ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας μιλάει για τα αιτήματα των αγροτών

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας μιλάει για τα αιτήματα των αγροτών

Στην πρώτη κινητοποίηση για το 2024 προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2024 οι αγρότες του δήμου Αλεξάνδρειας (πλούσιο ρεπορτάζ σε λίγο).

Στα Καβάσιλα συναντήσαμε τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Μας μίλησε για την σημερινή κινητοποίηση, για τα αιτήματα των αγροτών αλλά και για τις κινητοποιήσεις που σχεδιάζει ο αγροτικός σύλλογος Αλεξάνδρειας στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

5 Comments

  • Τι αιτήματα μπορεί να έχουν οι αγρότες?….Αν δεν τους συμφέρει ας κάνουν ότι και εγώ,άφησα κλειστό το σπίτι μου και εδώ και 3 χρόνια πετάω βαλίτσες στο αεροδρόμιο Σκιάθου και μάλιστα για 6 μηνες(σεζόν) ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΈΛΩ!!!!

  • ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΛΕΊΝΕΤΕ ΔΡΌΜΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΚΤΈΡ ΌΤΑΝ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΤΟΥΣ ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΩ ΤΡΑΚΤΈΡ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΆΔΩΝ ΕΥΡΏ. ΠΟΎ ΕΊΝΑΙ Η ΦΤΏΧΕΙΑ;

    • Σιγά τα τρακτέρ δες στο εξωτερικό και μετά σύγκρινε με την ψαροκωστενα!

  • Εσύ “άνεργε πτυχιούχε” πως τον θέλεις τον αγρότη? Με εργαλεία 100 χρόνον ή με πιο σύγχρονα? Αν έχουν παλιατζουρες τρώνε τα λεφτά στα ακριβά αμάξια. Αν έχουν ακριβά τρακτέρ είναι πλούσιοι… Πώς τους θέλετε επιτέλους….. ΥΓ ακόμα και με ακριβά μηχανήματα τα οποία έχουν χρεωθεί όπως και οι Ευρωπαίοι αγρότες, τι σημαίνει? Ότι όλα μέλι γάλα?

  • Θα συμφωνησω με τον δευτερο συνομιλητη τα μπλοκα σας να τα στηνετε και το καλοκαιρι οχι επειδη δεν εχετε τι να κανετε τον χειμωνα να ζητατε… εκει θα φανει η μαγκια σας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *