ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Νέο Δ.Σ. θα εκλέξει ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας

Νέο Δ.Σ. θα εκλέξει ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ενημερώνουμε τα μέλη μας καθώς και τους υπόλοιπους αγρότες του δήμου Αλεξάνδρειας ότι βάσει του ιδρυτικού καταστατικού, το επόμενο χρονικό διάστημα ο σύλλογος θα εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες ημέρες του νέου έτους και για την ακριβή ημερομηνία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Για την καλύτερη οργάνωση των εκλογών, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, θα πρέπει να ενημερώσουν όποιο μέλος του Δ.Σ. επιθυμούν έως και την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2024.

Ο Αγροτικός Σύλλογος δήμου Αλεξάνδρειας λειτουργεί από το 2013 με πάνω από 400 μέλη από όλες τις περιοχές του δήμου. Επιτακτική ανάγκη είναι το Δ.Σ. να γεμίσει με νέα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν κατά το δυνατό καλύτερο τον δήμο Αλεξάνδρειας στα γεωγραφικά σύνορα του οποίου καλλιεργείται μία τεράστια ποικιλία προϊόντων οι ιδιαιτερότητες των οποίων επιβάλλουν τη λειτουργία ενός σωστά δομημένου συλλόγου.

Τέλος ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 το γραφείο του συλλόγου επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 47 (παζάρι) θα είναι ανοιχτό από το μεσημέρι. Καλούνται όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν για να γίνει μία πρώτη ανοιχτή συζήτηση γύρω από τα θέματα του συλλόγου και των ζητημάτων που μας απασχολούν.

Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *