ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα ξεκινά επίσημα η Χειμερινή Περίοδος με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Φιλόδοξος περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καταστρώνεις τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου για την χρονιά που θα ακολουθήσει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, σε κάνει να σκεφτείς σχέδια επαγγελματικά που είχες αφήσει στην μέση, ίσως έχει έρθει η ώρα να τα βάλεις μπροστά! Η Σελήνη από τον Ταύρο, ενισχύει την ανάγκη σου για υλική και συναισθηματική ασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι στα ύψη, όμως πρέπει να προσέξεις την προσέγγισή σου στα ερωτικά, διαφορετικά θα υπάρξουν περιττές εντάσεις. Διακρίνεσαι από θετική ενέργεια κι αυτοπεποίθηση, στοιχεία που αυξάνουν τη γοητεία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ημέρα Χειμερινού Ηλιοστασίου και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που δηλώνει ότι είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις το ένστικτο της στιγμής, προκειμένου να απολαύσεις αυτή την Παρασκευή με την πολύτιμη παρέα των αγαπημένων σου προσώπων. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω, προσφέρουν αρκετές επικοινωνίες με άρωμα παρελθόντος, ενώ είναι πολύ πιθανό αυτή την ημέρα να αναθεωρήσεις κάποια σχέδια που έκανες για το μέλλον σου, πολύ απλά γιατί βλέπεις ότι οι επιθυμίες σου έχουν αλλάξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας στα αισθηματικά με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και μάλιστα να κάνει όψεις που σου χαρίζουν δύναμη κι αισιοδοξία. Έτσι, σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις ένα εν δυνάμει ταίρι ή να αναζωπυρώσεις την αγάπη στη σχέση σου.

Χαρακτηρίζεσαι από μεγάλη εσωτερική δύναμη κι αυτό σου επιτρέπει να διεκδικήσεις πολύ σημαντικά πράγματα στα επαγγελματικά σου. Μπορείς, επιπροσθέτως, να κάνεις κρίσιμα βήματα που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο στην εργασία σου

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σημάνει την έναρξη της Χειμερινής περιόδου και είναι φανερό ότι εσύ αυτή την ημέρα έχεις έντονους φόβους και ανασφάλειες, για την οικονομική σου πορεία, ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες στην ζωή σου που πρέπει να διαχειριστείς αλλά και να κλείσεις. Η Σελήνη στον Ταύρο, σε κάνει να πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά για να κλείσεις υποχρεώσεις. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, κινείται φαινομενικά ανάδρομος και σε βάζει σε διαδικασία απολογισμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θέλεις την ησυχία σου, χωρίς απαραίτητα να νιώθεις άσχημα για κάτι. Προτιμάς να προστατεύσεις την προσωπική σου ζωή κι επιλογές από τα κουτσομπολιά των άλλων. Επίσης, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να σου φέρει ένα φλερτ μέσω της δουλειάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βιώνεις ίντριγκα και πιέσεις το τελευταίο διάστημα, οπότε σήμερα προτιμάς να καθίσεις στο πόστο σου και να εργαστείς σιωπηλά. Δεν αποτελεί καθόλου κακή ιδέα, γιατί έτσι αποφεύγεις και τα ‘πισώπλατα’ χτυπήματα από τους ανταγωνιστές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητό μου Καρκινάκι, σημαντική ημέρα για σένα, αφού ο Ήλιος περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου και έχουμε την έναρξη του Χειμώνα! Έχεις περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά να αποκαταστήσεις το κλίμα στις σχέσεις σου, να λύσεις διαφωνίες, να πεις αυτά που κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου, σε αυτό θα σε βοηθήσει η σημερινή σύνοδος Ήλιου/Ανάδρομου Ερμή! Παράλληλα με την Σελήνη από τον Ταύρο, αναβλύζουν πολλές προσδοκίες για το αύριο, αλλά και σχέδια για τις γιορτές που θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βιώνεις μία ερωτική περίοδο χάρη στην ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης, ενώ οι σημερινές διελεύσεις σε ωθούν να γλυκάνεις την ατμόσφαιρα. Μέσω του διαλόγου μπορείς να κερδίσεις πολλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος βρίσκει εύνοια μέσα από την κοινωνικοποίησή σου. Μάλιστα, κάποιες δημιουργικές συνήθειες που συνέβαλλαν θετικά στην καριέρα και την τσέπη σου, σκέφτεσαι να τις επαναφέρεις, χάρη στην αναδρομή του Ερμή!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λιονταράκι μου, Παρασκευή σήμερα και το Χειμερινό Ηλιοστάσιο εγκαινιάζει για σένα μία περίοδο κατά την οποία καλείσαι να αναμορφώσεις τις συνήθειες σου και την εργασία σου. Η σύνοδος Ήλιου /Ανάδρομου Ερμή φέρνει κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σου και αναβολές στον τομέα της εργασίας, το γεγονός αυτό σε αγχώνει και προσπαθείς να βάλεις τα πάντα σε μία τάξη. Η Σελήνη από τον Ταύρο, εντείνει την φιλοδοξία σου και την ανάγκη σου να φτάσεις ψηλά και να διακριθείς. Αυτή την ημέρα όμως, ίσως λειτουργείς αρκετά αυστηρά με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ήπια, χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές. Αν είσαι δεσμευμένος, τότε προτιμάς μία ήσυχη ημέρα παρέα με το ταίρι σου. Ευνοείσαι αν ξεκινήσεις μία δραστηριότητα με τη σχέση σου ή με τον άνθρωπο που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου σε απασχολούν αρκετά την τρέχουσα ημέρα και ίσως να νιώθεις λιγάκι αγχωμένος. Έχεις την απαραίτητη ενέργεια να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Χρειάζεται απλώς να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η έναρξη του Χειμώνα γίνεται σήμερα φίλε μου Παρθένε, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ είσαι σε διάθεση γιορτινή, έτοιμος να απολαύσεις το εορταστικό κλίμα με χαρά σαν μικρό παιδί. Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, συνδυαστικά με την Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να φέρουν σκέψεις, αναθεωρήσεις και μηνύματα που θα έχουν άρωμα παρελθόντος. Αναπολείς στιγμές και ίσως δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που αγάπησες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρον, γιατί οι πλανητικές διελεύσεις μαρτυρούν την επιθυμία σου να βιώσεις ερωτικές περιπέτειες αν είσαι ελεύθερος. Εσύ που έχεις δεσμό, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου μέσω βαθυστόχαστων συζητήσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να ενδυναμωθούν μέσα από την λήψη νέων σχετικών με το αντιμείμενό σου γνώσεων. Προσπάθησε να παρακολουθήσεις κάποιο σύντομο διαδικτυακό σεμινάριο και θα δεις την εργασία σου με… άλλο μάτι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Ζυγέ, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερω και η ημέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου, φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τους οικείους σου και εσύ έχεις την ανάγκη να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου! Νοσταλγείς στιγμές του παρελθόντος, πιθανότατα να γίνονται οι κινήσεις για μία αποκατάσταση σχέσης με άτομο της οικογένειας που βρισκόσουν σε κόντρα. Λειτουργείς πιο συμβιβαστικά και κάνεις κάποιες θυσίες προκειμένου να περάσεις ζεστές, οικογενειακές γιορτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ημέρα φλερτ φαίνεται να είναι σήμερα για εσένα, αλλά μαζί οι εντάσεις δεν λείπουν από την αισθηματική σου ζωή. Σήμερα έχεις καρμικές γνωριμίες ή εξελίξεις με τον υπάρχοντα δεσμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να λάβουν υποστήριξη μέσα από μία καινούρια συνεργασία. Διαφορετικά, μπορείς να συζητήσεις για την επαναφορά μίας παλαιότερης η οποία πια έχει λήξει. Πρόσεξε τα περιττά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, εγκαινιάζοντας την περίοδο του Χειμώνα και η διάθεση σου για σήμερα θα είναι να επικοινωνήσεις αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα αγαπημένα με τα οποία έχεις ένα κοινό παρελθόν. Η σύνοδος Ήλιου / Ανάδρομου Ερμή, μαζί με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου φανερώνει ότι σήμερα βλέπεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και είσαι πιο δεκτικός να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους και να ακούσεις με κατανόηση την δική τους πλευρά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σε βοηθά να έλξεις σαν μαγνήτης αυτό που ποθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι πολύ καλό διάστημα να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Προτίμησε τα σκούρα χρώματα, που προβάλλουν ένα γοητευτικό μυστήριο προς τους άλλους. Η ημέρα θεωρείται ευνοϊκή για τα ερωτικά σου, χαρίζοντας ευκαιρίες φλερτ ή όμορφων στιγμών με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος μπορεί να μην είναι κάτι που σε ενδιαφέρει άμεσα, όμως αστρολογικά ευνοείσαι σε θέματα οικονομικών. Καλό θα είναι, όμως, να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, γιατί ο Άρης στον Τοξότη σου χαρίζει μία τέτοια τάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η επίσημη έναρξη του Χειμώνα γίνεται σήμερα Παρασκευή φίλε μου Τοξότη, αφού ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ είναι φανερό πως δίνεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν την υλική και συναισθηματική σου ασφάλεια. Ο Ήλιος συναντά τον Ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω και θα κουβεντιάσεις για χρήματα οφειλόμενα, ή θα έχεις κάποια είδηση για κάποια παλιά οικονομική υπόθεση. Η Σελήνη από τον Ταύρο εκφράζει ότι είσαι δοσμένος στην εργασία, προσπαθείς να συντονίσεις τα πάντα με ακρίβεια και δίνεις την ψυχή σου προκειμένου να ορθοποδήσεις εργασιακά – οικονομικά… Μην ξεχνάς το γιορτινό ύφος των ημερών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή, αν και είναι γιορτές, δεν μοιάζει να αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Έχεις την ανάγκη να αισθανθείς ασφάλεια, οπότε επενδύεις χρόνο να κτίσεις θεμέλια στην υφιστάμενη σχέση σου ή αναζητάς μία γνωριμία πολλά υποσχόμενη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πεισμώσει να τα καταφέρεις στην εργασία σου και κανένας δεν θα σε σταματήσει! Αν οφείλεις χρήματα, είναι καλή ημέρα για έναν διακανονισμό, ενώ αν θέλεις να πας την καριέρα σου ένα βήμα παραπέρα, δούλεψε έξυπνα και θα τα καταφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φίλε μου Αιγόκερε! Σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου και η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά! Το σημερινό Χειμερινό Ηλιοστάσιο σου υπενθυμίζει ότι έχεις αφήσει πολλές επιθυμίες σου στην άκρη, που τώρα πρέπει επιτέλους να αρχίζεις να βάζεις μπροστά. Η συνάντηση Ήλιου – Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σου, σε παρασύρει να κάνεις μία ουσιαστική αναθεώρηση και απολογισμό, στο έτος που σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν. Η Σελήνη από τον Ταύρο, σε βοηθά στην πορεία της ημέρας, να απολαύσεις στιγμές ψυχαγωγίας ή και έρωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι αυτό που σε ενδιαφέρει πιο πολύ από οτιδήποτε. Μάλιστα, αστρολογικά ευνοείσαι σήμερα, άρα πρέπει οπωσδήποτε να επιδιώξεις μία νέα γνωριμία, ένα νέο φλερτ ή την αναθέρμανση του έρωτα στην υπάρχουσα σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου έχεις πολύ καλή διάθεση και αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις σου ευχάριστα. Μέσα στην ημέρα ‘συλλαμβάνεις’ ιδέες που θα σε καταστήσουν πιο παραγωγικό και πιο δημιουργικό στο επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, Παρασκευή σήμερα και εσύ έχεις τις κλειστές σου. Ο Χειμώνας ξεκινά επίσημα με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω και εσύ έχεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου! Για την ώρα ωστόσο φαίνεται ότι ασχολείσαι με εκκρεμότητες τις δουλειάς, με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την διαμονή, ή την οικογένεια. Κατά την διάρκεια της ημέρας, είναι πολύ πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια, προφανώς κι επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Προτιμάς να απομακρυνθείς από το ‘άθλημα’ του φλερτ όσο δεν εντοπίζεις έναν άνθρωπο να αξίζει να εισέλθει στη ζωή σου. Εσύ, δεσμευμένε, προτιμάς να ‘χουχουλιάσεις’ σπίτι με το δεσμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτιμάς τις αργές και σταθερές κινήσεις, λόγω της ανάγκης σου για ασφάλεια. Είναι καλή ημέρα να ανανεώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γίνει πιο λειτουργικός. Αν επιθυμείς, μπορείς να συζητήσεις με παλιούς συναδέλφους που μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, Παρασκευή σήμερα και η ημέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου, σε βρίσκει με αναζωπυρωμένες τις προσδοκίες και τα όνειρα για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο! Η σύνοδος Ήλιου / Ανάδρομου Ερμή από τον Αιγόκερω, βοηθά στην αποκατάσταση μίας φιλικής σχέσης, με άτομο που βρισκόσουν σε απόσταση, σήμερα μπορείτε να έχετε μία καλή επικοινωνία και να λύσετε τις διαφορές σου. Παράλληλα η Σελήνη από τον Ταύρο, φέρνει προτάσεις, μηνύματα και συναντήσεις που σου δίνουν χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου για μία σούπερ επικοινωνιακή ημέρα, γεμάτη όμορφες εξελίξεις. Μαθαίνεις πιο πολλά πράγματα για τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου κι αισθάνεσαι πολύ αισιόδοξος κι ενδυναμωμένος στα ερωτικά. Μία επανασύνδεση μέσω του φιλικού περιβάλλοντος είναι επίσης πιθανή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος διακρίνεται από εξελίξεις, χάρη στη δική σου θέληση για μάθηση κι εξέλιξη. Αν μετάνιωσες για μία συμφωνία που δεν είχες υπογράψει στο παρελθόν, τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις και πάλι με την άλλη πλευρά, ώστε να την επαναφέρετε.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *