ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, η ημέρα πρόκειται να σε γεμίσει αισιοδοξία, χάρη στην Σελήνη από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη. Η προσοχή και η ενέργειά σου στρέφονται σε οτιδήποτε ευχάριστο κι εσύ προσπαθείς αυτή τη Δευτέρα να μεταμορφωθείς σε έναν πιο δυνατό κι αισιόδοξο άνθρωπο. Η γνώση και τα ταξίδια είναι πράγματα που σε ελκύουν και η ημέρα σε ευνοεί αν θέλεις να κάνεις κάποιο σεμινάριο ή να βρεις προσφορές για ένα αυθημερόν ταξιδάκι που θα σε ανανεώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο φλερτ, σήμερα είσαι πιο ευθύς από ο,τι ήδη συνηθίζεις και καλό θα είναι να χαλιναγωγήσεις ελαφρώς τον ενθουσιασμό σου, ώστε να μην υπάρξουν ρίξεις. Η θετική ενέργεια που εκπέμπεις είναι ο λόγος των κατακτήσεών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η ημέρα σε ευνοεί να γίνεις καλύτερος σε ο,τι ήδη κάνεις. Μάλιστα, τυχόν επαγγελματικά ανοίγματα μπορούν να παρουσιάσουν επιτυχή αποτελέσματα, αρκεί, βέβαια, να τα έχεις αρχικά οργανώσει σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Τοξότη, σου προκαλεί λίγες ανασφάλειες για τον εαυτό σου και τα οικονομικά σου, ενώ εσύ χρησιμοποιείς την υπεραισιοδοξία ως άμυνα. Αφενός αυτό σου ενδυναμώνει την ψυχολογία και μπορείς με μεγαλύτερη ψυχραιμία να βρεις λύσεις, αφετέρου θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο υπεύθυνη στάση στα πράγματα. Αν θέλεις να διευθετήσεις κληρονομικά ζητήματα ή να κάνεις έναν διακανονισμό αποπληρωμών, επίλεξε τη Δευτέρα που σε ευνοεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι εμφανώς ανεβασμένη κι εσύ χαρακτηρίζεσαι από φοβερή ενέργεια και διεκδικείς τον άνθρωπο που αγαπάς. Οι αισθηματικές σου ευκαιρίες είναι ‘μετρημένες’, όμως, τουλάχιστον, δεν είναι μηδενικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε θέση να διεκδικήσεις χρήματα, σήμερα. Αν περνάς ένα δύσκολο διάστημα στα οικονομικά κι επαγγελματικά, μπορείς να αναζητήσεις υποστήριξη από τρίτα πρόσωπα ή να προχωρήσεις σε επαναδιαπραγμάτευση μίας οφειλής.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από τον Τοξότη, η Δευτέρα σου είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ουσιαστική επικοινωνία. Η ημέρα φέρνει έναν αέρα της περιπέτειας και αυξάνει την επιθυμία σου για περαιτέρω εξερεύνηση και πειραματισμό στην καθημερινότητά σου. Μπορείς να επικεντρωθείς σε νέες ιδέες και να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου, διατηρώντας στο πλευρό σου ανθρώπους που κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, παρατηρούνται ευκαιρίες για επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις και πεποιθήσεις. Ο ανοιχτός διάλογος και η ενεργή ανταλλαγή ιδεών αναζωογονεί τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε κάνει πιο δημοφιλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο πόθος για γνώση και εμπειρίες είναι έντονος και σε ωθεί να γίνεις καλύτερος επαγγελματίας. Δοκίμασε να εξερευνήσεις νέα ενδιαφέροντα ή να ξεκινήσεις ένα νέο μάθημα ή σεμινάριο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, η επίδραση της Σελήνης στον Τοξότη, σήμερα, σε ωθεί να επικεντρωθείς στη ρουτίνα της καθημερινότητας, στην εργασία σου, καθώς και να επιμεληθείς λίγο περισσότερο το πρόγραμμά σου. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να επικεντρωθείς στις σχέσεις σου με την οικογένειά σου, φροντίζοντας και να προσφέροντας βοήθεια και υποστήριξη στους αγαπημένους σου. Μπορείς, επίσης, να τακτοποιήσεις επιτυχώς όποιες υποχρεώσεις κι αρμοδιότητες σου ανατίθενται στη δουλειά. Η καλή σου διάθεση είναι το κλειδί στο να αποκτήσεις μία ευχάριστη ημέρα στην εργασία σου, όπου είσαι πολύ παραγωγικός τη Δευτέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η επικοινωνία μπορεί να είναι βαθύτερη και πιο ενδιαφέρουσα, σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Έτσι, έρχεστε πιο κοντά, επικοινωνείτε βαθιά και σημειώνεις επιτυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου αισθάνεσαι μια αυξημένη ενέργεια και διάθεση για εργασία, με ή χωρίς τη συνεργασία άλλων. Επικεντρώσου στην ομαδική εργασία όπου απαιτείται. Η ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργικές λύσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια δυναμική ενέργεια σε εσένα, Λέοντα, που επηρεάζει θετικά τον αισθηματικό κόσμο σου. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθεις τη χαρά της ζωής και της δημιουργίας, ενώ οι ιδέες που κατεβάζεις είναι απίστευτα πρωτοποριακές και μπορούν να αποτελέσουν το λόγο για τον οποίο ξεχωρίζεις. Διασκέδασε, ανακάλυψε νέες εμπειρίες και μοιράσου τα πλούσια συναισθήματά σου με το ταίρι σου, την οικογένειά σου και τα παιδάκια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά επικοινωνία σου είναι δυναμική και δημιουργική και προσελκύει το ενδιαφέρον των άλλων. Μη φοβηθείς να γίνεις εκδηλωτικός και να προσεγγίσεις ή διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να ξεχωρίσεις σήμερα. Η αυτοπεποίθηση και η έμπνευσή σου σε καθοδηγούν ορθά. Πρόκειται για μία άριστη στιγμή για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και να επικεντρωθείς στους επαγγελματικούς στόχους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την καθημερινότητά σου. Μολονότι τείνεις να είσαι λεπτομερής και προσανατολισμένος στις λεπτομέρειες, η Δευτέρα σου αυξάνει την επιθυμία για ευρύτερη κατανόηση και γνώση. Σε προσωπικό κι εργασιακό επίπεδο, ασχολείσαι με θέματα που ξεπερνούν τα καθημερινά και δεν αναλώνεσαι στις λεπτομέρειες. Δοκίμασε να εξερευνήσεις καινούρια ενδιαφέροντα που σε εμπνέουν, σε ενδιαφέρουν πραγματικά και μπορούν να σε ωθήσουν ένα βήμα πιο μπροστά σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορείς να φιλοσοφήσεις και να μοιραστείς τις σκέψεις σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για βαθύτερα θέματα. Ο διάλογος με τους άλλους, ανεξαρτήτως αν μοιράζονται τις ίδιες ιδέες μαζί σου, αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά εστιάζεις στην επέκταση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σου, ενώ είναι άριστη ημέρα να φροντίσεις τον εργασιακό χώρο σου. Παρουσιάζονται ευκαιρίες για κατάρτιση κι αναλύεις νέες προοπτικές που επεκτείνουν τους ορίζοντές σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα η μέρα σου χαρακτηρίζεται από έντονη επικοινωνία και πολλαπλές δραστηριότητες, χάρη στην Σελήνη στον Τοξότη. Μιλάς με ειλικρίνεια στον περίγυρό σου κι απολαμβάνεις την ανταλλαγή απόψεων οποιουδήποτε ενδιαφέροντος. Μετακινείσαι και συναντάς κόσμο, ενώ αν η δουλειά σου συνήθως απαιτεί μικρά ταξίδια, η ανάγκη αυτή θα επανεμφανιστεί. Σκέφτεσαι με αισιοδοξία για το μέλλον κι αισθάνεσαι ευγνώμων για όσα σου έδωσε η ζωή ως σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η ημέρα κρύβει απίστευτες προοπτικές για φλερτ, ανανέωση, γνωριμίες και συναντήσεις. Επιζητείς την ισορροπία και την αρμονία και σήμερα νιώθεις μια αυξημένη επιθυμία για νέες εμπειρίες και συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δοκίμασε, σήμερα να επικεντρωθείς στην ανάπτυξη των δικών σου ιδεών και φιλοδοξιών. Η ημέρα σε ωθεί να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου μέσα από δραστηριότητες που σε εμπνέουν ή να συλλέξεις χρήσιμες πληροφορίες για το επάγγελμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, σήμερα, η Σελήνη στον Τοξότη σου προκαλεί αυξομειώσεις διάθεσης, όπου πιο συχνά θα παρατηρήσεις το αισιόδοξο κομμάτι να υπερισχύει. Έχεις, έτσι κι αλλιώς. την τάση να εξερευνείς τα βάθη της ψυχής σου και των άλλων, αλλά βλέπεις λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα τη Δευτέρα. Πρόσεξε, βέβαια, γιατί οι εναλλαγές στη διάθεση κι αυτοπεποίθησή σου θα είναι υπεύθυνες για κάποια περιττά έξοδα που θα κάνεις! Ωθείσαι σε αγορές πραγμάτων που δε χρειάζεσαι πραγματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άνοιξε συνομιλίες που εξετάζουν τα πιο σημαντικά και πολύπλοκα θέματα κατά το φλερτ και θα δεις πως να σε ανεβάσουν ψυχολογικά. Οι αισθηματικές σου σχέσεις κι επαφές ενδυναμώνονται μέσα από την ανοικτή επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρησιμοποίησε τον ζήλο σου και την ευφυΐα σου για να βρεις δημιουργικές λύσεις. Σήμερα είσαι σε θέση να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων ή να διεκδικήσεις με δυναμισμό κι αισιοδοξία τα χρήματα που σου αναλογούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο σε κάνει πρωταγωνιστή! Το ένστικτό σου γίνεται δυνατό, ενώ η στροφή της προσοχής σου στις εσωτερικές σου ανάγκες κι επιθυμίες σε καθοδηγούν προς τις σωστές αποφάσεις. Μέσα στην ημέρα, θα παρατηρήσεις ότι ξεκινάς κάποια πράγματα, τα οποία αφήνεις μισοτελειωμένα. Καλό θα είναι να επικεντρωθείς σε λιγότερες δραστηριότητες, ώστε να τις ολοκληρώσεις. Η ανάγκη σου για νέες εμπειρίες, πάσης φύσεως, είναι οξυμένη και προσπαθείς να τις αποκτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, στα αισθηματικά πράττεις λίγο εγωιστικά, χωρίς να το συνειδητοποιείς. Θα χρειαστεί να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, αναζητώντας κοινό έδαφος με το νέο φλερτ σου ή με τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, μπορείς να αναδείξεις τις δυνατότητές σου. Η θέλησή σου για γνώση κι επέκταση λειτουργεί σαν οδηγός προς την αναγνώριση κι επιτυχία σου. Πρόσεξε, όμως, μήπως η υπέρμετρη αισιοδοξία και φιλοδοξία σου φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, η σημερινή θέση της Σελήνης στον Τοξότη μπορεί να επηρεάσει τον εσωτερικό σου κόσμο. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η ενέργεια σε βοηθά όχι μόνο να συνδεθείς με τις θαμμένες πτυχές του εαυτού σου, αλλά μαζί και με τα πιο οικεία σου πρόσωπα! Δρας παρασκηνιακά σε προσωπικά κι εργασιακά, παραμένοντας μακριά από τυχόν κακόβουλα μάτια και κρυφούς εχθρούς. Έτσι, καταφέρνεις ανενόχλητος να ακολουθήσεις όσα το ένστικτό σου λέει και να οργανώσεις τα βήματά σου για να φτάσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα, η Δευτέρα αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία μια ευκαιρία να συνδεθείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο σε βαθύτερα επίπεδα. Μπορείς να νιώσεις ανακούφιση αν μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτιμάς, σήμερα, να εργαστείς διακριτικά και σιωπηλά. Οι παρασκηνιακές κινήσεις και συμφωνίες σε ευνοούν. Οι κρυφοί εχθροί σου, πλέον, αποκαλύπτονται, αλλά εσύ παραμένεις προστατευμένος από εκείνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, Δευτέρα Σελήνη στο Σκορπιό που ενισχύει την κοινωνική σου πλευρά, καθιστώντας σε πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακό. Διατηρείς μία προσανατολισμένη προσέγγιση στους στόχους σου, ενώ η αρχή της εβδομάδας σε ωθεί να χαλαρώσεις και να δώσεις σημασία στις μικρές χαρές της ζωής. Κανονίζεις εξόδους με φιλαράκια, παρέες, συλλόγους ή γενικώς κάνεις επαφές που σε ανανεώνουν. Η συγκεκριμένη ημέρα χαρίζει ευκαιρίες για πολύτιμες σχέσεις και κοινωνικές εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επιθυμία σου για νέες επαφές και γνωριμίες ενδυναμώνεται, γεγονός που συμβάλλει θετικά στα αισθηματικά σου. Έχεις τον απόλυτο συνδυασμό δυνατού ενστίκτου, δυναμισμού κι ευαισθησίας που σε κάνει πολύ επιθυμητό στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, η κοινωνική σου δεινότητα και θέληση για συνεργασία μπορούν να σε οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες. Είναι κατάλληλη ημέρα για να συνεργαστείς, να μοιραστείς ιδέες και να δημιουργήσεις ένα πιο ευρύ δίκτυο επαγγελματικών συναντήσεων.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Για σήμερα Δευτέρα αγαπητέ μου Ιχθύ η Σελήνη από στο ζώδιο του Τοξότη αυξάνει κατακόρυφα τη φιλοδοξία σου, όμως εσύ καλείσαι να τη χαλιναγωγήσεις, προκειμένου να αποφύγεις τις βεβιασμένες κινήσεις. Θέλεις να γίνεις ο καλύτερος σε αυτό που κάνεις και μαζί η ανάγκη σου για αναγνώριση των κόπων σου είναι τόσο οξυμένη, που σε βοηθά να κάνεις σωστό marketing του εαυτού σου στην αγορά εργασίας. Προσπάθησε να μην συγχέεις τα εργασιακά με τα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει να εξελίξεις άμεσα, εφόσον παραμένεις επικεντρωμένος σε θέματα δουλειάς. Εσύ, δεσμευμένε, σκέφτεσαι πώς θα μπορούσες να πας την υφιστάμενη σχέση σου ένα βήμα παραπέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν πολύ καλές προοπτικές. Εσύ, αντίστοιχα, διακρίνεσαι από αρκετή αισιοδοξία και δυναμισμό που προωθούν περισσότερο τις δυνατότητές σου. Δεν ‘σταματάς’ πουθενά και προβάλλεις με χαρά τη δουλειά σου σε πελάτες και συναδέλφους.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *