ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας συναντήθηκαν οι αγρότες – τι αποφασίστηκε για τις κινητοποιήσεις;

Στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας συναντήθηκαν οι αγρότες – τι αποφασίστηκε για τις κινητοποιήσεις;

Το βράδυ της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2024 συναντήθηκαν στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας οι αγρότες του δήμου Αλεξάνδρειας παρουσία και αγροτών από άλλες περιοχές (Πέλλα και Πιερία).

Με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας ακούστηκαν οι απόψεις σχετικά με τις κινητοποιήσεις ενώ τονίστηκε πως το μέλλον του αγροτικού κόσμου κρίνεται τις επόμενες ημέρες.

Η απόφαση που πάρθηκε, είναι να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα τρακτέρ από το πρωί της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2024 στον χώρο της λαϊκής αγοράς της Αλεξάνδρειας όπου αυτή τη στιγμή υπάρχει ήδη μεγάλος αριθμός αγροτικών μηχανημάτων. Η συγκέντρωση των τρακτέρ θα γίνει μέχρι τις 18:00 περίπου το απόγευμα όταν εκπρόσωποι του αγροτικού συλλόγου Αλεξάνδρειας επιστρέψουν από τη Νίκαια της Λάρισας όπου θα γίνει την Τρίτη συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων από όλη τη χώρα και θα αποφασιστεί εάν οι αγρότες θα σκληρύνουν τη στάση τους με κλείσιμο των δρόμων κλπ.

Οι αποφάσεις της Νίκαιας θα ανακοινωθούν στους αγρότες της Αλεξάνδρειας στο παζάρι και θα αποφασιστεί από κοινού αν την Τετάρτη τα τρακτέρ θα μεταβούν στο μπλόκο του Νησελίου.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

1 Comment

  • Κούρασαν οι αγρότες. Μια ζωή τα ίδια. Τι φταίω εγώ ρε αγρότη να μου κλείνεις τον δρομο κάθε φορά που δεν έχεις δουλειά στο χωράφι; Εγώ στη δικιά μου δουλειά δεν έχω προβλήματα και θέλεις να μου δημιουργήσεις κι άλλα; Έτσι θα λύσεις το προβλημά σου; Κουράσατε και είμαστε απέναντί σας γιατί ο τρόπος αυτός του κλείνω τους δρόμους στον κόσμο είναι άσχημος. Και εμένα που δεν πάει καλά η δουλειά μου το καλοκαίρι που θα πάτε να μαζέψετε ροδάκινα θα μαζέψω άλλους 30 και θα κλείσω τα χωράφια σας για να με ακούσει ο πρωθυπουργός. Άντε πια κουράσατε με με αυτό το παραμύθι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *