είναι γεμάτο. Φίλοι, γείτονες, θείοι και ξαδέρφια. Πολλοί που κάνουν πολλή φασαρία. Ο Όλιβερ είναι ο καλύτερος φίλος της Περ και η Σερενάτα είναι στο σπίτι από τότε που η Περ ήταν μωρό. Όμως τι τους αρέσει να κάνουν και πως δείχνουν την χαρά τους; Η Περ είναι διαφορετική αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδια και με τους δύο. Τι άραγε αρέσει σε εκείνη και τι όχι;

Μια μοναδική ιστορία που βοηθά τους μικρούς αναγνώστες να καταλάβουν τα θέλω και δεν θέλω τους, το επιτρέπω και δεν επιτρέπω. Η εικονογράφηση και το λεξιλόγιο βοηθούν σε μεγάλο βαθμό στην κατανόηση του. Ένα βιβλίο για να μάθουν τα παιδιά πως όσα δεν τους κάνουν να νιώθουν άνετα, ασφαλή και σιγουριά για τον ίδιο τους τον εαυτό δεν πρέπει να το επιτρέπουν. Ένα βιβλίο που μπορείτε να διαβάσετε μαζί με τα παιδιά και να γίνει αφορμή για ουσιαστικές συζητήσεις.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *