ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αισιοδοξία για καθαρή ανανέωση της εμπιστοσύνης εκφράζει η πλευρά του Π. Γκυρίνη και της “Ώρας Ευθύνης”

Αισιοδοξία για καθαρή ανανέωση της εμπιστοσύνης εκφράζει η πλευρά του Π. Γκυρίνη και της “Ώρας Ευθύνης”

Το δρόμο που θα ακολουθήσουν μέχρι τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, με αντικείμενο την εκ νέου υποψηφιότητα του Παναγιώτη Γκυρίνη, ήδη ξεκίνησαν να σχεδιάζουν ο ίδιος ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, συνεργάτες του και στελέχη της δημοτικής παράταξης “Ώρα Ευθύνης”

Στόχος, όπως τονίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του δημάρχου, είναι να πετύχουν και πάλι μια ευρεία επικράτηση και θεωρούν ότι αυτό θα γίνεται ολοένα και περισσότερο εφικτό “όσο προχωράμε προς τις εκλογές” διότι όπως σημειώνουν “ο κόσμος του δήμου Αλεξάνδρειας θα εκτιμήσει το έργο της δημοτικής αρχής” και υποστηρίζουν  ότι “όσο εμφανίζονται οι άλλοι συνδυασμοί, τόσο περισσότερο οι δημότες θα συντάσσονται με τον Παναγιώτη Γκυρίνη, απορρίπτοντας τις χωρίς περιεχόμενο κραυγές και τη μισαλλοδοξίες των αντιπάλων του”.

“Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε σωστή και αναπτυξιακή παρέμβαση στα τοπικά δρώμενα και διαθέτουμε την απαραίτητη δυναμική για να μας εμπιστευτεί ο κόσμος για μια ακόμη τετραετία” δήλωσαν στο alexandreia-gidas.gr στελέχη του δημάρχου Αλεξάνδρειας.

Στο ερώτημα που τους κάναμε για τυχόν νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” ή πρόσωπα που θα είναι και πάλι υποψήφιοι μας απάντησαν: “Δεν θέλουμε να εμπλακούμε από τώρα σε καμία συζήτηση σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα και τη συγκρότηση του νέου ψηφοδελτίου μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αποφύγουμε το κλίμα πόλωσης που ετοιμάζονται κάποιοι να δημιουργήσουν και δεν έχουμε σκοπό να τους ακολουθήσουμε”.  “Το μόνο σίγουρο -πρόσθεσαν οι ίδιοι- είναι ότι το ψηφοδέλτιο που θα καταρτίσουμε, με παλιά και νέα στελέχη, θα αγγίξει και πάλι όλες τις πτυχές της κοινωνίας του δήμου μας, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς στεγανά, κάτι που οι άλλες παρατάξεις αμφιβάλουμε ότι θα μπορέσουν να κάνουν διότι κινούνται εγωκεντρικά και δεν ανταποκρίνονται στο ρόλο και την ευθύνη απέναντι στις ανάγκες και στα ζητήματα του δήμου Αλεξάνδρειας και των συνδημοτών μας”.

Ο Παναγιώτης Γκυρίνης από την πλευρά εκφράζει την αισιοδοξία του προς κάθε κατεύθυνση ότι η τοπική κοινωνία θα εμπιστευτεί και πάλι τον ίδιο και τον συνδυασμό του, μέσα από το έργο της δημοτικής αρχής αλλά και μέσα από συνεργασίες με ανθρώπους που έχουν ανοικτούς ορίζοντες “κόντρα στη μιζέρια που κάποιοι εκφράζουν με χειρότερο τρόπο” όπως τονίζουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

6 Comments

  • Α ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ???ΧΑΧΑΧΑ ΕΔΩ ΒΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΨΗΦΟ???ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ..ΟΛΟ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.

  • ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ…. ….ΓΛΕΝΤΙΑ…..

  • Παναγιώτη, η τοπική κοινωνία ξέρει, και αντιλαμβάνεται, τι είναι το σωστό, και ποιοι είναι ικανοί. Προχώρα μπροστά …..

  • “Ώρα Ευθύνης” Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης. Για να δούμε άσπρη μέρα σ΄αυτή τη πόλη.

  • Απίστευτο, θα ήταν σωφρων από πλευρά τους να σταματήσουν να προκαλούν.
    Εάν ξέραμε τα ονόματα τους θα έγραφα ευχαρίστως επώνυμα. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστούν πάνω από 45′ δευτερόλεπτα για να παρουσιάσει αρνητικα και θετικά (οποία είναι αυτά) ο Γκυρινης της διοίκησης του των 4 ετών που δεν εχει αποκλεισμούς και στεγανά. Εάν πάρει (αγοράσει) πάνω από 10% τότε είμαστε για…….

  • Τιποτα δεν προσφερες! Ανυπαρξια μεγαληηηηηηη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *