ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στους Ιχθείς κι εσύ γίνεσαι λιγάκι εσωστρεφής. Παρατηρείται η ανάγκη να περάσεις χρόνο απομονωμένος από τον έξω κόσμο και να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό. Η διαίσθησή σου είναι το πιο ισχυρό «εργαλείο» που σήμερα έχεις πάνω σου, δίνοντάς σου τις σωστές κατευθύνσεις! Συμβολή ημέρας; Να αποφύγεις την καταπίεση των συναισθημάτων σου. Σε διακατέχει το έντονο αίσθημα της κούρασης και της ανασφάλειας όμως η ενασχόλησή σου με τις τέχνες ή οτιδήποτε δημιουργικό θα ήταν μία άριστη έξοδος διαφυγής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου κινούνται υπογείως. Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τόσο πολλά, αλλά σε ‘πνίγει το συναίσθημα’. Είναι κάτι στο οποίο δεν είσαι συνηθισμένος. Η ημέρα είναι ιδανική για επανασυνδέσεις ή συναντήσεις πέρα από το προσκήνιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου προτιμάς να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να μην προκαλέσεις σήμερα. Η Τρίτη σε βρίσκει λίγο πιο επιρρεπή σε λαθάκια απροσεξίας, επομένως θα ήταν καλή λύση να διπλο-τσεκάρεις τα πρότζεκτ σου κάθε λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ

 Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ιχθύ, επικεντρώνει όλο το ενδιαφέρον σου στους φίλους και τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Επιζητάς να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα στη ζωή σου, καθώς η γενικότερη νοοτροπία και στάση σου είναι αρκετά ‘προχωρημένη’. Σήμερα λειτουργείς αρκετά πιο ανοιχτόμυαλα και βλέπεις με άλλο μάτι τις ιδέες που σου προτείνουν αμφότερα στον προσωπικό και τον επαγγελματικό τομέα. Αυτή θα είναι και η αιτία για την οποία η ημέρα σου ξεδιπλώνονται και όμορφες θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή παρουσιάζει εξελίξεις, χάρη στην εξωστρέφειά σου. Είναι καλή ημέρα να επικοινωνήσεις με την παρέα σου, να κανονίσετε μία έξοδο όπου θα σε περιμένει το εν δυνάμει ταίρι… Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σου χαρίζεται η δυνατότητα να περάσεις τέλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου φαίνεται πιο ευχάριστη όταν συζητάς με τα κατάλληλα πρόσωπα! Κάτι τέτοιο συνειδητοποιείς σήμερα κι επιδιώκεις πιο συχνή επαφή και συνεργασία με συναδέλφους που θαυμάζεις κι εμπιστεύεσαι τις δυνάμεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Τρίτη φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από τους Ιχθείς, σου παρουσιάζεται η κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις με ανθρώπους που θα συντελέσουν στην περαιτέρω επαγγελματική σου ανέλιξη ή θα αναδείξουν τη δουλειά σου σε περισσότερο κόσμο. Σε γενικές γραμμές οι πλανητικές θέσεις την ημέρας σου προσθέτουν λίγες παραπάνω υποχρεώσεις, όμως τουλάχιστον εκείνες θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από διάφορες αρνητικές σκέψεις που έκανες το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν φαίνεται να είναι και τα καλύτερα, αλλά σίγουρα έχεις περάσει και πιο δύσκολα στο παρελθόν. Επικεντρώσου σε διάφορα άσχετα πράγματα, διότι το σύμπαν κάνει τη δουλειά του για εσένα και πρόκειται να σου προσφέρει άλλη στιγμή τα δώρα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα μοιάζει ιδανική να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια για να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι νέο που θα σε ωθήσει στο μετέπειτα σε μία επιτυχία στα εργασιακά σου. Ξεκίνα τις προσπάθειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σε προτρέπει να αλλάξεις τακτική ή και νοοτροπία! Γίνεσαι πιο συγκροτημένος, ενώ είναι εμφανές πως σε ενδιαφέρει η προσωπική σου ανάπτυξη λίγο παραπάνω από ο,τι συνήθως. Η αισιοδοξία σου βγαίνει προς τα έξω, αυξάνοντας τη γοητεία σου. Η συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι πως όσο πιο δημιουργικός και τολμηρός είσαι, τόσο το καλύτερο για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Αξιοποίησε σήμερα κάθε σκέψη, ιδέα, ή πρόταση, είναι για το καλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εσωτερική σου δύναμη ακτινοβολεί, άρα και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται. Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι θέλουν να φιλοσοφήσουν μαζί σου ή να εκφράσετε ποια είναι τα ιδανικά σας. Έτσι, είτε έχεις σχέση είτε αναζητάς έναν έρωτα, σήμερα επικοινωνείς σωστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με μία επέκταση ή να διεκδικήσεις κάτι μεγαλύτερο. Αυτό μπορείς να το επιτύχεις τονίζοντας στην εργασία σου τα δυνατά σου σημεία. Ο στόχος σου πρέπει να είναι το να δεις την μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων και να μην αναλώνεσαι σε λεπτομέρειες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, με την θέση της Σελήνης στους Ιχθείς, η ημέρα ‘ξεβράζει’ στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου. Μην ξεχνάς ότι η αναδρομή του Ερμή βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, γεννώντας σου την ανάγκη να επιστρέψεις σε μία παλιά συνήθεια της καθημερινότητας, όπως την διατροφή ή την γυμναστική. Μήπως αυτή η καλή συνήθεια να αποτελέσει σιγά – σιγά και την επίλυση των ανασφαλειών σου, χαρίζοντάς σου σωματική και ψυχική ενδυνάμωση; Όσον αφορά την εργασία σου, παρατηρούνται καθυστερήσεις και μικρά λαθάκια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή δεν φαίνεται βαρετή, χάρη στην αυξημένη λίμπιντό σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις αξέχαστες ερωτικές στιγμές. Από την άλλη, μην επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να διαβάλλουν τη σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου σήμερα λαμβάνουν βοήθεια από τρίτα πρόσωπα ή σε απασχολεί ένα κληρονομικό θέμα. Αισθάνεσαι την ανάγκη να εξασφαλίσεις επαγγελματική σταθερότητα και σκέφτεσαι τρόπους υλοποίησης αυτού του στόχου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ιχθύ, και φίλε μου Παρθένε αντιλαμβάνεσαι ενστικτωδώς τις ανάγκες των άλλων. Είναι στην φύση σου να φροντίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς, όμως πολύ συχνά καταλήγεις να παραμελείς τον εαυτό σου για το καλό των υπολοίπων. Η συγκεκριμένη ημέρα, πράγματι, δηλώνει ότι έχεις τάσεις αυτοθυσίας, αλλά οφείλεις να κρατήσεις κατά νου πως μόνο εσύ είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου – κανένας άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να σου ανταποδώσει το καλό που έκανες και σου στέρησες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου παρουσιάζουν θετικές εξελίξεις, επειδή το ένστικτό σου είναι πιο δυνατό, επιτρέποντάς σου να επιλέξεις σωστά τις κινήσεις σου. Παράλληλα, η δυνατότητά σου να κατανοείς τις βαθύτερες επιθυμίες των άλλων, σε καθιστά πιο αρεστό και γοητευτικό, προσφέροντας περαιτέρω επιτυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα που θα αισθάνεσαι ότι εργάζεσαι λιγάκι περισσότερο από τους άλλους κι αυτό διότι πιστεύεις στην ομαδική εργασία και πως ο καθένας πρέπει να καλύπτει τις αδυναμίες του άλλου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη με την Σελήνη στους Ιχθείς, η μέρα σου ξεκινά αλλά και συνεχίζει με κάπως αργούς αλλά και βαρετούς ρυθμούς. Η μέρα σου πνιγμένη στην ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Στη δουλειά σου ξέρεις ότι είναι πολλά που πρέπει να διευθετήσεις, αλλά οι ρυθμοί σου είναι αργοί και αφήνεις για άλλη μέρα τα σημαντικά, γιατί δεν μπορείς εύκολα να συγκεντρώνεσαι. Προσοχή στην ασυνέπεια και την αναβλητικότητα. Αν αισθανθείς κόπωση, καλό είναι να προσφέρεις στον εαυτό σου εκείνο το πολυπόθητο διάλειμμα που χρειάζεται. Επίσης, είναι ιδανική ημέρα να φροντίσεις το κατοικίδιό σου και να παίξετε λιγάκι περισσότερο μαζί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή δεν φαίνεται να είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, γιατί παραμένεις απορροφημένος από άλλες υποχρεώσεις. Μία γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει, χάρη στην θέση της Σελήνης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου παρουσιάζουν περισσότερες υποχρεώσεις από το σύνηθες. Είναι λογικό να προτιμήσεις να αφιερώσεις χρόνο και να καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες για να τελειώσεις οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί. Η συμβουλή της ημέρας: δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ιχθύ, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με την οικογένειά σου, το σύντροφό σου ή οτιδήποτε άλλου σου προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση! Είσαι περισσότερο κοινωνικός, ενώ η εκφραστικότητα, ο αυθορμητισμός και η γενναιοδωρία σου είναι τονισμένα στοιχεία. Είναι ευκαιρία να ανακαλύψεις νέα χόμπι! Η Τρίτη σε βρίσκει πιο δημοφιλή και με μπόλικη έμπνευση, επομένως μπορείς να περιμένεις μία δημιουργική κι ευχάριστη ημέρα και στη δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή γίνεται εντονότερη. Η ημέρα είναι κατάλληλη για ανεμελιά, ερωτικά παιχνίδια, συζητήσεις, φλερτ και φυσικά… κατακτήσεις! Είναι γεγονός ότι στρέφεις επάνω σου τα βλέμματα και χαρακτηρίζεσαι από μία δίψα να ζήσεις με πάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφόσον ασκείς επάγγελμα που απαιτεί δημιουργικότητα, θα μπορούσες να σημειώσεις μια μεγάλη επιτυχία επιτυχία. Η γενικότερη στάση σου σήμερα είναι αρκετά προχωρημένη. Έτσι, καταφέρνεις να επιλύσεις ακόμη και τα πιο δύσκολα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Τοξότη, με την Σελήνη στους Ιχθείς, ασχολείσαι κυρίως με προσωπικές , συναισθηματικές υποθέσεις, ενώ είναι φανερό ότι θα περάσεις περισσότερο χρόνο σπίτι ή με την οικογένειά σου. Προστατεύεις την ιδιωτική σου ζωή, από κακόβουλα μάτια και προφανώς εκπέμπεις παντού πώς τα ‘εν οίκω μη εν δήμω’. Η ημέρα αυτή ενδείκνυται για να ομορφύνεις τον προσωπικό ή ακόμη και τον επαγγελματικό χώρο σου. Εκτός των παραπάνω, η διάθεσή σου πρόκειται να επηρεαστεί σημαντικά από το πόσο ασφαλής ή σίγουρος αισθάνεσαι στα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου σήμερα διακρίνονται από αρκετή σταθερότητα. Σήμερα υπόσχεται πράξεις που είσαι σε θέση να κάνεις πραγματικότητα ενώ την ίδια απαίτηση έχεις και από τους άλλους. Διαθέτεις ισχυρό ένστικτο κι επικοινωνείς σε βάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η διαίσθησή σου σήμερα είναι πολύ ισχυρή και σου χαρίζει την ικανότητα να κατανοήσεις τις προθέσεις των άλλων. Θα χρειαστεί να προσέξεις προκειμένου να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Τρίτη με την Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο, τους Ιχθείς, οπότε να αναμένεις μία ημέρα γεμάτη επικοινωνία και… ‘κίνηση’! Ακούς νέα που σου ανεβάζουν τη διάθεση. Εσύ από την άλλη ίσως να είσαι λίγο πιο μαζεμένος και προτιμάς να ακούς περισσότερο, αντί να μιλάς. Εκπέμπεις σιγουριά και δείχνεις πρόθυμος να βοηθήσεις τους άλλους ή να μοιραστείς τις γνώσεις σου. Επόμενο είναι πως μερικοί γνωστοί σου θα ανατρέξουν σε εσένα για βοήθεια και υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και στο επίκεντρο ποικίλων σκέψεων, πάνω στην προσπάθειά σου να μοιράσεις το χρόνο σου με όλους. Εκτιμάται πως έχεις και καλές εξελίξεις στα αισθηματικά. Αυτό είναι αποτέλεσμα των δικών σου προσπαθειών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική από αστρολογικής άποψης, αν θέλεις να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα ή να κλείσεις μία σημαντική συμφωνία. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, πράγμα που αναγνωρίζεις και τηρείς. Έτσι, ξεχωρίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Υδροχόε, με την Σελήνη στους Ιχθείς, άρα βρίσκεσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε θέματα που αφορούν τα χρήματα σου και γενικότερα με ο,τι σου ανήκει. Επιθυμείς να εξασφαλίσεις κάτι σταθερό στην καριέρα και τον… τραπεζικό σου λογαριασμό. Σήμερα οι πλανητικές διελεύσεις σε ωθούν να συλλάβεις τις κατάλληλες ιδέες και να προχωρήσεις στις κατάλληλες ενέργειες για να καταφέρεις τους στόχους σου. Μην δώσεις σημασία στα δυσάρεστα σχόλια τρίτων προσώπων, διότι η ψυχολογία σου διακρίνεται από σκαμπανεβάσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα υιοθετείς μία πιο συντηρητική στάση στα ερωτικά σου. Δεν διακρίνεσαι από ιδιαίτερη δεκτικότητα να κάνεις διαφορετικά πράγματα από όσα συνηθίζεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου. Το καλό είναι ότι γνωρίζεις τι θέλεις και το διεκδικείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει κίνδυνος οι ανασφάλειές σου να γίνουν αίτιο κακών διαπραγματεύσεων. Αφενός έχεις την τάση να λειτουργείς άπληστα, αφετέρου η ανασφάλειά σου μπορεί να σου φέρει μία συμφωνία της οποίας οι όροι αποδεικνύονται άνισοι, τελικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο φίλε μου Ιχθύ , οπότε γίνεσαι περισσότερο συναισθηματικός από όσο συνηθίζεις και σου είναι ευκολότερο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η κυκλοθυμία σου, από την άλλη, μπορεί να σε παρασύρει σε συναισθηματικές εξάρσεις, εφόσον η τάση σου να τα παίρνεις όλα προσωπικά είναι ενισχυμένη. Η ημέρα είναι καλή αν θέλεις να κάνεις μικρές αλλαγές στον εαυτό σου, όπως να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να υιοθετήσεις νέες συνήθειες που σου εξασφαλίζουν ψυχολογική ευεξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γίνεσαι πολύ ρομαντικός κι αντιλαμβάνεσαι λεπτομερώς τις ανάγκες των άλλων, αλλά και τις δικές σου. Έτσι, μπορείς και κερδίζεις τις εντυπώσεις στα ερωτικά. Αληθεύει πως η πλειοψηφία των αποφάσεών σου βασίζεται περισσότερο στο συναίσθημα έναντι της λογικής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακριβώς επειδή το ένστικτό σου λειτουργεί άριστα, σήμερα μπορείς και αποφασίζεις πιο σοφά στα εργασιακά σου. Κάποιοι σε προσεγγίζουν επιδεικνύοντας καλές προθέσεις, όμως η πραγματικότητα δεν είναι πάντα αυτή που βλέπεις και το ξέρεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *