ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη είναι στο δικό σου ζώδιο, εντείνοντας τα ‘πρώιμα’ ένστικτά σου και κάνοντάς σε πιο μαχητικό! Μάλιστα, το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα σου προσφέρει μία Τρίτη γεμάτη έμπνευση και κουράγιο να συνεχίσεις οποιαδήποτε προσπάθειά σου στα επαγγελματικά. Ακόμη και το να κάνεις ‘τρελά’ όνειρα, μακροπρόθεσμα θα σε ευνοήσει. Παράλληλα, είναι σημαντικό να αποφύγεις το σκληρό ανταγωνισμό και τις ‘κατά μέτωπο επιθέσεις’ του εργασιακού περιβάλλοντος. Όσο διατηρείς χαμηλό προφίλ, τόσο καλύτερα για την ψυχολογία και τα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα κρυφά ειδύλλια μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου είναι ένα πιθανό σενάριο. Παράλληλα, για εσένα που έχεις ταίρι, σήμερα σκέφτεσαι το επόμενο βήμα της σχέσης σας, μολονότι αποφεύγεις να το εκδηλώσεις λεκτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται, ιδιώς αν εργάζεσαι σε χώρο που απαιτεί δημιουργική σκέψη και πρωτοποριακές ιδέες. Σήμερα είσαι ιδιαίτερα τολμηρός, αλλά πρέπει να προσέξεις την λεπτή γραμμή μεταξύ θάρρους και θράσους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού, συνδυαστικά με το εξάγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στον ψυχισμό και τη δημιουργικότητά σου. Μολονότι είσαι εξωστρεφής κι αποζητάς την εσωτερική σου αλήθεια, βρίσκεσαι σε μία εσωτερική κόντρα και υπερένταση. Η Τρίτη είναι θετική για καινούριες γνωριμίες οποιουδήποτε ενδιαφέροντος, όμως θα χρειαστεί αρκετή ωριμότητα για να διαχειριστείς σωστά τις εσωτερικές σου ανασφάλειες και να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, μπορεί εξωτερικά να δείχνεις ανεξάρτητος προβάλλοντας την επιθυμία να ζήσεις ερωτικές περιπέτειες, όλο αυτό όμως λειτουργεί ως καμουφλάζ ενάντια των ανασφαλειών σου. Στην πραγματικότητα έχεις ανάγκη από βαθύ και ειλικρινές συναίσθημα και καλό είναι να το αναζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για τα επαγγελματικά σου η επένδυση λίγου από το χρόνο σου στην εκπαίδευση ή την διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σου είναι άριστες ιδέες. Απόφυγε τον ανταγωνισμό κι επικεντρώσου στο πώς εσύ θα γίνεις καλύτερος από ο,τι ήσουν χθες.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Τρίτη φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από τον Κριό η εξωστρέφειά σου αυξάνεται κατακόρυφα και παράλληλα το εξάγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα σε ωθεί να εκφραστείς δημιουργικά, εξωτερικεύοντας με υγιή τρόπο το συναίσθημά σου. Συνεπώς τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου ενδυναμώνονται, δίχως να αφήσεις πίσω τα προσωπικά σου. Ακόμη και ανασφάλειες να δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, κατορθώνεις να τις προσπεράσεις με αυτοπεποίθηση, θάρρος και θετική σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυξημένη σεξουαλικότητά σου είναι εμφανής. Μαζί, η εξωστρέφεια και η τόλμη σου, βελτιώνουν τη γοητεία σου, καθιστώντας σε ακαταμάχητο στα αισθηματικά. Εκφράζεσαι τόσο όμορφα που γοητεύεις είτε το ταίρι σου, είτε τους ‘υποψήφιους’ συντρόφους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου λαμβάνουν υποστήριξη από τρίτους, ενώ η ημέρα είναι ευνοϊκή για τη διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων. Αντίστοιχα, η αυξημένη δημιουργικότητά σου είναι υπεύθυνη για την σημαντική πρόοδο που σημειώνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ιδιαίτερα φιλόδοξο σε βρίσκει η Τρίτη, φίλε μου Καρκίνε, μιας και η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού συνδυαστικά με το εξάγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα σού προσφέρουν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και γνώσης. Η ρουτίνα σου γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστη, ενώ μαζί τακτοποιείς τις οικονομικές σου ανησυχίες δημιουργώντας μερικές συνεργασίες με το εξωτερικό. Είσαι μαχητικός κι ανταγωνιστικός και δε διστάζεις να δείξεις στον κόσμο τις ικανότητές σου! Πρόσεξε όμως, μην το παρακάνεις και προκαλέσεις περιττές διαμάχες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είσαι πιο περιπετειώδης, πνευματώδης και κοιτάζεις την ‘μεγαλύτερη εικόνα’ των πραγμάτων. Προτιμάς να προσεγγίσεις ανθρώπους που γεμίζουν την ψυχή και το μυαλό σου, απορρίπτοντας τυχόν επιφανειακές συζητήσεις ή γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι καλό να επιδιώξεις συνεργασίες με άτομα του εξωτερικού ή να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο αναζητώντας εμπειρία στο αντικείμενό σου ή νέες σχετικές γνώσεις με τον κλάδο σου. Κάνεις μία πολύ δυναμική πρώτη εντύπωση στα επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Τρίτη σου χαρίζει εύνοια στην ολοκλήρωση των καθημερινών σου υποχρεώσεων μαζί με λίγη παραπάνω έμπνευση, χάρη στο εξάγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα. Κάνε όνειρα και σχέδια, ακόμη κι αν σου φαίνονται μεγαλεπήβολα και μην θέτεις όρια στη φαντασία σου. Μην ξεχνάς ότι ο Ήλιος κυβερνά το ζώδιό σου, άρα αυτή η όψη θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου από κάθε άποψη. Η Σελήνη από τον Κριό μεγεθύνει την αισιοδοξία σου, αλλά θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις το ‘εγώ’ σου, πριν έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φέρεσαι λιγάκι πιο εγωιστικά, ακριβώς επειδή γνωρίζεις τι θέλεις και ‘παλεύεις’ γι’ αυτό. Τα αισθηματικά σου κρύβουν εντάσεις κι απαιτείται να προσφέρεις τη δυνατότητα στον συνομιλητή σου να εκφράσει όσα αισθάνεται, προκειμένου να βρείτε κοινό έδαφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παρατηρείται δημιουργικότητα και πρόοδος. Ανακαλύπτεις μεθόδους που αυξάνουν την παραγωγικότητά σου, δίχως παραπάνω κούραση. Παράλληλα μπορείς να αναζητήσεις εξωτερική οικονομική βοήθεια. Κάνε όνειρα και μη βάζεις φρένο στη φαντασία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς την Τρίτη σου με ρομαντικές σκέψεις και φαντασιώσεις, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Ποσειδώνα. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σου καλπάζουν κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Παράλληλα, η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε κάνει πιο μαχητικό, αμφότερα στα οικονομικά και στον έρωτα. Η σεξουαλικότητά σου είναι ανεβασμένη, όπως και η ανάγκη σου για υλική σταθερότητα, κινητοποιώντας σε να εξισορροπήσεις τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είσαι απίστευτα ευνοημένος, αφού η όψη της ημέρας σου χαρίζει τη δυνατότητα ενός έρωτα ή μίας σχέσης βασισμένη στην αληθινή αγάπη. Αν έχεις ταίρι, είναι η καλύτερη στιγμή να εκφράσεις πώς αισθάνεσαι για εκείνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χάρη στις απίστευτες ιδέες που συλλαμβάνεις και την αυξημένη δημιουργικότητά σου, μπορείς να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια ή να γίνεις ο καλύτερος του είδους σου. Η ημέρα είναι άριστη για την έναρξη επαγγελματικών συνεργασιών.

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη με την κορύφωση του εξαγώνου μεταξύ Ηλίου και Ποσειδώνα κάνεις ο,τι περνάει από το χέρι σου για να εκφραστείς μέσα από τη δουλειά σου. Θέλεις να αποκτήσεις μία καθημερινότητα που να σε κάνει να χαμογελάς και να αισθάνεσαι ασφάλεια, οπότε επιδιώκεις να επικεντρώνεσαι στις μικρές χαρές της ζωής. Απόλαυσε το καφεδάκι σου, βρες τρόπους να γίνεις πιο παραγωγικός στη δουλειά σου, αλλά μην παραμελήσεις το σπίτι και την οικογένειά σου. Η Σελήνη στον Κριό αυξάνει την εξωστρέφειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, κύρια έγνοιά σου είναι να νιώσεις αγάπη κι αποδοχή. Επιλέγεις ανθρώπους που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη, ενώ διαχειρίζεσαι καχύποπτα όσους σε προσεγγίζουν στον έρωτα. Πάντως, διεκδικείς θερμά τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δρας ελαφρώς σπασμωδικά και βιάζεσαι. Πρόσεξε μην ξεστομίσεις πράγματα για τα οποία αργότερα θα αισθανθείς άβολα. Η ημέρα είναι θετική για να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου ή να ανανεώσεις το χώρο εργασίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Ποσειδώνα, ζεις τον απόλυτο έρωτα! Ακόμη κι αν δεν είσαι σε σχέση, έχεις φτιάξει τον ιδανικό σύντροφο στο μυαλό σου και ζεις… το όνειρο! Επικοινωνείς τόσο ρομαντικά και συναισθηματικά, ενώ τα ερωτικά ‘ραβασάκια’ σήμερα… δίνουν και παίρνουν! Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε καλεί να εξισορροπήσεις τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σου, ώστε να μην μείνεις πίσω στις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αυξημένος ερωτισμός και τα πλούσια συναισθήματά σου είναι η αιτία που γλυκαίνει ο λόγος σου και γοητεύεις όποιο ‘θήραμα’ έχεις βάλει στόχο! Αντίστοιχα, εσύ δεσμευμένε, μιλάς γλυκά στο ταίρι σου, σα να είναι η πρώτη σας ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά γίνεσαι λιγάκι βιαστικός κι απρόσεκτος, αλλά δεν επιτρέπεις στις φοβίες σου να σε αποτρέψουν από το να ολοκληρώσεις ο,τι ξεκίνησες! Εφόσον αποφύγεις να λάθη αφηρημάδας κι οργανωθείς, θα παρατηρήσεις θετικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη, Τοξότη μου, με το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Ποσειδώνα, τα οικονομικά και το σπίτι σου είναι παράγοντες από όπου προκύπτουν οι μεγαλύτερες ευκαιρίες. Αν έχεις κάποιο ακίνητο προς επένδυση, είναι μία ευνοϊκή ημέρα για να το ανακαινίσεις, ώστενα ανέβει η αξία του. Επίσης, αν χρειάζεσαι οικονομική ή ψυχολογική υποστήριξη, στρέψου προς τα οικογενειακά σου πρόσωπα, όπου θα τη βρεις εύκολα. Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πιο διεκδικητικό στην αγάπη, αλλά λίγο δικτατορικό στην οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα τολμάς, εκφράζεσαι και δε διστάζεις. Διαθέτεις τον τέλειο συνδυασμό του δυναμισμού και της ευαισθησίας, προσπαθώντας να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου, χωρίς να περιορίζεσαι στο επιφανειακό κομμάτι των σαρκικών απολαύσεων, μόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου λαμβάνουν βοήθεια από οικογενειακά πρόσωπα ή μέσα από κάποιο ακίνητο που διαθέτεις προς εκμετάλλευση. Παράλληλα, η εύρεση μίας απασχόλησης από το σπίτι λειτουργεί ως πηγή έξτρα εισοδήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, η Τρίτη σου είναι αρκετά θετική και δημιουργική, αφού ο Ήλιος από το δικό σου ζώδιο ‘βλέπει’ με εξάγωνο τον Ποσειδώνα. Είσαι άκρως εκφραστικός, λάμπεις από αυτοπεποίθηση, όμως πρόσεξε γιατί πολλοί από τον περίγυρό σου θα ζηλέψουν αυτή τη λάμψη σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού επιβεβαιώνει ότι ως προτεραιότητα θέτεις την προσωπική σου ανάπτυξη και ψυχική σου ευημερία. Συνιστάται, βέβαια, να αποφύγεις την αυταρχική συμπεριφορά προς τα υπόλοιπα οικογενειακά μέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι λιγάκι προσκολλημένος στο παρελθόν και υπεραναλύεις καταστάσεις που δεν υφίστανται πλέον. Έτσι, προκαλείς ανασφάλειες που δεν καθρεπτίζουν την πραγματικότητα και προκαλούν εμπόδια στα αισθηματικά σου. Εκφράσου με αγάπη και το παιχνίδι του έρωτα θα στραφεί υπέρ σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από κάποιες καινούριες συμφωνίες, συζητήσεις ή συναντήσεις θα κατορθώσεις να λάβεις σημαντική υποστήριξη για την επαγγελματική σου πορεία. Ενδυναμώνεις τα οικονομικά σου μέσα από δημιουργικές ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη, Υδροχόε μου, μπορείς να επιλύσεις ένα σωρό εμπόδια μέσα από τη δημιουργική σου σκέψη, χάρη στην θετική όψη μεταξύ Ηλίου και Ποσειδώνα. Μάλιστα, ο Ήλιος ως κυβερνήτης των διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών για εσένα, χαρίζει τη δυνατότητα επιτυχούς παρασκηνιακής δράσης. Ο αντίκτυπός της θα είναι η τονωμένη αυτοπεποίθηση και τσέπη σου, μέσα από την υποστήριξη τρίτων προσώπων στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σου. Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να προσέξεις τον τρόπο που οδηγείς και μιλάς, ώστε να μην βγεις εκτός προγράμματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο φλερτ γίνεσαι λιγάκι απότομος, οπότε καλό είναι να προσπαθήσεις να γλυκάνεις το λόγο σου. Οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές και σου τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Αν έχεις δεσμό, περνάτε μία ήρεμη Τρίτη μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου προστατεύονται από τους κρυφούς εχθρούς ή ανταγωνιστές όσο διατηρείς χαμηλά τους τόνους. Μέσα από διάφορες συζητήσεις, συλλέγεις πληροφορίες για πράγματα που μπορείς να ‘τολμήσεις’ στο μέλλον για να ανελιχθείς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη με εξάγωνο Ηλίου/ Ποσειδώνα, προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι θα στραφείς προς τις παρέες σου για να τονώσεις το ηθικό σου. Η Σελήνη στον Κριό αποκαλύπτει ότι θα έχεις λίγα σκαμπανεβάσματα αυτοεκτίμησης, κάνοντας τον τρόπο που εκφράζεσαι λίγο απότομο. Κανόνισε εξόδους, γιατί θα έχεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες γνωριμιών, νέων εμπειριών και γνώσεων. Μπορείς, μάλιστα, να επαναξιολογήσεις κάποιους στόχους σου και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα, αρκεί να στραφείς προς φιλικά πρόσωπα και να περάσετε όμορφα κάπου έξω! Μάλιστα, αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις όνειρα με το άλλο σου μισό και υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησής τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν είναι και τόσο σταθερά. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και μην προχωράς σε απερίσκεπτες αγορές. Μία συνεργασία ή μία καλλιτεχνική ιδέα μπορεί να σε βγάλει από ένα οικονομικό αδιέξοδο.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *