ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα, η αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού σου ‘λέει’ ότι η Πέμπτη θα είναι ημέρα ανατροπών κυρίως στον οικονομικό τομέα. Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο ωστόσο σε στηρίζει, δίνοντάς σου τη δυνατότητα, να σκεφτείς λύσεις αξιοποιώντας τις γνώσεις του χτες. Κάποιες συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου θα φέρουν ιδιαίτερα ευνοϊκά αποτελέσματα, πολύ πιθανές είναι οι απαντήσεις για μία εργασιακή υπόθεση που περίμενες καιρό. Επιλύεις εργασιακές και οικονομικές εκκρεμότητες, μολονότι κάποιες προκύπτουν ξαφνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου, αλλά μόνο… συγκεκριμένες ώρες την ημέρα! Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα που διαχειρίζεσαι έξυπνα και καταφέρνεις να επιλύσεις μέσα από την ώριμη επικοινωνία σου με τους άλλους. Έτσι, μπορείς να γοητεύσεις τα πλήθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού σε φέρνει αντιμέτωπο με ανατροπές που προκύπτουν από παράγοντες στους οποίους δεν μπορείς να ασκήσεις επιρροή. Είναι λογικό να μην προτιμήσεις να κάνεις σχέδια, γιατί σήμερα το σύμπαν θα γελάσει πολύ! Το καλό είναι πως δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς, γιατί ένα ποσοστό των ξαφνικών γεγονότων θα είναι θετικό. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται να σου χτυπήσει την πόρτα, ενώ το εξάγωνο Ερμή και Κρόνου σου χαρίζει κι επανασυνδέσεις την Πέμπτη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι άριστη ημέρα για έρωτες, επανασυνδέσεις, φλερτ και γενικότερα ερωτικές κουβεντούλες. Να προσέχεις εσύ που βιώνεις κρίση στη σχέση σου, γιατί το αστρολογικό σκηνικό έρχεται σήμερα να σου την μεγεθύνει!

Για τα επαγγελματικά σου έρχεται μία αρκετά καλή ημέρα, δανική μέρα για να δρομολογήσεις μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά και για να σταθεροποιήσεις συμφωνίες. Βέβαια, θα χρειαστεί μεγάλη ευελιξία και από τις δύο πλευρές, ώστε να μην υπάρξουν διασπάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου έχει μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα, Πέμπτη, φίλε Δίδυμε, χάρη στην αντίθεση Αφροδίτης και Ουρανού και ταυτόχρονα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο. Οι όψεις δηλώνουν ότι οι συνθήκες που αφορούν την τσέπη σου γίνονται πλέον κατάλληλες. Είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις οφειλές ή να προβείς σε οικονομικούς διακανονισμούς, όπως αντίστοιχα και για να κάνεις έναν αποδοτικότερο συντονισμό για τα μετέπειτα επαγγελματικά σου σχέδια. Αισθάνεσαι πως αφαιρείς ένα σημαντικό βάρος από πάνω σου! Πρόσεξε τυχόν σφάλματα απροσεξίας στην εργασία σου και μην είσαι απότομος με συναδέλφους. Απόφυγε τις αλλαγές στην εμφάνισή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή σημειώνει εντάσεις, εξαιτίας της τάσης σου να μιλάς απότομα στους άλλους. Δεν αποκλείεται να παρερμηνεύεις αρνητικά τα μηνύματα των άλλων. Ως επακόλουθο, οι αντιπαραθέσεις είναι πιθανές, όμως επιλύονται τελικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν θετικές εξελίξεις κι ευκαιρίες, εφόσον επικοινωνήσεις ήπια, δίχως εντάσεις και σκληρές διαπραγματεύσεις. Σου επανεμφανίζονται παλαιότερες εργασιακές ευκαιρίες και συνεργασίες. Καλό θα είναι να προσέξεις τι υπογράφεις, κυρίως τα ‘ψιλά γράμματα’.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Καρκίνε, έχει ευκαιρίες κι εμπόδια. Οι εξελίξεις σου χαρίζουν τη δυνατότητα να επιδιώξεις μια νέα σχέση ή συνεργασία που υπόσχεται σταθερότητα με την πάροδο του χρόνου, χάρη στην αντίθεση Αφροδίτης και Ουρανού και το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου. Είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις εκπαιδευτικά ζητήματα με επιτυχία ή να κλείσεις ένα ταξιδάκι. Παράλληλα, η ερωτική σου ζωή διακρίνεται από έντονες συγκρούσεις, οξυθυμία και απρόβλεπτες καταστάσεις. Συνίσταται να διατηρήσεις την ειλικρίνεια στον έρωτα και να μην απαιτείς υπερβολικά χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η ισορροπία στις σχέσεις είναι κλειδί για να αξιοποιήσεις το αμφίδρομο όφελος από τις επερχόμενες ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η προοπτική νέας σχέσης υπάρχει και μάλιστα με καλές προοπτικές. Συνάμα, προβλέπονται έντονα συναισθηματικά διλήμματα στην ερωτική σου ζωή. Συνιστάται ειλικρίνεια και ισορροπία ώστε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές προοπτικές σου δείχνουν ευνοϊκές, προκαλώντας ευνοϊκές συνεργασίες και ευκαιρίες ανάπτυξης. Εξελίξεις σε κάποια εκπαιδευτικά θέματα είναι πιθανές, στοιχεία που ενδυναμώνουν την επαγγελματική σου πορεία και σε καθιστούν καλύτερο επαγγελματία.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Πέμπτη φέρνει χαμόγελα ικανοποίησης με το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο και την αντίθεση Αφροδίτης και Ουρανού. Οι αστρολογικές επιδράσεις υποδηλώνουν ευνοϊκή ημέρα για επικοινωνία σχετικά με τα επαγγελματικά σου σχέδια. Είναι η στιγμή να εφαρμόσεις αποφάσεις που θα συνδράμουν στην βελτίωση των οικονομικών σου. Η προβολή της δουλειάς σου θα συμβάλει στην οικονομική ισορροπία. Πρόσεξε ωστόσο για εντάσεις και τσακωμούς στο οικογενειακό περιβάλλον. Συνιστάται να μην παρασυρθείς από το ερωτικό σου παρελθόν, καθώς μπορεί να προκαλέσει πληγές. Εξισορρόπησε όλους τους τομείς της ζωής σου για απόλυτη επιτυχία. 

Αισθηματικές  Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση, καθώς ο έρωτας ανθίζει με χαμόγελα. Το αστρολογικό τοπίο έχει έναν προειδοποιητικό χαρακτήρα για πιθανές διαφωνίες, τις οποίες διαχειρίζεσαι καλά στο τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι όψεις σου υπόσχονται επιτυχία στον ορίζοντα, με μεγάλη επικοινωνιακή δεινότητα. Λαμβάνεις αποφάσεις που προάγουν τα φιλόδοξα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ συνιστάται προσοχή σε ανταγωνιστές. Άρπαξε κάθε ευκαιρία για εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη, Παρθένε, η Σελήνη στον Κριό φέρνει έντονα συναισθηματικά συμβάντα. Ξεκινάς την ημέρα με το θετικό εξάγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή και τον Κρόνο, άρα είναι η στιγμή όπου αντιμετωπίζεις τα πάντα με σοβαρότητα. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης και Ουρανού εγκυμονεί τον κίνδυνο παρεξηγήσεων στον τομέα των σχέσεων σου. Συνειδητοποιώντας τις ανάγκες σου και συζητώντας ανοικτά, μπορείς να λύσεις προβλήματα και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Ωστόσο, η οξυθυμία σου μπορεί να επηρεάσει τις κοινωνικές και ερωτικές σχέσεις σου. Απόφυγε τα μεγάλα λόγια που μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα σου υπόσχεται αισθηματική ικανοποίηση κι επιτυχίες. Με τόσα ευνοϊκά αστρολογικά στοιχεία, η επίλυση ερωτικών θεμάτων σε κινητοποιεί να διαμορφώσεις θετικές σχέσεις και σε βοηθά να επιλύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή για εσένα, ακριβώς επειδή φαίνεται πως ξέρεις τι θέλεις κι επικοινωνείς εποικοδομητικά με πελάτες και συναδέλφους. Με τις θετικές επιρροές των πλανητών, οι ώριμες αποφάσεις σου ενισχύουν τα σχέδια σου και ανοίγουν δρόμους για εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Πέμπτη φέρνει ενδιαφέρουσες επιρροές το ζώδιό σου, Ζυγέ. Με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου και ταυτόχρονα την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, συναντάς προκλήσεις στην επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή συνεργασίες. Συνάμα, οι συζητήσεις για προσωπικά και οικογενειακά θέματα μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις. Σήμερα ευνοείσαι στην οργάνωση εργασιακών υποθέσεων, ενώ καλό είναι να αποφεύγονται περιττά έξοδα. Στον έρωτα, αντιμετωπίζεις παράλογες απαιτήσεις. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις, ώστε να βρεθεί μία λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ερωτικές σου συζητήσεις επιφέρουν θετικά αποτελέσματα, όπως το να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Δείξε λίγη παραπάνω προσοχή στην ψυχολογία σου. Σκαμπανεβάσματα παρατηρούνται σε αυτήν ως αποτέλεσμα κάποιων εντάσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συναντώνται κάποιες επιλύσιμες προκλήσεις στο επαγγελματικό τομέα σήμερα. Με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, χρειάζεται συνέπεια και σκληρή δουλειά, τα οποία είσαι πρόθυμος να προβάλλεις. Η οργάνωση είναι κλειδί στην αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη η επικοινωνιακή ενέργεια κυριαρχεί, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονες ιδέες και συζητήσεις λόγω του εξάγωνου Ερμή-Κρόνου. Βρίσκεσαι σε εγρήγορση, εξαιτίας της αντίθεσης Αφροδίτης και Ουρανού, οπότε μολονότι επιθυμείς την σταθερότητα κι επιδιώκεις τον σίγουρο δρόμο, εν τέλει επέρχονται ανατροπές στα σχέδιά σου. Επίσης, το σύμπαν σήμερα σου χαρίζει ερωτικές περιπέτειες, κεραυνοβόλους έρωτες ή εντάσεις με το μόνιμο ταίρι σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου κι απόφυγε τα ανέλεγκτα έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ένταση στον έρωτα είναι εμφανέστατη, αλλά αυτό είναι στοιχείο που λατρεύεις, όσο κι αν σε κουράζει κατά στιγμές! Καλό θα είναι να προσέξεις τον πειρασμό κάποιων ριψοκίνδυνων ερωτικών επιλογών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επικοινωνία και οι διαπραγματεύσεις σήμερα ευνοούνται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για νέες ιδέες κι ενέργειες που απαιτούν δυνατές δεξιότητες. Υπάρχει μία τάση, βέβαια, για αυξημένα έξοδα και αγορές αντικειμένων που δε χρειάζεσαι πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη, η επίδραση του εξαγώνου Ερμή-Κρόνου συνδυαστικά με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού υποστηρίζει οικονομικές διευθετήσεις και κληρονομικά ζητήματα, για εσένα Τοξότη. Είναι θετική ημέρα να βρεις λύσεις, να αναζητήσεις υποστήριξη και να ανακουφιστείς. Πρόσεξε, όμως, την ευαισθησία σου, καθώς τείνεις να θυμώνεις εύκολα και να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου. Σήμερα προτιμάς να αφιερώσεις, επίσης, αρκετό χρόνο στα ερωτικά σου, μιας και η Σελήνη στον Κριό σου γεννά και αυτή την ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποφύγετε διάλογους που μπορεί να οδηγήσουν σε ερωτικές παρεξηγήσεις, καθώς υπάρχει πιθανότητα αντιπαραθέσεων ή αποξένωσης. Κράτησε την ψυχραιμία σου καταφεύγοντας στο δρόμο του διαλόγου. Ένας έρωτας σου κτυπά την πόρτα αν είσαι ελεύθερος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε επαγγελματικό επίπεδο, το εξάγωνο Ερμή και Κρόνου υποστηρίζει οικονομικές διευθετήσεις και διαπραγματεύσεις. Έχεις την τάση, όμως, να ξεσπάς απότομα, άρα θα πρέπει να προσέξεις τυχόν περιττές εντάσεις.  Κράτησε την ψυχραιμία σου στον επαγγελματικό χώρο, αποφεύγοντας συγκρούσεις που οδηγούν σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη, Αιγόκερε, η επίδραση του εξαγώνου Ερμή-Κρόνου και της αντίθεσης Αφροδίτης-Ουρανού ενισχύουν την αποφασιστικότητα και σιγουριά σου για το μέλλον. Είναι η καλύτερη στιγμή για να λάβεις αποφάσεις και να προχωρήσεις σε σημαντικές ενέργειες, όμως θυμήσου να έχεις πάντα ένα δεύτερο πλάνο, γιατί οι ανατροπές είναι πιθανές. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει νέες συμφωνίες, υπογραφές και σημαντικές συζητήσεις που μακροπρόθεσμα, τελικά, αποδεικνύονται πολύ ωφέλιμες για την καριέρα σου. Πολλές ευκαιρίες προκύπτουν από το πουθενά. Προσπάθησε να διαχειριστείς έξυπνα τα νεύρα σου, ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητες επιπτώσεις στα αισθηματικά σου και στις φιλικές σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυξημένη αυτοπεποίθηση σου ακτινοβολεί προς τα έξω, αυξάνοντας τη γοητεία σου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την εποικοδομητική ενέργεια για να λύσεις προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου ή να επιδιώξεις μία νέα γνωριμία. Προσέγγισε τον άνθρωπο που σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, η ημέρα είναι εξαιρετική για δυναμικές αποφάσεις με μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για νέες συμφωνίες και οποιαδήποτε επαγγελματική ενέργεια που θα χαράξει νέους ορίζοντες στη σταδιοδρομία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη, Υδροχόε, με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου και η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού ακούς υπέροχα νέα που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις επαγγελματικές και οικονομικές πιέσεις. Πρόκειται για μία καλή ημέρα για οικονομική οργάνωση και λήψη σταθερών αποφάσεων. Πρόσεξε όμως τη συμπεριφορά σου, γιατί γίνεσαι λιγάκι επιπόλαιος και οξύθυμος, αμφότερα στους τομείς της καριέρας και του έρωτα. Επιστράτευσε τη λογική σου πριν ξεσπάσεις με λάθος τρόπο. Οι επανασυνδέσεις ή η επιστροφή σου σε μία παλιά δουλειά είναι πολύ πιθανή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή δεν σε ενδιαφέρει και τόσο. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σου προσφέρει τη δυνατότητα να κανονίσεις μία έξοδο και να κάνεις μία γνωριμία. Βέβαια, οι σημερινές όψεις δεν υπόσχονται τεράστιες αλλαγές στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λαμβάνεις θετικά νέα κι ανακουφίζονται κάποιες οικονομικές πιέσεις. Είναι κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθείς στις συνεργασίες σου και να εκμεταλλευτείς τον θετικό αυτό αέρα των άστρων, ώστε να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές υποθέσεις που σε ανησυχούν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, Πέμπτη σήμερα, με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου και την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, η νοητική σου διαύγεια αναδεικνύεται, επιτρέποντάς σου να οργανώσεις τα σχέδιά σου με πειθαρχία. Μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση, ενώ η υποστήριξη από ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σε ενδυναμώνει. Πρόσεξε την τάση σου να επαναστατείς χωρίς αιτία, καθώς και την υπεραισιοδοξία που σε πλημμυρίζει. Μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με δυσάρεστες ερωτικές καταστάσεις. Διαθέτεις την απαραίτητη ωριμότητα να μιλήσεις με τους άλλους και να λύσεις παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πλανητικό τοπίο ενισχύει την ερωτική σου ζωή, καθώς το μυαλό σου καθαρίζει από ανησυχίες και προβληματισμούς. Έχεις ευκαιρίες ξαφνικών γνωριμιών, όπως αντίστοιχα και πολύ αισθησιακών συζητήσεων με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν τον έρωτά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφόσον πάρεις τον πλήρη έλεγχο των νεύρων σου, θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις εποικοδομητικά με πελάτες και συναδέλφους. Δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείς με παλιούς συναδέλφους ή συνεργάτες και να συζητήσετε και πάλι μήπως συνεργαστείτε άμεσα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *