ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Παρέδωσε ο Χρήστος Γιαννέκας – αποχαιρετιστήρια επιστολή

Παρέδωσε ο Χρήστος Γιαννέκας – αποχαιρετιστήρια επιστολή

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Επισκοπής του δήμου Αλεξάνδρειας Χρήστος Γιαννέκας απέστειλε την παρακάτω αποχαιρετιστήρια επιστολή:

Συγχωριανοί

Σήμερα έχω τη χαρά να παραδώσω μια επιλογή ζωής καθώς είναι μια ιδιαίτερη στιγμή να φτάνεις στο τέλος μιας προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση, στα χωριά μας, στην κοινότητά μας, την κοινότητα Επισκοπής και στους δύο δήμους μας Αντιγονιδών και Αλεξάνδρειας.

Ξεκινώντας το 1993 με όλους τους άλλους αιρετούς συναδέλφους, κινηθήκαμε σε δρόμους, χτίσαμε σχέσης και δεσμούς ζωής μέσα στην δική μας κοινωνία με ΟΛΟΥΣ ανεξαίρετα τους συνδημότες μας.

Η θέση του εκλεγμένου είναι μια θέση ευθύνης.

Είναι μια υπεύθυνη θέση κατάθεσης απόψεων και προτάσεων, έγκρισης αποφάσεων και αλληλέγγυας ευθύνης που δίνουν αξιοπρέπεια στο χώρο και έτσι ορίζουν πρόσωπα κύρους.

Είναι λοιπόν μια υπεύθυνη θέση που ορίζει κανόνες ηθικής και ανταγωνισμού, που συνεισφέρει και στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ και στο ΔΗΜΟΣΙΟ κομμάτι και αυτό είναι το σπουδαιότερο από όλα.

Παραδίδοντας σήμερα μετά από 32 χρόνια στους νέους και τις νέες που τώρα ορκίζονται, τους καλωσορίζω και τους εύχομαι τα καλύτερα, με αναμφισβήτητο συμπέρασμα πως από ρο 1993 έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου σε τέτοιο βαθμό ώστε να διερωτάται όποιος βλέπει τη ζωή από απόσταση αν πρέπει να χαίρεται για αυτό ή να λυπάται γιατί κινδυνεύει σοβαρά να εξαφανιστεί η όποια ιδιαιτερότητα του καθενός χωριού μας.

Υπήρξαν άλλοι στο παρελθόν, είμαστε εμείς σήμερα και θα έρθουν άλλοι στο μέλλον. Όλοι μπήκαν με καλές προθέσεις και εύχομαι τους νέους που καλωσορίζω να το αποδείξουν.

1 Comment

  • Μας κούρασε άντε φτάνει.αλλα και αυτόν που έβγαλε…. πέτυχε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *