ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, σήμερα κρατήσου, γιατί η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη σου προσθέτουν νεύρα και υπερένταση! Σα να μην έφτανε αυτό, η Σελήνη στον Καρκίνο σου προκαλεί σκαμπανεβάσματα διάθεσης, οπότε η Πέμπτη σε καλεί να γίνεις… ‘ζεν’ παρά τα εμπόδια. Είσαι αμετακίνητος ως προς τις απόψεις σου και τις υποστηρίζεις με κάθε τρόπο. Φρόντισε να σεβαστείς τις απόψεις των υπολοίπων, διαφορετικά εκτιμάται πως θα προκληθούν καβγάδες χωρίς σοβαρό λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με λίμπιντο και ανάγκη για ερωτικές περιπέτειες και πειραματισμούς, εξαιτίας της σημερινής συνόδου, δεν σε σταματά κανένας. Ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώκεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τους ερωτικούς πειρασμούς, αν βρίσκεσαι σε σχέση, βέβαια…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καλύτερη επιλογή για την επαγγελματική σου πορεία, σήμερα, είναι να το ρίξεις την μάθηση! Μάθε όσο πιο πολλά μπορείς ή σχεδίασε μία επέκταση της επιχείρησής σου την οποία καλό είναι να υλοποιήσεις αργότερα, με την ορθοδρομή, πια, του Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου σε συνδυασμό με την σύνοδο ανάδρομου Ερμή και Άρη στον Τοξότη, φαίνεται πως σε κάνουν να βρίσκεσαι σε αρκετές ανασφάλειες και να ανταλλάσσεις σκληρές κουβέντες. Θέλεις να εξασφαλίσεις οικονομική σταθερότητα κι ανάπτυξη, αλλά καλό είναι να αποφύγεις το μεγάλο ρίσκο ή την επένδυση μεγάλων ποσών. Προσπάθησε να διεκδικήσεις οφειλόμενα χρήματα ή να τακτοποιήσεις κληρονομικές υποθέσεις. Την Πέμπτη, μπορείς να επιστρέψεις σε μία παλιά συμφωνία που σου έφερνε πρόσθετο εισόδημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την ανάγκη να ‘ξεσπάσεις’ στο σεξ. Η ημέρα σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα κι έτσι ξεπερνάς τις συναισθηματικές σου εξάρσεις. Με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά, ενώ αν αναζητάς τον έρωτα, τον προσεγγίζεις τρυφερά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λόγω του ενδυναμωμένου ενστίκτου σου, έχεις την δύναμη να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις και να συζητήσεις με τα κατάλληλα άτομα που θα συμβάλλουν θετικά στην ανέλιξή σου. Σήμερα πρόκειται για μία παραγωγική ημέρα, αλλά πρέπει να αποφύγεις τις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η μέρα σου ξεκινά με εντάσεις και προκλήσεις εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη, σε σύνοδο με τον Άρη. Αντιμετώπισε τις πιέσεις της Πέμπτης με ψυχραιμία, εστίασε στην αυτοβελτίωση και αντιμετώπισε όποιες εντάσεις παρουσιαστούν με διπλωματία και ψυχραιμία. Η λίμπιντο σου αυξάνεται, ενθαρρύνοντάς σε να διεκδικήσεις τον έρωτα. Μαζί, επιδιώκεις νέες συνεργασίες και γνωριμίες. Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το μυαλό σου στην εξασφάλιση σταθερότητας, μέσω μερικών οικονομικών κινήσεων ή της εξερεύνησης νέων πηγών εισοδήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα εκτιμώνται κάποιες δυσκολίες λόγω των εντάσεων στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς και γενικότερα με τους σημαντικότερους για εσένα ανθρώπους. Επιδίωξε την ανοιχτή συζήτηση για να ξεπεράσεις τις προκλήσεις που εμφανίζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, η αυξημένη ενέργεια και ανταγωνιστικό πνεύμα που σε χαρακτηρίζουν θα σε καθοδηγήσουν προς την επίτευξη των στόχων σου. Απόφυγε τις διαφωνίες ή τις εχθρότητες. Η ημέρα δεν είναι καλή για να λήξεις ξαφνικά ένα συμβόλαιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η Πέμπτη σου ξεκινά με εντάσεις στη δουλειά εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη, σε σύνοδο με τον Άρη. Προσπάθησε τις διαχειριστείς ψύχραιμα και να ξεπερνώντας τον εαυτό σου και την ευαισθησία που σε διακρίνει. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας χρειάζονται προσοχή, όμως η συγκεκριμένη ημέρα είναι ιδανική για γυμναστική και ολοκλήρωση υποχρεώσεων. Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο ενισχύει την ευαισθησία σου και σε καλεί να επικεντρωθείς στις δικές σου ανάγκες. Πρόκειται για μια ευνοϊκή στιγμή για να εξερευνήσεις τις συναισθηματικές σου επιθυμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, προσδοκίες σου για συναντήσεις και επαφές μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικά, αφού έχεις άλλα πράγματα να κάνεις. Αν αναζητάς έναν έρωτα, έχε τα μάτια σου ανοικτά μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, διατηρώντας βέβαια την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και ερωτικών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσεις υποχρεώσεις και να επικεντρωθείς στους φιλόδοξους στόχους σου. Επιδίωξε να φέρεις την ισορροπία μεταξύ της εργασίας και του προσωπικού σου χρόνου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η Πέμπτη σου ξεκινά με εντάσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη και του Άρη που βρίσκονται σε σύνοδο επηρεάζοντας τις σχέσεις σου με πολύ σημαντικά άτομα για εσένα. Στα αισθηματικά, προτείνεται να είσαι επιεικής αποφεύγοντας τις γκρίνιες για παρελθοντικά θέματα. Πέρα από το ερωτικό κομμάτι, η αυξημένη ενέργειά σου μπορεί να διασπαστεί ανάμεσα σε πολλές ευχάριστες ασχολίες, πράγμα που είναι καλό για την ψυχολογία σου, αλλά ίσως όχι για να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να εστιάσεις στον εσωτερικό σου εαυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επικεντρώνεσαι πιο πολύ στην ερωτική σου ζωή, έχοντας αυξημένη λίμπιντο, καθώς και λίγες ερωτικές διαμάχες. Η αποφασιστικότητά σου στον έρωτα μπορεί πια να σε οδηγήσει σε δυναμικές εξελίξεις, διεκδικώντας οτιδήποτε επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η μεγάλη έμπνευση που σε διακρίνει σήμερα, θα σε καθοδηγήσει σε δημιουργικές προσπάθειες ανέλιξης. Η παραγωγικότητά σου αυξάνεται εμφανώς. Εκμεταλλεύσου την ενέργειά σου για να επιτύχεις, αποφεύγοντας τις διαμάχες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Πέμπτη φέρνει εντάσεις εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Άρη, επηρεάζοντας τις σχέσεις σου με τα παιδιά σου ή την οικογένειά σου. Χαρακτηρίζεσαι από υπερένταση, ενώ θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια στο σπίτι. Θυμήσου πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, για αυτό ρίξε τους τόνους σήμερα για να αποφύγεις τα «πεσίματα» και τα καβγαδάκια. Συνάμα, η Σελήνη στον Καρκίνο σου προσθέτει κοινωνικότητα και ενισχύει την ανάγκη σου να στραφείς στις φιλίες σου. Επικεντρώσου στην πραγματοποίηση στόχων και απόλαυσε όμορφες στιγμές με ενδιαφέροντα άτομα που μπορείς να γνωρίσεις σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσδίδεται μία παραπάνω έμφαση στην οικογενειακή σου ζωή, επομένως ο ρόλος σου ως ερωτικός σύντροφος ίσως για σήμερα να παίρνει ‘ρεπό’. Συνιστάται να δείξεις επιείκεια στα αισθηματικά σου και να επιδιώξεις μία ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές ανάγκες και τις υποχρεώσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να διατηρήσεις την απόλυτη ισορροπία μεταξύ του να παραμείνεις κοινωνικός και να μην προκαλέσεις εντάσεις ή να αποφύγεις εκείνες που προκαλούνται από άλλους. Είναι καλή στιγμή να φροντίσεις τον επαγγελματικό σου χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η Πέμπτη σου προκαλεί εντάσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Άρη. Πρόκειται για μια ημέρα προσπαθειών βελτίωσης όσων ζητημάτων σε προβληματίζουν, αλλά και μία περίοδο προκλήσεων, ιδίως σε θέματα συγγενών, συμβολαίων και συμφωνιών. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς και οδηγείς, καθώς και στο προσωπικό ΙΧ, ώστε να μην βγεις εκτός προγράμματος. Ακούς νέα, σήμερα, που μπορεί να ταράξουν την ηρεμία σου. Πάντως, η Σελήνη στον Καρκίνο σου χαρίζει δίψα για αναγνώριση και επαγγελματική ανέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα είναι ημέρα γεμάτη συναισθήματα. Επικοινωνείς έντονα και οι εντάσεις είναι αναμενόμενες. Προσπάθησε να κάνεις πιο διακριτικό τον τρόπο που φλερτάρεις ή μιλάς με το ταίρι σου, γιατί τείνεις να γίνεσαι ελαφρώς απότομος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η τρέχουσα ημέρα φέρνει ευκαιρίες για εξέλιξη και συμφωνίες. Πρόκειται για την κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις στον εαυτό σου επιδιώκοντας την αναγνώριση στον επαγγελματικό χώρο. Η επικοινωνία με επιτυχημένους ανθρώπους θα σε εμπνεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Καλημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ. Σήμερα, η ημέρα έχει έντονες ενέργειες και ανατροπές που επηρεάζουν την οικονομική σου πτυχή. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Άρη, μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα ή δαπάνες που θα απαιτήσουν προσοχή στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σκαμπανεβάσματα στην αυτοεκτίμησή σου, αλλά μην αφήσεις να επηρεαστεί η αισιοδοξία σου. Η Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει την εσωτερική σου δύναμη και αναζωογονεί την αισιοδοξία σου. Επικεντρώσου στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξή σου, καθώς υπάρχει δυνατότητα επιτυχίας σε αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διαθέτεις την απαιτούμενη αισιοδοξία και ψυχικό σθένος να προσπεράσεις εμπόδια στα αισθηματικά σου. Σήμερα η ημέρα είναι καλή για επίλυση παρεξηγήσεων και βαθυστόχαστες συζητήσεις που σε φέρνουν πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία, αλλά απαιτείται προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου. Κράτησε ισορροπία και επικεντρώσου στους στόχους σου. Απόφυγε τις σπατάλες ή τις βιαστικές αγορές. Οι εναλλαγές στην διάθεσή σου είναι κύρια αιτία ανατροπών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη η ενέργεια της Πέμπτης φέρνει έντονες αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σου, εξαιτίας της συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο σου. Η υπερένταση που σε χαρακτηρίζει και η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου είναι προφανείς. Είναι άκρως σημαντικό να διαχειριστείς προσεκτικά την ενέργειά σου, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις υπερβολές. Διεκδίκησε αυτό που θεωρείς πως σου αναλογεί, χωρίς όμως να παραβιάζεις τα όρια και τις ανάγκες των άλλων. Μαζί, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ανασφάλειες στην επιφάνεια και την ανάγκη για σταθερότητα στα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα, πρόσεξε τις αντιφάσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω των εντάσεων της ημέρας. Είναι απαραίτητο να παραμείνεις ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να αποτρέψουν μία αισθηματική επιτυχία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνιστάται να τακτοποιήσεις τυχόν τρέχοντα θέματα κληρονομικής φύσεως ή γενικότερης διαχείρισης των χρημάτων σου. Παράλληλα, δες την ημέρα ως ευκαιρία για ενδοσκόπηση, κατανοώντας ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι επαγγελματικοί σου στόχοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, σήμερα η Πέμπτη σε καλεί να διαχειριστείς όλη αυτή την εσωτερική ένταση που σου προκαλεί η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Τοξότη. Νιώθεις την επιθυμία να ‘ξεστομίσεις’ ένα σωρό μυστικά, ενώ μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν πληροφορίες που σε ταράζουν! Οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές, όπως και η γενικότερη παρασκηνιακή δράση. Η Σελήνη από το απέναντί σου ζώδιο ευνοεί σε ζητήματα διαπροσωπικών ή ακόμη κι επαγγελματικών σχέσεων. Σε υποστηρίζει να κατανοήσεις και την άλλη πλευρά, προκειμένου να βρεθούν λύσεις που τους ικανοποιούν όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι γεμάτος σκέψεις, στοιχείο που επιβαρύνει αρνητικά τον ερωτισμό σου και τα γενικότερα γεγονότα στα αισθηματικά σου. Σήμερα μπορείς, πάντως, να επιδιώξεις μία επανασύνδεση ή μία κρυφή συνάντηση. Αν έχεις ταίρι, προτιμάς ένα ήσυχο βραδάκι μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου είναι πηγή προβληματισμών, προς το παρόν. Η ημέρα, όμως, σε ευνοεί να οργανώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, ώστε αργότερα να προχωρήσεις με πιο προσεκτικά βήματα στην καριέρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Υδροχόε, με την δυναμική σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, περνάς μία ημέρα γεμάτη γεγονότα. Κανονίζεις εξόδους, μιλάς με φίλους, γνωρίζεις κόσμο και διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Μέσα από αυτό, προκύπτουν, βέβαια και λίγες εντάσεις που καλείσαι να διαχειριστείς έξυπνα, για να αποφύγεις τις ρίξεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο σου προσδίδει μία επιθυμία να φροντίσεις το φυσικό σου σώμα και να προσθέσεις υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά σου, που σε βοηθούν να ανταπεξέρχεσαι στις δύσκολες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή μέσω κοινών γνωστών, αποτελούν μία λύση για εσένα που είσαι ελεύθερος να ψάχνεις έναν καινούριο κι ανανεωτικό έρωτα. Εσύ που έχεις δεσμό, προσπάθησε να εξισορροπήσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας με το χρόνο που περνάτε μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου είναι κάτι που σε απασχολεί σήμερα. Έχεις αναλάβει λίγες παραπάνω αρμοδιότητες από όσες συνήθιζες. Προσπάθησε να τις ολοκληρώσεις είτε αναθέτοντας ένα κομμάτι αυτών σε συναδέλφους σου, είτε συνεργαζόμενος μαζί με άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη κι εσύ Ιχθύ μου, τα δίνεις όλα στη δουλειά! Η Σελήνη στον Καρκίνο, βέβαια, σου υπενθυμίζει ότι και ο έρωτας στη ζωή χρειάζεται. Έτσι, επιδιώκεις κατά τη διάρκεια της ημέρας να εξισορροπήσεις τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σου. Η ανάγκη σου να νιώσεις αποδοχή και αγάπη αποτελεί τον κυριότερο λόγο για τον οποίο προσπαθείς περισσότερο στη δουλειά και τελικά επιτυγχάνεις μέσα από την ανάδειξη της δημιουργικότητάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου είναι παιχνιδιάρικη και αυτό σε κάνει πιο γοητευτικό, καθώς και ευκολότερα προσεγγίσιμο. Συνεπώς, η γενικότερη στάση σου, σήμερα, σε διευκολύνει να έχεις επιτυχίες στον έρωτα και να περάσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά επενδύεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου. Μπορεί να επανέλθει μία παλαιότερη συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις σημαντικές ενάρξεις. Απόφυγε τις εντάσεις στον εργασιακό χώρο και μην επιδεικνύεις ανταγωνιστικό πνεύμα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *