ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Κριέ, η Παρασκευή σε βρίσκει με το τρίγωνο του Άρη με το Δία και την Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Υδροχόου. Είναι λογικό σήμερα να αισθάνεσαι πολύ δυνατός κι ακόμη πιο θαρραλέος από ο,τι ήδη συνηθίζεις. Πρόσεξε, όμως, μην μπερδέψεις τα όρια του θάρρους με του θράσους, υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις σου και ξεστομίζοντας μεγάλα λόγια. Η ημέρα σε ευνοεί για επιχειρηματικές ενάρξεις και διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα κανονίζοντας μία έξοδο, μπορείς να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους, να φλερτάρεις και να ανανεωθείς. Αν έχεις δεσμό, στέκεσαι δυναμικά στο πάλι του, προσφέροντας, αλλά και λαμβάνοντας υποστήριξη σε κάθε τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και οικονομικά σου ευνοούνται αρκετά από το αστρολογικό σκηνικό. Πολλές ευκαιρίες προκύπτουν ξαφνικά, οπότε εσύ θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για να τις εντοπίσεις. Μην αφήσεις τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου, συνδυαστικά με το τρίγωνο μεταξύ Άρη και Δία σου προσφέρει ευκαιρίες προσωπικής κι επαγγελματικής ανάπτυξης. Μαθαίνεις από τα λάθη σου, αναστοχάζεσαι το παρελθόν και πλέον προχωράς δυναμικά και φιλόδοξα. Ο τρόπος σκέψης σου είναι ασυνήθιστα πρωτοποριακός και καταφέρνεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Παράλληλα, η Παρασκευή σε βρίσκει πιο δεκτικό στις καινούριες εμπειρίες, έτσι ο νους σου διευρύνεται κι αποκτάς πιο καθαρή κρίση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην ερωτική σου ζωή γίνεσαι πολύ τολμηρός και διεκδικείς τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Είσαι ανοικτός σε νέες περιπέτειες, ενώ έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους χωρίς πολλά κοινά με εσένα, πράγμα που σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να επιδιώξεις μία επέκταση ή να μάθεις κάτι που θα σε κάνει πιο ανταγωνιστικό στο αντικείμενο εργασίας σου. Είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στην καριέρα σου και υλοποιείς πρωτοποριακές ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Παρασκευή είναι μία ήσυχη ημέρα, όπου απομονώνεσαι από τον έξω κόσμο από επιλογή, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Άρη και Δία. Κάθε σου παρασκηνιακή προσπάθεια για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή να λάβεις ψυχολογική υποστήριξη ενθαρρύνεται από το σύμπαν, ενώ η Σελήνη που προχωρά στο ζώδιο του Υδροχόου από το μεσημέρι κι έπειτα, αυξάνει το θάρρος σου. Σήμερα προτιμάς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να αφήσεις τις πράξεις να ‘μιλήσουν’ αμφότερα σε επαγγελματικά και προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τυχόν επανασυνδέσεις ή κρυφές συναντήσεις, σήμερα, ευνοούνται. Παράλληλα, εσύ με τη σειρά σου επιδιώκεις την προσωπική σου ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας πως ο δεσμός σου θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Το φλερτ που κάνεις είναι ‘υπόγειο’ και διακριτικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προσπάθησε να κινηθείς μακριά από τα μάτια του κόσμου. Αν χρειάζεσαι οικονομική βοήθεια, στρέψου προς άτομα που εμπιστεύεσαι για να την αναζητήσεις. Μπορείς να λύσεις ένα γραφειοκρατικό οικονομικό ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, το τυχερό τρίγωνο μεταξύ Άρη και Δία σε επηρεάζει ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπως αντίστοιχα και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Μπορείς είτε να αναπτύξεις τις υφιστάμενες, καλλιεργώντας πιο δυνατά θεμέλια κι επικοινωνώντας πιο αποτελεσματικά ή να κάνεις καινούριες. Οτιδήποτε κι αν επιδιώξεις σήμερα, λαμβάνει μεγάλη υποστήριξη και τύχη από το αστρολογικό τοπίο. Μάλιστα, η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, από το μεσημέρι και μετά, σε κάνει να θέλεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη απέναντί σου, έχεις από την μία αυξημένη λίμπιντο, από την άλλη χαρακτηρίζεσαι από μία εσωτερική ένταση που πρέπει να εκφράσεις δημιουργικά, ώστε να μη λειτουργήσει καταστροφικά στον έρωτα. Κάνε έρωτα, όχι πόλεμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δείχνεις ένα πολύ υπεύθυνο πρόσωπο που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Οποιαδήποτε δυσκολία εμφανίζεται, εσύ επιδιώκεις με θάρρος να την αντιμετωπίσεις. Μετατρέπεις κάποια εμπόδια σε ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντά μου, το τρίγωνο μεταξύ Άρη και Δία σου χαρίζει μία Παρασκευή γεμάτη από επαγγελματικές ευκαιρίες! Η καριέρα σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένη από τις σημερινές όψεις, όμως εσύ, αντίστοιχα δεν μένεις με τα χέρια σταυρωμένα. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου από το μεσημέρι και μετά, με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο κοινωνικός. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες ενδυναμώνονται και δρας πιο διπλωματικά στον έρωτα και τη δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν επιθυμείς να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο με σκοπό να τον βάλεις στη ζωή σου, προτίμησε να το κάνεις μετά το μεσημέρι. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου είναι ικανοποιητικά, χάρη στην ενδυναμωμένη διαίσθησή σου που σε ωθεί να επιλέξεις σωστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι άριστα κι εσύ οφείλεις να μην αφήσεις την Παρασκευή να περάσει έτσι. Κοινωνικοποιήσου, κάνε νέες επαφές, ενώ αν προκύψει μία συζήτηση για τα εργασιακά σου, φρόντισε να τη διαχειριστείς διπλωματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με την Νέα Σελήνη να κορυφώνεται στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Αιγόκερω, οι πλανητικές επιρροές είναι σήμερα με το μέρος σου, φίλε μου Παρθένε! Η Πέμπτη είναι πολύ ερωτική για εσένα και μπορείς να κάνεις νέα δημιουργικά ξεκινήματα. Στη δουλειά σου αποδίδεις ακόμη περισσότερο, ενώ η προσωπική σου ζωή μοιάζει να είναι ‘τακτοποιημένη’. Κοινωνικοποιήσου, γιατί ένας κεραυνοβόλος έρωτας σε περιμένει, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ του Ουρανού και της Νέας Σελήνης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις θραύση στα ερωτικά! Αν έχεις ταίρι, περνάτε μία νύχτα…φωτιά! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μην το βάλεις κάτω, γιατί το πλανητικό σκηνικό σύντομα θα σου χαρίσει το δώρο του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις επαγγελματικά ή επιχειρηματικά σχέδια. Αν η δουλειά σου απαιτεί δημιουργικότητα για να παραμείνεις ανταγωνιστικός και να διαπρέψεις, σήμερα θα έχεις πάρα πολύ καλές ιδέες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, σήμερα το τρίγωνο μεταξύ Άρη και Δία σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά και την ψυχολογία σου. Οι προσπάθειες που κάνεις για να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων ή να αναζητήσεις εξωτερική οικονομική υποστήριξη έχουν θετικά αποτελέσματα την Παρασκευή. Παράλληλα, αν το επιθυμείς, μπορείς να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις τον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο. ‘Πιάνεις’ τον εαυτό σου να χάνεται σε αναμνήσεις ή σκέψεις του παρελθόντος, όμως η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου το μεσημέρι αυξάνει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου γίνεται πιο παιχνιδιάρα μετά το μεσημέρι, ενώ έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στον έρωτα και το φλερτ όσο η ημέρα κυλάει. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να αισθανθείς ζεστασιά, οικειότητα και σταθερότητα κι αυτό επιδιώκεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό είναι να στραφείς προς τις συνεργασίες σου ή άτομα που θα μπορούσαν να σε κατευθύνουν σωστά, προκειμένου να βγάλεις περισσότερα χρήματα ή να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με το σημερινό τρίγωνο Άρη / Δία, η μέρα σου είναι εξαιρετικά θετική για να αξιοποιήσεις την ευκαιρία ανάπτυξης νέων συνεργασιών αλλά και για να δεις τις σχέσεις σου να ανθίζουν.Από το μεσημέρι με την Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου έχεις την ανάγκη να περάσεις χρόνο σπίτι σου με ανθρώπους που νιώθεις οικειότητα, όμως δεν παραμελείς καθόλου τις υπόλοιπες διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Μάλιστα, η Παρασκευή σε βοηθά να κάνεις ενάρξεις ή να τολμήσεις να προσεγγίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν να ανέλθεις κοινωνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου, χάρη στο τρίγωνο Άρη/Δία είναι άκρως ευνοημένα. Σου χαρίζεται η δυνατότητα για μία σημαντική γνωριμία, έναν νέο δεσμό, ενώ αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση επικοινωνείτε σχεδόν ενστικτωδώς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μίλησε με κόσμο και μην κλείνεις πόρτες αυτή είναι η συμβουλή μου για να έχεις μία άριστη πορεία εργασιακά και οικονομικά σήμερα. Σήμερα η έννοια της συνεργατικότητας παίζει τεράστιο και κομβικό ρόλο στην καριέρα σου. Πέρα από καινούριες συνεργασίες ή τη σταθεροποίηση των υπαρχόντων, ανανεώνεις τον επαγγελματικό σου χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, το τρίγωνο Άρη/Δία ενδυναμώνει την οικονομική σου κατάσταση, τα εργασιακά και την ευεξία σου! Είναι πάρα πολύ λογικό να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου και το ‘αύριο’ όταν έχεις τόσο πολλά πράγματα να προχωρούν ομαλά. Πολλές από τις ευκαιρίες της ημέρας εμφανίζονται από το πουθενά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις αναλόγως το πρόγραμμά σου, ώστε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να κάνεις τη γυμναστική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου από το μεσημέρι και μετά θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο αποτελεσματικός στο φλερτ. Χαρακτηρίζεσαι, βέβαια, από μία ευθύτητα στην επικοινωνία, άρα καλό θα είναι να προσέξεις μην πληγώσεις το ταίρι ή τον άνθρωπο που προσεγγίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πολύ αποτελεσματικός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Αυτό θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στην επαγγελματική σου εικόνα, ενδυναμώνοντας τη φήμη σου σε συναδέλφους και πελάτες. Έτσι, κερδίζεις την εμπιστοσύνη των πάντων. Οι κινήσεις που θα κάνεις στα οικονομικά σου θα είναι άκρως αποδοτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Παρασκευή με Τρίγωνο Άρη – Δία και η μέρα σου είναι γεμάτη από όμορφες περιπέτειες! Η Σελήνη, συγχρόνως, από το ζώδιο του Υδροχόου από το μεσημέρι και μετά αυξάνει τη φιλοδοξία σου, όμως πρόσεξε μη γίνεις φιλάργυρος! Σε γενικές γραμμές οτιδήποτε κι αν επιδιώξεις, σήμερα, το αστρολογικό σκηνικό σε ενθαρρύνει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να τα καταφέρεις! Η λίμπιντο, η δημιουργικότητα και η γοητεία σου είναι ανεβασμένα κι εσύ ξεχωρίζεις στα επαγγελματικά, ενώ γίνεσαι ιδιαίτερα ερωτεύσιμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας σε περιμένει και οι σημερινές όψεις θα σου τον φέρουν από εκεί που δεν το περιμένεις! Αν έχεις ταίρι, ακόμη κι αν περνάτε κρίση, είναι μία πολύ καλή στιγμή να προσπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μολονότι η οικονομική σου κατάσταση είναι κάτι που σε απασχολεί αρκετά από το μεσημέρι κι έπειτα, πρόσεξε μην υπερεκτιμήσεις μία απόφασή σου και ρισκάρεις, έχοντας απώλειες. Η ημέρα, πάντως, είναι άριστη για την οργάνωση επιχειρηματικών σχεδίων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Υδροχόε το τρίγωνο μεταξύ Άρη και Δία σου προσφέρει απίστευτες δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης και ριζικών μεταβολών! Μπορείς να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή προστατευμένη από τα μάτια των άλλων, ενώ αν βιώνεις μία τοξική κατάσταση, έχεις πλέον τη δύναμη να την αλλάξεις ή να την αποβάλλεις οριστικά από την καθημερινότητά σου. Η Σελήνη από το μεσημέρι θα κινείται στο δικό σου ζώδιο και σε βοηθά να κατανοήσεις ακόμη και τις βαθύτερες ανάγκες σου, στοιχείο που συνεπάγεται με το κτίσιμο πιο υγιών διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι κρυφές συναντήσεις ή οι επανασυνδέσεις ευνοούνται για σήμερα, ενώ αν είσαι δεσμευμένος χαρακτηρίζεσαι από μεγαλύτερη ευαισθησία κι ανασφάλεια. Βέβαια, αυτό σε ωθεί να έρθεις πιο κοντά με το δεσμό σου και να επικοινωνήσετε σε βάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προωθείς τις ικανότητές και τα ταλέντα σου διακριτικά, αλλά οι προσπάθειές σου πρόκειται να αναγνωριστούν σε βάθος χρόνου. Προς το παρόν απόφυγε τα μεγάλα ανοίγματα και φρόντισε να σταθεροποιήσεις την καριέρα σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Παρασκευή με το τρίγωνο Άρη-Δία, προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι θα έχεις μεγάλη εύνοια σε οτιδήποτε σχετίζεται με γνωριμίες, επικοινωνία, γραφειοκρατία, επίτευξη στόχων και μετακινήσεις. Κανόνισε εξόδους, μικρά ταξιδάκια ή τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου άμεσα, αφού η θετική αυτή όψη θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερα αποτελέσματα από ο,τι περίμενες. Παράλληλα, η Σελήνη από τον Υδροχόο σε βοηθά να παραμείνεις διακριτικός και να μην ‘ξεστομίσεις’ πράγματα που αργότερα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγες έξω και φλέρταρε. Η θετική όψη της ημέρας σε υποστηρίζει και σου χαρίζει απίστευτες εξελίξεις, όπου αισθάνεσαι πραγματική ανανέωση. Αν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία είναι σίγουρα το κλειδί για να καλλιεργήσετε περισσότερη οικειότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι άριστη για να ξεκινήσεις μία συμφωνία, μία καινούρια συνεργασία ή να κάνεις σημαντικές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, μπορείς εύκολα να αποκτήσεις πρόσβαση σε πληροφορίες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των οικονομικών σου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *