ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, το σημερινό τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα, συνδυαστικά με την Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει αντιμέτωπο με παρεξηγήσεις, λανθασμένες πληροφορίες και ψέματα. Πολλά από αυτά που σκέφτεσαι κατά τη διάρκεια της Τρίτης είναι αποτέλεσμα μη καθαρής κρίσης και υπεραισιοδοξίας, οπότε καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον ή να δώσεις υποσχέσεις σε γνωστούς και συνεργάτες. Πολύ πιθανόν αργότερα να το ξανασκεφτείς και να μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι και μαζί να αποφύγεις κι εσύ να πεις λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις. Οι κρυφές ερωτικές περιπέτειες ή προβληματισμοί δεν απουσιάζουν σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην υπογράψεις κάτι αν πρώτα δεν το έχεις διαβάσει προσεκτικά! Επίσης, στα επαγγελματικά σου καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις μεγάλες υποσχέσεις, αλλά και τα λάθη απροσεξίας! Προτίμησε να γίνεις καλύτερος σε αυτό που κάνεις, αντί για μία επέκταση προς κάτι νέο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη με το τετράγωνο Ερμή και Ποσειδώνα, εσύ παρεξηγείς τα λεγόμενα φίλων και γνωστών και βιώνεις εντάσεις. Η πλειοψηφία των αψιμαχιών προέρχεται από κάποιες ‘θαμμένες’ ανασφάλειές σου που δεν αποδέχεσαι, και κατά συνέπεια δεν μπορείς προς το παρόν να επιλύσεις. Σε περίπτωση που κάνεις κακή διαχείριση των οικονομικών σου, θα χρειαστεί να κοιμηθείς όπως ‘έστρωσες’, αφού εκτιμάται μία ακύρωση κάποιας οικονομικής βοήθειας από τρίτα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό κομμάτι παρουσιάζει μικρές εξελίξεις, όμως καλό είναι να αποφύγεις τις περιττές παρεξηγήσεις. Η Τρίτη σου χαρίζει ευκαιρίες να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ή φλερτάροντας. Συνιστάται να αποφύγεις την μετατροπή μίας φιλίας σε αισθηματικό ειδύλλιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη κατάσταση κι εσύ πρέπει να κάνεις άριστη διαχείριση. Συνιστάται να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις, να αποφύγεις τις μεγάλες επενδύσεις και το οικονομικό ρίσκο. Στα επαγγελματικά, πρόσεξε μήπως κάποιοι ‘φίλοι’ τελικά αποδειχθούν εχθροί.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα κρατήσου γερά, αφού η σκληροπυρηνική όψη μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα, μαζί με την Σελήνη από το απέναντί σου ζώδιο, τον Τοξότη, εντείνει τις αψιμαχίες. Η Τρίτη σε βρίσκει με αρκετή υπερένταση, αλλά τουλάχιστον θα κινητοποιηθείς από εξωτερικούς παράγοντες. Με απλά λόγια, τα νεύρα που θα σου προκαλέσουν φίλοι, σύντροφος, οικογένεια, οι συνάδελφοι, θα είναι η αιτία που θα προσπαθήσεις να γίνεις περισσότερο δημιουργικός στην εργασία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα ακούς ή λες ψεματάκια. Αν δεν είναι ψέματα, είναι τουλάχιστον παρερμηνευμένα λόγια, άρα μέσα στην ημέρα διατήρησε την ψυχραιμία σου και δώσε μεγαλύτερη βάση στις πράξεις, παρά τα λεγόμενα των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από αυξημένη δημιουργικότητα, όχι όμως απαραίτητα και βελτιωμένη παραγωγικότητα. Πρέπει να αποφύγεις τυχόν λάθη απροσεξίας, καθώς και τι στόχους θέτεις, γιατί μπορεί να είναι μη ρεαλιστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιό σου για σήμερα Τρίτη, φίλε μου Καρκίνε δέχεται αρκετές πιέσεις σε ζητήματα εργασιακών, καθημερινών υποχρεώσεων ή κάποια θέματα ιδεολογίας και φανατισμού. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα με την Σελήνη στον Τοξότη σε παγιώνει ως προς τις αντιλήψεις σου, ενώ παράλληλα αυξάνει τις υποχρεώσεις σου, με αποτέλεσμα να αντιπαρατίθεσαι ενάντια στον περίγυρό σου, χωρίς κανένα σοβαρό λόγο. Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου και χαλάρωσε! Άφησε τους άλλους να υποστηρίζουν αυτά που θέλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα δε δίνεις και πολλή σημασία στα ερωτικά σου, αλλά τουλάχιστον ο ρομαντισμός σου δεν εξαφανίζεται. Αν έχεις ταίρι, περάστε μαζί όμορφα κι αποφύγετε τις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε τα ερωτικά ειδύλλια στην εργασία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επικεντρώσου σε όσα πρέπει να ολοκληρώσεις, γιατί τείνεις να ονειροπολείς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απόφυγε τα λάθη απροσεξίας και σε περίπτωση που επιθυμείς μία επαγγελματική επέκταση, πρόσεξε κάθε σου κίνηση!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, τα ερωτικά σου σήμερα δεν ευνοούνται τόσο όσο θα ήθελες, εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα, όπου μαζί η Σελήνη από τον Τοξότη ενδυναμώνει αυτή τη σκληρή όψη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις την Τρίτη, είναι να το ρίξεις στις τέχνες και τη δημιουργική αυτοέκφραση. Κατά στιγμές θα πιάνεις τον εαυτό σου να χάνεται στην ίδια του τη φαντασία, αποτυγχάνοντας να συγκεντρωθείς στις καθημερινές υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σήμερα γίνεσαι πολύ πιο ευαίσθητος. Το υπερβολικό σου συναίσθημα σε καταπνίγει, οπότε προσπάθησε να εκφραστείς ψύχραιμα και δημιουργικά. Σήμερα πιθανολογείται μία αισθηματική απογοήτευση ή αποστασιοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν είσαι καλλιτέχνης, σήμερα πρόκειται να διαπρέψεις, χάρη στις απίθανες ιδέες που συλλαμβάνεις. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και το μεγάλο οικονομικό ρίσκο. Αν δεν είσαι σίγουρος για μία συμφωνία, άφησέ την για αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σελήνη στον Τοξότη, συνδυαστικά με ένα τετράγωνο Ερμή και Ποσειδώνα, οπότε εσύ σήμερα Παρθένε δεν μπορείς εύκολα να συγκεντρωθείς στους στόχους σου. Η Τρίτη αποτελεί μία περιπέτεια εμποδίων που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις συνεργασίες, καθώς και μερικές παρεξηγήσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Μάλιστα, σήμερα η αυξημένη εσωστρέφειά σου δεν σε βοηθά να επιλύσεις με ευκολία οποιαδήποτε παρερμηνεία παρατηρηθεί και πρέπει να προσέξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς, γιατί θα παρατηρηθούν κάποιες αισθηματικές απομακρύνσεις. Για αρκετές από αυτές δεν θα ευθύνεσαι εσύ στο 100%, αλλά τουλάχιστον διατήρησε την ψυχραιμία σου, ώστε να το διαχειριστείς άριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες δεν φαίνεται να έχουν πολύ γερά θεμέλια αυτή τη στιγμή. Συνιστάται να κάνεις υπομονή και συμβιβασμούς μέσα στην ημέρα και να αφήσεις τα ξεκαθαρίσματα για άλλη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα προκαλεί εμπόδια στις μετακινήσεις σου, καθυστερήσεις σε κάποια σχέδιά σου, αποτυχία ολοκλήρωσης μερικών υποχρεώσεων, καθώς και παρερμηνεύσεις. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σου προσφέρει μία Τρίτη γεμάτη εξωστρέφεια και συναντήσεις, ενώ προσπαθείς να συλλέξεις σημαντικές πληροφορίες πάνω σε κάτι που σε ενδιαφέρει. Κράτησε μικρό καλάθι, γιατί πολλά από όσα ακούς σήμερα δεν είναι αληθή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί καθόλου προτεραιότητα για εσένα. Η ημέρα δεν σε ευνοεί σε περίπτωση που θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάτι στα αισθηματικά σου ή να κάνεις έναν υγιή και ειλικρινή διάλογο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά πρέπει να παραμείνεις επικεντρωμένος στους στόχους σου. Αν η δουλειά σου απαιτεί συχνές μετακινήσεις ή τακτοποίηση εγγράφων, θα απαιτηθεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή για να αποφύγεις τυχόν σφάλματα ή να μην βγεις εκτός προγράμματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Τοξότη σκέφτεσαι πάρα πολύ την οικονομική σου κατάσταση, αλλά το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα σε αποτρέπει από το να τη βελτιώσεις άμεσα. Η Τρίτη σου χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό μεταξύ φιλοδοξίας και ανασφάλειας και κατά πάσα πιθανότητα, ωθείσαι σε απερίσκεπτες δράσεις και ρίσκο. Απόφυγε να θέσεις νέους στόχους στα επαγγελματικά σου ή να κάνεις μία επέκταση. Αν πρόκειται να κλείσεις ταξιδιωτικά εισιτήρια, κάνε το προσεκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυτοεκτίμησή σου, σήμερα, θα αποτελέσει την κύρια αιτία κάποιων παρεξηγήσεων. Παίρνεις στα σοβαρά ακόμη και τα αστεία των άλλων, με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σου και οι άλλοι να αισθάνονται ότι τους λογοκρίνεις ακατάπαυστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε τις μεγάλες επενδύσεις ή την αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος, χωρίς να έχεις μελετήσει πρώτα τα υπέρ και τα κατά. Οτιδήποτε κι αν ακούσεις σήμερα, προσπάθησε να το μελετήσεις πολύπλευρα πριν το αποδεχθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη είναι στο δικό σου ζώδιο, φίλε μου Τοξότη, αλλά παράλληλα ο Ερμής που ‘βλέπει’ με όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα και δεν βοηθούν ιδιαίτερα την ομαλή έκβαση της ημέρας σου. Η εικόνα που διατηρείς για τον εαυτό σου δεν είναι ξεκάθαρη, ούτε ρεαλιστική, άρα μπορεί να προχωρήσεις σε αποφάσεις που τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν καθρεπτίζουν τα ‘θέλω’ σου. Απόφυγε τις περιττές εντάσεις και μην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορεί να ακούσεις ή να πεις λίγα ψεματάκια στο κομμάτι των αισθηματικών. Αρκετά από αυτά θα είναι αθώα, αλλά μακροπρόθεσμα θα δεις πως δεν ωφελούν πουθενά. Κράτησε μικρό καλάθι στις νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το σπίτι και η οικογένεια πιθανώς να αποτελέσουν εμπόδιο στην επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη. Πρέπει να θέσεις όρια στους άλλους. Επίσης, απόφυγε τις λογομαχίες και τα μικροατυχήματα εντός του εργασιακού χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη με το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά προσεχτικός, σε επικοινωνίες που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Η μέρα είναι ακατάλληλη για υπογραφές, συμφωνίες, ενώ στις προτάσεις που θα σου γίνουν κράτα μικρό καλάθι! Η καχυποψία σου σήμερα ωστόσο θα βρεθεί στο «πικ» της, ενώ η ανάγκη σου να απομονωθείς για λίγο από όλους και από όλα θα είναι έντονη! Προσπάθησε να μην μπερδεύεις το μυαλό σου με σύνθετες, πολύπλοκες σκέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα συνιστάται να αποφύγεις το φλερτ με φιλικά πρόσωπα, δια ροπάλου. Οι σημερινές διελεύσεις δεν ευνοούν κάτι τέτοιο. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην παρερμηνεύσεις όσα σου λέει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δώσε έμφαση στα ψιλά γράμματα όσων υπογράφεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι επαγγελματικές συμφωνίες σήμερα ευνοούν σε ελάχιστες περιπτώσεις. Επίσης, πολλοί κρυφοί εχθροί στη δουλειά σου εμφανίζονται ως σύμμαχοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Υδροχόε το τετράγωνο του Ερμή/Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει κρίσεις αυτοεκτίμησης, καθώς και οικονομικές απώλειες σε περίπτωση που επιλέξεις να ρισκάρεις. Η ημέρα αυτή είναι καλή αν θέλεις να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία, ώστε να ενδυναμώσεις τον ψυχικό σου κόσμο. Αντίστοιχα, είναι αρνητική αν θέλεις να πας για shopping therapy, διότι πρόκειται να ξοδέψεις πολύ περισσότερα χρήματα από όσα υπολόγιζες και να μείνεις με πράγματα που δε χρειάστηκες ποτέ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυτοεκτίμησή σου δεν είναι σταθερή και προβάλλεις προς τα έξω μία ‘ψεύτικη’ σιγουριά. Οι άλλοι είναι σε θέση να το αναγνωρίσουν αυτό, οπότε εσύ αντίστοιχα χάνεις μέρος της γοητείας και της δημοτικότητάς σου, χάνοντας αισθηματικές ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου ακόμη κι αν βρίσκονται σε ικανοποιητική κατάσταση, εσύ πρέπει οπωσδήποτε να τα διαχειριστείς με σύνεση, αποφεύγοντας τις περιττές σπατάλες. Άφησε για άλλη ημέρα τις επενδύσεις, αν αυτό απαιτεί η δουλειά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη με τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι στη δουλειά δεν θα προλαβαίνεις… να βαρεθείς! Ίντριγκα, λογομαχίες, παρεξηγήσεις, καθώς κι οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να σου σπάσει τα νεύρα, θα είναι παρόν! Απόφυγε να ξεκινήσεις συνεργασίες και γενικώς κράτησε χαμηλό προφίλ στα εργασιακά, γιατί είσαι επιρρεπής στο παρασύρεσαι σε λάθη, ή και να τάζεις πράγματα που δεν θα μπορείς να τα κάνεις πράξη. Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου είναι αυξημένες, αλλά οποιαδήποτε ιδέα κι αν έχεις, υλοποίησέ την αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα κυριαρχεί το θολό τοπίο! Έχεις την τάση να ξεγελάς είτε και να ξεγελιέσαι, για το λόγο αυτό η μέρα είναι ακατάλληλη για συναντήσεις, λόγια ή και αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά έχεις την τάση να κάνεις λάθη απροσεξίας. Παράλληλα, η ημέρα σε καλεί να καταγράψεις όλες σου τις ιδέες με σκοπό να τις τροποποιήσεις και τελειοποιήσεις άλλη στιγμή, κατά την οποία η κρίση σου θα είναι πιο καθαρή.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *