ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ έχει απίστευτο ενδιαφέρον η Παρασκευή για σένα αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα το βράδυ σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να προσέξεις τα οικονομικά σου γιατί η υπερβολική σου αισιοδοξία θα σε σπρώξει προς περιττές αγορές και διάφορα άλλα έξοδα. Είναι κάκιστη ημέρα για οικονομικές επενδύσεις. Συγχρόνως, αν έχεις παιδάκια καλό θα είναι να βάλεις τα όριά σου γιατί θα σου ζητήσουν πάρα πολλά δωράκια! Θέσε όρια στα αισθηματικά σου διαφορετικά θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποφύγετε τις παράτολμες κινήσεις στα αισθηματικά σου διαφορετικά θα βιώσεις απόρριψη ή απογοητεύσεις. Η ανάγκη σου να αισθανθείς ελεύθερος δεν είναι απόλυτα λογική αφού στο κομμάτι των σχέσεων πρέπει να υπάρχουν πάντα αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί αυτή τη στιγμή τα υλικά αγαθά να μην αποτελούν προτεραιότητα για εσένα όμως ο τρόπος σκέψης σου είναι μη πρακτικός και θα σε φέρει αντιμέτωπο με προβλήματα μελλοντικά. Απόφυγε τις οικονομικές επενδύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα στρέφει την προσοχή σου στην οικογένεια και στο σπίτι όμως το τετράγωνο της με τον Ουρανό θα σε φέρει αντιμέτωπο με πολλές εντάσεις. Η ανάγκη σου για να θέσεις τα όριά σου και να απελευθερωθείς από κάποιες βαριές υποχρεώσεις της καθημερινότητας και του σπιτιού θα σε ωθήσουν στα άκρα. Δυστυχώς, ο τρόπος επικοινωνίας σου σήμερα δεν είναι και ο καλύτερος. Αυτό που συνιστάται για εσένα την Παρασκευή είναι να αποφύγεις τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα, αφού θα βγεις ζημιωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι λίγο οξύμωρος ο τρόπος που σκέφτεσαι στα αισθηματικά γιατί υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση μεταξύ της ανάγκης σου για ασφάλεια και ελευθερία. Σήμερα θα καταλάβεις ότι πρέπει να θυσιάσεις το ένα ώστε να έχεις το άλλο ή τουλάχιστον μέρος αυτών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα αισθάνεσαι ανασφάλεια στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα μπεις στη διαδικασία να διαπραγματευτείς κάποιες συνθήκες εργασίας ώστε να γίνουν πιο δίκαιες. Καλό θα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην προχωρήσεις σε καβγάδες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε σήμερα η Σελήνη στον Λέοντα κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό οπότε θα είσαι συνεχώς σε φάση εγρήγορσης. Η Παρασκευή σου είναι γεμάτη παρεξηγήσεις και εντάσεις γιατί δεν προσέχεις τον τρόπο που μιλάς στους άλλους. Σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσέξεις τον τρόπο που οδηγείς γιατί είσαι λίγο πιο βιαστικός. Υπάρχει μια εσωτερική ένταση και όλο αυτό αντικατοπτρίζεται στα λάθη βιασύνης κι απροσεξίας που κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι αρκετά ατσούμπαλος στο φλερτ και προσεγγίζεις με έναν άγαρμπο τρόπο τον άνθρωπο που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου. Αναφορικά με εσένα που βρίσκεσαι σε μια σχέση σήμερα απόφυγε τα βαριά λόγια γιατί θα υπάρξουν καυγάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να λάβουν βοήθεια μέσα από μια καινούργια συνεργασία ή συμφωνία όμως πρέπει να προσέξεις μην τυχόν οι όροι είναι άνισοι. Σε περίπτωση που ήδη έχεις κάποια συμφωνία η οποία δεν είναι δίκαιη, αναμένονται ρήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε σήμερα Παρασκευή είσαι επικεντρωμένος στα θέματα των οικονομικών σου, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο σταθερά ακριβώς επειδή η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Επεξηγηματικά, σήμερα αναμένεται να έχεις κάποια ξαφνικά έξοδα και χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνεις έναν σωστό προϋπολογισμό για να μην βγεις εκτός. Αντίστοιχα, δεν νιώθεις και τόση σιγουριά οπότε πολλές από τις αποφάσεις που θα πάρεις θα βασίζονται στη ζώνη άνεσης που ήδη έχεις θέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι άστατα. Αυτό προκύπτει από την εσωτερική σου ανασφάλεια και το αυτοσαμποτάζ που προκαλείς. Προσπάθησε να προσεγγίσεις το φλερτ και την ερωτική επικοινωνία με μεγαλύτερη ψυχραιμία και στο δεις ότι θα σημειώσεις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου διακρίνονται από ιδιαίτερη αστάθεια και οφείλεις να τα προσέξεις. Δεν είναι καλή ιδέα να προχωρήσεις σε αγορές ακριβών προϊόντων ή υπηρεσιών. Απόφυγε τις οικονομικές επενδύσεις και μην αλλάξεις εργασία αν αποτελεί την μοναδική πηγή εσόδων σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα ακόμη είναι στραμμένα όλα τα φώτα επάνω σου χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο όμως κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιους καυγάδες κατά τη διάρκεια της Παρασκευής σου. Η αλήθεια είναι ότι είσαι λιγάκι ή επικεντρωμένος στις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες σου παραμελώντας εκείνες των υπολοίπων οπότε είναι πολύ φυσιολογικό να παρατηρήσεις κάποιες συγκρούσεις. Η ανάγκη σου για ελευθερία είναι τονισμένη όμως δεν λαμβάνεις υπόψιν σου ότι μπορεί την ίδια ανάγκη να έχει και κάποιος άλλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δρας παραπάνω εγωιστικά από όσο θα έπρεπε. Μέσα στην ημέρα είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι ελεύθερος θα έρθει σε σύγκρουση με τον σημαντικότερο άνθρωπο για εσένα. Θέτεις όρια τα οποία ίσως να μην είναι τόσο λογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ενδεχομένως να μην φέρεσαι και τόσο δίκαια στους συναδέλφους σου, μολονότι δεν το συνειδητοποιείς αυτή τη στιγμή. Στο εργασιακό σου περιβάλλον σήμερα εκτιμώνται κάποιες αντιπαραθέσεις οι οποίες είναι περιττές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου σήμερα η μέρα είναι γεμάτη αποκαλύψεις λόγω της Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα που σχηματίζει κατά το βραδάκι ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Οτιδήποτε κρυφό έχεις το τελευταίο διάστημα αναμένεται την Παρασκευή θα αποκαλυφθεί. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και από τους άλλους προς εσένα. Δηλαδή αν κάποιο σημαντικό πρόσωπο για σένα σου έκρυβε κάτι εδώ και καιρό σήμερα ήρθε η ώρα να το μάθεις. Διαχειρίσου έξυπνα τον λόγο σου, επομένως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οτιδήποτε κρυφό σκόπευες να κάνεις στα αισθηματικά σήμερα καλό είναι να αποφευχθεί δια ροπάλου. Δεν ευνοείσαι καθόλου σχετικά με τις επανασυνδέσεις ή τις κρυφές συναντήσεις. Αν το ταίρι σου κρύβει κάτι από εσένα θα το καταλάβεις άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι κρυφοί εχθροί σου κάνουν πάρτι. Διαθέτουν ευκολότερη πρόσβαση από ο, τι συνήθως στις επόμενες κινήσεις σου, οπότε αν μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να προκόψεις, σήμερα θα παρατηρήσεις τρικλοποδιές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Ζυγέ σήμερα η Παρασκευή σου δεν είναι και τόσο άσχημη, αλλά θα παρατηρήσεις λίγες εντάσεις με τα φιλαράκια σου διότι η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτό για εσένα δείχνει ότι κάποιες φοβίες ή ανασφάλειες σου είναι ο λόγος που μαλώνεις με τις παρέες σου. Είσαι αρκετά κοινωνικός σήμερα και κανονίζεις εξόδους με φίλους και γνωστούς όμως δεν διαχειρίζεσαι σωστά τις επαφές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι καλή ιδέα να προσπαθήσεις να εξελίξεις μια φιλία σε ερωτική σχέση – θα δεις ότι τα αισθήματα τέτοιου τύπου δεν είναι και τόσο αμοιβαία. Το θετικό είναι ότι έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο άρα έχεις ευκαιρίες στα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά έχεις όλη την καλή διάθεση να συνεργαστείς με τους άλλους. Το αρνητικό προκύπτει από διάφορες ασυνεννοησίες. Μαζί ανησυχείς λιγάκι και για τα οικονομικά σου. Καλό είναι να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις άλλη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φοβερό ενδιαφέρον και τρομερές αλλαγές φέρνει η Παρασκευή για σένα Σκορπιέ, χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Η αλήθεια είναι ότι αν οι εργασία σου ή οι σχέσεις σου περνάει η τεράστια κρίση σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ρήξεις. Έχεις την επιθυμία να αισθανθείς ελεύθερος και δεν το διαπραγματεύεσαι αυτό. Αν αισθανθείς ότι κάποιος σε έχει αδικήσει, πολύ σύντομα θα απαιτήσεις να αναγνωρίσει την αξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βιώνεις κρίση στη σχέση σου; Σήμερα οι καβγάδες είναι αναπόφευκτοι με μία μικρή πιθανότητα απομάκρυνσης. Αν είσαι ελεύθερος, προκύπτει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μία γνωριμία μέσα από αρκετή επιμονή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και νιώθεις αστάθεια για το μέλλον σου. Σήμερα είναι καλό να τα βάλεις κάτω και να δεις πώς πρέπει να κινηθείς αλλά απόφυγε οποιαδήποτε οριστική απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από εκείνο του Ταύρου. Επεξηγηματικά για εσένα ημέρα θα είναι γεμάτη εσωτερικές εντάσεις ακριβώς επειδή συνειδητοποιείς ότι η ιδεολογία που είχες υιοθετήσει εδώ και καιρό δεν είναι λειτουργική. Σου είναι δύσκολο να αποβάλεις τα πιστεύω και αξίες σου και μάχεσαι για αυτά. Η Παρασκευή έρχεται να σου διδάξει ότι καλύτερα να παραδεχτείς πως έχεις άδικο παρά να λάβεις λάθος αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη εναλλαγές με αποτέλεσμα να μην απομένει αρκετός χρόνος για τα αισθηματικά σου, ιδίως αν είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι σ’ έναν δεσμό σήμερα σας αναλώνουν κάποιες ανατροπές της καθημερινότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι αρμοδιότητες φαίνεται να μην τελειώνουν. Μάλιστα σου ανατίθενται και καινούργιες οπότε αισθάνεσαι ότι έρχονται βουνό. Δώσε προτεραιότητα στις πιο σημαντικές και άφησέ τις υπόλοιπες για άλλη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερέ μου η Παρασκευή είναι γεμάτη αγώνα ενάντια στις φοβίες σου εξαιτίας της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και μάλιστα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Προσπάθησε να μιλάς ήπια με τα παιδιά σου, αν έχεις οικογένεια, γιατί είσαι πιο επιρρεπής στο να τους κτίζεις ανασφάλειες, δίχως να το συνειδητοποιείς. Την ίδια χρονική στιγμή αν έχεις επίσημο σύντροφο στη ζωή σου δεν αποκλείεται σήμερα να έρθετε σε αντιπαράθεση για λόγους οικονομικών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι αυξημένη στα ύψη και διεκδικείς το άτομο που έχεις στην καρδιά σου θερμά. Βέβαια, στα αισθηματικά θα δεις ότι θα παρατηρηθούν λίγες συγκρούσεις για λόγους κακής συνεννόησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να κάνεις καλή διαχείριση των χρημάτων σου και απόφυγε οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο γιατί η ημέρα δεν σε ευνοεί. Συνιστάται να σταθείς στο 100% στα δικά σου πόδια, διότι μια χρηματική υποστήριξη που υπολόγιζες δεν θα έρθει όπως θα ήθελες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου όπως πάντα είσαι αντάρτης, αλλά σήμερα ίσως το παρακάνεις αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από εκείνο του Ταύρου. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές που θέλεις να επιφέρεις στην καθημερινότητα, την δουλειά και την προσωπική σου ζωή όμως οι σημαντικότεροι άνθρωποι από τον περίγυρό σου προβάλλουν μεγάλη αντίσταση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση την οποία οι δικοί σου δεν εγκρίνουν σήμερα οι περαιτέρω αντιπαραθέσεις είναι αναπόφευκτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε έναν δεσμό ο οποίος διανύει μεγάλη κρίση, η απομάκρυνση είναι σχεδόν βέβαιη. Αν είσαι ελεύθερος και αναζητάς ένα ταίρι είχε κατά νου ότι οι γνωριμίες που προκύπτουν σήμερα έχουν πιο περιστασιακή χροιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έρχονται σε κρίση λόγω κάποιων προβλημάτων από το σπίτι ή με κάποιον συνεργάτη. Σήμερα καλό είναι να αποφύγεις την οποιαδήποτε απότομη αλλαγή γιατί αργότερα θα αισθανθείς μεγάλη ανασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ιχθύ η Παρασκευή σου, ενώ είσαι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ρουτίνας, δεν πρόκειται να είναι και τόσο βαρετή. Αναμένεται να παρατηρήσεις μερικές ξαφνικές αλλαγές στις καθημερινές σου συνήθειες καθώς και τις υποχρεώσεις σου. Στη δουλειά σου ανατίθενται περισσότερες προτεραιότητες και εσύ προσπαθείς να απαλλαγείς από αυτές. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κάνεις λάθη απροσεξίας. Επίσης ο τρόπος επικοινωνίας σου είναι αρκετά απότομος προκαλώντας αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορεί να υπάρξει κάποιο ξαφνικό ειδύλλιο μέσα από την εργασία σου. Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που επικοινωνείς δεν είναι και τόσο γλυκός αποτρέποντας ε που διάφορες ερωτικές επιτυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αναλαμβάνεις ολοένα και περισσότερες ευθύνες. Προσπάθησε να δώσεις μεγάλη σημασία σε όσες όντως είναι σημαντικές. Προκειμένου να αποφύγεις να πάθεις υπερκόπωση, άφησε οτιδήποτε δεν επείγει για άλλη στιγμή.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *