ΤΟΠΙΚΑ posted by

SERVICE CENTER – Αλέξανδρος Χρηστίδης: Μία νέα εποχή για συναλλαγές με κάρτες!

SERVICE CENTER – Αλέξανδρος Χρηστίδης: Μία νέα εποχή για συναλλαγές με κάρτες!

To SERVICE CENTER ΗΜΑΘΙΑΣ είναι ένα κατάστημα που δραστηριοποιείτε στις μηχανογραφήσεις των επιχειρήσεων και όχι μόνο.

Βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια του νομού Ημαθίας στην οδό Θεμ. Σοφούλη 81 & Νικ. Ευαγγελά.

Με πολυετή εμπειρία που καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας, οποιαδήποτε δραστηριότητας, με καινοτόμες λύσεις, συνεχή τεχνική υποστήριξη, παρεμβαίνοντας απομακρυσμένα, και με διαρκή ενημέρωση των νέων νομοσχεδίων και τεχνολογιών, μας έχουν καταστήσει πρώτους στον τομέα μας.

Πελάτες μας όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας.

Με αντιπροσωπεύσεις των μεγάλων εταιριών (ΖΕΝΙΘ, VIVA WALLET, DATECS PAY, MODICO DIGINET, DATECS, SEMANTIC, DIGI) σας δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις την οποιαδήποτε στιγμή που θα παρουσιαστεί ανάγκη για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρηση σας.

Τα προϊόντα μας (Ταμειακές μηχανές, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Εκτυπωτές, Φωτοτυπικά, Scaner, Ploter, Pos κτλ.) επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια και  περνούν από εντατικούς ελέγχους πριν την παράδοσή τους στον τελικό πελάτη.

Επίσης τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για τις επισκευές είναι εγκεκριμένα από τους κατασκευαστές των μηχανημάτων για να μην δημιουργούνε προβλήματα και εμφανίσουν βλάβη στο μέλλον.

Η ταχύτατη (15 λεπτά) κατασκευή σφραγίδων νέας τεχνολογίας αυτόματες και με εκτύπωση του λογότυπου σας προστίθεται στα πλεονεκτήματα μας.

Τα προγράμματα (software) Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Παρουσίας Προσωπικού, Soft Pos, Διαχείρισης εστίασης, Διαχείρισης Καυσίμων κτλ. που σας παρέχουμε, έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ευκολία της χρήσης τους και τις πολλές δυνατότητες τους  ακόμα και σε μη εξοικειωμένους τελικούς χρήστες, καθιστώντας τα ευκολοδούλευτα σε  σύντομο χρονικό διάστημα.

Η κατασκευή των ιστοσελίδων και των e-shop που δημιουργούμε καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σας με τα πιο σύγχρονα εργαλεία προγραμματισμού και σχεδιασμού.

Δημιουργούμε εξειδικευμένες  λύσεις  αυτοματισμών, ρομποτικής και εφαρμογών για όλες τις ανάγκες σας.

Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας scax.gr ή με μία επίσκεψη στο κατάστημα μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 23330 26299 – 23330 22281

κιν. 6979 889 664 όπως επίσης και στο email: [email protected]

Service Center Ημαθίας

Πάντα δίπλα σας …  Πάντα πρώτοι

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *