ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Κυριακή έφτασε με το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου και παράλληλα το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού, οπότε για εσένα επικρατεί ένα μακελειό ευκαιριών Κριέ μου. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου υποδεικνύει ότι το ενδιαφέρον σου είναι και πάλι στραμμένο στα εργασιακά σου μολονότι σήμερα δεν είναι εργάσιμη ημέρα για την πλειοψηφία. Οι περισσότερες ευκαιρίες που εμφανίζονται αφορούν την ψυχική σου ασφάλεια και τα οικονομικά σου. Με απλά λόγια είναι μια άριστη ημέρα να αναζητήσεις μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή για να λάβεις μία ικανοποίηση για ένα ζήτημα οικονομικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πιο πιθανό είναι μέσα από το εργασιακά να αναπτυχθεί ένας έρωτας. Αν έχεις δεσμό τον παραμελείς λιγάκι για χάρη των επαγγελματικών σου. Προσπάθησε να κάνεις την φιλοδοξία σου στην άκρη για να περάσετε έστω λίγο χρόνο μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να μην ημέρα που οι περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν αλλά εσύ έστω και στο μυαλό σου θα βρίσκεσαι στον εργασιακό χώρο. Οι ιδέες που κατεβάζεις είναι απίστευτες και μπορούν να αποτελέσουν διέξοδο διαφυγής διαφορών οικονομικών προβληματισμών.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε έφτασε η απόλυτη στιγμή των πολλαπλών ευκαιριών στα αισθηματικά σου χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου και συγχρόνως του τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού. Έχεις επίσης όλο το χρόνο να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ανανεώνει ψυχολογικά. Μαζί, αν έχεις παιδάκια είναι η απόλυτη στιγμή να περάσετε χρόνο μαζί. Η Κυριακή σου είναι άκρως ρομαντική είτε είσαι ελεύθερος είτε έχεις έναν δεσμό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση καταλαβαίνεις ότι ο έντονος συναισθηματισμός σου εξωτερικεύεται προς τους τρίτους και σε κάνει πολύ ακαταμάχητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διαθέτεις το συνδυασμό του αισθηματία και ταυτόχρονα του αξιόπιστου ανθρώπου, ανεβάζοντας εμφανώς τη δημοτικότητά σου. Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα, ενώ με το δεσμό σου ανανεώνεστε αμφίδρομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Κυριακή είναι κατάλληλη για να οργανώσεις κάποιο επιχειρηματικό σου σχέδιο. Αν το επάγγελμα σου σχετίζεται με κάτι καλλιτεχνικό ή δημιουργικό, σήμερα θα έχεις πολύ καλές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε η Κυριακή σου αναμένεται ιδιαίτερα πνευματώδης χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου και συγχρόνως το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού. Συνάμα με τη Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου γίνεται ολοφάνερο ότι αναλύεις το παρελθόν σου και τις γενικότερες επιλογές που έχεις κάνει στη ζωή σου μέχρι σήμερα. Φιλοσοφείς τα πάντα και δεν αφήνεις τίποτα όρθιο. Πρόκειται να κάνεις ένα σωρό συνειδητοποιήσεις για σένα και τον κόσμο, αφού όλες οι αλήθειες που αναζητάς θα εμφανιστούν μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επανασυνδέσεις ευνοούνται άμεσα όπως αντίστοιχα και οι κρυφές συναντήσεις εφόσον κάτι τέτοιο αντιστοιχεί στα πλάνα σου. Αφιερώνεις χρόνο στην προσωπική σου ανάπτυξη οπότε όποια και αν είναι η κατάσταση σου στα αισθηματικά στο άμεσο μέλλον πρόκειται να βελτιωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορούν να λάβουν εύκολα βοήθεια από τρίτα πρόσωπα. Υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες γιατί θέλεις να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου. Εφόσον στραφείς σε ανθρώπους πιο έμπειρους από εσένα μπορείς να το καταφέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Καρκίνε η Κυριακή για εσένα παρουσιάζει απίστευτο ενδιαφέρον ακριβώς γιατί οι περισσότερες όψεις σχηματίζονται μέσα από φιλικά ζώδια προς το δικό σου. Ξεκινώντας με το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου εσύ θα έχεις άμεσα ευκαιρίες στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου και μάλιστα με σταθερές προοπτικές. Το σύμπαν σήμερα υπόσχεται ακόμη περισσότερα και αυτό φαίνεται από το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού που σου φέρνουν πολύ θετικά γεγονότα και ξαφνικά που αφορούν μια συνεργασία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου υποδεικνύει ότι εφόσον το ρίξεις έξω κοινωνικοποιηθείς και μιλήσεις με κόσμο δεν αποκλείεται να φέρεις έναν καινούριο έρωτα στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση η επικοινωνία είναι το κλειδί προς κάθε εμπόδιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε καμία περίπτωση μην δράσεις ανταγωνιστικά. Σήμερα το να συνεργαστείς με άλλους είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Η συνεργασία δεν αφορά μόνο το ελεύθερο επάγγελμα αλλά ακόμη και αν εργάζεσαι σε έναν χώρο συνιστάται να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα η Κυριακή σου γεμίζει την τσέπη αφού σήμερα υπάρχουν ένα σωρό όψεις που το υποδεικνύουν. Ξεκινώντας με το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου γίνεται ολοφάνερο ότι θέλεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και τακτοποιείς ακόμη και κληρονομικά ζητήματα. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού θα σου φέρει μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία ή έστω μια συζήτηση με πολύ καλές προοπτικές. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου υποδηλώνει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας σε απασχολεί πολύ το οικονομικό κομμάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι αυξημένη στα ουράνια οπότε και εσύ κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες για να… ανακουφιστείς. Εντυπωσιάζεις το ταίρι σου ή την περιστασιακή σου γνωριμία στο κρεβάτι οπωσδήποτε σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις με πιο επιτυχημένα άτομα που εσένα και να λάβεις κατεύθυνση και συμβουλές. Έχε κατά νου ότι σήμερα μπορεί να προκύψουν ξαφνικές ευκαιρίες στα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας αναμφίβολα με τη Σελήνη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και ένα σωρό όψεις που κορυφώνονται κατά τη διάρκεια της Κυριακής. Το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις μια επαγγελματική συνεργασία ή μία σχέση που έχεις. Αντίστοιχα καινούργιους έρωτες και μάλιστα κεραυνοβόλους θα σου φέρει το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού αν είσαι ελεύθερος. Είσαι πάρα πολύ δημιουργικός και αυτό μπορεί να βοηθήσει την επαγγελματική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά πέρα από ακαταμάχητος είσαι και πάρα πολύ τυχερός. Η ημέρα ενδείκνυται για τολμηρές αισθηματικές πρωτοβουλίες. Οι κατακτήσεις σου πολλαπλασιάζονται εμφανώς, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση το ταίρι σου αισθάνεται τυχερό που σε έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι ευνοϊκή σε περίπτωση που έχεις κάποιο επαγγελματικό σχέδιο και θέλεις να το υλοποιήσεις. Οι επιχειρηματικές ιδέες που συλλαμβάνεις σήμερα φαίνεται να είναι όχι μόνο κερδοφόρες και πρακτικές, μα και εύκολα υλοποιήσιμες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου η Κυριακή που ήρθε είναι λίγο μοναχική για εσένα όμως θα γίνει αυτό από επιλογή. Φαίνεται ότι η ψυχολογία σου βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. όμως η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε κάνει να θέλεις να κάνεις ενδοσκόπηση και ψυχανάλυση στον ίδιο σου τον εαυτό. Θα τα καταφέρεις αφού το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου και συγχρόνως το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού σε βοηθούν να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι αυξημένη και παράλληλα η ημέρα σου χαρίζει τη δυνατότητα να κάνεις μια παρασκηνιακή συνάντηση στα αισθηματικά σου. Με το ταίρι σου σήμερα διαμοιράζετε δίκαια τις δουλειές του σπιτιού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είσαι πολύ υπεύθυνος στη δουλειά σου. Ο στόχος σου είναι να σταθεροποιήσεις ότι ήδη έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα και φαίνεται ότι το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά αρκετά σε αυτό το κομμάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου η Κυριακή σήμερα θα είναι αρκετά ευνοϊκή αφού οι περισσότερες όψεις που σχηματίζονται είναι με πλανήτες που βρίσκονται σε φιλικά ζώδια. Ξεκινώντας με το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια νέα γνωριμία να φλερτάρεις να ανανεωθείς και μάλιστα οι προοπτικές μακροημέρευσης είναι πολλές. Αντίστοιχα το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού θα σε βοηθήσει να κάνεις μια ξαφνική γνωριμία εφόσον είσαι ελεύθερος. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε κινητοποιεί να στραφείς προς φιλικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ολοφάνερο ότι έχουν πολύ θετικές εξελίξεις ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Είτε αναζητείς έναν έρωτα από το πουθενά είτε θέλεις να ανανεώσεις αυτόν που έχεις αυτή τη στιγμή το σύμπαν σε βοηθά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σύμφωνα με τις όψεις που κορυφώνονται σήμερα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις καινούργιες συμφωνίες σε περίπτωση που θέλεις να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή να ανελιχθείς επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη ένα σωρό όψεις κορυφώνονται σήμερα στον ουρανό ούτε η Κυριακή σου θα παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ξεκινώντας από το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου γίνεται ολοφάνερο ότι η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται. Έτσι σου γίνεται ευκολότερο να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα από τη δουλειά που κάνεις. Αντίστοιχα το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οποιεσδήποτε βαρετές υποχρεώσεις απέφευγες εδώ και καιρό, με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου υποδηλώνει ότι η προσοχή σου στρέφεται στα επαγγελματικά, αφήνοντας ελάχιστο χρόνο προς διάθεση στα αισθηματικά σου. Αν αναζητήσεις τον έρωτα πολύ πιθανόν να προκύψει από τη δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβάλλει σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο εργασιακό περιβάλλον και αυτό θα εκτιμηθεί άμεσα. Την ίδια χρονική στιγμή αναζήτησε τρόπους να ανελιχθείς στην καριέρα σου, τους οποίους εντοπίζεις άμεσα, παραμένοντας επικεντρωμένος στις καθημερινές σου αρμοδιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε η συγκεκριμένη ημέρα θα σου φέρει πολλή αισιοδοξία και θετικά γεγονότα χάρη στις πολλαπλές θετικές όψεις που σε επηρεάζουν άμεσα. Αρχίζοντας από το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου, μπορείς να κάνεις υπέροχα πράγματα για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου να τονώσεις την ευεξία σου, καθώς και την ψυχολογία σου με προοπτικές μακροημέρευσης. Κατά την Κυριακή, επίσης, ολοκληρώνεται το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού οπότε εσύ απολαμβάνεις έναν ξαφνικό έρωτα ή τη σύλληψη μιας πολύ δημιουργικής ιδέας που θα αλλάξει τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου οι ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά. Ακόμη και αν στα αισθηματικά διανύεις μια κρίση με τον έρωτα σου θα δεις ότι αρκετά εμπόδια θα ξεπεραστούν με επιτυχία. Φρόντισε να επικοινωνείς ψύχραιμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να ενδυναμωθούν μέσα από τις απίστευτες ιδέες που κατεβάζεις. Δεν έχει σημασία αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή εργάζεσαι για κάποιον. Η ημέρα σε βοηθά να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Η Κυριακή σου Υδροχόε παρουσιάζει απίστευτες εξελίξεις χάρη στις πολλαπλές όψεις που θα σε επηρεάσουν σε διαφορετικά πεδία της ζωής σου. Η αλήθεια είναι ότι με την Σελήνη στην Παρθένο αισθάνεσαι λίγες ανασφάλειες όμως το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου θα σε βοηθήσει να τις ξεπεράσεις αμέσως. Η ίδια όψη είναι υπεύθυνη και για την ενδυνάμωση των οικονομικών σου. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού θα σε υποστηρίξει να κάνεις μια επανασύνδεση πάσης φύσεως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι αρκετά ανεβασμένος και πολλές από τις ανασφάλειες που νιώθεις μπορούν να ξεπεραστούν μέσα από την διάδραση με τα κατάλληλα άτομα. Αν έχεις έναν δεσμό σίγουρα περνάτε πολύ όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα από το σημερινό αστρολογικό τοπίο. Το μυαλό σου πιο κοφτερό από ποτέ επινοεί διάφορες μεθόδους εντοπισμού νέων πηγών εσόδων που δε διστάζει να εκμεταλλευτεί.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου μια υπέροχη η Κυριακή έφτασε με το εξάγωνο Αφροδίτης και Κρόνου που σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας σταθερής γνωριμίας πάσης φύσεως, είτε φιλική είτε ερωτική. Την ίδια χρονική στιγμή κορυφώνεται και το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού οπότε μπορείς και φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο από το πουθενά και κοινωνικοποιείσαι. Πρόκειται για μια μέρα εξωστρέφειας όπου συνδυαστικά με την Σελήνη από το απέναντι ζώδιο, της Παρθένου, σε υποστηρίζει στο να καταλάβεις τις ανάγκες των άλλων και να έρθεις πιο κοντά σε αυτούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ένστικτό σου είναι πολύ τονισμένο και λειτουργεί αποτελεσματικά. Ως επακόλουθο κάνεις σωστές επιλογές στα αισθηματικά. Είτε προσεγγίζεις τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου, είτε κάνεις ξεκαθαρίσματα στον έρωτα βγάζοντας από τη ζωή σου τοξικούς ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή ημέρα σε περίπτωση που θέλεις να ξεκινήσεις μια επαγγελματική συνεργασία. Αν σκοπεύεις να συναντήσεις έναν συνάδελφο και να μιλήσετε για τη δουλειά σας, το αστρολογικό σκηνικό σε βοηθά να το επιτύχεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *