ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Όουεν ΜακΛάφλιν

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

«Καλά Χριστούγεννα», λέει η Αλεπού. Όμως ο Σκαντζόχοιρος και η Χελώνα δεν έχουν ιδέα τι πάει να πει αυτό. Τι είναι Χριστούγεννα; Η Αλεπού λέει πως Χριστούγεννα είναι τα δώρα. Ο Ασβός λέει πως είναι τα γλυκά ενώ η Καρακάξα πιστεύει πως Χριστούγεννα είναι να στολίζουμε δέντρο και να τραγουδάμε. Άραγε τι είναι πραγματικά τα Χριστούγεννα; Θα καταφέρει ο Σκαντζόχοιρος και η Χελώνα να καταλάβουν την αξία των γιορτών;

Μία άκρως χριστουγεννιάτικη και συγκινητική ιστορία για την αξία των γιορτών. Ένα ακόμη βιβλίο με πρωταγωνιστές τον Σκαντζόχοιρο και την Χελώνα που βοηθούν τους μικρούς αναγνώστες να καταλάβουν τι έχει πραγματικά αξία τα Χριστούγεννα. Μήπως τα δώρα, τα γλυκά και τα τραγούδια δε σημαίνουν κάτι πραγματικά αν δεν είμαστε όλοι μαζί; Υπέροχη και ουσιαστική εικονογράφηση, απλό και ελάχιστο κείμενο αλλά και το θέμα του κάνουν το βιβλίο να γίνει από τα αγαπημένα το μικρό αναγνωστών τώρα τις γιορτές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *